Jääkiekko

Suomalaisten suosikkilaji on heittämällä jääkiekko, ja jääkiekko vedonlyönti pyörii raivoisasti etenkin Leijonien peleissä. Suomen pärjääminen kiinnostaa, vaikka ei olisi Suomessa enää vuosiin asunutkaan. Alla listaamme tärkeimmät turnaukset ja ilmaiset vihjeet tuleviin otteluihin.

Katso parhaat vedonlyöntisivustot!

lyö vetoa jääkiekkotapahtumissa

Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ilmaiset vihjeet jääkiekkoon

Nykyään jääkiekosta voi lyödä vetoa laajasti monista eri lätkäliigoista. Jääkiekon suosiota ovat kasvattaneet varsinkin Suomen hyvä menestyminen arvokisoissa ja lätkän katselumahdollisuudet. Kiinnostus jääkiekkoa kohtaan on kasvanut myös globaalisti, vaikka jääkiekko tänään ei edelleenkään ole jalkapallon tyyppinen jättimäinen urheilulaji.

Ennakkoarvioiden ja taustainfon lisäksi Vihjemedia tarjoaa ilmaiset vihjeet ja ajankohtaiset tarjoukset. Sivuiltamme löytyvät myös vakiovihjeet ja pitkävetovihjeet.

NHL vedonlyönti 2020-2021 – Vihjemedia.com

Washington Capitals – Edmonton Oilers vihje ja kertoimet

Washington Capitals - Edmonton OilersCapital One Arena24/11/2023 - 22.00 Vihjemedia vihje - Edmonton Oilers voittaa - Kerroin 2.40* Bet365 (Kertoimet ...
NHL vedonlyönti 2020-2021 – Vihjemedia.com

Seattle Kraken – San Jose Sharks vihje ja kertoimet

Seattle Kraken - San Jose SharksClimate Pledge Arena23/11/2023 - 05.00 Vihjemedia vihje - Seattle Kraken voittaa - Kerroin 1.65* Tonybet ...
NHL vedonlyönti 2020-2021 – Vihjemedia.com

Anaheim Ducks – Pittsburgh Penguins vihje ja kertoimet

Anaheim Ducks - Pittsburgh PenguinsHonda Center08/11/2023 - 05.00 Vihjemedia vihje -Pittsburgh Penguins voittaa - Kerroin 2.10* Vivatbet (Kertoimet vedettiin 07/11 ...
NHL vedonlyönti 2020-2021 – Vihjemedia.com

San Jose Sharks – Vancouver Canucks vihje ja kertoimet

San Jose Sharks - Vancouver CanucksSAP Center03/11/2023 - 04.30 Vihjemedia vihje - Vancouver Canucks voittaa - Kerroin 1.81* Mr Green ...

FC Honka – VPS vihje ja kertoimet

FC Honka - VPSTapiolan Urheilupuisto01/11/2023 - 18.00 Vihjemedia vihje - FC Honka voittaa tasapeli ei vetoa - Kerroin 2.12* Pinnacle ...
NHL vedonlyönti 2020-2021 – Vihjemedia.com

Boston Bruins – Anaheim Ducks vihje ja kertoimet

Boston Bruins - Anaheim DucksTD Garden27/10/2023 - 02.00 Vihjemedia vihje - Boston Bruins voittaa - Kerroin 1.63* Vivatbet (Kertoimet vedettiin ...

Brighton – Ajax vihje ja kertoimet

Brighton - AjaxAmex Stadium26/10/2023 - 22.00 Vihjemedia vihje - Yli 3,5 maalia - Kerroin 2.00* Marathonbet (Kertoimet vedettiin 26/10 klo ...

HJK – KuPS vihje ja kertoimet

HJK - KuPSBolt Arena21/10/2023 - 17.00 Vihjemedia vihje - Yli 2,5 maalia - Kerroin 1.86* Mr Green (Kertoimet vedettiin 20/10 ...
NHL vedonlyönti 2020-2021 – Vihjemedia.com

Toronto Maple Leafs – Chicago Blackhawks vihje ja kertoimet

Toronto Maple Leafs - Chicago BlackhawksScotiabank Arena17/10/2023 - 02.00 Vihjemedia vihje - Toronto Maple Leafs voittaa - Kerroin 1.62* Vivatbet ...
NHL vedonlyönti 2020-2021 – Vihjemedia.com

Pittsburgh Penguins – Chicago Blackhawks vihje ja kertoimet

Pittsburgh Penguins - Chicago BlackhawksPPG Paints Arena11/10/2023 - 03.00 Vihjemedia vihje - Pittsburgh Penguins voittaa - Kerroin 1.77* Bet365 (Kertoimet ...

Lisää jännitystä lyömällä vetoa

Vedonlyönti jääkiekosta sopii vahvasti erityisesti talviurheilun ystäville, jotka ovat kiinnostuneita varsinkin jääurheilusta. Se tarkoittaa paljon muutakin kuin vain jääkiekkoa, mutta juuri lätkän betsaaminen on suosittua Suomen tyyppisissä maissa, joissa sitä seurataan lähes kaikissa kodeissa tai perheissä vähintään jossain muodossa. Harvassa ovat kodit tai perheet, joissa ei seurata hieman edes Leijonien otteita arvokisoissa. Suomi on tänäkin päivänä yksi intohimoisimmista jääkiekkokansoista.

Jääkiekko on betsaamisen kannalta yksi hyvä urheilulaji sen takia, että lätkän ystävät ja asiaan huolella perehtyneet pelaajat pystyvät löytämään mieleisestään urheilulajista aitoja ylikertoimia ja positiivisen odotusarvon vetokohteita samalla tavalla kuin esimerkiksi enemmän jalkapallosta pitävät pelaajat. Jääkiekko ei kuitenkaan ole niin valtava urheilulaji, joten erityisesti hyvin osaavat asiakkaat voivat löytää hinnoitteluvirheitä paremmin kuin jalkapallon tapaisesta urheilulajista.

Netissä on runsaasti erilaisia urheilu- ja vedonlyöntisivustoja, jotka tuottavat materiaalia ja sisältöä myös jääkiekkoon. Niistä monet ovat lukijoilleen maksuttomia ja tarjoavat parhaimmillaan aidosti hyviä betsausneuvoja lätkään. Parhaat jääkiekkovihjeet ovat sellaisia, jotka tuottavat oikeaa positiivista odotusarvoa ja ylikertoimia. Niistä on syytä löytyä aina tarkat todennäköisyysarviot. Asiakkaiden on muuten mahdotonta tietää kulloistakin rajakerrointa, jonka alle ei pidä pelata.

Jääkiekkotapahtumat ja vedonlyönti 2023

Jääkiekossa pelataan jälleen vuonna 2023 monia lätkäliigoja, joista tärkeimmät ovat SM-liiga, NHL, jääkiekon MM-kisat, jääkiekon U20 MM-kisat, EHT, CHL ja Mestis. Muita merkittäviä kansallisia lätkäsarjoja käydään muun muassa Ruotsissa ja Sveitsissä. KHL oli vielä vähän aikaa sitten yksi maailman johtavista lätkäliigoista, mutta ei ole enää. Jääkiekko-ottelut 2023 sisältävät myös kuluvana vuonna paljon erittäin odotettuja koitoksia varsinkin SM-liigan, NHL:n ja MM-kiekon muodossa.

Siinä missä jääkiekon suosio ei ole samanlainen kuin globaaleilla jättilajeilla, niin lätkää pelataan kuitenkin laajasti maailmalla, joten myös jääkiekkotapahtumat ja -liigat ovat hyvin edustettuina. Toki Suomessa ei seurata niinkään vähän esillä olevia lätkäliigoja, kuten esimerkiksi monien eurooppalaisten kiekkosarjojen kakkostasoja, mutta muun muassa Saksan DEL-liiga on nostanut tasoaan merkittävästi. Lätkän arvokisat ovat suomalaisille vuodesta toiseen odotettua juhla-aikaa.

Tulevien jääkiekkotapahtumien ja erityisesti arvokisojen näkökulmasta on erittäin mielenkiintoista nähdä se seikka, miten eri joukkueet kuten esimerkiksi Suomi pystyvät korvaamaan laajassa mittakaavassa KHL-tilanteen. KHL:ssä olleilla pelaajilla on ollut varsinkin suomalaisten menestymisessä tärkeä rooli, mutta nyt asia on pystyttävä korjaamaan toisella tavalla. Suomalaisten ja muiden maiden menestyminen ei voi nojata NHL-pelaajien ulkopuolella enää käytännössä yhtään KHL-jäille.

Vihjemedia on mukana läpi vuoden järjestettävissä jääkiekon sarjoissa ja tapahtumissa. Löydät oleellisimmat tapahtumat alta:

jääkiekko vedonlyönti on edelleen suosittua

Jääkiekkotapahtumat: Jääkiekon MM-kisat

Jääkiekon MM-kisat on Kansainvälisen jääkiekkoliiton järjestämä turnaus, joka pelattiin ensimmäisen kerran vuonna 1920. Jääkiekon MM-kisat pelataan nykyään vuosittain. Hallitseva maailmanmestari on Suomi, joka voitti keväällä 2022 pelattujen edellisten MM-kisojen loppuottelussa Kanadan. Edellinen turnaus käytiin Suomessa, jossa pelipaikkoina olivat Tampere ja Helsinki. Eniten MM-kisojen voittoja ovat valloittaneet Kanada ja Neuvostoliitto mukaan lukien nykyinen Venäjä.

Jääkiekon MM-kisat 2023 pelataan Suomen ja Latvian yhteistapahtumana. Turnaus pidetään sekä Tampereella että Riiassa. Suomi pääsee näin ollen isännöimään uudestaan lätkän MM-kisoja, vaikka osa turnauksen otteluista käydään siis Latviassa. Pudotuspelit pelataan tälläkin kertaa hulppealla Nokia Areenalla samalla tavalla kuin Suomen alkulohko. Turnaus saadaan vauhtiin perjantaina 12. toukokuuta 2023 ja päättyy loppuotteluun sunnuntaina 21. toukokuuta.

Jatkuuko voittoputki?

Suomi voitti vuonna 2022 jääkiekon MM-kisat ja olympialaisten miesten jääkiekkokullan, joten Leijonat lähtee myös vuoden 2023 MM-kisoihin tavoitteenaan vain ja ainoastaan juhlia uutta maailmanmestaruutta. Suomi onkin taas yksi vahvimmista ehdokkaista menemään puoliksi kotikisoissa päätyyn saakka. Paras haastaja löytyy jälleen kerran Kanadasta.

Venäjä ei ole mukana MM-kisoissa vuoden 2022 tapaan, ja Venäjällä ei pitäisi olla mitään asiaa kaukaloon myöskään vuonna 2024.
Jääkiekko vedonlyönti ja jääkiekko vihjeet ovat erittäin suuressa roolissa juuri jääkiekon MM-kisojen tyyppisessä yhdessä urheilulajin tärkeimmässä tapahtumassa.

Jääkiekko vedonlyönti käy Suomessa erityisesti Leijonien otteluista kuumana, ja samalla jääkiekko vihjeet ja muutkin jääkiekko vinkit ovat vahvasti edustettuina taas keväällä 2023. Jääkiekko vinkit tai vähintään kattavat otteluennakot ilman vihjeosuutta koostuvat myös tulevissa MM-kisoissa monesti taas Suomen otteluista.

Jääkiekkotapahtumat: Jääkiekon nuorten MM-kisat

Jääkiekon nuorten MM-kisat pelattiin viimeksi vuodenvaihteessa 2023, jolloin Suomen matka päättyi puolivälieriin, jossa Ruotsi vei pidemmän korren. Nuorten MM-kisat oli kokenut aiemmin koronapandemian voiman, sillä edellisen vuoden kesken jäänyt turnaus pelattiin elokuussa. Uudet nuorten MM-kisat oli kuitenkin tiedossa jo puolen vuoden kuluttua. Suomen matka ei vienyt toissa kerralla ihan päätyyn asti, sillä Nuoret Leijonat ylsi hienosti loppuotteluun, mutta Kanada oli parempi.

Seuraavat jääkiekon nuorten MM-kisat pelataan Göteborgissa Ruotsissa. Turnaus starttaa 26. joulukuuta 2023 ja päättyy loppuotteluun 5. tammikuuta 2024. Suomi pelaa lohko A:ssa yhdessä muun muassa Kanadan ja Ruotsin kanssa. Tapahtuma on laatuaan seitsemäs kerta, kun turnaus pelataan Ruotsissa ja ensimmäiset Göteborgissa. Kaupungissa on aiemmin pelattu aikuisten maailmanmestaruudesta pariin otteeseen.

Suomen menestymättömyys oli viimeksi kova kolaus, sillä Nuorilla Leijonilla piti olla mainiot saumat yltää vähintään neljän sakkiin. Suomen urakka päättyi kuitenkin dramaattiseen tappioon, jossa loppuhetkien sulaminen maksoi kovaa hintaa. Tomi Lämsän sopimus ulottuu vuoteen 2024, mutta vielä ei ole tiedossa sitä, jatkaako Lämsä pestissään loppuun saakka. On kuitenkin syytä olettaa, että Lämsä on penkin takana myös tulevissa nuorten MM-kisoissa. Siellä Suomen on oltava mitalipeleissä.

jääkiekko vihjeet auttavat voitokkassa vedonlyönnissä

Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Jääkiekkotapahtumat: NHL

NHL on Yhdysvalloissa ja Kanadassa pelattava jääkiekkosarja, jossa 32 joukkuetta taistelee Stanley Cupista. NHL-kausi alkaa aina syksyllä ja huipentuu kesän kynnyksellä. NHL:ssä on käynnissä kuluva 105. kausi, jossa lähestytään pian alkavia pudotuspelejä. NHL:n hallitseva mestari on Colorado Avalanche, joka voitti viimeksi Änärin mestaruuden. Sitä ennen kaksi edellistä mestaruutta olivat Tampa Bay Lightningin heiniä. Viimeksi pelatussa finaalisarjassa Salamat hävisi juuri Coloradoa vastaan.

NHL on maailman paras jääkiekkosarja, jossa jokainen lätkän pelaaja haluaa menestyä. NHL on äärettömän kovatasoinen huippuliiga, jossa voittaminen vaatii paljon myös parhailta pelaajilta. Stanley Cupin voittaminen on parasta mitä jääkiekossa voi saavuttaa. Siihen pyrkii kausittain myös kattava joukko suomalaisia pelaajia. NHL:ssä pelaa taas kymmeniä suomalaisia. Kuluvan sesongin suurimpia suomalaistähtiä ovat muun muassa Mikko Rantanen, Roope Hintz ja Sebastian Aho.

NHL:ssä pelataan kevään 2023 aikana pudotuspelejä, joissa vahvimmilla ovat lähtökohtaisesti Boston Bruins, Colorado Avalanche ja Carolina Hurricanes. Muita menestyjiksi ennakoituja joukkueita ovat Toronto Maple Leafs ja Tampa Bay Lightning. Pari muuta ehdokasta ovat New York Rangers ja New Jersey Devils. On kuitenkin syytä todeta, että viime vuosina mainiossa iskussa ollut Tampa Bay ei ole kuluvan kauden isompia mestariehdokkaita, mutta lähellä saada silti hyvää menestystä.

Jääkiekko vedonlyönti ja veikkausvihjeet lätkään ovat suosiossa myös NHL:ssä, jossa vetojen tekeminen on hyvin suosittua. Jääkiekko vedonlyönti tarjoaa NHL:n tyyppiseen lätkäliigaan paljon pelattavaa, ja netissä on tarjolla lähes jokaiselle ottelukierrokselle kattavat betsausvinkit, joista monet ovat aidosti hyviä ja lukemisen arvoisia. NHL betsaus käy kuumana myös kevään pudotuspeleissä. Toki siihen vaikuttanee myös suomalaisten menestyminen NHL-kaukaloissa.

Katso kaikki Vihjemediassa listatut tapahtumat.

Jääkiekkotapahtumat: Jääkiekko olympialaisissa

Jääkiekkoa on pelattu olympialaisissa vuodesta 1920 lähtien. Naisten jääkiekon olympialätkä on ollut mukana vuodesta 1998 alkaen. Vasta vuoden 1998 olympialaisiin Naganossa osallistuivat maailman parhaat jääkiekkoilijat, kun NHL tarjosi mahdollisuuden taukoon tapahtuman ajaksi. NHL:ssä kiekkoilevat pelaajat eivät olleet mukana vuoden 2018 ja 2022 olympialaisissa. Änäri-pelaajien osallistuminen vuonna 2022 järjestettyihin olympialaisiin oli peruttava koronapandemian vuoksi.

Olympialaisten jääkiekko käytiin viimeksi Kiinan Pekingissä, jossa Suomen miesten maajoukkue eteni upeasti päätyyn saakka. Leijonat pelasi loppuottelussa Venäjän olympiaurheilijoita vastaan, joka taipui sinivalkoisessa käsittelyssä. Suomen vuosi jääkiekossa alkoi olympiakullan johdosta upealla tavalla, ja oli lopulta todennäköisesti vain Suomen etu, että paikalle ei päässyt NHL-pelaajia. Suomi ei ollut koskaan ennen yltänyt olympialaisten jääkiekossa mestaruuteen saakka.

Kaikkien aikojen menestynein maa jääkiekon olympialaisissa miehissä ja naisissa on Kanada, jonka matka ei kuitenkaan tuottanut viimeksi miesten puolella kaksista menestystä. Vaahterapaidat tippuivat jatkosta jo ennen välieriä. Punavalkoiset pelasivat Ruotsia vastaan, joka onnistui voittamaan vähämaalisen ottelun kahdella osumalla. Viimeksi yksi turnauksen suurista onnistujista oli Slovakia, joka nappasi pronssia. Vielä on hyvin vaikea sanoa sitä, onko Venäjä mukana tulevissa talvikisoissa.

Jääkiekko on suosittua maailmanlaajuisesti

Jääkiekkotapahtumat: Jääkiekko SM-liiga

Jääkiekon SM-liiga on Suomen korkein sarjataso, joka perustettiin vuonna 1975 korvaamaan edeltäjänsä SM-sarja, jota pelattiin vuosina 1928–75. SM-liiga on Suomen suosituin ja seuratuin kotimainen urheilusarja, jonka hallitseva voittaja ja eniten Suomen mestaruuksia omaava joukkue on Tappara. Jääkiekko vedonlyönti on erityisesti SM-liigassa kovassa kulutuksessa. SM-liigassa pelaa nykyään 15 joukkuetta. Kuluva kausi on huipentuvassa keväällä pelattaviin pudotuspeleihin.

SM-liiga on käytännössä viikosta toiseen yksi suomalaisen urheiluväen suosituimmista vedonlyöntisarjoista. Lähes kaikki vedonlyöntisivustot tarjoavat vetokohteita SM-liigan otteluihin. SM-liiga on suosittu lätkäliiga myös Suomen ulkopuolella. Kuluva kausi starttasi tuttuun tapaan syyskuussa, ja uusi Suomen mestari on selvillä toukokuussa 2023. Vahvimmat ehdokkaat ovat molemmat Tampereen joukkueet eli Tapparan ohella myös Ilves. Kolmas selkeä kärkipään nimi on Lukko.

SM-liiga on Suomessa sellaisessa asemassa, joka on kärsinyt monen muun urheilusarjan tavoin koronapandemiasta ja yleisestä maailmantilanteesta, mutta pystynyt nousemaan jaloilleen vaikeuksien jälkeen. Siitä iso kiitos kuuluu erityisesti Tampereelle. Nokia Areena ja varsinkin Tapparan hieno menestyminen myös kansainvälisesti ovat olleet isossa roolissa. Toki haasteita löytyy edelleen muun muassa ristiriitaisesta järjestelmästä, jossa yksikään ei voi tippua kauden jälkeen.

Jääkiekko vedonlyönti ja jääkiekko vihjeet ovat erittäin keskeisessä roolissa myös kevään pudotuspeleissä. Jääkiekko vedonlyönti tarjoaa SM-liigan pudotuspeleihin paljon pelattavaa, sillä niitä on odotettu laajalla rintamalla, ja monet urheilu- ja vedonlyöntisivustot tuottavat laadukasta sisältöä pudotuspeleihin mukaan lukien jääkiekko vihjeet ja muut jääkiekko vinkit. Vähintään parhaat betsausvihjeet lätkään kannattaa ottaa myös SM-liigan playoffseissa tueksi omaan pelaamiseen.

Parhaat jääkiekko vihjeet

Ei ole yksiselitteistä vastausta siihen, mistä tai miten parhaat jääkiekko vihjeet voi löytää. Netissä on kuitenkin nykyään runsaasti urheilu- ja vedonlyöntiaiheisia sivustoja, jotka jakavat vihjeitä myös jääkiekkoon. Osa niistä on aidosti hyvää materiaalia ja sisältää myös tarkat arviot todennäköisyyksistä. Se onkin yksi isoista tekijöistä siihen, miten parhaat tai hyvät betsausvinkit voi löytää. Todennäköisyysarviot kuvastavat sitä, että kirjoittajalla on riittävästi tietotaitoa ymmärtää voimasuhteet hyvin.

Hyvät vihjeet voi tunnistaa todennäköisyysarvioiden ohella siitä, että niissä on myös vähintään muut perusasiat kunnossa alkaen kulloinkin parhaasta kertoimesta. Parhaat vihjeet ovat aina parhailla kertoimilla. Vihjeissä on hyvä ottaa kantaa muun muassa myös maaliodottamiin ja muihin tarjolla oleviin uudempiin tilastomuotoihin, erikoistilanteisiin, poissaoloihin ja motivaatioon. Ei kuitenkaan esimerkiksi poissaoloihin pidä reagoida normaalisti kuin vähän. Yleinen koheesio on aina tärkeä.

Kuka tahansa ei voi kirjoittaa jääkiekkoon vihjeitä niin, että niistä voisi löytää oikeasti hyvää pelattavaa ja aitoja ylikertoimia. Vedonlyönti on myös jääkiekossa kovaa työtä, jossa tinkitämätön asenne on keskiössä. Mitään oikotietä ei ole olemassa, joten jos haluaa kirjoittaa betsausvihjeitä jääkiekkoon, niin on oltava tarkkaan perillä voimasuhteista. Se on mahdollista muuten keneltä tahansa, joka ottaa kunnolla asiakseen panostaa ison osan voimavaroistaan jääkiekkoon.

Runsaasti vihjeitä isoihin turnauksiin

Betsausvinkit jääkiekkoon voi löytää hieman lätkäsarjasta riippuen yleensä yhdestä kolmeen päivää ennen jonkin ottelun tai tapahtuman alkua. Se riippuu monesti siitä, onko kyseessä SM-liigan tai NHL:n tyyppinen kiekkosarja vai MM-kisojen tapainen turnaus. Esimerkiksi SM-liigan vihjeet tulevat monesti julki yleensä noin päivä tai kaksi ennen ottelun alkua. Joskus betsausvinkit voivat tulla lähellä ottelun alkua, mutta silloin niissä voi olla jotain tärkeää tietoa, jota ei muualla vielä ole.

Jääkiekko tänään on sen verran suosittua, että netistä voi löytää oikeasti hyviä betsausvinkkejä myös huomattavasti vähemmän esillä oleviin kiekkosarjoihin. Tämä johtuu siitä, että joillain vihjeiden kirjoittajilla voi olla erityistä tietotaitoa esimerkiksi Keski-Euroopan alemmista kiekkosarjoista, joista valtaosa ei luultavasti tiedä juuri mitään. Niissä myöskään vedonlyöntisivustot eivät ole välttämättä niin hyvin perillä. On usein vain hyvä, että keskittyminen ei ole vain isoimmissa lätkäliigoissa.

Hyödynnä vihjeet parhailla vedonlyöntisivustoilla.

parhaat kertoimet vedonlyöntiin

Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Mistä parhaat kertoimet jääkiekko vedonlyöntiin?

Parhaat kertoimet jääkiekkoon voi löytää joko selaamalla itse tarjolla olevia kertoimia eri vedonlyöntisivustoilla tai käyttämällä netissä ilmaiseksi saatavia kerroinvertailusivustoja. Niiden avulla pääsee jo todella pitkälle. Ilmaiset kerroinvertailusivustot ovat siinä mielessä käteviä, että niissä näkee yleensä laajasti erilaisia vedonlyöntisivustoja ja mahdolliset viime hetkien kerroinmuutokset. Toki yhtä hyvin voi käyttää aikansa itse siihen, että käy läpi vaikka kymmeniä vedonlyöntisivustoja.

Parhaat kertoimet eivät tarkoita automaattisesti sitä, että ne tuottaisivat asiakkaille positiivista odotusarvoa, mutta niiden avulla vedonlyöntiä on kuitenkin mahdollista tehdä pitkällä aikavälillä menestyksellisesti. On tärkeää pelata aina vain parhaat kertoimet ja jättää kaikki muut kertoimet pelaamatta. Kertoimet julkaistaan ottelusta ja tapahtumasta riippuen yleensä yhdestä kolmeen päivää ennen alkua. Esimerkiksi SM-liigassa kertoimet aukaistaan usein päivän tai parin sisällä ennen pelejä.

Vihjemediasta löytyy betsausvihjeitä jääkiekkoon sisältäen aina parhaat kertoimet ja tarkat todennäköisyysarviot. Vihjemedian betsausvihjeet jääkiekkoon ovat ilmaisia, joten niitä voi lukea kuka tahansa. Vihjemedian betsausvinkit lätkään ovat laadukkaita, sillä niissä yhdistyvät parhaat kertoimet ja todennäköisyysarviot pitävät huolen siitä, että asiakkailla on aito sauma tehdä myös hyvää jälkeä. On isossa kuvassa iso ero sillä vihjaako esimerkiksi kertoimella 1,90 vai 2,00.

Jääkiekko vedonlyönti kotimaassa ja ulkomailla

Jääkiekko vedonlyönti on suosittua paitsi suomalaisten asiakkaiden keskuudessa meillä Suomessa niin myös ulkosuomalaisten keskuudessa. Monet ulkosuomalaiset muun muassa Ruotsissa ja Virossa seuraavat tarkkaan yleensä vähintään SM-liigaa ja Suomen menestymistä arvokisoissa. Sama tilanne on myös NHL:ssä vähintään suomalaisten otteiden osalta. Monet tärkeimmät jääkiekko-ottelut 2023 ovat myös sellaisia, joita iso osa ulkosuomalaisista seuraa edes tulosten muodossa.

Ulkosuomalaiset pääsevät pelaamaan halutessaan myös muilla vedonlyöntisivustoilla kuin Veikkauksella ja lunastamaan vedonlyöntibonuksia. Bonukset jääkiekko-otteluihin kannattaa ottaa pelaamisen tueksi, jos asuinmaan lainsäädäntö sallii sen. On kuitenkin hyvä huomata, että Veikkauksen peliehdot ovat menneet jääkiekossakin vahvasti paremmiksi. Veikkaus laskee itse kertoimet tärkeimpiin lätkäliigoihin ja voi ottaa myös kantaa markkinasta poikkeavalla tavalla.

Bonuksista lisäpotkua vedonlyöntiin

Vedonlyöntibonukset jääkiekkoon kannattaa hyödyntää yleensä yhdessä parhaiden kertoimien ja laadukkaiden betsausvinkkien kanssa. Järkevin tapa ja suurin hyöty on saatavilla yleensä yhdistämällä mainitut kolme asiaa. Veikkausbonukset jääkiekkoon tuovat pelaamiseen vahvasti lisää positiivista odotusarvoa, joten ne ovat myös pitkässä juoksussa edullisia pelaajaetuja. Varianssi on yksinkertaisesti pienempi. Bonukset jääkiekko-otteluihin voivat tuoda jopa satoja euroja lisää pelattavaa.

Kannattaa hyödyntää betsausbonukset jääkiekkoon samalla periaatteella kuin toisten urheilulajien parissa. On tärkeä pelata silloinkin vain aitoja ylikertoimia ja positiivista odotusarvoa tuottavia vetokohteita. Ei pidä mennä pelaamaan pelaamisen ilosta edes bonusrahalla. Jääkiekko vedonlyönti ei eroa siinä muusta pelaamisesta. Lisäksi mieluummin lunastaa vähän bonusrahaa yksinkertaisella kierrätysvaatimuksella kuin paljon bonusrahaa vaikealla kierrätyksellä.

Vedonlyöntibonuksilla on lähes aina kattaus bonussääntöjä ja -ehtoja, jotka tulee ymmärtää huolella ja toimia niiden mukaan. Tärkein on kierrätysvaatimus. Ei saa mennä lunastamaan mitään vedonlyöntibonuksia enemmän kuin kerran, jos asiaa ei ole erikseen ilmoitettu toisin. Bonukset ovat kerran asiakasta kohden. Lisäksi jotkut bookkerit saattavat kieltää osalta vedonlyöntibonukset, joten silloin jääkiekko vedonlyönti onnistuu pelkästään omalla rahalla.

Katso Vihjemedian listaamat betsausbonukset.

Lunasta Parhaat Bonukset jääkiekkoon

Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Jääkiekon säännöt

Jääkiekko on jääkiekkokaukalossa pelattava joukkuepeli. Jääkiekon säännöt ovat muuttuneet vuosien varrella merkittävästi ja ovat edelleen hieman toisistaan poikkeavia maiden sisällä. Jääkiekossa pelaa vastakkain yleensä kaksi kuusihenkistä joukkuetta. Yhdestä joukkueesta on pelitilanteessa jäällä kentällinen, johon kuuluvat:

  • maalivahti
  • kaksi puolustajaa
  • kolme hyökkääjää.

Joukkue koostuu vähintään kolmesta kentällisestä. Usein joukkueilla on neljä kentällistä ja kaksi maalivahtia.

Jääkiekossa on tarkoitus onnistua maalinteossa saamalla kiekko vastustajan maaliin hyväksytysti ja estää vastustajaa tekemästä maaleja. Molemmilla joukkueilla on oma maali, jonka edustaa kutsutaan maalialueeksi. Maali on metallikehikko, jota ympäröi verkko kaikkialla muualla paitsi edessä. Jääkiekossa maalin saa tehdä jääkiekkomailoilla tai tilanteessa, jossa kiekko ylittää maaliviivan luistimesta tai esimerkiksi jalasta ilman ohjausliikettä. Enemmän maaleja tehnyt joukkue voittaa. Tarvittaessa ratkaisua voidaan hakea jatkoajalta ja voittomaalikilpailusta.

Kansainväliset säännöt

Suomessa ja lähes kaikissa muissakin maissa käytetään Kansainvälisen jääkiekkoliiton sääntökirjaa. Suomessa Kansainvälisen jääkiekkoliiton sääntöihin on kuitenkin tehty muutamia poikkeuksia. Pelaajia saa vaihtaa ottelun aikana kuinka paljon tahansa. Ottelun alku edellyttää sitä, että kentällä on vähimmäismäärä eli yksi kentällinen. Peliaika voi olla käytännössä mikä vain. Yleensä se on 60 minuuttia, mutta peliaika ja erien määrä määritellään kunkin kiekkosarjan osalta erikseen. Yleisin peliaika on jaettu melkein poikkeuksetta kolmeen 20 minuutin erään.

Tärkeimpiä pelitilannesääntöjä ovat:

  • paitsiot
  • pitkä kiekko
  • maalin hyväksyminen tai maalin hylkääminen
  • ylivoimat
  • alivoimat
  • aikalisät

Kaukalossa on yleensä kolmesta neljään tuomaria, joista osa on päätuomarin ominaisuudessa ja muut linjatuomareita. Sääntöjenvastaisista rikkeistä vihelletään rangaistuksia, jotka voivat olla kahdesta minuutista ulosajoihin. Pienimmät rangaistukset päättyvät kahden minuutin jälkeen, jos vastustaja ei ole tehnyt maalia. Ulosajoissa viiden minuutin pituinen ylivoima jatkuu, vaikka vastustaja saisi maalin.

Hyvä muistaa kun lyö vetoa jääkiekosta

Jääkiekko vedonlyöntiä ajatellen kannattaa kiinnittää huomiota monelta osin samoihin lainalaisuuksiin ja periaatteisiin kuin esimerkiksi jalkapallossa. Jääkiekossa sellaisia ovat erityisesti ottelun tärkeys, motivaatiotekijät, viime aikojen otteet, edelliset kohtaamiset, maaliodottamat, kotiedun merkitys, aloittava maalivahti, erikoistilannepelaaminen, isoimmat poissaolot ja arviot voimasuhteista.

Jääkiekkoon löytyy nykyään hyvin edistyneitä tilastointeja ja tilastointitapoja, joista osa on hyvinkin hyödyllisiä. Niistä yksi esimerkki on juuri maaliodottama, joka kertoo rehellisen kuvan ottelun kulusta. Maaliodottamia kannattaakin tutkia aina mahdollisuuksien mukaan, ja esimerkiksi SM-liigasta ja NHL:stä löytyy hyvinkin laajasti maaliodottamia monelta nettisivustolta ja muun muassa C Moren SM-liigan lähetyksistä.

Sarjataulukko ja kuntopuntari antavat toki osviittaa joukkueen tekemisen tasosta ja mahdollisesti myös viime aikojen pelaamisesta, mutta kannattaa aina katsoa myös tulosten taakse. Yksittäisessä ottelussa ja maaleissa on mukana myös paljon satunnaisuutta. Sen takia edistyneimmät tilastoinnit kertovat totuuden huomattavasti paremmin. Poissaoloista ei kannata tehdä kuin pieniä vähennyksiä. Eri asia on tilanne, jossa joukkue on myynyt käytännössä kaikki pelaajansa.

Monet vedonlyöntisivustot tarjoavat asiakkailleen lukuisia kampanjoita, tarjouksia ja pelaajaetuja, jotka tekevät betsaamisesta entistä parempaa ja mielekkäämpää. Luvassa on muun muassa perinteistä bonusrahaa, ilmaisvetoja, riskittömiä vetoja, korotettuja kertoimia ja palautuksia. Vedonlyöntisivustojen tarjoamat kampanjat, tarjoukset ja pelaajaedut kannattaa ottaa oman pelaamisen tueksi, jos oma lainsäädäntö sallii sen.

Lisää vinkkejä vedonlyöntiin tarjoaa Vihjemedian vedonlyöntiopas.

Jääkiekko vedonlyönti – Usein kysytyt kysymykset

Lopuksi nostamme esille viisi kysymystä ja vastausta jääkiekko vedonlyönnistä ja jääkiekko vihjeistä.

Mitkä ovat suosituimmat jääkiekkosarjat?

Suosituimmat jääkiekkosarjat ovat erityisesti kotimainen SM-liiga, NHL ja arvokisat. Muita suosittuja lätkäliigoja ovat muun muassa CHL ja SHL.

Miten aloittaa jääkiekko vedonlyönti?

Vedonlyönti on hyvä aloittaa perehtymällä huolellisesti jääkiekkoon sekä urheilulajina että eri joukkueiden voimasuhteisiin mahdollisimman puolueettomasti. Kannattaa katsoa paljon jääkiekkoa esimerkiksi televisiosta tai netistä ja opetella joukkueiden vahvuuksia ja heikkouksia.

Mitkä ovat parhaat vedonlyöntisivustot jääkiekkoon?

Parhaat vedonlyöntisivustot jääkiekkoon ovat erityisesti aina niitä, joista voi löytää kulloinkin parhaat kertoimet lätkään. Pelaa aina vain parhaat kertoimet ja jätä muut kertoimet pelaamatta. Parhaat vedonlyöntisivustot voivat näin ollen vaihdella tilanteesta riippuen. Korkeimmat palautusprosentit ovat parhaiden bookkereiden keskiössä.

Kannattaako vedonlyöntibonuksia lunastaa jääkiekkoon?

Kyllä kannattaa, jos se on vain lainsäädännön mukaan mahdollista. Jääkiekko vedonlyönti on silloin lähes poikkeuksetta mielekkäämpää ja tuottaa helpommin myös pitkässä juoksussa hyvää menestystä. Jääkiekko vedonlyönti on silloin parhaimmillaan, kun pääsee lunastamaan lisää pelirahaa, jotka ovat asiakkaille aidosti hyviä valintoja.

Mistä löytyy laadukkaita betsausvihjeitä jääkiekkoon?

Netissä on nykyään kattavasti erilaisia urheilu- ja vedonlyöntisivustoja, jotka tuottavat myös betsausvinkkejä jääkiekkoon. Hyvät vinkit lätkään kannattaa ottaa oman pelaamisen tueksi ja muutenkin lukea niitä aina kuin voi ja ehtii. Esimerkiksi Vihjemedian betsausvihjeet jääkiekkoon pyrkivät tuottamaan niin usein positiivista odotusarvoa kuin mahdollista.