Jalkapallo

Vihjemedia tarjoaa ajankohtaista ja asiantuntevaa tietoa, kun kyseessä on jalkapallo vedonlyönti. Voit lukea alta ilmaiset veikkausvihjeet niin kansallisten liigojen kuin kansainvälisten turnausten otteluihin, ja valita parhaan betsaussivuston.

Katso kaikki Vihjemedian vedonlyöntisivustot

Lunasta parhaat bonukset ja betsaa jalkapalloa

Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Vihjemedian vihjeet

Viikoittain julkaistavat vakiovihjeet antavat asiantuntevat vinkit pääasiallisesti Englannin sarjojen viikonlopun otteluihin. Toisinaan vihjeitä piristetään Espanjan La Ligan, Italian Serie A:n, Veikkausliigan ja muiden kiinnostavien liigojen otteluilla.

Futis on kuningaslaji – sen uskaltaa sanoa jopa kiekkohullussa Suomessa. Laji on kaikkiaan upea ja tarjoaa monelaista pohdittavaa vedonlyöjille. Yleisimmät vetokohteet ovat 1X2 vedot sekä vedot maalimääristä. Ammattimaisesti veto lyövät pelaajat toki valitsevat pelilapulleen hieman vaikeampia yhdistelmiä.

Katso kertoimet tuleviin turnauksiin.

Ilmaiset jalkapallo vihjeet

Ennakkoanalyysien lisäksi Vihjemedia tarjoaa ilmaisia vihjeitä ja ajankohtaisia tarjouksia.

Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 18.5.

Lauantaina jalkapalloa pelataan Ykkösliigassa, miesten Ykkösessä ja miesten Kakkosessa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 2:seen voi käyttää ...

Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 11.5.

Lauantaina jalkapalloa pelataan Englannin Valioliigassa, Italian Serie A:ssa, Espanjan La Ligassa ja Veikkausliigassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet ...

Vihjeitä, kertoimia ja bonuksia

Vihjemedia tarjoaa aina jalkapallomaailman ajankohtaiset tiedot ja laadukkaat jalkapallovihjeet. Löydät ylävalikosta myös yleisen vedonlyöntioppaan.

Tapahtumat 2024 -valikon alta taasen löydät kaikki oleelliset urheilutapahtumat ja viihdetapahtumat vuonna 2023. Vihjemediasta löydät jalkapallo vihjeet painottuen suomalaisittain tärkeimpiin futissarjoihin erityisesti Englannista ja muualta Euroopasta. Seuraavia isoja kansainvälisiä turnauksia ovat mm. miesten jalkapallon EM-kisat 2024.

Jalkapallovihjeemme on rakennettu lähes aina niin tarkkojen todennäköisyysarvioiden mukaan kuin se on kulloinkin mahdollista. Tämä onkin yksi suurimmista syistä sille, miksi Vihjemedian jalkapallovihjeitä ei kannata unohtaa miettiessä omaa jalkapallo vedonlyöntiä. Siinä missä netti on täynnä vetovihjeitä futikseen, niin vain osa sisältää aidosti kunnolliset todennäköisyysarviot.

Tarjolla on myös vedonlyöntibonukset, ilmaista pelirahaa ja ilmaiskierroksia, mikäli sellaiset ovat tarpeen.

Tapahtumia ja pelisarjoja

Jalkapallo on maailman suosituin urheilulaji, jota seurataan ja harrastetaan kaikilla mantereilla. Jalkapallo vedonlyönti on myös kansainvälisesti äärettömän pidettyä, sillä mikään toinen urheilulaji ei vedä vertoja futikselle. Tämän takia siihen tarjotaan myös ylivoimaisesti eniten erilaisia vetokohteita.

Jalkapalloa pelataan ympäri maailmaa vuodenajasta tai kellonajasta riippumatta käytännössä koko ajan, ja jossain on aina ottelu käynnissä, johon on mahdollisuus lyödä vetoa.

Tapahtumia jalkapallo vedonlyöntiin:

Jalkapallo vedonlyönti: Eurooppa-liiga

Eurooppa-liiga on maanosan toiseksi korkein seurajoukkuekilpailu, jota on pelattu vuodesta 1971 alkaen. Eurooppa-liiga tunnettiin vielä aiemmin nimellä UEFA Cup. Kyseessä on kausimuotoinen turnaus, jossa on mukana nykyään 32 joukkuetta eri puolilta Eurooppaa. Futiskilpailun ottelut pelataan pääosin torstaisin, ja tällä hetkellä turnauksessa on menossa 52. kausi, jonka lohkovaiheeseen eteni myös suomalainen HJK. Viime kaudella Eurooppa-liigan voittoon ylsi saksalaisjoukkue Frankfurt.

Eurooppa-liigassa joukkueet jaetaan kahdeksaan lohkoon, joista kaksi parasta etenee turnauksen pudotuspeleihin. Lohkojen voittajat pääsevät suoraan toiselle kierrokselle ja kakkoset pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle. Mestarien liigan lohkojen kolmoset pääsevät myös Eurooppa-liigan pudotuspeleihin. Lisäksi lohkojen kolmoset jatkavat matkaansa Konferenssi-liigan pudotuspeleihin, joten ainoastaan lohkoissaan viimeiseksi jäävät joukkueet eivät pääse enää kilpailemaan.

Eurooppa-liiga jää maanosan seurajoukkuekilpailuiden upeimman eli Mestarien liigan varjoon, mutta betsaaminen on kuitenkin suosittua myös Euroopan toiseksi tärkeimmän kansainvälisen turnauksen parissa.

Suomalaisten seurojen on lähes mahdotonta yltää Mestarien liigan lohkovaiheeseen, mutta tilanne on edes vähän toinen Eurooppa-liigassa, jossa myös suomalaisten on mahdollista esiintyä. Tämä edistää samalla sitä, että Eurooppa-liigan jalkapallo vedonlyönti on jatkossakin pidettyä.

Jalkapallo vedonlyönti: FA Cup

FA Cup on legendaarinen jalkapallokilpailu, joka tunnetaan myös markkinointinimellä Emirates FA Cup. Kyseessä on Englannissa pelattava cup-muotoinen turnaus, joka on myös maailman vanhin jalkapallokilpailu. FA Cupia pelattiin ensimmäistä kertaa vuosina 1871-72.

FA Cupissa saa pelata mikä tahansa Englannin jalkapalloliiton alaisista joukkueista miltä sarjatasolta tahansa. Käynnissä oleva kausi 2022-23 on jo peräti 142. sesonki. Kisan hallitseva voittaja on Liverpool.

Jalkapallo vedonlyönti on brittifutiksen näkökulmasta laajaa nimenomaan FA Cupissa, sillä turnaus sisältää valtavasti otteluita, koska joukkueita osallistuu niin monilta sarjatasoilta. Kaudella 2022-23 on mukana yli 700 joukkuetta.

FA Cup alkaa perinteisesti syksyllä pelattavien karsintojen myötä. Isoin mielenkiinto herää yleensä kevätkauden lähestyessä eli käytännössä kolmannella kierroksella, kun Valioliigassa esiintyvät seurat pelaavat kilpailun ensimmäiset ottelunsa.

FA Cup on jo historiansa puolesta yksi maailman upeimmista brittiläisistä seurajoukkuekilpailuista, jossa nähdään kausittain hienoja kasvutarinoita, suuria yllätyksiä, odottamattomia käänteitä ja monia muita unohtumattomia otteluita. FA Cupissa pienemmät seurat voivat realistisesti yltää hienoihin voittoihin selvästi suurempia joukkueita vastaan. Kyseessä onkin yksi tarunhohtoisen turnauksen hienoimmista asioista, että kisassa nähdään kausittain myös kovan luokan yllätyksiä.

Jalkapallo vedonlyönti: Jalkapallon EM-kisat

Jalkapallon EM-kisat on Euroopan jalkapalloliiton järjestämä jalkapalloturnaus, jossa maanosan parhaat jalkapallomaajoukkueet kokoontuvat joka neljäs vuosi pelaamaan Euroopan mestaruudesta.

Jalkapallon EM-kisat pelattiin ensimmäisen kerran vuonna 1960, jolloin turnauksen voittajaksi ylsi Neuvostoliitto. Kisan hallitseva voittaja on Italia, joka kukisti vuonna 2021 pelatun turnauksen loppuottelussa Englannin. EM-kisat oli siirrettävä vuodella eteen päin koronan vuoksi.

Seuraavat jalkapallon EM-kisat pelataan Saksassa 14. kesäkuuta – 14. heinäkuuta vuonna 2024. Turnaus on tarkoitus järjestää kymmenellä stadionilla. Saksa sai oikeuden järjestää EM-kisat ennen äänestyksessä toiseksi sijoittunutta Turkkia. Äänestyksessä olivat mukana myös Suomi, Ruotsi, Tanska ja Norja, joilla on yhteinen hakemus. Se kuitenkin vedettiin pois. Saksa on yksi EM-kisojen menestyneimmistä maista kolmella mestaruudellaan mukaan lukien Länsi-Saksan kaksi ykkössijaa.

Futiksen EM-kisat on valtava urheilutapahtuma myös betsaamisen näkökulmasta, joten se on seuraavissakin EM-kisoissa ehdottomasti kovassa suosiossa. Suomen maajoukkue Huuhkajat ylsi viimeksi ensimmäistä kertaa EM-kisoihin, mikä oli sinivalkoisittain mieletön temppu. Jalkapallo vedonlyönti oli myös tästä syystä kesän 2021 turnauksessa Suomessakin hyvin pidettyä, sillä ensimmäistä kertaa koskaan betsaaminen oli mahdollista Suomen otteista ja menestyksestä.

jalkapallovihjeet Vihjemediasta

Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Jalkapallo vedonlyönti: Jalkapallon MM-kisat

Jalkapallon MM-kisat on Kansainvälisen jalkapalloliiton järjestämä massiivinen futiskilpailu, jossa jalkapallon maajoukkueet pelaavat maailmanmestaruudesta. Turnaus järjestetään joka neljäs vuosi. Jalkapallon MM-kisat on pelattu vuodesta 1930 alkaen. Turnaus järjestettiin viimeksi vuonna 2022 Qatarissa, jossa mestaruuteen eteni Argentiina. Jalkapallon MM-kisojen menestynein maa on Brasilia, joka on saanut turnauksessa viisi mestaruutta, kaksi hopeaa ja pari pronssia.

Jalkapallon MM-kisat on jo itsessään valtavan kokoluokan maailmanlaajuinen tapahtuma kaikki vastaavat spektaakkelit kuten olympialaiset mukaan lukien. Jalkapallon MM-kisat on turnaus, jossa jokainen jalkapalloilija haluaa pelata. Kyseessä on paras ja kaunein kilpailu, jota jalkapallossa järjestetään ja jossa on mukana parhaat joukkueet. On silti ikävää, että valovoima on kokenut himmennystä, kun MM-kisojen isännyys on annettu Venäjän ja Qatarin kaltaisiin paikkoihin.

Futiksen maailmanmestaruudesta pelataan seuraavan kerran vuonna 2026, jolloin MM-kisat järjestetään Kanadassa, Meksikossa ja Yhdysvalloissa. Turnaus pelataan 8. kesäkuuta – 3. heinäkuuta. Kyseessä on toinen kerta, kun MM-kisat pidetään useammassa kuin yhdessä maassa. Yhdysvallat on järjestänyt turnauksen vuonna 1994 sekä Meksiko vuosina 1986 ja 1970. Kanada ei ole vielä isännöinyt MM-kisoja. Turnauksessa pelaa ensi kertaa 48 joukkuetta aikaisemman 32 sijaan. FIFA:n neuvosto äänesti laajentamisen puolesta tammikuussa 2017.

Jalkapallo vedonlyönti: Mestarien liiga

Mestarien liiga on Euroopan jalkapalloliiton järjestämä seurajoukkuekilpailu maanosan eri maiden korkeimpien sarjatasojen parhaille joukkueille. Mestarien liiga on seurajoukkuefutiksen upein turnaus, jonka historia alkaa 1950-luvulta ja nykyisessä muodossaan vuodelta 1992. Mestarien liigan kausi käynnistyy perinteisesti syksyllä ja huipentuu kesän kynnyksellä pelattavaan loppuotteluun. Chämppärin hallitseva voittaja on Real Madrid, jolla on myös eniten mestaruuksia.

Mestarien liiga on seurajoukkuekilpailuiden ehdoton kuningas, jonka voittaminen on jokaisen huippujoukkueen kirkkaimpia tavoitteita. Kyseessä on maanosan himotuin palkinto, jonka voittamiseksi on menestyttävä äärimmäisen kovatasoisessa turnauksessa ja oltava parempi kuin muut Euroopan jättiläiset. Mestarien liigassa on pelannut vain yksi suomalainen joukkue, HJK. Mestarien liigaan on tulossa muutoksia, mutta ne eivät koske vielä seuraavaa kautta 2023-24.

Mestarien liigan lohkovaiheessa pelaa vielä nykyisin kausittain 32 joukkuetta, joiden kaksi parasta etenee pudotuspeleihin ja kolmoset jatkavat matkaansa Eurooppa-liigan pudotuspeleihin. Kuluva kevät 2024 huipentuu odotettuihin playoffseihin. Samalla jalkapallo vedonlyönti on Mestarien liigassa erittäin suosittua, sillä kyseessä on myös betsaamisen näkökulmasta äärettömän pidetty ja seurattu urheilutapahtuma. Jalkapallo vedonlyönti tarjoaa Chämppäriin jälleen hurjasti vetokohteita.

Jalkapallo vedonlyönti: Veikkausliiga

Veikkausliiga on Suomen jalkapallon korkein sarjataso, jota on pelattu nykyisessä muodossaan vuodesta 1990 lähtien. Suomen mestaruus ratkaistiin ensimmäisen kerran jo vuonna 1908, ja mestaruudesta on kisattu sarjamuotoisesti paria kertaa lukuun ottamatta vuodesta 1930 alkaen. Veikkausliigassa on pelannut historian saatossa eri määrä joukkueita, sillä niiden määrä on vaihdellut 10, 12 ja 14 seuran välillä.

Veikkausliigan menestynein joukkue on HJK, joka voitti Suomen mestaruuden taas vuosina 2020-22. HJK on voittanut historiansa saatossa yli 30 Suomen mestaruutta ja on samalla koko Suomen kaikkien aikojen menestynein joukkue. Helsinkiläisseuran menestyminen Veikkausliigassa on ollut yhä aivan omalla mittapuullaan. Lähinnä KuPS on onnistunut laittamaan kapuloita rattaisiin. HJK on myös ainoa suomalaisseura Mestarien liigan tai Eurooppa-liigan lohkovaiheessa.

Jalkapallo vedonlyönti – Ota nämä huomioon

Jalkapallo on globaalisti valtava urheilulaji, jota seurataan ja pelataan lähes kaikkialla vuoden jokaisena päivänä, joten myös jalkapallo vedonlyönti on pitänyt asemansa maailman suurimpana betsauskohteena. Jalkapalloon löytyy erityisesti nykyään valtavasti materiaalia, tietoa ja dataa, jota voi käyttää apuna miettiessä omaa pelaamista.

Betsatessa kannattaa kiinnittää huomiota erityisesti näihin seikkoihin:

  • ottelun panokseen tai merkityksellisyyteen
  • kokoonpanoihin ja poissaoloihin
  • maaliodottamiin
  • kotietuun
  • rasitukseen
  • todennäköisyysarvioihin

Nykyään kun futiksen betsaamiseen voi löytää helposti hurjan määrän tietoa monessa eri muodossa, niin on entistäkin tärkeämpää osata löytää ja suodattaa sieltä aidosti tärkeät juttu. Ei ole mitään järkeä kahlata läpi kaikkea mahdollista ja mahdotonta, vaan pyrkiä keskittymään olennaisiin asioihin. Oma pelaaminen onkin järkevä rakentaa sen varaan, että pelaa aina parhaat kertoimet, pyrkii luomaan tai löytämään tarkat arviot todennäköisyyksistä ja etsiä vain positiivisen odotusarvon vetokohteita. Niiden avulla pääsee yleensä todella pitkälle.

Jalkapallo vedonlyönti tarjoaa pelattavaa kellon ympäri ja vetokohteita löytyy rajattomasti, mutta mitään ei pidä mennä pelaamaan vain pelaamisen ilosta. Jalkapallo vedonlyönti on siinä mielessä hyvin mielenkiintoista ja kiinnostavaa betsaamista, että omaa tietotaitoa ja erityisesti uudempaa dataa yhdistelmällä voi tehdä aidosti hienoa jälkeä. Jalkapallo vedonlyönti on kuitenkin muun betsaamisen tavoin pitkässä juoksussa vaikeaa, sillä vain harvat pystyvät pärjäämään isossa kuvassa.

Yksi myös jalkapallomaailman synkimmistä asioista, johon Suomikin valitettavasti liittyy, on ottelumanipulaatio. Jalkapallo vedonlyönti on siinä ylivoimainen ykkönen, koska futis on tutuin urheilulaji kaikille. Ottelumanipulaatio on myös jalkapallon betsaamisen ja koko uskottavuuden ja koskemattomuuden kannalta syöpä numero yksi, jossa Suomi saa osansa etenkin kesäisin. Näin siksi, että Suomi on harvoja paikkoja, joissa kesällä pelataan jalkapalloa. Ei kuitenkaan pidä puhua enää sopupeleistä, koska ottelumanipulaatio on kokonaan eri juttu.

Hyvät jalkapallovihjeet luovat taidokkaan betsaajan

Laadukkaat ja huolellisesti tehdyt jalkapallo vihjeet kannattaa ottaa tueksi omaan betsaamiseen, sillä aidosti hyvät vihjeet ovat parhaimmillaan todella arvokkaita ja voivat sisältää jopa isoja ylikertoimia. Vihjeitä jalkapalloon voi löytää nykyisin monelta nettisivustolta, mutta kannattaa muistaa, että vain osa tarjoaa huolelliset todennäköisyysarviot. Jos niitä ei ole ilmoitettu, niin asiakkaiden on lähes mahdotonta tietää tarkat arviot voimasuhteista.

Ottaessasi huomioon myös Vihjemedian jalkapallo vihjeet on pidettävä mielessä, että kukaan tai mikään ei voi taata tai tehdä täysin aukottomia ja lähes 100 % varmoja todennäköisyysarvioita. Näin on myös Vihjemedian jalkapallovihjeissä. On olemassa vain arvioita todennäköisyyksistä. Kukaan ei voi tietää tarkkaan mitä tulee käymään. Kaikki ovat vain näkemyksiä, joista osa on hyviä ja osa vähemmän hyviä.

Rahapelisivustot jakavat asiakkailleen myös paljon ylimääräistä pelirahaa perinteisten bonusten, kampanjoiden, tarjousten ja muiden pelaajaetujen muodossa. Pelaajaedut tekevät betsaamisesta entistä parempaa, järkevämpää ja usein myös tuottoisampaa, sillä ne ovat asiakkaille lähtökohtaisesti voitollisia. Niitä ovat myös esimerkiksi korotetut kertoimet, ilmaisvedot ja riskittömät vedot. Vedonlyöntibonukset betsaamiseen kannattaa hyödyntää aina vain parhaiden kertoimien kera, sillä muuten myös niiden hyöty jää helposti vajaaksi.

Nykyään myös vedonlyönti ilman rekisteröitymistä on suosittua ja mahdollista monella sivustolla.

Katso myös Vihjemedian artikkelit jääkiekko vedonlyönti ja pitkävetovihjeet.

Jalkapallon säännöt

Kenttä

Jalkapalloa pelataan suorakaiteen muotoisella nurmi- tai tekonurmikentällä. Jalkapallokentän rajat määritetään sivu- ja päätyrajoilla. Maalit ovat kummankin päädyn keskikohdissa. Maalitolppien etäisyys on toisistaan noin 7,3 metriä ja korkeus noin 2,4 metriä. Kentän muut tärkeimmät kohdat ovat keskipiste, rangaistusalue ja -piste sekä kulmaliput. Rangaistusalue on suorakulmion muotoinen alue 16,5 metriä maalitolpista ulos päin. Rangaistuspiste sijaitsee 11 metrin päässä maalista. Lisäksi tekninen alue on penkkien lähettyvillä.

Pallo

Jalkapallo on pyöreä ja ympäryysmitaltaan 68-70 senttiä. Jalkapallon tulee olla sopivasta materiaalista ja massaltaan 410–450 grammaa ottelun alussa. Erotuomari tarkastaa pallon. Palloa ei voi vaihtaa kesken ottelun ilman erotuomarin lupaa. Lisäpalloja on kuitenkin mahdollista sijoittaa kentän ympärille, jotta pelin kulku ei keskeydy liian kauaksi. Näin voi käydä, jos pallo päätyy esimerkiksi katsomoon. Pallopojat vastaavat usein lisäpallojen antamisesta. Pallossa ei saa olla mainoksia.

Pelaajat

Jalkapallossa pelaa kaksi joukkuetta. Kummassakin joukkueessa on korkeintaan 11 pelaajaa, joista yksi on maalivahti. Ottelua ei voida aloittaa tai jatkaa, jos toisessa joukkueessa on vähemmän kuin seitsemän pelaajaa. Kummankin joukkueen pelaajat ja vaihtopelaajat on nimettävä ennen ottelun alkua. Muut pelaajat eivät saa osallistua otteluun. Molemmat joukkueet saavat suorittaa myös vaihtoja. Vaihtomiesten määrä ja vaihdettavien pelaajien määrä riippuu kilpailusäännöistä. Vaihto tapahtuu vasta erotuomarin antaessa luvan.

Ottelun kulku lyhyesti

Jalkapallossa pelataan lähtökohtaisesti kaksi 45 minuutin puoliaikaa, joiden alussa tehdään aloituspotkut. Ottelun alla suoritetaan arvonta, jonka voittanut joukkue pääsee valitsemaan puolen, jotka vaihdetaan toisella jaksolla. Aloituspotkun aikana kaikkien pelaajien on oltava omilla kenttäpuoliskoillaan. Pallo asetetaan keskipisteeseen ja sen katsotaan olevan pelissä, kun erotuomari on viheltänyt ja palloa potkaistu. Näin peli on alkanut normaalisti. Puoliaikojen välissä on 15 minuutin tauko. Jalkapallossa voi pelata sääntöjen mukaan myös lyhyempiä puoliaikoja.

Jalkapallossa on tarkoitus onnistua kaikessa yksinkertaisuudessaan maalinteossa vastustajan maalitolppien väliin. Jokainen maali on yhden osuman arvoinen. Se joukkue, joka peliajan päätyttyä on tehnyt enemmän maaleja, on ottelun voittaja. Jos molemmat joukkueet ovat tehneet saman määrän maaleja tai niitä ei ole tullut lainkaan, niin ottelu on päättynyt tasapeliin. Jos kyseessä on ottelu, jossa on saatava ratkaisu, se haetaan jatkoajalta tai tarvittaessa rankkareilta. Varsinaiseen peliaikaan annetaan usein lisäaikaa 3-4 minuuttia johtuen pelikatkoista.

Tuomari

Jalkapallo-ottelun johtamisesta vastaa erotuomari, jonka tehtävänä on katsoa, että kentällä kilpaillaan sääntöjen mukaan. Erotuomari ei kuitenkaan ole tuomitsemassa ottelua yksin, sillä hänellä on apunaan kaksi avustavaa erotuomaria sekä neljäs erotuomari ja monesti myös videotuomarit. Tuomarin tulee viheltää pilliin, jos sääntöjä rikotaan tai kentällä on tapahtunut loukkaantuminen. Säännöistä keskeisiä ovat muun muassa paitsio, kielletty pelaaminen kuten erilaiset rikkeet ja kädellä pelaaminen. Tuomarin tekemät päätökset ovat lopullisia.

Erotuomarin vastuulla on taata molemmille joukkueille tasapuoliset olosuhteet ja oikeudenmukaisuus. Erotuomarin on oltava puolueeton ja pyrkiä viheltämään aina mahdollisimman tarkasti sääntöjen mukaan. Erotuomari voi antaa kielletystä pelaamisesta keltaisia tai punaisia kortteja, joista jälkimmäinen tarkoittaa kentältä poistoa. Kaksi keltaista korttia tarkoittaa yhdessä punaista korttia. Toisen joukkueen rikkeestä seuraa vastustajan vapaapotku tai rankkari, jonka tuomarin tulee määrätä. Hän määrää myös maalipotkut, kulmapotkut ja sivurajaheitot.

Vinkkejä vedonlyöntiin

Voitollisuus on meille kaikki kaikessa ja voittaminen on tavoitteenamme, kun kirjoitamme vihjeet jalkapalloon. Hyvistä vihjeistä huolimatta, kannattaa pitää realiteetit mielessä ja aina pelata järkevästi panostaen. Vaikka teemmekin kattavaa taustatyötä, toisinaan valitsemamme kohteet ja vinkit eivät tuota toivottua lopputulosta.

Jalkapallossa ehtii reilun 90 minuutin aikana tapahtua paljon sellaista mitä ei ennakolta voi tai pysty huomioimaan. Tästä syystä kannattaakin aina pelata vain sen verran mitä on varaa hävitä.

Vihjemedian jalkapallo vihjeet koostuvat syksystä kevääseen pääasiassa Englannin suurista jalkapallosarjoista ja kesällä Suomen futiksesta. Olemme vahvasti läsnä myös maailmanlaajuisissa suurissa arvokisoissa. Vihjemedian jalkapallovihjeet ovat aina lukijoilleen ilmaisia, joten kaikki futiksen ystävät pääsevät lukemaan niitä.

Tavoitteenamme on, että menestyksemme jatkuu ja että sinä olet mukana tarinassamme! Katso täältä kaikki suosittelemamme vedonlyöntisivustot.

jalkapallo vedonlyönti

Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.