Tapahtumat 2024

Urheiluvedonlyönti on aina ollut suomalaisen sydäntä lähellä. Tällä sivulla luettelemme kaikki tärkeimmät urheilutapahtumat 2024 ja vähän muutakin. Asuu sitä sitten Suomessa tai tuhansien järvien maan ulkopuolella, on jännittävää seurata kotimaan tapahtumia tai suomalaisten menestystä kansainvälisillä areenoilla.

Mitkä ovat Leijonien seuraavat mittelöt? Entä jatkavatko Huuhkajat kehitystä ja selvittävät tiensä jatkossakin arvokisoihin? Vastaukset näihin ja urheiluveikkaus vinkit näet Vihjemediasta.

Klikkaa vedonlyöntisivustoille!

urheilutapahtumat 2023

Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Osa tapahtumista on siirtynyt myöhemmäksi ja esimerkiksi urheilusarjojen peliaikatauluja on tiivistetty johtuen pandemiatilanteesta. Sivun alaosassa on lista, josta pääset tutkimaan jokaista tapahtumaa erikseen. Usein kerromme myös vinkkejä urheiluvedonlyöntiin.

Urheiluvedonlyönti suurissa tapahtumissa 2024

Seuratuimmat yksittäiset urheilutapahtumat ovat jalkapallossa toukokuun Mestarien liigan loppuottelu ja marraskuun miesten MM-kisat 2024.

Jääkiekossa suomalaiset odottavat kieli pitkällä kevään MM-kisoja, joissa Leijonilla on tänä vuonna kotikenttäetu.  Lisäksi U20-kisat vetävät jälleen suomalaiset lätkäfanit tv:n ääreen riippumatta mihin vuorokauden aikaan pelit rapakon takana pelataan – kunhan pelit siis saadaan joskus pelattua loppuun. Vuonna 2021 ne keskeytettiin pandemian vuoksi, eikä jatkosta ole vielä tietoa.

Muutakin hauskaa on luvassa. Talviolympialaiset järjestetään helmikuussa 2022 Pekingissä ja Yleisurheilun MM -kisat saavat isäntämaakseen ensimmäistä kertaa Yhdysvallat heinäkuussa.

Kaikki tapahtumat 2024 listattuna

Olemme koonneet alle kaikki oleelliset ja suosituimmat tapahtumat vuonna 2024. Tapahtumat on jaettu lajeittain ja linkeistä pääset lukemaan tapahtumista lisää.

Tapahtumien ajankohdat ja järjestysehdot voivat muuttua nopeallakin aikataululla koronan aiheuttamien rajoitusten vuoksi. Päivitämme tiedon sivuille heti, jos tällaisia muutoksia tapahtuu. Urheiluveikkaus pääsee helposti alkuun, kun valitset parhaat vedonlyöntisivustot.

Jalkapallo vedonlyönti 2024

Jalkapallofanien on hyvä tsekata viikoittain ilmestyvät jalkapallo vihjeet ja Vakiovihjeet.

Jääkiekko tapahtumat 2024

Muista kurkata myös Vihjemedian jääkiekko vihjeet ja pitkävetovihjeet.

Muutakin kuin urheiluvedonlyönti vuonna 2024

Muut tärkeät urheilutapahtumat 2024

  • Super Bowl: maailman suurin urheilushow pelataan seuraavan kerran helmikuussa 2024.
  • Formula 1 vedonlyönti: kausi 2024 käynnistyy maaliskuussa. Onko Bottaksesta tänä vuonna maailmanmestariksi?
  • Yleisurheilun MM-kisat 2023 järjestettiin Budapestissa. Jännittämään pääsi elokuun 19. ja 27.päivän välillä.
  • Pesäpallon Superpesis kausi 2024 käynnistyy sekä miesten että naisten osalta helmikuun alussa. Pelejä pääsee seuraamaan 4.2 alkaen.
  • Ranskan ympäriajo alkaa tänä vuonna 29.kesäkuuta.
  • Alppihiihdon MM-kisat siirtyivät vuodella ja järjestettiin marraskuussa 2023 Levillä.
  • Wimbledon pelataan jälleen heinäkuussa, 1.-14.7.2024.
  • Hiihdon MM-kisat 2023 kilpailtiin Slovenian Planicassa.

Lue lisää rahapeleistä

Vihjemedia julkaisee viikoittain urheiluvedonlyöntivihjeitä ja listaa suurimmat bonukset – niin nettikasinoille kuin vedonlyöntisivustoille.

Urheiluvedonlyönti on kannattavaa, kun pelaa fiksusti

Vihjeet-osiosta näet myös asiantuntevia vinkkejä kannattavaan vedonlyöntiin. Niiden avulla löydät parhaat kertoimet ja teet ammattimaisia vedonlyöntiratkaisuja.

Tutustu myös muuhun sisältöön sivustollamme. Vihjemedia on pullollaan tärkeitä vinkkejä urheiluvedonlyöntiin ja tietoa erilaisista bonuksista ja tarjouksista.

urheiluvedonlyönti on taito

Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.