Live-vedonlyönti

Live vedonlyönti on erittäin kiinnostavaa. Livessä on samat säännöt kun normaalissa vedonlyönnissä. Järkevä panostaminen toki itsestään selvää, mutta sen mitä jotkut unohtavat on kerroinvertailu.

Livessä voikin olla merkittäviä eroja kertoimissa. Tästä syystä onkin hyvä, että kun live-vedonlyönti on mielessä, on livekohde avoinna usealla eri vedonlyöntitoimistolla. Näin kertoimien vertailu on nopeampaa kun sen aika on.

Lunasta Parhaat Bonukset

Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Uusi pelaajahan saa etuja kun avaa tilejä. Parhaat ja luotettavat vedonlyöntitoimistot on listattu bonuksineen sivulla vedonlyöntibonukset. Toki osa ei tarjoa bonuksia vaan on mukana esimerkiksi sen takia, että ne ovat luotettavia kuitenkin ja tarjoaa toppikertoimia eli ylikertoimet. Kertoimet kun on se, jolla voitollista vedonlyöntiä tehdään on sitten kyseessä normaali tai live vedonlyönti.

Live vedonlyönnin apuvälineet

Live vedonlyönnissä voi olla monia apuvälineitä. Tilastot toki, mutta saako niillä etua kertoimiin nähden? Tilastot toki lisänä, mutta itse peliä katsomalla voi usein nähdä peli-ilmeen. Tenniksessä se voi olla helpompaa, mutta kyllä jalkapallossakin näkee alkaneen kaatosateen, muuttuneen taktiikan, yllättävän passiivisen pelin tai sen että joukkue yrittääkin enemmän kun ajateltu laitojen kautta joka lisää kulmia.

Otteluita voi katsoa livenä jalkapallosta tennikseen ja jääkiekosta koripalloon sisältäen La Ligat, NBA:t, MLB:t ja paljon muuta maksutta monilla sivustoilla. Kunhan vedonlyöntitili on käytössä niin rahaa ei koskaan veloiteta ja vaikka kaiken voi katsoa ilmaiseksi!

Lisää vinkkejä löydät täältä: Vedonlyöntiopas.

Live vedonlyönti vihjeet

Live vedonlyönti on erittäin vaikea vihjeiden osalta. Ajatuksissa on, että lisäämme live vedonlyöntiä Twitterissä ja ehkä myös Facebookissa. Sivustolla niitä ei artikkelimuodossa ainakaan ehdi vihjata tai kertoimet ovat jo muuttuneet tai pelitilanne on eri. Chat olisi tietenkin eri asia ja saattaa muuttaa asiaa.

Pääosin elämme kuitenkin ennen ottelua julkaistuilla veikkausvihjeillä. Näitä ovat mm. vakiovihjeet ja pitkävetovihjeet. Niistä pidämme tulosseurantaa kyseisellä sivulla ja tulos puhukoot puolestaan.

Jalkapallo vedonlyönti ja jääkiekko vedonlyönti toimivat parhaiten veikkausvihjeet hyödyntämällä.

Lunasta Parhaat Bonukset

Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.