Kaupallinen sisältö - Säännöt ja ehdot voimassa - 18+

EM 2021 otteluennakot

Paras tapa valmistautua jalkapallon EM-kisoihin? Lukemalla alla olevat EM 2021 otteluennakot – tietenkin!

Vihjemedia perkaa Suomen ottelut perinpohjaisesti ja käy läpi muut lohkovaiheen mielenkiintoisimmat matsit.

Nappaa bonukset EM-kisoihin

PELISIVUSTO Info Talletusbonus Rekisteröidy
Unibet logo
Lue esittely
Kierrätysvaatimus: 4x
Maksimipanos: 5 €
Ilman talletusta:
100 % bonus 100 € asti PELAAMAAN

18+ | Säännöt ja ehdot pätevät

888sport logo
Lue esittely
Kierrätysvaatimus: 7x (2x talletus, 5x bonus)
Maksimipanos:
Ilman talletusta:
100 % bonus 100 € asti PELAAMAAN

18+ | Säännöt ja ehdot pätevät

Bethard logo
Lue esittely
Kierrätysvaatimus: 4x
Maksimipanos: 10 €
Ilman talletusta:
100 % bonus 100 € asti PELAAMAAN

18+ | Säännöt ja ehdot pätevät


Lue esittely
Kierrätysvaatimus: 8x
Maksimipanos: -
Ilman talletusta:
100 % bonus 100 € asti PELAAMAAN

18+ | Säännöt ja ehdot pätevät


Lue esittely
Kierrätysvaatimus: 5x
Maksimipanos: -
Ilman talletusta: Wheel of Rizk -pyöräytys
100 % bonus 100 € asti PELAAMAAN

18+ | Säännöt ja ehdot pätevät

Lue alta EM 2021 otteluennakot ja olet piirun verran enemmän kartalla mitä Suomelta on odotettavissa ja mitä kannattaa rustata vetolapulle.

Kisat pyörähtävät käyntiin perjantaina 11.6.2021, kun Rooman illalla ottavat yhteen yksi isäntämaista Italia ja Turkki. Kisoissa pelaa kaikkiaan 24 joukkuetta, mukaan lukien Huuhkajat, joten analysoitavaa on riittämiin.

EM 2021 otteluennakot – Suomen ottelut

Suomi pelaa EM-kisoissa lohkossa B, johon kuuluvat Huuhkajien ohella Venäjä, Tanska ja Belgia.

Suomi pelaa turnauksen ensimmäisen ottelunsa 12.6. Tanskaa vastaan. Ottelu käydään Kööpenhaminassa kello 19.00 alkaen.

Huuhkajien toisen kierroksen ottelu pelataan 16.6. Pietarissa, kun Markku Kanerva johdattaa joukkonsa Venäjän kimppuun. Ottelu alkaa kello 16.00.

Viimeinen lohkokierros huipentuu kamppailuun Belgiaa vastaan. Taisto pelataan 21.6. kello 22.00, niin ikään Pietarissa.

EM 2021 otteluennakot: Tanska – Suomi

Milloin ottelu pelataan: 12.6. kello 19.00

Tanska – Suomi kertoimet

Lyö vetoa Tanska voittaa Tasapeli Suomi voittaa
Unibet 1.44 4.35 10.00
888sport 1.45 4.00 8.20
Bethard 1.43 4.25 9.00
Casumo 1.42 4.30 10.00
Rizk 1.46 4.20 8.80

Kertoimet poimittu 11.6. klo 9.00. Kertoimet voivat muuttua.

Ennakkoasetelmat

Jalkapallon EM-kisat alkaa Suomen osalta ottelulla Tanskaa vastaan. Ottelu pelataan Tanskan kotikentällä Parkenilla. Suomi pelaa ensimmäistä kertaa EM-kisoissa, Tanska taasen on ehtinyt esiintyä näissä karkeloissa kahdeksan kertaa. Punapaidat voittivat EM-kisat vuonna 1992. Suomi ja Tanska ovat kohdanneet toisensa viimeksi marraskuussa 2011.

Suomi lähtee EM-kisoihn lohkon heikoimpana joukkueena, mutta Huuhkajat osoitti EM-karsinnoissa voivansa pelata korkealla tasolla ja menestyä myös tiukoissa paikoissa. Tanska on ennen EM-kisojen starttia vahva ehdokas menemään lohkosta jatkoon.

Suomi

Suomi pelasi EM-karsinnoissa lohkossa J, jossa olivat myös muun muassa Italia, Kreikka ja Bosnia-Hertsegovina. Suomen urakka EM-karsinnoissa sujui upeasti, sillä Huuhkajat keräsi kuusi voittoa ja jäi pisteittä vain Italiaa vastaan. Suomi pelasi EM-karsinnoissa yhtä historiansa parasta jalkapalloa ja oli ansaitusti lohkonsa kakkonen. Huuhkajilla oli EM-karsinnoissa runsaasti onnistujia. Hyökkäyspäässä isoa vastuuta kantoi ansiokkaasti Norwichin maalihai Teemu Pukki.

Suomelle pelaaminen EM-kisoissa on valtavan upea ja hieno juttu, mutta rehellisesti sanottuna Huuhkajien mahdollisuudet edetä pudotuspeleihin ovat hyvin pienet. Suomi on yksi turnauksen heikoimmista joukkueista, ja jotta Huuhkajilla voi olla sauma päästä jatkoon, niin Suomen olisi pelattava käytännössä aivan maksimitasolla ja saatava apuja myös muilta joukkueilta. Suomella on kuitenkin paras mahdollisuus tavoitella yllätystä juuri turnauksen ensimmäisessä ottelussa.

Tanska

Tanska pelasi EM-karsinnoissa lohkossa D, johon kuuluivat myös Irlanti, Sveitsi, Gibraltar ja Georgia. Tanska sai EM-karsinnoissa neljä voittoa ja yhtä monta tasapeliä. Juuteilla oli ratkaisuvoimaa laajalla rintamalla ja punapaidat onnistuivat maalinteossa 23 kertaa. Tosin niistä 12 osumaa tehtiin Gibraltaria vastaan. Tanskan paras maalintekijä oli viisi osumaa viimeistellyt juuttien huippupelaaja Christian Eriksen.

Tanska on monien papereissa yksi EM-kisojen mielenkiintoisimmista joukkueista, ja juuteilla on realistinen mahdollisuus mennä turnauksessa pitkälle. Tanska ei kuulu yhdeksi EM-kisojen parhaaksi mestarisuosikkien haastajaksi, mutta punapaidat ovat lohkon toiseksi vahvin miehistö ja selkeitä ennakkosuosikkeja Suomea vastaan. Tanskalla on valitettavan hyvät mahdollisuudet aloittaa urakkansa täydellä pistepotilla.

Tanska – Suomi arvio lopputuloksesta

Lohkon kiistaton paras joukkue on mestarisuosikki Belgia, joten Suomelle ja Tanskalle keskinäinen ottelu on jo siinä mielessä kuuden pisteen ottelu. Suomen ja Tanskan ottelussa ennakkosuosikin asema on selvästi punapaitojen hyväksi, mutta Huuhkajat eivät anna pisteitä aivan helpolla. Silti Suomen voittoa tai edes venymistä pistejakoon olisi pidettävä ehdottomasti yllätyksenä.

Tanska on monella osa-alueella Suomea parempi joukkue, ja jotta Huuhkajat voi venyä upeaan tulokseen, niin sinivalkoisten on onnistuttava kaikilla mittareilla lähes täydellisesti. Toki turnauksen alussa yllätysten mahdollisuus on normaalia suurempi, ja se toivottavasti on viemässä Suomea kohti loistavaa onnistumista. Markku Kanervan suojattien huima venymiskyky, korkea itseluottamus ja loistava joukkuehenki voivat nousta myös suureen rooliin.

EM 2021 otteluennakot: Suomi – Venäjä

Milloin ottelu pelataan: 16.6. kello 16.00

Suomi – Venäjä kertoimet

Lyö vetoa Suomi voittaa Tasapeli Venäjä voittaa
Unibet 5.00 3.80 1.70
888sport 5.20 3.60 1.70
Bethard 5.25 3.80 1.71
Casumo 4.90 3.75 1.70
Rizk 5.40 3.75 1.71

Kertoimet poimittu 11.6. klo 9.00. Kertoimet voivat muuttua.

Ennakkoasetelmat

Jalkapallon EM-kisoissa Suomi pelaa toisen ottelunsa Venäjää vastaan. Suomi ja Venäjä ovat pelanneet vastakkain viimeksi noin 10 vuotta sitten, kun joukkueet kohtasivat MM-kisojen karsinnoissa. Venäjä lähtee otteluun Suomea vastaan selvänä ennakkosuosikkina, mutta Suomella on Venäjää vastaan hieman paremmat saumat taistella menestyksestä kuin Tanskaa tai varsinkaan Belgiaa vastaan.

Venäjä on monien papereissa lohkon kolmanneksi paras joukkue. Punapaidat ovat pelanneet EM-kisoja neljä kertaa. Joukkueen paras saavutus on vuodelta 2008, jolloin miehistö oli komeasti välierissä. Venäjä pelasi loistavat MM-kisat kolme vuotta sitten, mutta joukkueen paras pelivire on tullut sen jälkeen hieman laskuun. On silti selvää, että Venäjällä on hyvä sauma juhlia Suomea vastaan täyttä pistepottia.

Suomi

Suomelle pelaaminen EM-kisoissa on valtavan upea hetki, joka on käytännössä kaikille Huuhkajien pelaajille yksi uran suurista kohokohdista. Monet Suomen pelaajat ovat toivoneet pitkään, että voivat edustaa maataan edes kerran arvokisoissa. Suomen mahdollisuudet menestyä myös Venäjää vastaan ovat kiistatta pienet, mutta Venäjä ei ole aivan saman tason joukkue kuin esimerkiksi Tanska, joten Huuhkajilla on paras sauma saada pisteitä Venäjää vastaan.

Suomelle ottelu Venäjää vastaan on jopa poikkeuksellisen tärkeä, sillä Huuhkajat ei lähes varmasti saa pisteitä Belgiaa vastaan. Vaikka Suomi lähtee altavastaajana Venäjää vastaan, sitä ei voi korostaa liikaa, että Suomen pelaajille on kyse ainutlaatuisesta tilanteesta ja pelaajien suoritustaso on kasvanut hyvien sujuneiden EM-karsintojen myötä. Suomen pitää onnistua myös Venäjää vastaan lähes maksimaalisen hyvin, mutta siihen on kaikki mahdollisuudet.

Venäjä

Venäjä pelasi EM-karsinnoissa lohkossa I, jossa punaisten jatkopaikka irtosi lohkon toisella sijalla. Lohkon voitto meni Belgialle, mutta Venäjä keräsi hyvät 24 pistettä ja niiden merkeissä voittoja tuli kahdeksan. Miehistöt kohtasivat toisensa EM-karsintojen loppuhetkillä, jolloin Punaiset paholaiset voitti Venäjän vieraissa maalein 1-4. Venäjällä oli EM-karsinnoissa useita hyviä onnistujia, ja yksi parhaista oli yhdeksän maalin Artem Dzyuba. Venäjä toimii jälleen arvoturnausten isäntänä.

Venäjän rosteri koostuu pitkälti Venäjän Valioliigan pelaajista. Venäjän kokoonpanossa ei ole yhtään maailmanluokan pelaajia, mutta Venäjän Valioliigaa ei pidä yhtään aliarvioida, ja siten Venäjän rosterista löytyy paljon loistavia pelaajia. Venäjä ei ole paperilla esimerkiksi aivan Tanskan veroinen joukkue, mutta Venäjän rosteri tuntee hyvin toisensa, ja sitä ei pidä yhtään väheksyä. Lisäksi punapaidoilla on kärjessä esimerkiksi mainittu Dzyuba, jonka kanssa pitää olla hyvin tarkkana.

Suomi – Venäjä arvio lopputuloksesta

EM-kisojen toisella kierroksella asetelmat ovat paljolti samat kuin Suomen ja Tanskan ottelussa. Suomi lähtee myös Venäjää vastaan altavastaajan roolissa. Venäjä on kiistatta monella osa-alueella Suomea edellä. Venäjä saa lisäksi pelata alkulohkon ottelunsa Pietarissa. Pistejakoon venyminen olisi suomalaisilta kovan luokan onnistuminen. Se ei ole kuitenkaan mikään mahdoton tehtävä, sillä Suomella on lohkossa vahvin sauma pärjätä juuri Venäjää vastaan. Huuhkajien haaste on silti kiistatta hyvin suuri.

EM 2021 otteluennakot: Suomi – Belgia

Milloin ottelu pelataan: 21.6. kello 22.00

Suomi – Belgia kertoimet

Lyö vetoa Suomi voittaa Tasapeli Belgia voittaa
Unibet 13.00 6.00 1.24
888sport 13.50 6.20 1.22
Bethard 14.00 6.75 1.22
Casumo 12.00 5.80 1.24
Rizk 14.00 6.60 1.23

Kertoimet poimittu 11.6. klo 9.00. Kertoimet voivat muuttua.

Ennakkoasetelmat

Suomi pelaa EM-kisoissa lohkon viimeisellä kierroksella Belgiaa vastaan. Suomi joutuu taistelemaan turnauksen voittajasuosikkia vastaan, ja Huuhkajien mahdollisuudet päästä pisteille ovat hyvin ohuet. Belgia arvostetaan kaikilla vedonlyöntisivustoilla vahvaksi ehdokkaaksi menestymään pitkälle. Suomi ja Belgia ovat pelanneet vastakkain ystävyysottelussa viimeksi vuonna 2016.

Belgia on kiistatta lohkon paras joukkue ja mainio ehdokas menemään lohkon voittajana jatkoon. Belgialla on jalkeilla korkean profiilin nippu huipputasolla pelaavia pelaajia, ja ei ole lainkaan todennäköistä, että Suomi nappaisi pisteitä Punaisia paholaisia vastaan. Tasoero joukkueiden välillä on kauniisti sanottuna valtava, ja FIFA:n rankingin ykkönen lähtee iltaan suursuosikkina.

Suomi

Suomi lähtee hyvin selvänä altavastaajana Belgiaa vastaan. Suomen mahdollisuudet Belgiaa vastaan ovat kiistatta pienet, ja todennäköisesti Huuhkajat joutuu vain puolustamaan ja iskemään vastaan muutamista harvoista hyvistä tilanteista. Suomelle ei ole luvassa montaa maalipaikkaa, ja Belgiaa vastaan on ylipäätänsä Huuhkajien hyvin vaikea rakentaa pidempiä pallonhallintajaksoja.

Suomi on kaikilla osa-alueilla Belgiaa jäljessä, mutta toisaalta Huuhkajilla on ottelussa enemmän voitettavaa kuin hävittävää. Suomalaisille pelaajille ottelu Belgiaa vastaan on samalla upea näytönpaikka. Suomi pääsee otteluun myös pienemmillä paineilla kuin Belgia, sillä käytännössä kaikki odottaa sitä, että Belgia nappaa ottelusta kolme pistettä. Suomen venyminen pisteille olisi hurja yllätys.

Belgia

Belgia pelasi EM-karsinnoissa mainiosti sijoittumalla lohkonsa ykköseksi. Belgia sai EM-karsinnoissa voiton jokaisesta ottelusta. Punaiset paholaiset esiintyi jo EM-karsinnoissa kiitettävällä tasolla, ja turnauksen mestarisuosikki esitti erittäin hyviä otteita. Belgia mätti EM-karsinnoissa maaleja 40 kertaa ja omiin meni vain kolme osumaa. Belgian paras maalintekijä oli erittäin laadukas Romelu Lukaku.

Belgian kultaisella sukupolvella on loistava mahdollisuus mennä turnauksessa päätyyn saakka. Vähintään Belgialta odotetaan sijoituksia välierissä. Punaisten paholaisten rosterista löytyy valtavasti maailmanluokan pelaajia. Vaikka Belgia on ollut myös aikaisemmin turnauksissa yksi voittajasuosikeista, punapaidoilla iso menestys on yhä uupunut. Viimeksi joukkueen matka tyssäsi puolivälieriin.

Suomi – Belgia arvio lopputuloksesta

Suomen ja Belgian ottelussa Punaiset paholaiset on suursuosikin asemassa. Suomen olisi saatava kahdelta ensimmäiseltä kierrokselta kelvolliset onnistumiset, sillä Belgiaa vastaan saumat menestyä ovat lähes olemattomat. Suomi on todistanut kykynsä venyä, korkean joukkuehengen ja hyvien yksilösuoritusten ansioista, mutta Belgia on lähes varmasti liian vaikea vastustaja. Belgialla on myös paljon näytettävää ja todistettavaa, koska menestys on karttanut valtavan hyvää joukkuetta.

Jos Suomi pystyy venymään Belgia vastaan pisteille, se olisi yksi Suomen historian parhaista suorituksista. Huuhkajat pystyy pelaamaan onneksi ilman valtavia paineita, mutta sinivalkoisten mahdollisuudet varsinkin Belgian omalla puolustusalueella ovat hyvin pienet. Onneksi Teemu Pukki on Valioliigassa ja Mestaruussarjassa tottunut tekemään isoja ratkaisuja myös tiukoissa paikoissa. Pistejako olisi Huuhkajilta upea onnistuminen.

EM 2021 otteluennakot – kisojen odotetuimmat matsit

Suomen otteluiden ohella jalkapallon EM-kisoissa on jo lohkovaiheessa tarjolla runsaasti mielenkiintoisia matseja. Mielenkiinto kohdistuu ainakin otteluihin Belgia vs. Venäjä, Englanti vs. Kroatia, Espanja vs. Ruotsi ja Ranska vs. Saksa. Niistä etenkin Ranskan ja Saksan kohtaaminen on koko EM-kisojen helmiä.

EM 2021 otteluennakot: Belgia – Venäjä

Milloin ottelu pelataan: 12.6. kello 22.00

Ennakkoasetelmat

Jalkapallon EM-kisoissa Belgia saa vastaansa Venäjän. Belgia lähtee EM-kisoihin yhtenä parhaista voittajasuosikeista, ja Punaiset paholaiset on liikkeellä valtavan hyvällä kokoonpanolla. Belgian pitäisi taistella kiistatta paikoista vähintään neljän joukossa. Venäjä lähtee turnaukseen keskikastin joukkueena, jonka rosteri koostuu pitkälti kotimaan Valioliigasta. Venäjä on lohkossa kolmanneksi paras joukkue.

Belgia – Venäjä arvio lopputuloksesta

Belgia lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina, mutta Venäjällä on aito sauma taistella Pietarissa pääsystä pistejakoon. Belgia on vahvoilla lähes jokaisessa ottelussaan, mutta Venäjän rosteria ei pidä yhtään väheksyä, sillä Venäjän kokoonpanosta löytyy paljon laadukkaita pelaajia. MM-kotikisojen noste on toki vähän hiipunut. Olisi muutenkin yllätys, jos Venäjä pystyisi venymään Belgiaa vastaan pisteille.

Belgia – Venäjä kertoimet

Lyö vetoa Belgia voittaa Tasapeli Venäjä voittaa
Unibet 1.78 3.65 5.30
888sport 1.80 3.50 4.60
Bethard 1.87 3.65 4.75
Casumo 1.85 3.50 4.75
Rizk 1.81 3.60 4.90

Kertoimet poimittu 11.6. klo 19.00. Kertoimet voivat muuttua.

EM 2021 otteluennakot: Englanti – Kroatia

Milloin ottelu pelataan: 13.6. kello 16.00

Ennakkoasetelmat

Englanti lähtee EM-kisoihin yhtenä parhaista mestarisuosikeista. Kolmella leijonalla on käytössä valtavan hyvä rosteri, josta löytyy maailmanluokan pelaajia käytännössä jokaiselle pelipaikalle. Englannilla on jopa pitkästä aikaa sellainen joukkue, jolla on hyvä mahdollisuus mennä turnauksessa päätyyn saakka. Kroatia on puolestaan keskikastin joukkue, joka oli viimeksi MM-kisoissa upeasti peräti loppuottelussa. Vatrenin perustaso ei ole silti niin laadukas, että joukkue menestyisi nyt samalla tavalla.

Englanti – Kroatia arvio lopputuloksesta

Englanti lähtee otteluun kiistatta ennakkosuosikkina. Englanti on ansaitusti turnauksen parhaita joukkueita, ja todennäköisesti Kolme leijonaa menee lohkosta jatkoon voittajana. Kroatian keskikenttä ja hyökkäys ovat korkealla tasolla, mutta Vatreni ei ole kokonaisuutena sellainen joukkue, jolla pitäisi olla hyvät saumat menestyä EM-kisojen huippumaita vastaan. Englannin pitäisi saada pelistä täydet pisteet.

Englanti – Kroatia kertoimet

Lyö vetoa Englanti voittaa Tasapeli Kroatia voittaa
Unibet 1.70 3.80 5.80
888sport 1.65 3.65 5.75
Bethard 1.67 3.80 6.00
Casumo 1.68 3.75 5.75
Rizk 1.68 3.75 5.75

Kertoimet poimittu 11.6. klo 19.00. Kertoimet voivat muuttua.

EM 2021 otteluennakot: Espanja – Ruotsi

Milloin ottelu pelataan: 14.6. kello 22.00

Ennakkoasetelmat

Jalkapallon EM-kisoissa Espanja saa vastaansa Ruotsin. Espanja lähtee turnaukseen tutusti erittäin laadukkaalla joukkueella, jolla pitäisi taistella sijoituksista kärjen välittömässä läheisyydessä. Espanja ei ole yksi turnauksen mestarisuosikeista, mutta La Rojalla on hyvä mahdollisuus edetä ainakin välieriin. Ruotsi taistelee lohkon toisesta paikasta Puolan kanssa. Ruotsi laittaa Espanjan heti kovaan paikkaan.

Espanja – Ruotsi arvio lopputuloksesta

Espanja lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta La Roja saa Ruotsista kovan vastuksen. Ruotsi on hyvin organisoitu joukkue, jota vastaan maalinteko on myös huippumailta vaikeaa. On toki totta, että Espanjan voitto on lähellä, mutta Ruotsi on valmis menestymään turnauksessa hyvin ja omaa hienot saumat mennä vähintään pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle. Espanja saanee vain niukan voiton.

Espanja – Ruotsi kertoimet

Lyö vetoa Espanja voittaa Tasapeli Ruotsi voittaa
Unibet 1.45 4.45 9.00
888sport 1.40 4.33 8.00
Bethard 1.43 4.55 8.75
Casumo 1.44 4.40 9.00
Rizk 1.44 4.50 8.60

Kertoimet poimittu 11.6. klo 19.00. Kertoimet voivat muuttua.

EM 2021 otteluennakot: Ranska – Saksa

Milloin ottelu pelataan: 15.6. kello 22.00

Ennakkoasetelmat

Jalkapallon EM-kisoissa Ranska pelaa Saksaa vastaan. Tiedossa on yksi lohkovaiheen parhaista otteluista. Ranska lähtee EM-kisoihin suurimpana voittajasuosikkina. Gallian kukot on hallitseva maailmanmestari ja ennakkosuosikki käytännössä myös jokaista huippumaata vastaan. Saksa pelaa viimeistä kertaa Joachim Löwin johdolla. Saksa on kiistatta yksi mestarisuosikkien parhaista haastajista.

Ranska – Saksa arvio lopputuloksesta

Ranskan ja Saksan ottelusta on lupa odottaa äärettömän tasaista ja tiukkaa kohtaamista, johon Gallian kukot lähtee vain lievänä ennakkosuosikkina. Saksalla on varmasti hyvät mahdollisuudet venyä ainakin pistejakoon, mutta hallitseva maailmanmestari on hyvin vaikea vastustaja myös muille EM-kisojen huippumaille. Ottelussa maalit ovat vähissä, ja hyvät maalipaikat eivät varmasti näyttele suurta roolia.

Ranska – Saksa kertoimet

Lyö vetoa Ranska voittaa Tasapeli Saksa voittaa
Unibet 2.65 3.20 3.00
888sport 2.70 3.10 2.75
Bethard 2.75 3.20 2.85
Casumo 2.63 3.15 2.95
Rizk 2.74 3.15 2.82

Kertoimet poimittu 11.6. klo 19.00. Kertoimet voivat muuttua.

EM 2021 otteluennakot: Englanti – Skotlanti

Milloin ottelu pelataan: 18.6. kello 22.00

Ennakkoasetelmat

Jalkapallon EM-kisoissa Englanti kohtaa Skotlannin. Kyseessä on klassikko-ottelu, johon Englanti lähtee suurena voittajasuosikkina. Skotlanti pelaa pitkästä aikaa EM-kisoissa, ja sinipaitojen mahdollisuudet päästä jatkoon ovat kiistatta pienet. Englanti on yksi turnauksen parhaista mestarisuosikeista, ja Kolme leijonaa on liikkeellä valtavan hyvällä kokoonpanolla. Valkopaidat ovat ottelussa ansaitusti vahvoilla.

Englanti – Skotlanti arvio lopputuloksesta

Englanti lähtee varmasti lähes dominoimaan ottelua ja rakentaa runsaasti hyviä maalipaikkoja. Skotlannin venyminen pisteille ei ole todennäköisesti uskottava ajatus. Skotlanti saa myös muutamia hyviä maalipaikkoja, mutta ottelu menee loistavan Englannin suuressa hallinnassa, jonka hurjalla rosterilla pitäisi tehdä Skotlannista selvää jälkeä. Ottelu saattaa ratketa hyvin jo ensimmäisellä jaksolla.

Englanti – Skotlanti kertoimet

Lyö vetoa Englanti voittaa Tasapeli Skotlanti voittaa
Unibet 1.36 4.90 9.00
888sport 1.36 4.80 8.50
Bethard 1.36 5.25 9.50
Casumo 1.36 4.75 8.50
Rizk 1.37 5.10 9.20

Kertoimet poimittu 11.6. klo 19.00. Kertoimet voivat muuttua.

EM 2021 otteluennakot: Portugali – Saksa

Milloin ottelu pelataan: 19.6. kello 19.00

Ennakkoasetelmat

Jalkapallon EM-kisoissa Portugali pelaa Saksaa vastaan. Portugali lähtee EM-kisoihin hallitsevana Euroopan mestarina ja omaa hyvän mahdollisuuden mennä turnauksessa jälleen vähintään neljän sakkiin. Portugali on monien papereissa turnauksen neljänneksi suurin voittajasuosikki. Saksa pelaa viimeistä kertaa Joachim Löwin johdolla. Saksa on materiaaliltaan yksi mestarisuosikkien haastajista.

Portugali – Saksa arvio lopputuloksesta

Portugalin ja Saksan taistoa odotetaan valtavalla mielenkiinnolla. Portugalin ja Saksan välienselvittely on yksi EM-kisojen mielenkiintoisimmista otteluista. Iltaan mennään äärettömän tasaisista lähtökohdista. Saksa lähtee otteluun vain marginaalisena ennakkosuosikkina. Kuolemanlohkossa panokset ovat heti valtavat, ja todennäköisesti ottelusta on syytä odottaa myös hyvin vähämaalista.

Portugali – Saksa kertoimet

Lyö vetoa Portugali voittaa Tasapeli Saksa voittaa
Unibet 3.10 3.25 2.40
888sport 3.05 3.30 2.30
Bethard 3.15 3.45 2.40
Casumo 3.05 3.20 2.38
Rizk 3.15 3.40 2.36

Kertoimet poimittu 11.6. klo 19.00. Kertoimet voivat muuttua.

EM 2021 otteluennakot: Portugali – Ranska

Milloin ottelu pelataan: 23.6. kello 22.00

Ennakkoasetelmat

Jalkapallon EM-kisoissa Portugali haastaa Ranskan. Luvassa on jopa lohkovaiheen paras kohtaaminen. Portugali lähtee turnaukseen hallitsevana Euroopan mestarina, kun taas Ranska voitti viimeksi MM-kisat. Portugali on monien papereissa yksi Ranskan isoista haastajista ja omaa loistavan sauman mennä turnauksessa pitkälle. Gallian kukot lähtee silti ennakkosuosikkina käytännössä jokaiseen otteluunsa.

Portugali – Ranska arvio lopputuloksesta

Portugalin ja Ranskan ottelussa asetelmat ovat äärettömän tasaiset ja tiukat. Ranska lähtee otteluun vain marginaalisena ennakkosuosikkina. Gallian kukot on jopa ansaitusti turnauksen suurin voittajasuosikki, mutta Portugali on myös valtavan laadukas joukkue ja omaa hyvän sauman menestyä myös Ranskaa vastaan. Laadukkaat maalipaikat ovat varmasti vähissä, ja marginaalit ovat huiman pienet.

Portugali – Ranska kertoimet

Lyö vetoa Portugali voittaa Tasapeli Ranska voittaa
Unibet 3.25 3.15 2.35
888sport 3.00 3.20 2.40
Bethard 3.10 3.35 2.45
Casumo 3.20 3.10 2.33
Rizk 3.10 3.30 2.44

Kertoimet poimittu 11.6. klo 19.00. Kertoimet voivat muuttua.

EM 2021 neljännesvälierät: otteluennakot ja kertoimet

Lue analyysimme joukkueista ja arvio ottelun lopputuloksesta neljännesvälierä joukkueiden ollessa selvillä. Tarjolla myös parhaat kertoimet neljännesvälieriin.

EM 2021 puolivälierät: otteluennakot ja kertoimet

Lue analyysimme joukkueista ja arvio ottelun lopputuloksesta puolivälierä joukkueiden ollessa selvillä. Tarjolla myös parhaat kertoimet puolivälieriin.

EM 2021 välierät: otteluennakot ja kertoimet

Lue analyysimme joukkueista ja arvio ottelun lopputuloksesta välierä joukkueiden ollessa selvillä. Tarjolla myös parhaat kertoimet välieriin.

EM 2021 finaali: otteluennakot ja kertoimet

Lue analyysimme joukkueista ja arvio ottelun lopputuloksesta finaali joukkueiden ollessa selvillä. Tarjolla myös parhaat kertoimet finaaliin.

EM 2021 otteluennakot ja vakiovihjeet

Jalkapallon EM-kisat tulee olemaan vahvasti mukana Vihjemedian kesän tarjonnassa. Euroopan mestaruuskisat ovat myös mukana jokaviikkoisissa vakiovihjeissä. Vakiovihjeet tarjoavat EM-kisojen 2021 otteluennakot tärkeimpien otteluiden osalta.

Voit hyödyntää ennakkoanalyysejä lyödessäsi vetoa kisojen miljoonissa eri kohteissa. Jalkapallon EM-kisat on meille vuoden suurin tapahtuma, joten tulemme käsittelemään kattavasti kaikki kisojen keskeiset ottelut alkulohkoista aina finaaliin saakka.

EM-kisojen parhaat  vedonlyöntibonukset

Muista hyödyntää sivustojen monipuoliset vedonlyöntibonukset ja tarjoukset kesän kisoissa! Lisää betsattavaa ja vedonlyöntibonuksia on tarjolla kisojen kaikkina päivinä.

PELISIVUSTO Info Talletusbonus Rekisteröidy
Unibet logo
Lue esittely
Kierrätysvaatimus: 4x
Maksimipanos: 5 €
Ilman talletusta:
100 % bonus 100 € asti PELAAMAAN

18+ | Säännöt ja ehdot pätevät

888sport logo
Lue esittely
Kierrätysvaatimus: 7x (2x talletus, 5x bonus)
Maksimipanos:
Ilman talletusta:
100 % bonus 100 € asti PELAAMAAN

18+ | Säännöt ja ehdot pätevät

Bethard logo
Lue esittely
Kierrätysvaatimus: 4x
Maksimipanos: 10 €
Ilman talletusta:
100 % bonus 100 € asti PELAAMAAN

18+ | Säännöt ja ehdot pätevät


Lue esittely
Kierrätysvaatimus: 8x
Maksimipanos: -
Ilman talletusta:
100 % bonus 100 € asti PELAAMAAN

18+ | Säännöt ja ehdot pätevät


Lue esittely
Kierrätysvaatimus: 5x
Maksimipanos: -
Ilman talletusta: Wheel of Rizk -pyöräytys
100 % bonus 100 € asti PELAAMAAN

18+ | Säännöt ja ehdot pätevät

Kirjoittanut

Vihjemedia.com © 2021 | Sivustokartta - Evästeet - Tietosuojakäytäntö