Arbitraasi vedonlyönti

Arbitraasi vedonlyönti on tilanne, jossa ei voi hävitä. Sitä voi harrastaa ja jotkut pelaavat jopa vain arbitraaseja, mutta siinä no riskinsä ja ne on hyvä tuntea. Arbitraasi vedonlyönti on tietenkin oletuksena kannattavaa, mutta onko tehokkainta vedonlyöntiä se että pelaa vain niitä onkin eri asia.

Vihjemediassa tilanne, jossa on arbitraasi tarjolla kiinnostaa aina. Hyödynnetäänkö ne ja miten, onkin eri asia. Siihen voi vaikuttaa moni asia kuten se, että kuinka suuri voitto on tarjolla ja onko mielipidettä eli arviota itse ottelusta omasta takaa tai muualta, jolloin onkin ehkä kiinnostavampaa pelata vain toinen kertoimista.

Lunasta Parhaat Bonukset

Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Arbitraasi vedonlyönti käytännössä

Arbitraasi vedonlyönti on käytännössä sitä, että ensin etsitään joko jotain ohjelmaa käyttäen tai manuaalisesti kaks kerrointa, jotka muodostavat arbitraasin. Yksinkertainen esimerkki on kertoimet 2,20 ja 2,10. On selvää, että jos molempiin 100 euroa, jää voitolle. Tämä on arbitraasi vedonlyöntiä.

Riskit on kuitenkin muistettava ja varmistettava, että saa tarpeeksi panosta molempien vedonvälittäjien osalta. Muuten voi helposti olla pulassa. Tästä syystä voi olla hyvä, että avaa molempien vedonvälittäjien sivut, tarkistaa kertoimet ja lyö vedonvälittäjillä vain, joissa tietää saavansa tarpeeksi panosta sisään.

Toisinaan tapahtuu se ikävä asia, että kerroin putoaa tästä huolimatta toisella vedonvälittäjällä ja tällöin on vain tehtävä päätös, että nielee tappion tai jättää vedon voimaan. Tappion nieleminen tarkoittaa sitä, että lyö vastavedon vaikka ei enää olisi arbitraasia tarjolla. Tällä tavalla minimoidaan mahdollinen tappio.

Kerroinvertailu tie onneen

Kuten normaalissa vedonlyönnissä on myös arbitraasi vedonlyönnissä tie onneen kerroinvertailu. Näin löydetään paras kerroin. Se kannattaa aina hyödyntää, sillä vedonlyönti on sen verran haastavaa että kertoimen suhteen ei koskaan voi antaa tuumaakaan periksi. Siksi hyödynnä aina parhaat kertoimet. Aina.

Luotettavat vedonvälittäjät, jotka tarjoavat usein myös bonuksia löydät sivulta vedonlyöntibonukset.

Loppuun sanottakoon että arbitraasi vedonlyönti on varmasti monelle kiinnostavaa ja tuottoisaa, mutta sitä on tehtävä oikein. Se ei ole enää varsinaista urheiluvedonlyöntiä ja monet menettävät varmasti sen myötä kiinnostusta, mutta pääasia että jokainen löytää omansa, jolla voittoa tehdään.

Meille voiton teko on vedonlyönti jossa valitaan puoli (katso veikkausvihjeet) ja tarkoitus on sitä vihjata jatkossakin voitollisesti.

Linkkejä:

arbitraasi vedonlyönti