Jalkapallo

Kiinnostaako sinua jalkapallo ja vihjeet? Mikäli nämä kaksi aihetta ovat lähellä sydäntä, niin olet oikeassa paikassa!

Vihjemedia tarjoaa aina ajankohtaista tietoa jalkapalloon liittyen. Voit lukea meiltä vedonlyönti vihjeet niin kansallisten liigojen kuin kansainvälisten turnausten otteluihin. Ja tietenkin voit siinä sivussa napata korotetut kertoimet ja erikoisbonukset!

Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Tapahtumia ja pelisarjoja

Löydät oleellisimmat sarjat ja tapahtumat alta:

Ilmaiset jalkapallo vihjeet

Ennakkoanalyysien lisäksi Vihjemedia tarjoaa ilmaisia vihjeitä ja ajankohtaisia tarjouksia.

Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 26.11.

Lauantaina jalkapalloa pelataan MM-kisoissa ja Englannin FA Cupissa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen saa pelata itselle ...
Lue Lisää

Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 19.11.

Lauantaina jalkapalloa pelataan Englannin Ykkösliigassa ja Kakkosliigassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen voi pelata itselle parhaalla ...
Lue Lisää

Viikoittain julkaistavissa vakiovihjeissä saat asiantuntevat vinkit pääasiallisesti Englannin sarjojen viikonlopun otteluihin. Toisinaan vihjeitä piristetään Espanjan La Ligan, Italian Serie A:n, Suomen Veikkausliigan ja muiden kiinnostavien liigojen otteluilla.

Futis on kuningaslaji – sen uskaltaa sanoa jopa kiekkohullussa Suomessa. Laji on kaikkiaan upea ja tarjoaa monelaista pohdittavaa vedonlyöjille. Yleisimmät vetokohteet ovat 1X2 vedot sekä vedot maalimääristä. Ammattimaisesti veto lyövät pelaajat toki valitsevat pelilapulleen hieman vaikeampia yhdistelmiä.

Vinkkejä vedonlyöntiin

Voitollisuus on meille kaikki kaikessa ja voittaminen on tavoitteenamme, kun kirjoitamme vihjeet jalkapalloon. Hyvistä vihjeistä huolimatta, kannattaa pitää realiteetit mielessä ja aina pelata järkevästi panostaen. Vaikka teemmekin kattavaa taustatyötä, toisinaan valitsemamme kohteet ja vinkit eivät tuota toivottua lopputulosta.

Jalkapallossa ehtii reilun 90 minuutin aikana tapahtua paljon sellaista mitä ei ennakolta voi tai pysty huomioimaan. Tästä syystä kannattaakin aina pelata vain sen verran mitä on varaa hävitä.

Tavoitteenamme on kuitenkin, että menestyksemme jatkuu ja että sinä olet mukana tarinassamme!

Löydät ylävalikosta Vedonlyönnin alta vakiovihjeet ja yleisen vedonlyöntioppaan. Tapahtumat 2021 -valikon alta taasen löydät kaikki oleelliset urheilutapahtumat ja viihdetapahtumat vuonna 2021.

Tarjolla on myös vedonlyöntibonukset, ilmaista pelirahaa ja ilmaiskierroksia, mikäli sellaiset ovat tarpeen.