Kassanhallinta ja pelikassa vedonlyönnissä

Kassanhallinta on vedonlyönnissä tärkeässä roolissa kuten se on kaikessa sijoitustoiminnassa. Käytännössä kassanhallinta on pääosin oikein panostamista, mutta on myös hyvä miettiä muita asioita.

Lunasta Parhaat Bonukset

Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Pelikassa vaatii kassanhallintaa

Kassanhallinnan ensimmäinen askel on se, että luot itsellesi pelikassan. Kuinka suuri sen tulisi olla? Tähän ei tietenkään voi vastausta antaa vaan se on sinun päätettävä. Lähtökohta on kuitenkin se, että pelikassa on rakennettu vain rahoista, joita et muuhun elämään tarvitse. Ne ovat rahoja, joita olet valmis sijoittamaan vedonlyöntiin.

Ammattimainen vedonlyönti on sijoitustoimintaa, joten kassanhallinta on myös erittäin tärkeässä roolissa.

Kun pelikassasi on täytetty rahalla, jota et perusmenoihin ja elämiseen tarvitse on lähtökohta myös selvästi paineettomampi kun ei tarvitse stressata että mitä jos en voitakaan niin miten silloin maksan laskuja? Tämänlaisella riskitasolla ei vedonlyöntiä koskaan kannata harrastaa. Nyt sinulla on pelikassa, joka kasvaa ajan myötä yhä suuremmaksi voittavalla vedonlyönnillä.

Voittava vedonlyönti

Voittava vedonlyönti on sitä, että kassanhallinta on kunnossa sekä sitä, että pelataan kertoimilla joilla tehdään voittoa. Ylikertoimilla. Kun kerroin on suurempi kuin todennäköisyys tapahtumalle on kyseessä voittava vedonlyönti.

Tästä päästäänkin siihen, että kerroin on kassanhallinnan ohella tärkeimpiä asioita voittavassa vedonlyönnissä. Kerroinvertailu onkin erittäin tärkeää eikä sitä kannata väheksyä kuten moni tekee alkuun.

Marginaalisilla eroilla on merkitystä kun vetoja on tuhansia! Tämä on kohta, jossa ei saa olla laiska. Pelaa vain paras kerroin! Tähän tarvitset useita pelitilejä ja niitä voi avata lisää luotettaville vedonvälittäjille sivulla vedonlyöntibonukset.

kassanhallinta, vedonlyönti ja pelikassa. Voittava vedonlyönti

Kassanhallinta on järkevää panostamista

Liian suuret panokset tappavat pelikassan liian helposti. Se on riski, jota ei kannata ottaa. Jokainen vähänkään pidempään vedonlyöntiä harrastanut tietää, että hyvätkään vedot eivät aina osu. Joskus ovat tuurit vain vastaan ja tulee putki, jolloin tehdään tappiota. Jopa pahasti. Tällöin ei panostus voi olla sellainen, että pelikassa kuolee!

Tästä syystä hyvä ohje ammattimaiseen vedonlyöntiin on, että panostaso on 0-2% pelikassasta. Kun vedonlyönti ei ole niin ammattimaista ja pelikassa on pieni muuhun varallisuuteen verrattuna voi tästä vähän poiketa. Maksimipanos voi olla esimerkiksi 3%. Yli 5% ei kannata missään tilanteessa mennä.

Mikäli pelikassa tuhoutuu yhä uudestaan, pelaaminen ei ole hallinnassa ja kassanhallinta on asia, jossa et pysty pysymään on pysähdyttävä hetkeksi. Onko taustalla jo peliongelmat? Mikäli on tai epäilet että on suositellaan, että vierailet sivustolla Peluuri.

Vastuullista kassanhallintaa

Aina ei kannata pelata vaikka voisi. Esimerkiksi Zimpler kasinot mahdollistavat laskulla pelaamisen, mutta tämä ei käytännössä ole järkevää. Pelaa aina vain rahalla, jonka olet valmis menettämään. Älä koskaan pelaa rahalla, jota sinulla ei vielä ole.

Muista järkevä kassanhallinta ja pelikassasi kiittää!