NHL vedonlyönti

NHL eli National Hockey League on Yhdysvalloissa ja Kanadassa pelattava jääkiekkosarja, jossa 32 joukkuetta taistelee Stanley Cupista. NHL-kausi lähtee liikkeelle aina syksyllä ja huipentuu kesän kynnyksellä. NHL:n kausi 2023-24 on saatu lokakuussa käyntiin ja samoin NHL vedonlyönti käy jälleen kuumana. Kyseessä on NHL:n 106. kausi, johon Vegas Golden Knights lähtee hallitsevana voittajana.

Lunasta Parhaat Bonukset

Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

NHL-kaudesta 2023-24 on tulossa jälleen äärettömän hieno ja mielenkiintoinen jääkiekkoliigan uusi sesonki, jonka alkua suurin osa jääkiekon ystävistä odotti läpi kesän vesi kielellä.

Kyseessä on myös kaudella 2023-24 lätkämaailman kiistaton kuningassarja, jossa menestyminen on jokaisen joukkueen ja pelaajan suurin tavoite. Tsekkaa jälleen uudella kaudella Vihjemedian NHL vihjeet ja lyö vetoa parhailla vedonlyöntisivustoilla.

NHL vedonlyönti ja parhaat vedonlyöntibonukset

Vihjemedia on myös alkaneella NHL-kaudella mukana jääkiekkosarjan tapahtumissa ja tarjoaa hyvät ja huolellisesti perustellut NHL vihjeet loistavilla kertoimilla. Änäri on valtavan suosittua ja sitä seurataan laajasti läpi heti runkosarjan ensimmäisistä ottelukierroksista lähtien. Halutessasi voit myös poimia talteen nettisivustot, joilla pyörii ilmainen NHL live stream. Änäriä voi katsoa jälleen kaudella 2023-24 hyvin monipuolisesti lähes paikasta riippumatta.

Lue tämä NHL vedonlyönti -artikkelimme, niin olet kärryillä alkaneen kauden lähtökohdista, mielenkiintoisimmista asioista ja voittajasuosikeista. NHL vedonlyönti on järkevä aloittaa hyödyntämällä parhaat vedonlyöntibonukset.

NHL vedonlyönti on vuosittain yksi betsaamisen keskipisteistä, ja NHL vedonlyönti kerää myös Euroopassa laajasti betsaamisen ystäviä seuraamaan maailman parasta jääkiekkosarjaa. Kyseessä on kaikilla mittareilla valtavan suosittu vedonlyöntikohde, johon panostetaan myös Suomessa paljon aikaa ja rahaa. Kannattaa poimia NHL vihjeet vedonlyönnin avuksi ja hyödyntää kauden mittaan parhaat vihjeet Änäriin.

Jääkiekko vedonlyöntiä vauhdittavat myös vihjeet muihin merkittäviin jääkiekkosarjoihin.

Ammattimaiseen betsaukseen auttavat myös pitkävetovihjeet ja tietenkin Vihjemedian vedonlyöntiopas.

NHL – vedonlyöntiä maailman parhaassa jääkiekkosarjassa

NHL on jääkiekossa suosituin ja arvostetuin ammattilaissarja, jonka voittaminen on urheilulajin suurin saavutus. Änäri nauttii lähes ympäri maailman suurta suosiota ja siellä pelaaminen on jokaisen jääkiekkoilijan haaveissa. Jääkiekkosarjassa esiintyy vuosittain myös monia suomalaisia pelaajia. Näin on jälleen kaudella 2023-24.

NHL:ää on pelattu vuodesta 1917 alkaen, jolloin sitä oli luomassa alun perin viisi joukkuetta. Änärin ensimmäisen kauden vei Toronto Arenas. Lätkäliiga on kasvanut historiansa saatossa lajissaan maailman parhaaksi. Kyseessä on tänä päivänä jääkiekkosarja, jossa päätyyn saakka meneminen on kovin suoritus, johon on mahdollista yltää.

NHL-kausi käynnistyi jälleen lokakuussa

NHL:n kausi 2023-24 lähti liikkeelle hieman ennen lokakuun puolta väliä. Sesonki pitää runkosarjan osalta sisällään kaikkiaan 1 312 ottelua. NHL julkaisi kesäkuussa otteluohjelman uudelle kaudelle. Änärin runkosarja saadaan valmiiksi huhtikuussa. Jokainen joukkue pelaa runkosarjassa 82 ottelua. Joukkueet pelaavat runkosarjassa sijoitettuna kahteen konferenssiin ja neljään divisioonaan. Kahdeksan parasta joukkuetta etenee taas kummastakin konferenssista pudotuspeleihin.

Suurin kunnia kiekkoilijoille

Jääkiekossa Stanley Cupin voittamista pidetään pelaajien keskuudessa yleisesti suurempana asiana kuin lätkän maailmanmestaruutta. Arvostus Änäriä kohtaan on myös fanien mittapuulla äärettömän korkealla. NHL on jääkiekkosarja, joka on kiinnostavuudeltaan maailman mittakaavassa täysin omassa luokassaan.

NHL:ssä pelaaminen on valtavan kova temppu ja jokaiselta sinne pääsevältä pelaajalta upea asia. NHL:n vaatimustaso on vuodesta toiseen aivan mielettömän valtava. Näin on myös kaudella 2023-24. Siellä menestyminen etenkin useiden kausien aikana on myös maailman johtavilta pelaajilta vaikeaa.

Seattle Krakenin kolmas kausi NHL:ssä

NHL-perhe sai pari kautta sitten osakseen uuden tulokkaan Seattle Krakenin muodossa, mikä nosti entisestään Änärin valtavaa mielenkiintoa ja kiinnostavuutta myös Suomessa. NHL:ssä pelasi vielä ennen toiseksi edellistä kautta 31 joukkuetta, mutta Seattle Kraken liittyi sittemmin osaksi maailman parasta ja arvostetuinta kiekkoliigaa. Seattle Krakenin ensimmäinen kausi ei edennyt samanlaisella menestyksellä kuin edellisen tulokkaan Vegas Golden Knightsin kohdalla, mutta kehitys oli viime kaudella selkeästi parempaa.

NHL-kausi 2023-24

Käynnissä oleva NHL-kausi lähti liikkeelle 10. lokakuuta. Kaikki seurat pelaavat divisioonansa sisällä kolmesta neljään ottelua jokaista joukkuetta vastaan, kolme ottelua konferenssinsa kahdeksaa muuta joukkuetta vastaan ja kahdesti toisessa konferenssissa pelaavaa 16 joukkuetta vastaan.

Runkosarjan päätyttyä pelataan pudotuspelit, joihin otetaan tyypilliseen tapaan 16 parasta seuraa. Pudotuspelit käydään paras seitsemästä -kaavalla. NHL:ssä pelataan alkaneella kaudella myös neljä ottelua Ruotsissa ja kaksi ulkoilmaottelua. NHL Winter Classic järjestetään heti tammikuun alussa. Tällä kaudella pelataan myös monen vuoden tauon jälkeen kaksi Stadium Series -ottelua. Heritage Classic pelataan lokakuussa.

Läntinen konferenssi

Tyynenmeren divisioona

Anaheim Ducks, Calgary Flames, Edmonton Oilers, Los Angeles Kings, San Jose Sharks, Seattle Kraken, Vancouver Canucks, Vegas Golden Knights

Keskinen divisioona

Arizona Coyotes, Chicago Blackhawks, Colorado Avalanche, Dallas Stars, Minnesota Wild, Nashville Predators, St. Louis Blues, Winnipeg Jets

Itäinen konferenssi

Atlantin divisioona

Boston Bruins, Buffalo Sabres, Detroit Red Wings, Florida Panthers, Montreal Canadiens, Ottawa Senators, Tampa Bay Lightning, Toronto Maple Leafs

Metropolitan divisioona

Carolina Hurricanes, Columbus Blue Jackets, New Jersey Devils, New York Islanders, New York Rangers, Philadelphia Flyers, Pittsburgh Penguins, Washington Capitals

NHL 2023-24: joukkueiden kapteenit, valmentajat ja GM:t

NHL vedonlyönti 2023

NHL on kiistatta yhä maailman paras jääkiekkosarja, joka nauttii myös vedonlyönnissä vuosittain huimaa suosiota. NHL:stä lyödään vetoa joka kausi valtavilla summilla. NHL kertoimet kiinnostavat myös kaudella 2023-24 laajasti vedonlyöjiä, joten NHL vedonlyöntikohteet näyttelevät taas loppuvuoden ja ensi kevään aikana valtavaa roolia. Änärissä asiakkaat voivat lyödä vetoa valtavan monipuolisesti lähes kaikilla vedonlyöntisivustoilla.

Vetoja voi lyödä muun muassa:

 • Voittajasta varsinaisella peliajalla
 • Ottelun lopullisesta voittajasta
 • Maalimääristä
 • Tasoitusvetoja
 • Pelaajien pisteitä
 • Tuloksista yksittäisissä erissä
 • Joukkueen maalimääristä koko ottelussa tai yhden erän aikana

Jääkiekkosarjassa vetokohteita ja -yhdistelmiä on pelattavissa käytännössä rajattomasti. Tarjolla on usein satoja vetokohteita. NHL vedonlyönti toimii loistavasti myös live-vedonlyönnin parissa. Live-vedonlyönti on auki lähes poikkeuksetta jokaisessa ottelussa sisältäen runsaasti betsattavaa myös niiden ollessa käynnissä.

Live-vedonlyönnistä voi löytää parhaimmillaan paljon laadukasta pelattavaa koko ottelusta ja muun muassa eräkohtaisia vetoja. NHL vedonlyönti sisältää lähes kaikilla vedonlyöntisivustoilla myös live-vedossa kiitettävät tai vähintään hyvät kertoimet laajalla kattauksella.

NHL luo jääkiekon historiaa

Aloita NHL vedonlyönti lunastamalla vedonlyöntibonuksia

NHL vedonlyönti 2023 kannattaa aloittaa lunastamalla parhaat vedonlyöntibonukset, jotka tuovat betsaamiseen lisää hyvää odotusarvoa ja ovat erityisesti pitkässä juoksussa edullisia pelaajaetuja. Vedonlyöntibonukset ovat asiakkaille lähtökohtaisesti voitollisia. NHL vedonlyönti 2023, vedonlyöntibonukset ja parhaat kertoimet on loistava yhdistelmä. Muistathan kuitenkin tarkistaa aina asuinmaasi mahdolliset rajoitukset ja estot.

NHL vedonlyöntiä voitollisesti

NHL:ssä vedonlyöntiä voi tehdä menestyksekkäästi hyödyntämällä vedonlyönnissä tuttuja lainalaisuuksia. Kannattaa pelata aina vain ja ainoastaan parhaita kertoimia, etsiä todellisia ylikertoimia, hyödyntää vedonlyöntibonuksia ja kirjata myös jääkiekkobetsit vedonlyöntikirjanpitoon.

Lopuksi kannattaa napata NHL vedonlyöntivihjeet Vihjemediasta! Sivustomme vedonlyöntivihjeet pyrkivät tuottamaan lukijoille aina positiivista odotusarvoa eli aitoja ja oikeita ylikertoimia ja tarjoamaan oikeasti hyvää pelattavaa. Kaiken keskiössä on kuitenkin se, että hyödynnetään perusohjeet niin hyvin kuin mahdollista. Vain parhaiden kertoimien pelaaminen voi mahdollistaa menestymisen pitkällä aikavälillä.

NHL vedonlyöntikertoimet ja kohteet

NHL vedonlyönti sisältää myös kaudella 2023-24 valtavasti pelattavaa todella hyvällä kattauksella. Näin on ollut tutusti heti syksystä alkaen. NHL vedonlyönti pitää sisällään lähes loputtomat mahdollisuudet lyödä vetoa maailman parhaasta jääkiekkosarjasta. Lisäksi NHL vedonlyöntikohteet tarjoavat runsaasti muutakin pelattavaa muun muassa pistepörssin voittajasta, maalikuninkaasta, Vezina Trophy -pokaalin voittajasta eli parhaasta maalivahdista ja runsaasti muuta.

NHL:ssä alkaneen kauden suurimmat mestarisuosikit ovat Carolina Hurricanes, New Jersey Devils ja Toronto Maple Leafs. Muita vahvoja ehdokkaita menestymään ovat Colorado Avalanche ja Edmonton Oilers. Monet vedonlyöntisivustot pitävät kyseisiä joukkueita parhaina joukkueina taistelemaan Änärin mestaruudesta. Hallitseva voittaja Vegas Golden Knights on rankattu hieman parhaiden ryhmien taakse.

NHL vedonlyönti ja onnistunut veikkaustaktiikka

NHL vedonlyönti tarjoaa vuosittain loistavat puitteet tehdä betsaamista menestyksekkäästi, sillä jääkiekkosarjan kohdevalikoima ja kertoimet ovat lähes poikkeuksetta loistavia. Änäriä on pelattu jo hyvän aikaa taas täysin normaaleissa olosuhteissa ilman koronapandemian aiheuttamia haasteita, mikä on tarkoittanut sitä, että myös vedonlyönnin harrastaminen on onnistunut taas ilman isoja häiriötekijöitä. Vedonlyönti Änäristä on myös Suomessa kaudella 2023-24 valtavan suosittua.

Etsi ylikertoimia ja pelaa singlejä

NHL:ää pelataan neljässä divisioonassa, ja aiemmat hetkelliset poikkeavat alueelliset lohkojaot jäivät kauden mittaiseksi. NHL vedonlyönti on toiminut taas koronapandemian jälkeen samalla periaatteella kuin muutkin vedonlyöntikohteet. Kannattaa etsiä todellisia ylikertoimia ja pelata aina singlejä. NHL vedonlyönti on syytä sisältää samoja oppeja, joita monet meistä olemme hyödyntäneet jo vuosia. Vetokohteita tutkiessa on hyvä keskittyä esimerkiksi alla oleviin tärkeisiin ominaisuuksiin.

 • Voimasuhteisiin
 • Erikoistilanteisiin
 • Maaliodottamiin
 • Tarkkoihin todennäköisyyksiin

Vedonlyönti on vaikeaa ja siinä menestyminen onnistuu vain harvoilta asiakkailta, mutta omalla toiminnalla voi vaikuttaa myös NHL:ssä tapahtuvan vedonlyönnin menestyksellisyyteen. Suomesta löytyy hyvin osaavia betsaajia myös Änärin parissa. Jos mielit tehdä NHL:n betsaamista voitollisesti, niin kannattaa käyttää lukuisia tilastoja, analyyseja ja ennakoita myös tänä syksynä ja ensi keväänä ennen pelaamista.

NHL on eittämättä tälläkin kaudella upea urheilusarja myös vedonlyöntiin, mutta menestyminen ja pitkässä juoksussa voitollinen pelaaminen vaatii tietysti kovasti työtä. Voit katsoa tästä asiasta lisää vedonlyöntioppaastamme.

Ilmainen NHL Live Stream

NHL:ää voi katsoa myös kaudella 2023-24 kattavimmin ja laajimmin Viasatin urheilukanavilta tai Viaplayn avulla. Niiden kautta Änäriä voi katsoa lähes kaikkialla ja melkein koko ajan. Viasat ja Viaplay ovat maksukanava ja suoratoistopalvelu, joten ne ovat odotetusti maksullisia. Viasatilta ja Viaplaylta voi katsoa paljon myös muita NHL-tuotantoja kuten studio-osuuksia ja haastatteluja. On olemassa silti myös varsin helppo ja kätevä tapa löytää ilmainen NHL live stream.

VPN avuksi

Ensimmäinen mahdollisuus on VPN-yhteys, joka tarjoaa kaikille tietokoneiden käyttäjille puitteet muuttaa omaa sijaintia toiseen paikkaan. Se auttaa muuttamaan tietokoneen sijainnin esimerkiksi Yhdysvaltoihin. Siellä on enemmän valinnanvaraa katsoa otteluita.

VPN-yhteys on hyvä keino päästä katsomaan otteluita lähes ilmaiseksi, mutta myöskään se ei ole täysin maksuton vaihtoehto, sillä käyttäjän tulee maksaa esimerkiksi noin kuutisen euroa ExpressVPN:stä. Se on kuitenkin melko halpa hinta verrattuna Viaplayn pakettiin.

Stream vedonlyöntiyhtiöiden kautta

Nykyisin myös jotkut vedonlyöntisivustot esittävät NHL:ää live stream -palveluidensa kautta. NHL vedonlyönti 2023 onnistuu tällöin myös vedonlyöntisivustojen lähettämien live stream -palveluiden avulla. Veikkaus näyttää kaudella 2023-24 NHL:ää live stream -palvelunsa kautta. Pelitilillä tulee kuitenkin olla rahaa, jotta lähetyksiä on mahdollista katsoa. Lisäksi esimerkiksi Suomessa katsottavissa on tällä tavalla vain osa NHL:n otteluista.

Yhdysvalloissa ja Kanadassa pelataan monesti meidän näkökulmastamme huonoon kellonaikaan eli öisin, mutta toki otteluita pelataan myös meistä katsottuna hyvään kellonaikaan. Niistä erityisesti viikonloppujen prime time -ottelut ovat sellaisia, jotka keräävät paljon katsojia. Lisäksi Änärin todelliset fanit valvovat läpi yön. Menestyksellinen NHL vedonlyönti 2023 ei toki katso NHL:n tyyppisessä urheilusarjassa kelloa.

NHL:ää esitetään Subilla ilmaiseksi kaudella 2023-24

Maailman parhaan jääkiekkosarjan ystävät pääsevät seuraamaan Änärin otteluita maksutta myös kaudella 2023-24. NHL:ää esitettiin aiemmin ilmaiseksi Ylen tv-kanavilla, kun taas uudella kaudella 2023-24 tilanne on hieman muuttunut. Jatkossa NHL:ää on mahdollista katsoa ilmaiseksi Maikkarin Subilta. Änäriä esitetään Subilla alkaneen kauden aikana yli 30 ottelun verran. Lisäksi huippusuosittua lätkäsarjaa on siis mahdollista katsoa ilmaiseksi myös yksittäisten vedonlyöntisivustojen live stream -palveluista.

NHL vedonlyönti – jännitä NHL betsejä!

Miten viime yön NHL-matseissa kävi? Osuivatko NHL vihjeet oikeaan? Lisää jännitystä tarjoaa taas uudella kaudella DTMTS-palvelu (Don’t Tell Me The Score) joka näyttää NHL:ssä koosteet otteluista paljastamatta niiden tulosta. Kyseessä on jännittävä tapa käynnistää päivä Änärin parissa taas kaudella 2023-24 – katso koosteet ja hörppää aamukahvit!

NHL tilanteet

NHL:n tilanteista ja tulevista otteluista löytää taas kaudella 2023-24 tietoa hyvin monesta paikasta. Änäri on jääkiekkosarja, josta voi saada tietoa käytännössä rajattomasti. Netti on täynnä materiaalia Änäristä. Esimerkiksi YLE:n legendaarinen teksti-tv tarjoaa suomalaisille tuttuna juttuna perustietoa NHL:stä kuten tilanteet otteluista ja parhaat pistenikkarit. Teksti-tv:stä löytää myös tulevien otteluiden ajankohdat ja mahdollisesti mukana olevat suomalaiset.

Suomalaiset NHL pelaajat kaudella 2023-24

Änärissä on myös kuluvalla kaudella paljon suomalaisia pelaajia. Lätkäsarjan eri organisaatioissa pelaa kymmeniä suomalaisia pelaajia niin maalivahdeissa, puolustajissa kuin hyökkääjissä. Tämän kauden suurimmat suomalaistähdet ovat jälleen muun muassa Mikko Rantanen, Roope Hintz ja Sebastian Aho. Muita huippuluokan suomalaisia voi löytää esimerkiksi Aleksander Barkovin ja Patrik Laineen muodossa.

Stanley Cup -voittajat kautta aikain

NHL:ää pelattiin ensimmäistä kertaa vuosina 1917-18, jolloin jääkiekkosarjan mestaruuteen ylsi Toronto Arenas. NHL:n hallitseva voittaja on Vegas Golden Knights, joka voitti viimeksi pelatun Änärin kauden ja juhli ensimmäistä mestaruuttaan. Lätkäliigassa eniten ykkössijoja on Montreal Canadiensilla. Olemme koonneet alle Stanley Cupin valloittajat neljän vuosikymmenen ajalta.

NHL:n kaikkien aikojen pistepörssi

NHL:n suomalaisten pistepörssi

NHL:ssä on pelannut vuosikymmenten aikana runsaasti suomalaisia huipputähtiä, jotka ovat tehneet valtavan hienoja tehopisteitä. NHL:ssä pelanneista suomalaisista eniten tehopisteitä on iskenyt Teemu Selänne, joka nakutti upean uransa aikana 684 maalia ja antoi 773 maalisyöttöä.

Selänne teki uransa aikana yhteensä 1457 tehopistettä. Hän on tehnyt suomalaisista pelaajista myös eniten maaleja. Toiselta paikalta löytyy Jari Kurri ja kolmannelta Saku Koivu. TOP-10:een mahtuvat myös esimerkiksi Olli Jokinen ja Mikko Koivu.

NHL vedonlyönti 2023 yhteenveto

NHL-kausi 2023-24 on saatu hyvään vauhtiin, ja maailman paras jääkiekkosarja pyörii taas ensi kesän alkuun saakka. NHL tarjoaa taas kaikille jääkiekon ja vedonlyönnin ystäville läpi kauden 2023-24 valtavasti upeita kiekkohetkiä ja mielettömiä otteluita. Parhaan jääkiekkosarjan otteluita seurataan jälleen käynnistyneellä sesongilla erittäin tarkasti ensimmäisistä viikoista lähtien. NHL vedonlyönti 2023 on jälleen monille todellista kulta-aikaa niin kaukalon puolella kuin betsaamisen näkökulmasta.

Kannattaa seurata alkaneellakin kaudella Vihjemedian vedonlyöntikattausta, jotta voit lunastaa parhaat NHL veikkausvinkit ja vedonlyöntibonukset. NHL vedonlyönti on Vihjemediassa edelleen suuressa roolissa, ja pyrimme tarjoamaan lukijoillemme aina aitoja ja oikeita positiivisen odotusarvon vetovihjeitä.