Veikkausliiga vedonlyönti

Veikkausliiga vedonlyönti on kuumimmillaan, kun käynnissä oleva Veikkausliigan kausi on huipentumassa mestaruus- ja haastajasarjan otteluihin syksyllä 2023. Kyseessä on Veikkausliigan 34. kausi, johon HJK lähti hallitsevana Suomen mestarina ja jälleen suurimpana ennakkosuosikkina.

Katso kertoimia kansainvälisiin turnauksiin

Lunasta Parhaat Bonukset

Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Veikkausliiga vedonlyönti 2023

Suomen korkeinta sarjatasoa on pelattu samalla systeemillä kuin kaudella 2022. Veikkausliigan runkosarja saatiin valmiiksi syyskuun alussa, jolloin pelattiin viimeinen ottelukierros. Runkosarjan päätyttyä joukkueet jaettiin mestaruus- ja haastajasarjoihin siten, että kuusi parasta seuraa eteni mestaruussarjaan ja kuusi heikompaa miehistöä haastajasarjaan.

Veikkausliiga vedonlyönti on ollut myös kaudella 2023 suosittua, ja Vihjemediasta on voinut löytää kauden mittaan parhaat jalkapallo vihjeet, vedonlyöntibonukset ja muut erikoistarjoukset. Sama jatkuu vielä kauden loppuun saakka, kun Veikkausliigassa pelataan viimeiset kierrokset mestaruus- ja haastajasarjoissa.

Veikkausliigassa pelaavat joukkueet kilpailevat vuosittain myös Suomen Cupissa, ja parhaat seurat saavat Veikkausliigan tai Suomen Cupin menestyksen ansiosta karsia Mestarien liigaan ja Konferenssi liigaan. Veikkausliiga kiinnostaa Suomessa asuvien lisäksi myös esimerkiksi ulkomailla olevia suomalaisia, sillä onhan monella oma tuttu joukkue kotiseudulta, jota kannustaa mielellään myös kauempaa.

Liigacup vedonlyönti

Veikkausliigan joukkueet pelaavat kevättalvisin myös Liigacupia. Siinä pelaavat Suomen korkeimman sarjatason joukkueet siten, että kaikki ottelut käydään Suomen sisällä.

Liigacup vedonlyöntiä harrastetaan myös varsin ahkerasti, vaikka voittanut joukkue ei pääse etenemään isompiin jalkapallosarjoihin. Palkintona on rahaa sekä Sami Hyypiän mukaan nimetty lautanen.

Veikkausliiga kertoimet ja vihjeet

Suomalainen jalkapallo on myös vedonlyönnissä tyypillisesti kovassa suosiossa. Veikkausliiga vedonlyönti on tarjonnut myös kaudella 2023 lähes kaikilla vedonlyöntisivustoilla aidosti todella hyvät Veikkausliiga kertoimet, joiden parista on voinut löytää kauden mittaan paljon laadukasta pelattavaa. Kotimaan futissarjaan löytyy kertoimia laajalla kattauksella kaikista kauden aikana pelattaviin otteluihin. Sama pätee vielä syksyn 2023 ratkaiseviin otteluihin.

Tarjolla on edelleen sesongin aikana myös esimerkiksi korotettuja kertoimia ja muita pelaajaetuja, jotka kannattaa hyödyntää, jos se on mahdollista. Veikkausliiga vedonlyönti on myös paljon muutakin, sillä Vihjemedia tarjoaa loppukesään saakka viikoittain Veikkausliiga vihjeet Vakiovihjeiden muodossa.

Vakiovihjeet koostuvat suurten jalkapallosarjojen ollessa tauolla juuri Veikkausliigasta, miesten Ykkösestä ja miesten Kakkosesta. Veikkausliiga on silloin kaiken keskiössä, ja tarjoamme mahdollisuuksien mukaan myös muita vedonlyöntivihjeitä kotimaisen futissarjan parhaista otteluista ja ylikertoimista. Niitä voi löytää perinteisesti varsinkin kauden ensimmäisillä kierroksilla. Näin on luvassa myös kaudella 2024.

Veikkausliiga vedonlyönti tarjoaa runsaasti pelikohteita

Jokainen vedonlyöntisivusto tarjoaa vuosittain Veikkausliigasta paljon pelattavaa. Asiakkaat saavat lyödä vetoa otteluiden voittajien ohella myös esimerkiksi niiden maalimääristä, tasoitusvedoista, puoliajoista, joukkueiden maaleista, maalintekijöistä, korteista ja Veikkausliigan voittajasta.

Luvassa on aina kauden mittaan myös monia suosittuja kampanjoita, erikoistarjouksia ja muita pelaajaetuja. Tiedossa on esimerkiksi korotettuja kertoimia, ilmaisvetoja ja riskittömiä vetoja, jotka tuovat futisliigan betsaamiseen uusia ulottuvuuksia.

Veikkausliigan kausi 2023 on matkalla kohti huipennustaan, ja sesongin päättäville ottelukierroksille on luvassa vielä useita vedonlyöntivihjeitä. Veikkausliiga vihjeet löydät monilta urheilu- ja vedonlyöntisivustoilta mukaan lukien meiltä. Erilaisista vihjeistä on myös Veikkausliigaan kauden lopun lähestyessä hyötyä, sillä pelaajien ei itse tarvitse tehdä viimeisten ottelukierrosten aikana niin kattavaa taustatutkimusta.

Vedonlyönti vihjeet sisältävät myös kauden 2023 huipennuksen lähestyessä usein knoppitietoa joukkueiden sen hetkisestä tilanteesta, joukkueiden edellisistä kohtaamisista, tarkoista todennäköisyyksistä ja muista tärkeistä asioista, jotka on hyvä huomioida vetoja asettaessa.

Veikkausliiga vedonlyönti bonukset

Veikkausliiga vedonlyönti kannattaa aloittaa lunastamalla kaikki parhaat vedonlyöntibonukset. Luvassa on paljon vedonlyöntibonuksia ja muita pelaajaetuja, jotka tekevät kotimaisen jalkapallosarjan pelaamisesta entistä parempaa ja järkevämpää niin syksyn 2023 viimeisillä ottelukierroksilla kuin myös uudella kaudella 2024.

Ennen kuin laitat vetolappuja sisään, niin suosittelemme tarkistamaan minkälaisia vedonlyöntibonuksia on tarjolla erityisesti uusille pelaajille. Vanhoille pelaajille on tiedossa monesti myös vaihtuvia kampanjoita kotimaiseen Veikkausliigan betsaamiseen.

Lunasta Parhaat Bonukset veikkausliiga vedonlyöntiin

Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Veikkausliiga vedonlyönti 2023

Veikkausliiga vedonlyönti on suosittua, vaikka kotimainen futissarja ei ole yksi Euroopan tärkeimmistä tai parhaista jalkapalloliigoista. Vedonlyönti Veikkausliigassa onnistuu käytännössä kaikissa pelattavissa otteluissa, ja lähes kaikkiin otteluihin on saatavilla myös aidosti hyvät Veikkausliiga kertoimet. Näin on ollut myös läpi kauden 2023.

Veikkausliiga vedonlyönti 2023 koostuu laajasti kaikkien kauden aikana pelattavien otteluiden tapahtumista sekä ennen otteluiden alkua että live-vedoissa otteluiden ollessa käynnissä.

Vaikka Veikkausliiga ei ole vedonlyöntiyhtiöille tärkeimpiä urheilusarjoja, monet peliyhtiöt huomioivat sen vahvasti kaudesta toiseen. Näin on ollut vahvasti myös kaudella 2023. Sama meno jatkuu viimeisillä ottelukierroksilla. Toki nykyään vetoa saa lyödä myös esimerkiksi jopa miesten Kolmosen otteluista, joten Veikkausliiga vedonlyönti on siihen nähden todella pidettyä.

Vihjeet mahdollistavat asiantuntevan betsaamiseen

Veikkausliigaa koskee samat lainalaisuudet kuin muussa vedonlyönnissä. Pelaa parhaat kertoimet, hyödynnä hyvät Veikkausliiga vihjeet, jotka parantavat saumojasi menestyä sekä tutustu ja tutki puolueettomasti joukkueita ja sen hetkistä tilannetta.

Tällaisia tietoja ovat muun muassa sellaiset, onko sairaana tai pelikiellossa tärkeitä pelaajia, aikooko joukkue käyttää ykkös- vai kakkosryhmää ja onko tiedossa tärkeää cupin tai muuta kilpailullista ottelua. Yllätysten määrä on myös suurempi kuin isoissa futissarjoissa.

Veikkausliiga vedonlyönti 2023 – voittajasuosikit

Veikkausliiga vuosimallia 2023 oli alun perin taas kahden kauppa, sillä HJK ja KuPS lähtivät kauteen suurimpina voittajasuosikkeina. Yhdessä vaiheessa näytti siltä, että SJK voisi taistella Suomen mestaruudesta. Se ei kuitenkaan kestänyt kesäkuukausia pidemmälle. HJK on edellisten kausien tapaan ollut kauden edetessä kiistatta paras mestariehdokas, mutta KuPSilla on vähintään vielä ollut realistinen mahdollisuus taistella Suomen mestaruudesta. Klubi on silti hyvin lähellä juhlia taas Suomen mestaruutta. Lisäksi alkukauteen nähden VPS on pelannut jostain uskomattomasta syystä pitkään aivan mielettömän hienosti.

Veikkausliiga vedonlyönti 2023 – todennäköiset putoajat

Kuluvan kauden Veikkausliigassa KTP ja IFK Mariehamn ovat olleet suurimmissa vaikeuksissa. Kotkalaiset ja saarelaiset ovat menestyneet sen verran vaatimattomasti, että toinen joukkueista putoaa varmuudella ensi kaudeksi pois Veikkausliigasta. Toinen joukkue pääsee karsintaan. KTP ja IFK Mariehamn pelaavat vielä lopussa vastakkain, joten siinä ottelussa taistellaan todella suurista asioista.

veikkausliiga vedonlyönti

Veikkausliiga kausi 2023

Veikkausliigassa on pelattu tällä sesongilla kauden 2022 tapaan 12 joukkueen kaksinkertaisessa runkosarjassa 132 ottelua. Jokainen joukkue pelasi runkosarjassa 22 kierrosta ja kaikki joukkueet kohtasivat toisensa kahdesti kerran kotona ja kerran vieraissa. Runkosarjan päätteeksi on pelattu kuuden joukkueen yksinkertaiset mestaruus- ja haastajasarjat. Kauteen sisältyy myös kaksi ottelua karsintoja ja eurolopputurnaus. Kyseessä on Veikkausliigan historian 34. kausi.

Veikkausliiga joukkueet kaudella 2023

Veikkausliigassa on kaudella 2023 mukana seuraavat joukkueet: HJK, KuPS, FC Inter, FC Honka, Ilves, FC Lahti, SJK, KTP, IFK Mariehamn, FC Haka, AC Oulu ja VPS. Kotkalaiset palasivat Veikkausliigaan kaudeksi 2023. HIFK puolestaan ei pystynyt pitämään oikeutetusti paikkaansa Suomen korkeimmalla sarjatasolla.

Ennakkoon vahvin voittajasuosikki

HJK lähti Veikkausliigan kauteen taas 2023 suurimpana voittajasuosikkina. HJK oli myös viime kaudella Veikkausliigan paras mestariehdokas ja piti pintansa loppuun asti, vaikka KuPS antoi helsinkiläisille upean vastuksen.

HJK on nykyään Suomen mittapuulla niin valtavan laadukas miehistö, että helsinkiläisiä vastaan menestyminen on ollut myös tällä kaudella äärettömän vaikeaa. On täysin selvää, että HJK:n näkökulmasta mikään muu ei voi kaudesta toiseen olla vaihtoehtona kuin pelata Suomen mestaruudesta. Sama juttu on ollut kaudella 2023.

HJK:n vahvimmat haastajat

HJK:n vahvin haastaja on löytynyt myös kaudella 2023 Kuopiosta. KuPS lähti tähän kauteen pelaamaan Suomen mestaruudesta käytännössä ainoana joukkueena, jolla olisi voinut olla realistinen mahdollisuus menestyä HJK:ta vastaan.

KuPS pelasi viime kaudella valtavan hienosti ja esiintyi komeasti edukseen, mutta savolaiset lähtivät myös kauteen 2023 rankingin toiselta paikalta. Keltamustien eteneminen Suomen mestaruuteen olisi ollut jo alun perin yllätys, ja savolaisten saumat siihen ovat mestaruussarjan viimeisillä kierroksilla enää pienet.

Mitalitaistossa mukana olevat joukkueet

VPS on Veikkausliigan kauden 2023 erikoisin ja omituisin joukkue. Vaasalaiset olivat alkukaudesta surkeassa pelivireessä ja tehneet sen jälkeen mielettömän kova jälkeä. Raita on noussut pelaamaan vähintään mitaleista ja jopa paikoista kahden joukkoon. Mitalit ovat menossa HJK:lle, KuPSille ja VPS:lle. Esimerkiksi SJK on menettänyt otettaan rajulla kädellä.

VPS:n tilanne on täysin poikkeuksellinen. Vaasalaisten pelaaminen ja tulokset näyttivät alkukaudesta siltä, että Raita on väärässä sarjassa esiintyen niin heikosti. Pohjanmaalaiset ovat voittaneet sen jälkeen kuitenkin jatkuvasti ja menestyneet äärimmäisen hienolla tavalla. Kukaan ei olisi voinut uskoa ja kuvitella, että VPS voisi tehdä tällaista jälkeä. Raita on ollut huikean kovassa voittoputkessa.

Keskikasti ja mahdolliset yllättäjät

Keskikastissa tai hieman sen paremmalla puolella ovat pelanneet pääasiassa SJK, FC Honka ja FC Inter. Kolmikosta etenkin seinäjokelaisilta odotettiin parempaa, sillä kuten todettu, niin pohjanmaalaiset olivat alkukaudesta mainiossa pelivireessä. Espoolaiset ja turkulaiset eivät ole omanneet odotetusti mitään mahdollisuuksia pelata paikoista kärjen lähellä, mutta nekin ovat kuitenkin ylempään keskikastiin kuuluvia miehistöjä.

Todennäköiset karsijat

Veikkausliigan huonoimmista joukkueista ei ole ollut kaudella 2023 kahta sanaa. Suomen korkeimman sarjatason heikoimmat seurat löytyvät Kotkasta ja Maarianhaminasta, sillä KTP ja IFK Mariehamn ovat taistelleet jo pitkään paikoista kahden viimeisen joukossa.

Veikkausliigan loppukauden otteluohjelma ja tulokset 2023

Veikkausliigassa pelataan syksyllä viimeiset mestaruus- ja haastajasarjan ottelut. Alta voit katsoa molempien otteluohjelman ja tulokset. Veikkausliigan kausi huipentuu Helsingissä pelattavaan HJK:n ja KuPSin kohtaamiseen. On kuitenkin hyvin mahdollista, että siinä ei enää pelata Suomen mestaruudesta, jos Klubi ei menetä otettaan ennen sitä.

Alla on mainittu Veikkausliiga ottelut, ja heti perässä Veikkausliiga tulokset, jos ottelu on jo pelattu.

Mestaruussarja

La 16.9.
Klo 17.00: HJK – FC Inter 2-0
Klo 17.00: SJK – FC Honka 1-2

Su 17.9.
Klo 16.00: KuPS – VPS 0-2

Pe 22.9.
Klo 18.00: FC Honka – VPS 0-3

La 23.9.
Klo 14.00: FC Inter – KuPS 0-1

Su 24.9.
Klo 17.30: SJK – HJK 2-3

Ke 27.9.
Klo 18.00: HJK – FC Honka 3-0

Pe 29.9.
Klo 18.00: VPS – FC Inter 1-1

Su 1.10.
Klo 18.00: KuPS – SJK 1-1

La 7.10.
Klo 15.00: FC Inter – SJK x-x

Su 8.10.
Klo 16.00: KuPS – FC Honka x-x
Klo 16.00: VPS – HJK x-x

La 21.10.
Klo 17.00: FC Honka – FC Inter x-x
Klo 17.00: HJK – KuPS x-x
Klo 17.00: SJK – VPS x-x

Haastajasarja

Pe 15.9.
Klo 18.00: FC Lahti – KTP 2-1
Klo 18.00: FC Haka – Ilves 2-2

La 16.9.
Klo 17.00: AC Oulu – IFK Mariehamn 3-2

Pe 22.9.
Klo 18.00: FC Lahti – AC Oulu 2-1
Klo 18.00: KTP – Ilves 0-3
Klo 18.30: IFK Mariehamn – FC Haka 2-1

Ke 27.9.
Klo 18.00: Ilves – IFK Mariehamn 2-1

Pe 29.9.
Klo 18.00: AC Oulu – KTP x-x

Su 1.10.
Klo 16.00: FC Haka – FC Lahti x-x

Pe 6.10.
Klo 18.00: Ilves – AC Oulu x-x

La 7.10.
Klo 17.00: FC Haka – KTP x-x

Su 8.10.
Klo 15.00: IFK Mariehamn – FC Lahti x-x

La 21.10.
Klo 15.00: AC Oulu – FC Haka x-x
Klo 15.00: FC Lahti – Ilves x-x
Klo 15.00: KTP – IFK Mariehamn x-x

Veikkausliiga pelisysteemi

Veikkausliigassa pelataan nykyisessä systeemissä 12 joukkueen runkosarja, jonka jälkeen pelataan loppusarjat. Futissarjan pelisysteemi on sama kuin kaudella 2022. Sarjataulukon viimeinen joukkue tippuu myös kaudella 2023 Ykköseen, ja toiseksi viimeinen joukkue karsii Ykkösen toiseksi parasta joukkuetta vastaan.

Ykkösen voittaja nousee suoraan Veikkausliigaan. Runkosarjassa seurat kohtaavat toisensa kahdesti. Loppusarjoissa pelataan vastakkain kerran. Tasapisteissä voittaja ratkeaa ensisijaisesti maalierolla.

Veikkausliigan mestari etenee Mestarien liigan karsintoihin. HJK pelasi Mestarien liigan karsinnoissa taas kesällä 2023. Klubin urakka ei kuitenkaan ehtinyt edetä pitkälle. Helsinkiläisten matka päättyi Moldea vastaan. Muut hyvin menestyneet seurat pääsevät Konferenssi-liigan karsintoihin. Mestaruus- ja haastajasarjan päätyttyä pelataan eurolopputurnaus Konferenssi-liigaan seuraavalle kaudelle oikeuttavasta viimeisestä paikasta. Jos Suomen Cupin mestari on sijoilla 1-7., niin tällöin lopputurnaukseen pääsee haastajasarjan toiseksi sijoittunut joukkue.

Voiko Veikkausliigaa katsoa ilmaiseksi?

Veikkausliiga 2023 esitetään jälleen alusta loppuun Ruudussa, joka näyttää kotimaisen jalkapallosarjan kaikki ottelut suorina lähetyksinä. Ruutu lähettää jokaisen ottelun laadukkaalla tuotannolla ja selostuksella viimeisiin ottelukierroksiin asti. Yksittäisiä otteluita näytetään maksutta Nelosen muilla jakelukanavilla. Parhaan kattavuuden voi saada hankkimalla Ruudun, joka näyttää niin kauden huipennuksen kuin myös esimerkiksi Suomen Cupin otteluita jo ennen uuden Veikkausliigan kauden starttia.

Veikkausliigan historia

Suomen mestaruudesta pelattiin ensimmäisen kerran vuonna 1908. Suomen pääsarja on tunnettu Veikkausliigana kaudesta 1990 lähtien. Suomen mestaruudesta oltiin pelattu aiemmin nimillä Mestaruussarja, SM-sarja ja Futisliiga. Veikkausliigassa joukkueiden määrä on vaihdellut 10 ja 14:n välillä.

HJK voitti ensimmäisen Veikkausliigan kauden. Veikkausliigan historiassa ehkä olennaisin muutos on se, että nykyään pelataan myös mestaruus- ja haastajasarjat. Aiemmin voittaja ratkesi runkosarjassa.

Veikkausliiga vedonlyönti – menestyneimmät joukkueet ja pelaajat

HJK on voittanut Suomen mestaruuden yhteensä 32 kertaa. HJK voitti viimeksi Suomen mestaruuden niukasti ennen upean kauden pelannutta KuPSia. Muilla seuroilla ei ollut mitään mahdollisuutta taistella ykkössijasta. Seuraavaksi eniten mestaruuksia on FC Hakalla ja HIFK:lla.

Viiden joukossa ovat myös KuPS ja KTP. Välissä on monen mestaruuden seuroja, mutta ne eivät ole nykyään esiintyneet Veikkausliigassa. Pelaajista Akseli Pelvaksella on eniten Suomen mestaruuksia. Ville Wallén on toisena.

Veikkausliigan vedonlyönti – parhaat maalintekijät kautta aikojen

Veikkausliigassa eniten maaleja on tehnyt Valeri Popovich, huimat 166 maalia. Listalla toisena ja kolmantena ovat Rafael ja Saku Puhakainen. Viiden joukkoon kuuluvat myös Juho Mäkelä ja Luiz António. Muita kymmenen joukossa olevia maalintekijöitä ovat esimerkiksi Antti Pohja ja Ismo Lius.


Veikkausliiga vedonlyönti – Usein kysytyt kysymykset

  • Näkyykö Veikkausliiga netissä?
    Veikkausliiga esitetään myös kaudella 2023 Ruudussa ja yksittäisiä otteluita Nelosen muilla jakelukanavilla.
  • Mitkä joukkueet ovat mukana Veikkausliigassa 2023?
    Joukkueet kaudella 2023 ovat samat kuin viimeksi pois lukien KTP:tä, joka teki paluun ja pudonnutta HIFK:ta.
  • Pääseekö Veikkausliigan voittaja Mestarien liigaan?
    Veikkausliigan voittaja pääsee osallistumaan Mestarien liigan karsintoihin.