Kellyn kaava

Kellyn kaavan avulla on tarkoitus hyödyntää tarkat arviot ja tehdä niillä optimaalista voittoa. Käytännössä ei ainoastaan paras mahdollinen tuotto ole tavoitteena vaan yhtä tärkeää on suojella pelikassaa, joten mukana on myös pelikassan suojaamiseen tarkoitettu lisäosa eli jakaja.

Kellyn kaava itsessään on lähinnä sitä varten, että tehdään mahdollisimman suurta tuottoa hyvillä arvioilla.

Lunasta Parhaat Bonukset

Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Miten Kellyn kaavaa käytetään

Kellyn kaavaa käytetään käytännössä melko yksinkertaisin menetelmin. Kaava hoitaa paljon puolestasi kun kyse on panoksesta. Arvio ja kerroinvertailu on sinun tehtävä itse tai hyödynnettävä jonkun toisen veikkausvihjeet. Otetaan yksinkertaisen esimerkin avulla Kellyn kaava haltuun, jonka jälkeen käydään vielä tärkeä lisäosa lävitse eli Kellyn kaavan jakaja.

X = Osuman todennäköisyys eli kuinka todennäköistä on, että veto osuu. Luku kirjataan muodossa 0,50 joka tarkoittaa 50%. 0,25 = 25€ jne.

Y = Paras tarjolla oleva kerroin*

Itse kaava on seuraavanlainen:

Panos = (X*Y-1)/(Y-1)

Esimerkissä pelataan kerrointa 1,6 todennäköisyydellä 66,5%. Tällöin kaava näyttää tältä:

0,10667 = (0,665*1,6-1)/(1,6-1)

Luku 0,10667 tarkoittaa käytännössä 10,7% (pyöristettynä). Lukuun päästään kun kerrotaan 0,10667 * 100 jonka jälkeen tehdään pyöristys. 10,7% kaavan suosittelema panos prosenteissa pelikassasta. Esimerkiksi 5000€ pelikassasta se on 533€. Panoksena 10,7% eli 533€ on kuitenkin ylipanostamista 5000€ pelikassasta.

*Käytä aina parasta tarjolla olevaa kerrointa. Tämä on vedonlyönnin alkeita, sillä kerroin määrittää sen teetkö voittoa. Vertaile kertoimia ja avaa pelitilejä, jotta voit aina hyödyntää parhaan kertoimen. Luotettavat pelitilit, joilta kertoimia vertailla on lueteltu sivulla vedonlyöntibonukset.

Kellyn kaavan jakaja

Nyt on ollut puhe siitä, että panostetaan maksimaalisen hyvin sen mukaan mitä parempi kohde on kyseessä. Kuitenkin on hyvä laittaa rajat, jotta myös pelikassaa suojattaisiin. Tähän tarkoitukseen käytetään Kellyn kaavan jakajaa. Käytännössä se toimii näin:

Panos = (X*Y-1)/(Y-1)/jakaja

Jakaja voi olla suosituksen mukaan 4-10. Mitä tarkemmat arviot sen alempana kannattaa jakajaa pitää. Esimerkiksi jakajalla 6 saadaan paljon järkevämpi panos eli 1,8% pelikassasta. On suositeltavaa, että luet vielä artikkelin panostaminen.

Panostaminen bonusten käytössä

Soveltuuko Kellyn kaava silloin kun on vedonlyöntibonus käytössä? Kyllä, ehdottomasti sopii. Vedonlyöntibonukset ovat rahanarvoisia etuja, joten ei niitä kannata pilata huonolla panostamisella. Bonukset vaikuttavat siihen, että voittoa on helpompi tehdä, mutta ei niiden takia kannata ylipanostaa tai pelata väärin. Lisätietoja sivulta vedonlyöntibonukset.

Lunasta Parhaat Bonukset

Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.