Vedonlyöntivihjeet

Vihjemedia tarjoaa kaikki mitä betsaaja tarvitsee: parhaat vedonlyöntivihjeet, lauantain vakiovihjeet, ilmaiset pitkävetovihjeet, korotetut kertoimet ja parhaat vedonlyöntibonukset.

Katso Vihjemedian lista parhaista sivustoista, ja hyödynnä parhaat kertoimet kansainvälisiin turnauksiin.

vedonlyöntivihjeet vihjemediasta

Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Veikkausvihjeet

HJK – FC Haka vihje ja kertoimet

HJK - FC HakaBolt Arena20/07/2024 - 17.00 Vihjemedia vihje - Yli 2,5 maalia - Kerroin 1.75*…

UNA Strassen – KuPS vihje ja kertoimet

UNA Strassen - KuPSStade Municipal de la Ville de Differdange11/07/2024 - 20.00 Vihjemedia vihje - Alle…

VPS – Zalgiris vihje ja kertoimet

VPS - ZalgirisLemonsoft Stadion11/07/2024 - 20.00 Vihjemedia vihje - Yli 2,5 maalia - Kerroin 1.80* 18bet…

Espanja – Italia vihje ja kertoimet

Espanja - ItaliaVeltins Arena20/06/2024 - 22.00 Vihjemedia vihje - Italia tasapeli ei vetoa - Kerroin 2.66*…

Slovenia – Serbia vihje ja kertoimet

Slovenia - SerbiaAllianz Arena20/06/2024 - 16.00 Vihjemedia vihje - Slovenia +0,5 tasoituksella - Kerroin 2.15* Pinnacle…

Turkki – Georgia vihje ja kertoimet

Turkki - GeorgiaBVB Stadion18/06/2024 - 19.00 Vihjemedia vihje - Georgia +0,5 tasoituksella - Kerroin 2.23* Pinnacle…

Uuden pelaajan perusvinkit

Olet ehkä tottunut, että menet kaupan infotiskille. Katsot kohdelistaa ja ruksit todennäköiset voittajat. Pitkävetosi on valmis ja valmistaudut jännittämään tuloksia.

Illalla toteat, että 3 kohdetta osui, mutta neljäs ei. Hävisit tällä kertaa ja Veikkaus kiittää. Rahat menevät hyvään tarkoitukseen ja sinä sait viihdettä. Tämä riittää monelle ja se on ihan ok.

Tämä pelitapa on hauska tapa toimia myös vakavasti pitkävetoa pelaavalle. Kuitenkin näissäkin on syytä pitää panostus pienenä, jotta ei menetä koko kuukauden kassaa. Kuitenkin silloin, kun haluat oikeasti voittaa, on pelaaminen erilaista. Pitkäveto vaatii silloin hieman taktiikkaa.

Vinkit ammattimaisempaan vedonlyöntiin

Tässä perusrunko, jolla voit siirtyä kohti lisätienestejä:

 1. Tutki lajia ja sarjaa (jonka tunnet). Arvio millä kertoimella pelaisit ja mitä kohteita. Ota avuksi vihjeet luotettavista lähteistä.
 2. Vertaile kertoimia ja avaa tilit useammalle pelisivustolle. Eri sivustojen kertoimet voivat vaihdella suurestikin.
 3. Lyö veto, jos maistuva kerroin löytyy. Jos ei, niin jätä pitkäveto väliin siltä päivältä.
 4. Ennen kuin isket vedon sisään, arvioi kuinka hyvä kohde on kyseessä: kuinka usein osuva ja kuinka hyvin se sopii yhteen oman arviosi tai luotettavan vedonlyöntivihjeen kanssa
 5. Tämän perusteella anna kohteelle pisteitä, esim. 1-5. Karkeasti jaottelu menee seuraavasti: 1 piste tarkoittaa, että panostot 1 % pelikassasta. Toinen ääripää eli 5 pistettä on harvinainen herkkupala ja panos voi olla jopa 5 % pelikassasta, mikä on erittäin suuri veto ammattimaisessa vedonlyönnissä.
 6. Pelaa sinkkuja, eli yhtä kohdetta kerrallaan, äläkä pilaa onnistuneita osumia sillä, että lapulla on liian monta kohdetta. Näissä käy usein niin, että neljä osuu ja yksi on huti. Vedonlyönnin perimmäinen tarkoitus on kuitenkin tuottaa voittoa eikä huteja.

Yllä olevilla ohjeilla pääsee pitkälle. Laatua ja malttia pelaamiseen. Vedonlyöntisivustoja ja niiden tarjoamia bonuksia voit vertailla mm. Vihjemedian listojen avulla.

Vedonlyöntivihjeet

Vedonlyönti on suositumpaa kuin koskaan aikaisemmin, mikä on tuonut internetiin myös paljon erilaisia vetovinkkejä jakavia vedonlyönnin pelaajia ja harrastajia. Laadukkaat vihjeet voivat selvästi edesauttaa menestymistä vedonlyönnissä. Ne sisältävät tärkeää tietoa voimasuhteista, todennäköisyyksistä ja siitä, mitä vetokohteita on hyvä kulloinkin pelata.

Vihjemedia tekee yhteistyötä laajan vedonlyöntisivustojen kattauksen kanssa, ja Vihjemedia tarjoaa kaikille vedonlyönnin ystäville säännöllisesti ajankohtaiset vihjeet. Vihjemedian tarjoamat vedonlyöntivihjeet pitävät sisällään monipuolisesti urheilulajeja ja -sarjoja jalkapallon ja jääkiekon johdolla.

Vihjemedian vedonlyöntivihjeet on rakennettu vuosia huolella ja pitkällä urheilun ja vedonlyönnin kokemuksella sekä tietotaidolla, ja ne ovat aina ilmaisia.
Vedonlyöntivihjeet tuovat vedonlyöntiin paljon lisää mielenkiintoisia ulottuvuuksia ja usein myös arvokkaita ylikertoimia.

Vedonlyöntivihjeet nauttivat suuresta kysynnästä, sillä kaikki tasokkaat vedonlyöntivihjeet ovat hyvin tervetulleita. Vihjeet ovat silti suosituksia, sillä mikään ei takaa koskaan varmaa tietoa lopputuloksista.

Vedonlyöntivihjeet lauantaisin

Vihjemedian vedonlyöntivihjeet pitävät sisällään mm. vakiovihjeet, jotka painottuvat lauantain vakiokierroksille. 

Vihjemedian vihjeissä on myös muita vetovinkkejä, joita tuotamme korkealla ammattitaidolla ja osaamisella. Vihjeiden virta on vuolain isojen urheilutapahtumien aikaan. Suosittelemme lukemaan vetovinkkejä säännöllisesti useista lähteistä ja rakentamaan pelipäätökset oman harkinnan avulla.

Mistä sitten löytää ne parhaat vedonlyöntivihjeet?

 • Vihjemedia | Vakiovihjeiden lisäksi löydät mm. korotettuja kertoimia eri otteluihin ja tapahtumiin
 • Jalkapallo vihjeet on kerätty erikseen tänne
 • Jääkiekko vihjeet ilmestyvät myös joka viikko
 • Jorma Vuoksenmaan veikkausvihjeet NHL:ään olivat aikanaan myös legendaarisia. Lisää Jormasta alempana.
parhaat vedonlyöntivihjeet Vihjemediasta

Vedonlyöntivihjeet lisäävät jännitystä

Vedonlyönti on suosionsa huipulla ja kerää valtavia pelaajamääriä. Vedonlyöntivihjeet ovat kysyttyjä ja kaikki laadukkaat ja huolella tehdyt vedonlyöntivihjeet nauttivat laajaa lukijakuntaa.

Vedonlyönti on kasvanut valtavaksi rahapelaamisen muodoksi ja tarjoaa loistavat puitteet lyödä vetoa äärettömän laajalla ja monipuolisella kattauksella. Silloin vinkit vedonlyöntiin ovat kiistatta tarpeen, sillä lähes jokainen vedonlyönnin harrastaja tai ammattimainen pelaaja haluaa nauttia myös toisten betsaajien tasokkaasta tietotaidosta.

Vedonlyöntiä voi tehdä käytännössä kahdella tavalla:

⚽  Täysin harrastajamaisesti ilman mitään vakavia tai tarkempia tavoitteita ja nauttia betsaamisesta hyvällä tavalla ilman suuria odotuksia.

⚽ Vakavasti, tavoitteellisesti ja pyrkiä menestymään vedonlyönnissä mahdollisimman hyvin.

Sekä satunnainen että ammattimainen vedonlyönti otteluiden katsomisen lomassa tarjoaa mukavaa jännitystä tapahtumiin.

Vedonlyöntimarkkina käsittää päivittäin hurjan määrän pelattavaa, ja nykyään vedonlyöntiä saa harrastaa myös paljon muista asioista kuin urheilusta. Tarjolla on kattavasti muun muassa viihdettä, musiikkia, politiikkaa, vaalitapahtumia, suosittuja tv-ohjelmia ja erikoiskohteita.

Vedonlyöntivihjeet live-vedonlyöntiin?

Vihjemedian vihjeet käsittävät suureksi osaksi ennen otteluita lyötäviä vetokohteita, mutta vedonlyöntimarkkina tarjoaa myös erinomaisen live-vedonlyönnin. Live-vedonlyönti on nimensä mukaisesti tapahtumanaikaista vedonlyöntiä. Nykyisin live-vedonlyönti tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia asettaa vetokuponkeja tilanteissa, joissa ottelut tai tapahtumat ovat jo ehtineet alkaa. Vetovihjeet voivat olla satunnaisesti myös live-vetoon, mutta silloin niitä on pelattava nopeasti.

Kaikki vinkit eivät kuitenkaan ole laadukkaita. Kannattaa aina pitää mielessä lähdekritiikki ja ymmärtää mahdollisimman nopeasti tilanne, jossa jotkut vedonlyöntivihjeet ovat ala-arvoisia ja eivät täytä kunnon betsivinkkien vaatimuksia. Internetistä löytyy myös suuresti laadukkaita betsivinkkejä.

Katso kertoimet tuleviin turnauksiin

Lunasta Parhaat Bonukset ja lue vedonlyöntivihjeet

Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Millainen on hyvä vedonlyöntivihje?

Monet internetin vihjeet ovat aidosti laadukkaita, mutta mukana on valitettavan paljon myös heikkoja betsivinkkejä, jotka eivät ole välttämättä mistään kotoisin. Tästä syystä onkin hyvä pureutua tarkemmin siihen, mistä tasokkaat vihjeet voi tunnistaa ja mitä sellaiset pitävät sisällään.

Laadukkaat vedonlyöntivihjeet koostuvat ensinnäkin kaikista perusasioista, joiden on oltava aina hyvin esillä. Perusasioita ovat mm:

 • vihjattava urheilusarja tai -laji
 • joukkueet tai muut osallistujat
 • tapahtuman ajankohta
 • vihjattava kohde tai lopputulos
 • vihjeen parhaat kertoimet
 • mukana on syytä olla myös suora linkki kyseiselle vedonlyöntisivustolle

Varsinainen vihjattava kohde on syytä ilmoittaa hyvin selkeästi niin, että jokainen pelaaja ymmärtää varmasti sen, mitä kohdetta kirjoittaja vihjaa.

Parhaat vedonlyöntivihjeet

Parhaat vinkit tarjoavat lukijoille positiivista odotusarvoa ja sellaista tietoa ja materiaalia, joilla on olennainen merkitys kyseisten vetokohteiden pelaamisessa ja pitkäjänteisessä menestyksessä. Parhaat vetovinkit pitävät sisällään perusasioiden ohella aidosti huolelliset todennäköisyysarviot ja aina parhaat kertoimet.

Monesti saattaa helposti kuvitella, että parhaat vinkit ovat maksumuurien takana ja vain osalle vedonlyöjistä, mutta netistä löytyy useita urheilu- ja vedonlyöntisivustoja, joista saa ilmaiseksi korkean luokan vetovinkkejä. Aina on syytä pelata parhailla kertoimilla ja unohtaa laskeneet kertoimet. Asiakkaiden ei pidä pelata pudonneilla kertoimilla, joten mikäli vetovinkin kerroin on laskenut, sellaista ei pidä enää pelata.

Vihjeet ovat ennustus, eivät totuus

On hyvä muistaa, että myös parhaat vedonlyönti vihjeet ovat muiden veikkausvinkkien tavoin pelkästään vihjeitä. Mitkään veikkausvinkit eivät voi taata voittoja ja menestystä. Varmoja vinkkejä ei ole tarjota kenelläkään, mutta laaja kokemus ja analysointi tuovat merkittävää apua.

Veikkausvinkkejä on syytä napata talteen ainoastaan luotettavilta urheilu- ja vedonlyöntisivustoilta. Esimerkiksi Vihjemedian tarjoamat vedonlyöntivihjeet tehdään aina huolella ja rakennetaan ajan kanssa.

Kannattaa pitää mielessä myös se fakta, että parhaat vihjeet muuttuvat nopeasti heikoiksi veikkausvinkeiksi, jos alkuperäisiä hyviä kertoimia jättää pelaamatta ja korvaa ne heikoilla kertoimilla. On täysin eri asia pelata kertoimella 2,00 kuin kertoimella 1,90. Sitä ei välttämättä huomaa vielä ensimmäisessä tai toisessa betsissä, mutta pitkässä juoksussa puhutaan suuresta asiasta. Monien tekemä harmillinen virhe on juuri se, että pelataan pudonneilla kertoimilla. Sellaiseen ei ole syytä.

Parhaat vedonlyöntivihjeet sisältävät taustaa

Hyvin tehdyt vihjeet voivat olla sekä pitkiä että hieman lyhyempiä, kunhan niissä on mukana kaikki olennainen materiaali ja tieto sekä faktat, joiden perusteella vetosuositus on rakennettu. Parhaat vihjeet ovat kuitenkin yleensä niitä, joissa vihjettä avataan lukijoille tarkemmin. Ne pitävät sisällään esimerkiksi

 • joukkueiden sen hetkisen iskukyvyn
 • lähiaikojen peliesitykset
 • muut lopputulokseen vaikuttavat tärkeät asiat kuten poissaolot ja loukkaantumiset

Tasokkaat vihjeet pitävät sisällään varsinkin kaikkien ammattimaisten vedonlyöjien näkökulmasta mahdollisimman tarkat ja huolellisesti rakennetut todennäköisyysarviot. Niiden avulla myös lukijat voivat tietää sen, onko vihjattava kohde kirjoittajan mielestä todellinen ylikerroin.

Jokaisen betsivinkin on syytä perustua ylikertoimiin, koska vain ylikertoimien pelaaminen voi tuottaa pitkässä juoksussa menestystä. Mitä enemmän vihjaajalla on tietotaitoa vihjattavasta kohteesta, niin sen tarkempia todennäköisyysarvioita hän voi tuottaa

Hyvät vetovihjeet ovat pitkässä juoksussa sellaisia, jotka tuottavat lukijoille positiivista odotusarvoa ja joiden kertoimet ovat pudonneet vertaillussa päätöskertoimiin.

Selkokielellä sanottuna, jos tekstissä vihjataan jonkin puolesta esimerkiksi kertoimella 2,00, ja ottelun käynnistyessä kerroin on pudonnut vaikkapa 1,50 tasolle, niin kyseessä on joka tapauksessa laadukas betsivinkki. Tällöin vihjeet ovat aidosti rahanarvoisia vinkkejä ja niiden kirjoittajalla on hyvää tietotaitoa

Vedonlyöntivihjeitä joka kohteeseen

Laadukkaat vedonlyöntivinkit voivat olla mistä tahansa urheilulajista tai -sarjasta, ottelusta tai vetokohteesta, sillä ei ole menestyksen kannalta merkitystä sillä, onko kyseessä esimerkiksi kotimainen divariottelu vai Englannin Valioliigan kärkitaisto. On selvää, että suuret urheilulajit ja -sarjat keräävät valtavasti rahaa ja mielenkiintoa, mutta niihin on vaikeampi löytää hyvää pelattavaa.

Vedonlyöntiyhtiöt tuntevat suuret urheilulajit ja -sarjat paljon paremmin kuin pienemmät urheilutapahtumat, joten sellaisiin voi bongata todella hyvää pelattavaa

Vihjemedian vedonlyöntivihjeet rakennetaan käytännössä aina huolellisten todennäköisyysarvioiden kanssa, sillä haluamme kertoa lukijoillemme sen, millä todennäköisyydellä vihjattu lopputulos tai asia mielestämme tapahtuu.

Lyhyenä tiivistelmänä on paikallaan sanoa, että laadukkaat vihjeet ja ylikertoimet ovat loistava yhdistelmä menestyksekkäässä vedonlyönnissä ja avain siihen, että veikkausvinkit ovat oikeasti hyviä ja lukijat pitkässä juoksussa varmasti tyytyväisiä.

Vedonlyöntimarkkinasta löytyy päivittäin ylikertoimia, mutta niiden etsiminen ei ole helppoa ja se vaatii usein runsaasti aikaa ja tietotaitoa. Ylikerroin itsessään on hyvin selkeä käsite, sillä se on tapahtuman todennäköisyyteen verrattuna ‘liian suuri kerroin’, joita on syytä poimia.

[ft_boxes box_style=’info’] Vedonlyöntisivustot tarjoavat ylikertoimia houkutellakseen uusia betsaajia sivuilleen. Ylikertoimilla on aina parhaat mahdollisuudet saada mukava voitto, joten ne kannattaa hyödyntää. [/ft_boxes]

kirjanpito auttaa vedonlyönnissä

Miksi kannattaa lukea vetovihjeitä?

Vedonlyöntiä voi pelata täysin omalla tietotaidolla ja osaamisella. Viisas kuitenkin tiedostaa myös sen mitä ei tiedä, ja ottaa tueksi netin veikkausvinkit, jotka tuovat vedonlyöntiin monesti uusia näkökulmia ja auttavat ymmärtämään paremmin tapahtumien voimasuhteita.

Vihjeet kannattaa ottaa yleensä oman pelaamisen tueksi, sillä vaikka ei olisi niiden kanssa samaa mieltä, ne saattavat valaista asioita uudesta vinkkelistä. Veikkausvinkkejä kannattaa lukea yleensä avoimella mielellä.

Valitse huolella, kenen vihjeitä uskot

Veikkausvinkkejä löytyy netistä vaikka kuinka paljon, mutta kuten on jo tullut sanottua pari kertaa, niin ainoastaan osa niistä on aidosti korkean luokan betsivinkkejä ja tuovat lukijoille hyviä asioita. Läheskään kaikki netin veikkausvinkit eivät ole kaksisia ja voivat pahimmillaan johtaa vedonlyöjiä harhaan.

Nykyisin myös sosiaalinen media tarjoaa mahdollisuuden ilmaisiin vihjeisiin, mutta myös niiden kanssa on oltava tarkkana. Mitään vinkkejä ei kannata lähteä pelaamaan täysin sokkona, vaan pitää lähdekritiikki mielessä myös vihjeitä lukiessaan.

Laadukkaat ja huolelliset vihjeet ovat yleensä erityisesti siitä syystä hyviä, että niiden kirjoittajalla on oikeasti hyvää tietotaitoa ja käsissään jopa todellisia ylikertoimia, joita lukijat voivat päästä nopeasti pelaamaan. Samalla vihjeiden kirjoittajat ovat poimineet esille parhaat kertoimet, jolloin lukijoiden ei tarvitse metsästää niitä enää erikseen.

Usein teksteissä on ilmoitettu myös avoinna olevista erikoistarjouksista, joita voivat olla esimerkiksi mainiot korotetut kertoimet ja ilmaisvedot. Parhaimmillaan vedonlyöntivihjeet voivat tuoda lukijoille huiman määrän hyvin arvokasta ja rahanarvoista materiaalia ja saumat napata komeita ylikertoimia.

Viimeiseksi on pakko sanoa, että osa vedonlyöntivinkkejä jakavista nettisivustoista tarjoaa vetovinkkejä käytännössä puolipakolla myös sellaisiin otteluihin tai tapahtumiin, joihin ei löydy oikeasti mitään pelattavaa. On tietysti totta, että suuriin otteluihin tai tapahtumiin halutaan löytää pelattavaa, koska ne keräävät paljon kiinnostusta, mutta ei ole menestyksen kannalta mitään järkeä betsata heikkoja vetokohteita, joiden odotusarvo ei ole kunnossa. Joskus on parempi jättää vedonlyönti väliin ja keskittyä vain nauttimaan pelin tapahtumista.

Vihjemedian tarjoamat vihjeet kannattaa lukea erityisesti kahdesta syystä:

 1. Vihjemedian tuottamat vihjeet koostuvat lauantain vakiokierroksella monista otteluista, joten silloin lukijat saavat samalla kertaa arvokasta materiaalia useista peleistä
 2. Toisekseen jokaiseen kohteeseen merkataan aina mahdollisimman tarkat todennäköisyysarviot. Niitä kannattaa verrata omiin lukuihin. Vihjemediaan voi ottaa myös yhteyttä, jos esimerkiksi vakiokierroksen otteluista tai todennäköisyysarvioista tarvitsee lisää tietoa ja ajatuksia.

Missä vedonlyöntivihjeet kannattaa pelata?

Suomessa Veikkauksella on yksinoikeus tarjota rahapelejä ja siis myös vedonlyöntiä, mutta ulkosuomalaiset vedonlyöjät saavat vapaasti pelata myös kansainvälisillä vedonlyöntisivustoilla, toki asuinmaansa rajoitukset huomioon ottaen. Vapaus valita on pelkästään asiakkaiden puolella.

Suomessa Veikkaus vetää aina valtavasti asiakkaita puoleensa, ja monet ovat kasvaneet viikonlopun pitkävetojen ja vakioveikkausten parissa. Veikkaus on kehittänyt toimintaansa myös vedonlyönnissä ja tarjoaa yhä parempia kertoimia.

Parhaat kertoimet ovat kuitenkin yhä useammin ulkomaisilla vedonlyöntisivustoilla, sillä Veikkauksen kertoimet ovat vielä monesti heikommalla tasolla.

Pelaa vihjeet parhaiden kertoimien mukaan

Vedonlyöjien kannattaa pelata veikkausvinkit aina siellä, missä on tarjolla kulloinkin paras kerroin. Se on hyvin yksinkertainen ohjeistus, jota kannattaa noudattaa kaikissa tilanteissa. Ei ole mitään merkitystä sillä, onko paras kerroin tarjolla Veikkauksella vai jollain luotettavalla ulkomaisella vedonlyöntisivustolla.

Veikkauksella on välillä yhtä lailla hyviä kertoimia, jotka on syytä pelata. Parhaat kertoimet löytyvät kuitenkin isoksi osaksi ulkomaan tarjonnasta. Toisaalta ulkomaisilla vedonlyöntiyhtiöillä parhaat asiakkaat voivat saada panosten rajoituksia.

Tuottoisa vedonlyönti pitkällä tähtäimellä on sen verran haastavaa, että ei ole syytä pelata yhtään heikommilla kertoimilla. Ainoastaan silloin niitä voi käyttää, jos todennäköisyysarvion puitteissa saa edelleen positiivista odotusarvoa.

Samalla moni pelisivusto tarjoaa etuja vedonlyöntiin:

🏆Vedonlyöntibonuksia

🏆 Ilmaisvetoja

🏆 Riskittömiä vetoja

🏆 Käteispalautuksia

Jos liityt vedonlyöntisivustojen sähköpostilistalle, saat ilmoitukset uusista tarjouksista ja kampanjoista suoraan sähköpostiisi.

Pitkäveto

Vedonlyönti on nykyään äärettömän helppoa, sillä netin rahapelisivustot ovat hyvin pelaajaystävällisiä ja panostaneet paljon siihen, että myös vedonlyönti onnistuu sujuvasti kaikissa tilanteissa niin tietokoneilla kuin mobiililaitteilla. Legendaarisen pitkävedon pelaaminen on hyvin sujuvaa, ja se toimii näin:

➡️ Valitse avoinna olevien otteluiden tai tapahtumien listalta haluttu kohde

➡️ Aseta sille haluamasi panos

➡️ Maksa vetokuponki

Nyt pitkäveto on valmis odottamaan ottelun tai tapahtuman starttia!

Pitkäveto on monien mielestä helpoin vedonlyönnin muoto ja tarkoittaa englanniksi pre match -vedonlyöntiä. Kyseessä on Veikkauksen lanseeraama rahapelitermi, mutta pitkävetoa harrastettiin jo ennen Veikkausta brittiläisten vedonvälittäjien kautta.

Pitkäveto on suosittua hyvin laajan pelaajajoukon keskuudessa. Rahapelialan murros on tuonut kuitenkin myös pitkävedon voimakkaasti internetiin ja kasvattanut pelimuodon suosiota vielä lisää.

Pitkävedossa on nykyään tarjolla valtava määrä erilaisia urheilulajeja ja -sarjoja, joista saa lyödä vetoa. Pitkäveto on muodostunut hyvin monipuoliseksi pelimuodoksi, sillä laji- ja kohdekirjo on tänä päivänä niin mielettömän laajalla pohjalla. Pitkävedossa saa betsata käytännössä kaikkea maan ja taivaan väliltä.

paranna voittomahdollisuuksiasi vihjeillä

Vinkit aloittelijalle

Vedonlyönti on mainio harrastus myös kaikille betsaamisen vasta-alkajille, jotka ovat vasta saapuneet vedonlyönnin ihmeelliseen maailmaan. Sillä voi saada lisää mielenkiintoa sekä jännitystä otteluiden seuraamiseen. Vedonlyöntivihjeet aloittelijalle ovat yhtä lailla suosittuja ja niihin kannattaa tutustua aina mahdollisuuksien mukaan. Aloittelijoiden on syytä pitää vedonlyönti samalla hyvin simppelinä, pelata pienillä panoksilla ja kassa hallinnassa.

Vedonlyönnissä kannattaa heti alkuun pitää elämiseen tarkoitetut ja vedonlyöntiin soveltuvat rahat erillään, jotta ei tule missään vaiheessa tilannetta, jossa vedonlyönti voisi viedä liikaa rahaa. Uusien vedonlyöjien kannattaa ottaa avukseen vedonlyöntikirjanpito ja merkata sinne kaikki pelatut kohteet ja niiden kertoimet sekä mahdollisesti muut tärkeät asiat.

Aloittelijoiden on hyvä pelata single-kohteita ja vain sellaisia asioita, joista aloittelijalla on hyvin tietoa tai luottaa lukemaansa veikkausvinkkiin. Aloittelijoiden tulee pelata aina vain parhaat kertoimet.

Ylikertoimilla voitoille

Vedonlyöntivihjeet aloittelijalle eivät eroa siinä muista vetovinkeistä mitenkään, että aina kannattaa pelata ylikertoimia ja yleisesti myös muut parhaat kertoimet. Uusien pelaajien kannattaa lunastaa myös tarjolla olevat vedonlyöntibonukset ja muut pelaajaedut.

Vedonlyönnistä löytyy nykyään netistä valtavasti laadukasta materiaalia, joihin vedonlyönnin tulokkaiden kannattaa käydä tutustumassa. Vedonlyönti on nykyään niin suosittua, että siihen tarjotaan runsaasti mainioita oppaita ja muita vastaavia juttuja, jotka auttavat menestymään vedonlyönnissä.

Aloittelijoiden veikkausvinkeissä on pidettävä mielessä, että netistä voi löytyä kaikenlaisia monen vetokohteen mukamas hyviä rekkoja ja epämääräisiä useiden otteluiden tai kohteiden viritelmiä, mutta aloittelijoiden on syytä pelata ainoastaan singlejä. Sama ohje koskee tietysti kaikkia vedonlyönnin pelaajia.

Vedonlyönnissä menestyminen edellyttää myös aloittelijoilta sitä, että toimii niiden ohjeiden mukaisesti, jotka auttavat pelaajia pärjäämään pitkäjänteisesti vaikeassa harrastuksessa. Pikavoittojen tavoittelua ei kannata edes alkaa miettiä, vaan kärsivällisyys ja pitkäjänteisyys palkitaan.

Jorman veikkausvihjeet

Jorma Vuoksenmaa on yksi Suomen tunnetuimmista, arvostetuimmista ja parhaista vedonlyönnin ammattilaisista. Hän on kuulunut vuosikymmeniä Suomen johtaviin vedonlyönnin asiantuntijoihin ja nauttii vedonlyöntialalla laajasti suurta arvostusta.

Vuoksenmaan vedonlyöntiosaaminen on äärettömän korkealla tasolla. Hän aloitti vedonlyönnin ravien parissa jo kouluikäisenä siirtyen myöhemmin urheiluvedonlyönnin puolelle. Kun Vuoksenmaa kirjoitti itsensä ylioppilaaksi, hän opiskeli muutaman vuoden ajan Helsingin yliopistossa matematiikkaa ja toimi myös ravivihjaajana. Hän ehti myös työskentelemään Englannissa kertoimienlaskijana ennen kuin perusti oman konsulttifirmansa ESBC:n (European Sports Betting Consultants).

Vuoksenmaa on esiintynyt asiantuntijana urheiluvedonlyöntiä ja totopelejä käsittelevissä kysymyksissä monissa eri medioissa. Vuonna 1999 hän julkaisi vedonlyöntiaiheisen kirjan Urheiluvedonlyönti – Voittajan opas, joka on käännetty myös esimerkiksi englanniksi ja ruotsiksi. Vuoksenmaan jälkimmäinen kirja nimeltään Pelaajalta pelaajille on ollut luettavissa vuodesta 2016.

Vuoksenmaa on vedonlyönnin ohella sijoittaja ja analyytikko, pelannut menestyksekkäästi pokeria ja toiminut asiantuntijana mediassa. Jorman vihjeet käsittävät esimerkiksi jalkapallon ja raviurheilun.

Vuoksenmaa on edelleen alansa huipulla, ja häntä nimitetään peräti vedonlyönnin legendaksi.

Mainitsemme vielä loppuun, että Vuoksenmaan vedonlyöntifilosofia on sellainen, että se perustuu suuria massoja vastaan pelaamiseen. Esimerkiksi se tarkoittaa valitsemalla pelikohteiksi vedonlyöjien enemmistön hyljeksimiä altavastaajia. Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin heidän asiakkaat.

Vihjemedialta myös paljon muuta kisamateriaalia

Vihjemedian tarjoamat vihjeet koostuvat monipuolisesti betsaajien suosimista urheilusarjoista ja -lajeista, joista erityisesti vakiovihjeissä korostuvat Englannin parhaat jalkapallosarjat ja kesäisin Veikkausliiga, miesten Ykkönen ja Kakkonen.

Suosituimmat urheilukohteet ovat Vihjemediassa tärkeässä roolissa, mutta haluamme panostaa veikkausvinkkeihin, jotka tuovat lukijoille positiivista odotusarvoa ja parantavat saumoja pärjätä vedonlyönnissä.

Vihjemedia on vahvasti mukana vuosittain suurten urheilutapahtumien pyörteissä, joten tarjoamme betsivinkkien ohella myös paljon muuta materiaalia erilaisista tärkeistä urheilukisoista.

Vallitsevan maailmantilanteen johdosta erityisesti kesä 2021 on pitänyt sisällään valtavasti mielenkiintoisia urheilutapahtumia, ja toivottavasti urheilun suurta juhlaa voimme nauttia myös loppuvuodesta. Jääkiekon MM-kisat, jalkapallon EM-kisat ja useat muut huipputapahtumat ovat olleet hyvin esillä myös meidän sivustollamme.

veikkausvihjeet apuna betsauksessa

Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Hyödynnä bonukset 🏆

Monet vedonlyöntisivustot tarjoavat asiakkaillemm.

 • vedonlyöntibonuksia
 • ilmaisvetoja
 • riskittömiä vetoja
 • korotettuja kertoimia

Nämä kaikki auttavat pelaajia menestymään vedonlyönnissä. Parhaat vinkit yhdistettynä vedonlyöntibonuksiin ja muihin pelaajaetuihin nostavat oleellisesti asiakkaiden mahdollisuuksia tehdä vedonlyönnissä hyvää tulosta. Vedonlyöntibonukset nostavat pelikassaa, ovat asiakkaille positiivisen odotusarvon pelaajaetuja ja tietysti pidentävät pelaamista.

Parhaimmillaan vedonlyöntibonuksilla voi saada ylimääräistä pelattavaa monilla sadoilla euroilla. Vedonlyöntibonukset ovat kuitenkin aina bonusrahaa ja ne pitävät sisällään liudan bonussääntöjä ja -ehtoja. Vedonlyöntibonuksissa on luettava ohjeet aina huolella ja ajan kanssa.

Ota harrastuksena

Lopuksi haluamme mainita, että vedonlyönti on mainio harrastus ja osalle myös tapa tehdä pitkäjänteisesti menestyksekästä jälkeä ja saada jopa taloudellisesti hyvää tulosta.

Vaikka menestyminen suosionsa huipulla olevassa vedonlyönnissä on mahdollista, niin samalla vedonlyönti on kuitenkin myös vaikea rahapelaamisen muoto, jossa menestyminen vaatii kovaa ja pitkäjänteistä työtä.

Vedonlyönnissä ei ole olemassa mitään pikavoittoja tai jatkuvaa ruusuilla tanssimista. Paras onkin aloittaa se harrastuksena ja pelata pienin panoksin, ja nostaa panoksia vasta, kun on paremmin perillä siitä, mitä tekee.


Vedonlyöntivihjeet – Usein kysytyt kysymykset

 • Mistä löydän parhaat vetovihjeet?
  Parhaat vetovihjeet voi löytää useilta urheilu- ja vedonlyöntiaiheisilta nettisivustoilta, jotka ovat todistaneet tekevänsä laajassa kuvassa tasokkaita, luotettavia ja aidosti hyviä veikkausvihjeitä, kuten Vihjemediasta tai Vastaveto.comilta.
 • Mihin vedonlyöntivihjeet perustuvat?
  Vedonlyöntivihjeet perustuvat laajasti joukkueiden tai osallistujen voimasuhteisiin, niiden vahvuuksiin ja heikkouksiin, muihin otteluun merkittävästi vaikuttaviin asioihin ja arvioituihin todennäköisyyksiin.
 • Onko vedonlyöntivihjeistä hyötyä?
  Vedonlyöntivihjeet ovat kiistatta rahanarvoista materiaalia, jos niitä tuotetaan laadukkaasti ja asiaan kuuluvalla tavalla. Mitä tahansa betsivinkkiä ei kuitenkaan pidä pelata, sillä netissä on kaikenlaista vipeltäjää. Tasokkaat vihjeet ovat ehdottomasti tervetulleita.
 • Ovatko vedonlyöntivihjeet luotettavia?
  Monet netin vedonlyöntivihjeet ovat luotettavia ja tarjoavat hyvät puitteet lyödä vetoa hienoista vetokohteista, mutta läheskään kaikki vihjeet eivät ole kaksisia. Lähdekritiikki on tärkeä pitää mielessä.
 • Miten pitkäveto eroaa live-vedonlyönnistä?
  Pitkävedot tehdään ennen otteluita ja live-vedot otteluiden aikana. Pitkävedot tarkoittavat vetokohteita, jotka eivät ole vielä ehtineet alkaa. Live-vedossa saa lyödä vetoa runsaasti samoista vetokohteista, sillä nykyään monet ottelut ovat hyvin laajasti avoinna myös live-vedossa.

TAGIT: Betsit, urheilu, voittavat vihjeet vedonlyöntiin, Jorma Vuoksenmaa, parhaat vedonlyöntivihjeet NHL, Valioliiga, betsit, veikkausvinkit, ylikertoimet.