NHL vedonlyönti

NHL eli National Hockey League on Yhdysvalloissa ja Kanadassa pelattava jääkiekkosarja, jossa 32 joukkuetta taistelee voittopokaali Stanley Cupista. NHL-kausi lähtee liikkeelle aina syksyllä ja huipentuu kesän kynnyksellä. NHL:n 105. kausi on hyvässä vauhdissa ja samoin NHL vedonlyönti käy kuumana, kun maailman arvostetuin ja paras jääkiekkosarja etenee kohti pudotuspelejä.

NHL-keväästä 2023 on tulossa jälleen äärettömän hieno ja mielenkiintoinen sesongin huipennus, kun Änärissä lähestytään playoffsien alkua. NHL:n hallitseva mestari on Colorado Avalanche, joka valloitti viimeksi lätkäliigan mestaruuden. Sitä ennen kaksi edellistä mestaruutta menivät Tampa Bay Lightningille. Tsekkaa myös NHL vihjeet Vihjemediasta ja betsaa parhailla sivustoilla.

Lunasta Parhaat Bonukset

Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

NHL vedonlyönti ja parhaat vedonlyöntibonukset

Vihjemedia on myös kuluvalla NHL-kaudella mukana jääkiekkosarjan tapahtumissa ja tarjoaa parhaat NHL vetokohteet loistavilla kertoimilla. Änäri on valtavan suosittua ja sitä seurataan laajasti läpi myös käynnissä olevan kauden. Nappaa talteen myös nettisivustot, joilla pyörii ilmainen NHL Live Stream.

Lue tämä NHL vedonlyönti -artikkelimme, niin olet kärryillä kuluvan kevään tapahtumista ja voittajasuosikeista. NHL vedonlyönti on järkevä aloittaa hyödyntämällä parhaat vedonlyöntibonukset.

NHL vedonlyönti on vuosittain yksi vedonlyöntimaailman keskipisteistä, ja myös Euroopassa NHL vedonlyönti kerää betsaamisen ystäviä seuraamaan upeaa jääkiekkosarjaa. Kyseessä on kaikilla mittareilla valtavan suosittu vedonlyöntikohde, johon panostetaan myös Suomessa paljon aikaa ja rahaa. Ota NHL vihjeet vedonlyönnin avuksi.

Jääkiekko vedonlyöntiä vauhdittavat myös vihjeet.

NHL maailman paras jääkiekkosarja

NHL on jääkiekossa suosituin ja arvostetuin jääkiekon ammattilaissarja, jonka voittaminen on urheilulajin suurin saavutus. Änäri nauttii ympäri maailman suurta suosiota ja siellä pelaaminen on jokaisen jääkiekkoilijan haaveissa. Jääkiekkosarjassa esiintyy vuosittain myös monia suomalaisia pelaajia. Näin on myös kaudella 2022-2023.

NHL:ää on pelattu vuodesta 1917 alkaen, jolloin sitä oli luomassa alun perin viisi joukkuetta. Änärin ensimmäisen kauden vei Toronto Arenas. Lätkäliiga on kasvanut historiansa saatossa lajissaan maailman parhaaksi.

Suurin kunnia kiekkoilijalle

Jääkiekossa Stanley Cupin voittamista pidetään pelaajien keskuudessa yleisesti suurempana asiana kuin lätkän maailmanmestaruutta. Arvostus Änäriä kohtaan on myös fanien mittapuulla äärettömän korkealla. NHL on jääkiekkosarja, joka on kiinnostavuudeltaan omassa lajissaan.

NHL:ssä pelaaminen on valtavan kova temppu ja jokaiselta sinne pääsevältä pelaajalta upea asia. NHL:n vaatimustaso on vuodesta toiseen aivan mielettömän valtava. Siellä menestyminen on myös keneltä tahansa todelliselta huippuluokan pelaajalta vaikeaa.

Seattle Krakenin toinen kausi NHL:ssä

NHL-perhe sai viime kaudella osakseen uuden tulokkaan, mikä on nostanut entisestään Änärin valtavaa mielenkiintoa ja kiinnostavuutta myös Suomessa. NHL:ssä pelasi vielä ennen viime kautta 31 joukkuetta, mutta Seattle Kraken liittyi sittemmin osaksi maailman parasta ja arvostetuinta kiekkoliigaa. Seattle Krakenin ensimmäinen kausi ei edennyt kuitenkaan samanlaisella menestyksellä kuin edellisen tulokkaan Vegas Golden Knightsin kohdalla.

NHL-kausi käynnistyi jälleen lokakuussa

NHL on palannut koronapandemian jäljiltä normaaliin aikatauluun, ja kuluva NHL-kausi 2022-23 alkoi tutun kaavan mukaan lokakuussa. Änärin runkosarja saadaan valmiiksi huhtikuussa. Lätkäsarjaa on pelattu kuluvalla kaudella olosuhteet huomioiden jo käytännössä tavallisesti. Näin ollen myös runkosarja käsittää 82 ottelukierrosta.

NHL-kausi 2022-23

Käynnissä oleva NHL-kausi lähti liikkeelle 7. lokakuuta. Kyseessä on historian 105. kausi. Kaikki 32 seuraa pelaavat divisioonansa sisällä kolmesta neljään ottelua jokaista joukkuetta vastaan, kolme ottelua konferenssinsa kahdeksaa muuta joukkuetta vastaan ja kahdesti toisessa konferenssissa pelaavaa 16 joukkuetta vastaan.

Runkosarjan päätyttyä pelataan pudotuspelit, joihin otetaan 16 parasta seuraa. Pudotuspelit käydään paras seitsemästä -kaavalla. NHL:ssä on pelattu muutaman vuoden tauon jälkeen myös Global Series -otteluita. Suomessa NHL:ää pelattiin marraskuussa 2022 yhä lähes uudella Tampereen Nokia Areenalla.

Läntinen konferenssi

 

Tyynenmeren divisioona

Anaheim Ducks, Calgary Flames, Edmonton Oilers, Los Angeles Kings, San Jose Sharks, Seattle Kraken, Vancouver Canuks, Vegas Golden Knights

Keskinen divisioona

Arizona Coyotes, Chicago Blackhawks, Colorado Avalanche, Dallas Stars, Minnesota Wild, Nashville Predators, St. Louis Blues, Winnipeg Jets

Itäinen konferenssi

 

Atlantin divisioona

Boston Bruins, Buffalo Sabres, Detroit Red Wings, Florida Panthers, Montreal Canadiens, Ottawa Senators, Tampa Bay Lightning, Toronto Maple Leafs

 

Metropolitan divisioona

Carolina Hurricanes, Columbus Blue Jackets, New Jersey Devils, New York Islanders, New York Rangers, Philadelphia Flyers, Pittsburgh Penguins, Washington Capitals

NHL 2022-23: joukkueiden kapteenit, valmentajat ja GM:t

 

NHL vedonlyönti 2023

NHL on kiistatta yhä maailman paras jääkiekkosarja, joka nauttii myös vedonlyönnissä vuosittain huimaa suosiota. NHL:stä lyödään vetoa joka kausi valtavilla summilla. NHL kertoimet kiinnostavat laajasti vedonlyöjiä, joten NHL vedonlyöntikohteet näyttelevät taas kevään ratkaisuhetkilläkin hienoa roolia. Änärissä asiakkaat voivat lyödä vetoa valtavan monipuolisesti. Vetoja voi lyödä muun muassa:

 • Voittajasta varsinaisella peliajalla
 • Ottelun lopullisesta voittajasta
 • Maalimääristä
 • Tasoitusvetoja
 • Pelaajien pisteitä
 • Tuloksista yksittäisissä erissä
 • Joukkueen maalimääristä koko ottelussa tai yhden erän aikana

Jääkiekkosarjassa vetokohteita ja -yhdistelmiä on pelattavissa käytännössä rajattomasti. Tarjolla on usein satoja pelikohteita. NHL vedonlyönti toimii loistavasti myös live-vedonlyönnin parissa. Live-vedonlyönti on auki lähes poikkeuksetta jokaisessa ottelussa sisältäen runsaasti betsattavaa myös niiden ollessa käynnissä.

Live-vedonlyönnistä voi löytää parhaimmillaan paljon laadukasta pelattavaa koko ottelusta ja muun muassa eräkohtaisia vetoja. NHL vedonlyönti sisältää lähes kaikilla vedonlyöntisivustoilla myös live-vedossa kiitettävät tai vähintään hyvät kertoimet laajalla kattauksella.

Aloita NHL vedonlyönti lunastamalla vedonlyöntibonuksia

NHL vedonlyönti 2023 kannattaa aloittaa lunastamalla parhaat vedonlyöntibonukset, jotka tuovat betsaamiseen lisää hyvää odotusarvoa ja ovat erityisesti pitkässä juoksussa edullisia pelaajaetuja. Vedonlyöntibonukset ovat asiakkaille lähtökohtaisesti voitollisia. NHL vedonlyönti 2023, vedonlyöntibonukset ja parhaat kertoimet on loistava yhdistelmä. Muistathan kuitenkin tarkistaa aina asuinmaasi mahdolliset rajoitukset ja estot.

NHL vedonlyöntiä voitollisesti

NHL:ssä vedonlyöntiä voi tehdä menestyksekkäästi hyödyntämällä vedonlyönnissä tuttuja lainalaisuuksia. Kannattaa pelata aina vain ja ainoastaan parhaita kertoimia, etsiä todellisia ylikertoimia, hyödyntää vedonlyöntibonuksia ja kirjata myös jääkiekkobetsit vedonlyöntikirjanpitoon.

Lopuksi kannattaa napata NHL vedonlyöntivihjeet Vihjemedian sivuilta! Sivustomme vedonlyöntivihjeet pyrkivät tuottamaan lukijoille aina positiivista odotusarvoa eli aitoja ja oikeita ylikertoimia ja tarjoamaan oikeasti hyvää pelattavaa. Kaiken keskiössä on kuitenkin se, että hyödynnetään perusohjeet niin hyvin kuin mahdollista. Vain parhaiden kertoimien pelaaminen voi mahdollistaa menestymisen pitkällä aikavälillä.

NHL vedonlyönti kertoimet ja kohteet

NHL vedonlyönti sisältää kuluvallakin kaudella valtavasti pelattavaa todella hyvällä kattauksella. Näin on ollut tutusti heti syksystä alkaen. NHL vedonlyönti pitää sisällään lähes loputtomat mahdollisuudet lyödä vetoa maailman parhaasta jääkiekkosarjasta. Lisäksi NHL vedonlyöntikohteet tarjoavat runsaasti muutakin pelattavaa muun muassa pistepörssin voittajasta, maalikuninkaasta, Vezina Trophy -pokaalin voittajasta eli parhaasta maalivahdista ja runsaasti muuta.

NHL:ssä tämän kevään suurimmat mestarisuosikit ovat Boston Bruins, Colorado Avalanche ja Carolina Hurricanes, joista toisena mainittu seura juhli viimeksi Änärin valloitusta. Monet vedonlyöntisivustot pitävät kyseistä kolmikkoa vahvimpana taistelemaan tänä keväänä lätkäliigan mestaruudesta.

Parhaiden mestarisuosikkien ohella myös muita hienoja ehdokkaita menestyjiksi ovat Tampa Bay Lightning ja Vegas Golden Knights. Lisäksi aidosti hyviä haastajia ovat varsinkin Edmonton Oilers ja Dallas Stars.

NHL vedonlyönti ja ilmainen NHL Live Stream

NHL:ää voi katsoa myös kaudella 2022-2023 kattavimmin ja laajimmin Viasatin urheilukanavilta tai Viaplayn avulla. Niiden kautta Änäriä voi katsoa lähes kaikkialla ja melkein koko ajan. Viasat ja Viaplay ovat maksukanava ja suoratoistopalvelu, joten ne ovat maksullisia. Viasatilta ja Viaplaylta voi katsoa paljon myös muita NHL-tuotantoja kuten studio-osuuksia ja haastatteluja. On olemassa silti myös varsin helppo ja kätevä tapa löytää ilmainen NHL Live Stream.

Ensimmäinen mahdollisuus on VPN-yhteys, joka tarjoaa kaikille tietokoneiden käyttäjille puitteet muuttaa omaa sijaintia toiseen paikkaan. Se auttaa muuttamaan tietokoneen sijainnin esimerkiksi Yhdysvaltoihin. Siellä on enemmän valinnanvaraa katsoa otteluita.

VPN-yhteys on hyvä keino päästä katsomaan otteluita lähes ilmaiseksi, mutta myöskään se ei ole täysin maksuton vaihtoehto, sillä käyttäjän tulee maksaa esimerkiksi noin kuutisen euroa ExpressVPN:stä. Se on kuitenkin melko halpa hinta verrattuna Viaplayn pakettiin.

Nykyisin myös yksittäiset vedonlyöntisivustot esittävät NHL:ää live stream -palveluidensa kautta. NHL vedonlyönti 2023 onnistuu tällöin myös vedonlyöntisivustojen lähettämien live stream -palveluiden avulla. Pelitilillä tulee kuitenkin olla rahaa, jotta lähetyksiä on mahdollista katsoa. Lisäksi esimerkiksi Suomessa katsottavissa on tällä tavalla vain osa NHL:n otteluista.

Yhdysvalloissa ja Kanadassa pelataan monesti meidän näkökulmastamme huonoon kellonaikaan eli öisin, mutta toki otteluita pelataan myös meistä katsottuna hyvään kellonaikaan. Niistä erityisesti viikonloppujen prime time -ottelut ovat sellaisia, jotka keräävät paljon katsojia. Lisäksi Änärin todelliset fanit valvovat läpi yön. Menestyksellinen NHL vedonlyönti 2023 ei katso NHL:n tyyppisessä urheilusarjassa kelloa.

NHL:ää esitetään Ylellä myös keväällä 2023

Jääkiekkosarjan ystävät pääsevät seuraamaan Änärin otteluita maksutta myös keväällä 2023. NHL:ää esitetään ilmaiseksi Ylen tv-kanavilla, mikä on tuonut mukanaan koko sopimuksen voimassaoloajan paljon sekä hyvää että vähemmän hyvää palautetta. Yle on hyvä vaihtoehto nähdä NHL:ää ilmaiseksi, mutta kiekkosarjaa on nykyisin mahdollista katsoa ilmaiseksi myös yksittäisten vedonlyöntisivustojen live stream -palveluista.

NHL:ää näytetään Ylellä maksutta yhteensä 25 ottelun verran sisältäen Stanley Cupin finaalit alusta loppuun saakka. NHL näkyy hyvin kattavasti maksullisten Viasatin ja Viaplayn kautta, mutta suomalaiset pääsevät jännittämään Änärin ratkaisevia vaiheita myös hankkimatta maksukanavia tai ilman ylimääräisiä kuluja. Se on ehdottomasti tälläkin kaudella monien kotimaisten kiekkofanien mieleen.

NHL vedonlyönti – jännitä NHL betsejä!

Miten viime yön NHL-matseissa kävi? Osuivatko NHL vihjeet oikeaan? Lisää jännitystä tarjoaa DTMTS-palvelu (Don’t Tell Me The Score) joka näyttää NHL:ssä koosteet otteluista paljastamatta niiden tulosta. Kyseessä on jännittävä tapa käynnistää päivä Änärin parissa – katso koosteet ja hörppää aamukahvit!

NHL tilanteet

NHL:n tilanteista ja tulevista otteluista löytää nykyään tietoa hyvin monesta paikasta. Netti on täynnä materiaalia Änäristä. Esimerkiksi YLE:n legendaarinen teksti-tv tarjoaa suomalaisille tuttuna juttuna perustietoa NHL:stä kuten tilanteet otteluista ja parhaat pistenikkarit. Teksti-tv:stä löytää myös uusien pelien ajankohdat ja mahdollisesti mukana olevat suomalaiset.

NHL vedonlyönti ja onnistunut veikkaustaktiikka

NHL vedonlyönti tarjoaa vuosittain loistavat puitteet tehdä betsaamista menestyksekkäästi, sillä jääkiekkosarjan kohdevalikoima ja kertoimet ovat lähes poikkeuksetta loistavia. Änäriä on pelattu kuluvalla kaudella jo käytännössä täysin normaaleissa olosuhteissa, mikä on tarkoittanut sitä, että myös vedonlyönnin harrastaminen on onnistunut ilman isoja häiriötekijöitä. Vedonlyönti Änäristä on myös Suomessa keväällä 2023 valtavan suosittua.

NHL:ää pelataan neljässä divisioonassa, ja aiemmat hetkelliset poikkeavat alueelliset lohkojaot jäivät kauden mittaiseksi. NHL vedonlyönti toimii erityisesti koronapandemian jälkeen samalla periaatteella kuin muutkin vedonlyöntikohteet. Kannattaa etsiä todellisia ylikertoimia ja pelata aina singlejä. NHL vedonlyönti on syytä sisältää samoja oppeja, joita monet meistä olemme hyödyntäneet jo vuosia. Vetokohteita tutkiessa on hyvä keskittyä esimerkiksi alla oleviin tärkeisiin ominaisuuksiin.

 • Voimasuhteisiin
 • Erikoistilanteisiin
 • Maaliodottamiin
 • Tarkkoihin todennäköisyyksiin

Vedonlyönti on vaikeaa ja siinä menestyminen onnistuu vain harvoilta asiakkailta, mutta omalla toiminnalla voi vaikuttaa myös NHL:ssä tapahtuvan vedonlyönnin menestyksellisyyteen. Suomesta löytyy hyvin osaavia betsaajia myös Änärin parissa. Jos mielit tehdä NHL:n betsaamista voitollisesti, niin kannattaa käyttää lukuisia tilastoja, analyyseja ja ennakoita myös kevään ratkaisuhetkillä ennen pelaamista.

NHL on eittämättä tälläkin kaudella upea urheilusarja myös vedonlyöntiin, mutta menestyminen ja pitkässä juoksussa voitollinen pelaaminen vaatii tietysti kovasti työtä. Voit katsoa tästä asiasta lisää vedonlyöntioppaastamme.

Suomalaiset NHL pelaajat kaudella 2022-23

Änärissä pelaa myös kuluvalla kaudella paljon suomalaisia pelaajia. Lätkäsarjan eri organisaatioissa pelaa kymmeniä suomalaisia pelaajia niin maalivahdeissa, puolustajissa kuin hyökkääjissä. Tämän kauden suurimmat suomalaistähdet ovat erityisesti Mikko Rantanen, Roope Hintz ja Sebastian Aho. Varsinkin Rantanen on pelannut taas loistavan kauden ja johtaa selvästi suomalaisten keskinäistä pistepörssiä. Suomalaisittain myös muun muassa Aleksander Barkov ja Miro Heiskanen löytyvät sinivalkoisten pistepörssin kärjen läheltä.

Stanley Cup -voittajat kautta aikain

NHL:ää on pelattu ensimmäistä kertaa vuosina 1917-1918, jolloin jääkiekkosarjan mestaruuteen ylsi Toronto Arenas. NHL:n hallitseva voittaja on Colorado Avalanche, joka voitti viimeksi pelatun Änärin kauden. Lätkäliigassa eniten mestaruuksia on Montreal Canadiensilla. Olemme koonneet alle Stanley Cupin valloittajat neljän vuosikymmenen ajalta.

NHL:n kaikkien aikojen pistepörssi

 

NHL:n suomalaisten pistepörssi

NHL:ssä on pelannut vuosikymmenten aikana runsaasti suomalaisia huipputähtiä, jotka ovat tehneet valtavan hienoja tehopisteitä. NHL:ssä pelanneista suomalaisista eniten tehopisteitä on tehnyt Teemu Selänne, joka nakutti upean uransa aikana 684 maalia ja antoi 773 maalisyöttöä.

Selänne teki uransa aikana yhteensä 1457 tehopistettä. Hän on tehnyt suomalaisista pelaajista myös eniten maaleja. Toiselta paikalta löytyy Jari Kurri ja kolmannelta Saku Koivu. TOP-10:een mahtuvat myös esimerkiksi Olli Jokinen ja Mikko Koivu.

 

NHL vedonlyönti 2023 yhteenveto

NHL-kausi 2022-23 on hyvässä käynnissä, ja kuluvan sesongin ratkaisuhetket alkavat olla pian käsillä. NHL tarjoaa taas kaikille jääkiekon ja vedonlyönnin ystäville erityisesti kevään koittaessa valtavasti upeita kiekkohetkiä ja mielettömiä otteluita. Parhaan jääkiekkosarjan otteluita seurataan myös kevään ratkaisuhetkillä valtavalla mielenkiinnolla. NHL vedonlyönti 2023 on jälleen todellista kulta-aikaa niin kaukalon puolella kuin betsaamisen näkökulmasta.

Kannattaa seurata kuluvan kevään aikana Vihjemedian vedonlyöntikattausta, jotta voit lunastaa parhaat NHL veikkausvinkit ja vedonlyöntibonukset. NHL vedonlyönti on Vihjemediassa edelleen suuressa roolissa, ja pyrimme tarjoamaan lukijoillemme aina aitoja ja oikeita positiivisen odotusarvon vetovihjeitä.