EM 2021 paras maalintekijä

Jalkapallon EM-kisoissa ei haeta menestystä vain joukkuetasolla, sillä yksittäiset pelaajat haluavat pelata itsensä historiankirjoihin. EM 2021 paras maalintekijä onkin yksi kisojen halutuimmista titteleistä parhaaksi pelaajaksi valitsemisen ohella.

EM-kisoissa on tarjolla runsaasti vedonlyöntikohteita, ja yksi veikkaajien suosituimmista vetokohteista on turnauksessa eniten maaleja tekevä pelaaja.

Lunasta Parhaat Bonukset

Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

EM 2021 paras maalintekijä kertoimet

Kuka vie parhaan maalintekijän pystin kesän kisoissa? Nappaa kertoimet vetolapulle ja jännitä suosikkisi puolesta!

EM 2021 paras maalintekijä kilpailu on käynnissä!

Käymme tällä sivulla läpi ennakkoon todennäköisimmät pelaajat, jotka taistelevat parhaan maalintekijän palkinnosta. Jalkapallon arvokisoista muistetaan jälkikäteen mestarit, paras maalintekijä ja paras pelaaja – siinä järjestyksessä.

Vaikka usein pelaajien suusta kuullaankin lausahdus, ettei sillä ole merkitystä kuka maalit tekee, todellisuudessa hyökkääjät kyllä janoavat maaleja ja haluavat nousta EM 2021 paras maalintekijä -pörssin kärkeen. Maalikuninkuus on lajissa kuin lajissa yksi tärkeimmistä yksilösuorituksen mittareista.

Jalkapallon EM-kisoissa tulee olemaan tähtiloistoa ja huikeita suorituksia yksilötasolla käytännössä kaikissa joukkueissa.

EM-kisoissa on mukana yhteensä 24 joukkuetta ja useammassa joukkueessa pelaa hyökkäyspäässä pelaajia, jotka voivat taistella Kultaisen kengän voitosta.

EM 2021 paras maalintekijä suosikit

Alla analyysit suurimmista suosikeista EM 2021 parhaiksi maalintekijöiksi.

Cristiano Ronaldo, Portugali

Portugali lähtee EM-kisoihin hallitsevana mestarina, ja punapaitojen parhaana supertähtenä on jälleen Cristiano Ronaldo, joka pelaa todennäköisesti viimeiset EM-kisansa.

Ronaldo oli EM-karsinnoissa loistavassa iskussa ja viimeisteli niissä 11 maalia. Ronaldo on edelleen yksi maailman parhaista hyökkäyspään huippunimistä, jolta on syytä odottaa upeita suorituksia myös vähintään yksissä arvokisoissa.

Romelu Lukaku, Belgia

Belgia pelasi fantastiset EM-karsinnat ja voitti lohkonsa puhtaalla pelillä. Belgia on yksi EM-kisojen voittajasuosikeista, ja erityisesti huippuvahva Romelu Lukaku on turnauksen pelätyimpiä hyökkääjiä ja mainioita ehdokkaita voittamaan maalikuninkuuden.

Lukaku on äärettömän vahva maailmanluokan supertähti, jolla on kaikki saumat taistella maalipörssin ykkössijasta. Belgialle on luvassa käytännössä varmasti pitkälle menevä turnaus, joten Lukakun upeaa tulivoimaa nähtäneen myös ratkaisuvaiheissa.

Karim Benzema, Ranska

Ranska lähtee EM-kisoihin ykkössuosikkina, ja Karim Benzema on yksi turnauksen mielenkiintoisimmista ja eniten seurattavista hyökkääjistä. Benzema tekee paluun Gallian kukkojen vahvuuteen, mikä on herättänyt joukkueessa ristiriitaisia ajatuksia.

Benzema on edelleen yksi maailman parhaista hyökkääjistä, mutta hänen paluunsa voi aiheuttaa Ranskalle myös joukkuehengen laskua. On silti selvää, että Benzemalla on hyvä sauma kuulua tauon jälkeen Ranskan hyökkäyksen johtohahmoihin.

Harry Kane, Englanti

Englanti pelasi loistavat EM-karsinnat ja sijoittui odotetusti lohkonsa ykköseksi. Englannin supertähti Kane viimeisteli 12 maalia, jolla irtosi maalipörssin kärkisija.

Kane on kuulunut pitkään Englannin ja seuratasolla Tottenhamin huippuhyökkääjiin, ja hän on myös EM-kisoissa yksi turnauksen parhaista kärkipelaajista ja ehdokkaista maalikuninkaaksi.

Englanti on turnauksen kiistattomia voittajasuosikkeja, ja Kanelle on luvassa runsaasti vastuuta sekä lohkovaiheessa että lähes varmasti myös pudotuspeleissä.

Kylian Mbappé, Ranska

Ranskan supertähti Kylian Mbappé on yksi turnauksen valovoimaisimmista hyökkääjistä, jolla on hieno sauma taistella turnauksen maalipörssin voitosta. Ranska pelasi loistavat EM-karsinnat ja juhli viimeksi MM-kisojen mestaruutta.

Mbappé on vielä nuori pelaaja, mutta hän on päässyt maistamaan kunnon menestystä jo viimeksi MM-kisojen muodossa. Mbappé on äärettömän vaarallinen, monipuolinen ja ikäisekseen kypsä huippupelaaja, joka on noussut viime vuosina kiistatta jalkapallon kirkkaisiin valoihin.

Teemu Pukki, Suomi

Suomalaisille jalkapallon ystäville tuleva kesä on historiallista ja pitkään odotettua kulta-aikaa, sillä Huuhkajat pelaa ensimmäistä kertaa Euroopan mestaruudesta.

Teemu Pukki oli Suomen paidassa EM-karsinnoissa mahtavassa pelivireessä ja viimeisteli upeat 10 maalia. Pukki on monien papereissa yksi Euroopan parhaista hyökkäyspään tähtipelaajista.

Onkin täysin selvää, että Pukin otteita seurataan myös ulkomailla valtavalla mielenkiinnolla. Suomen maalipaikkojen hyödyntäminen on paljon Pukin harteilla.

Muut EM 2021 paras maalintekijä -ehdokkaat

EM-kisoissa on myös muita huippuluokan hyökkääjiä, joilla on hyvä sauma iskeä palloa verkkoon ottelusta toiseen. Nostimme yllä esille tämän hetken todennäköisimmät maalipörssin voittajat.

Lisäksi kisoissa kannattaa seurata esimerkiksi Espanjan Gerard Morenoa, Englannin Raheem Sterlingia, Saksan Timo Werneriä ja Serge Gnabrya sekä ison potentiaalin jokerikorttia, Ruotsin Alexander Isakia.

EM-kisojen parhaat maalintekijät kautta aikain

EM-kisat pelattiin viimeksi vuonna 2016, jolloin Portugali voitti turnauksen loppuottelussa Ranskan maalein 1-0. Viimeksi pelatuissa EM-kisoissa maalikuninkuuden voitti Ranskan Antoine Griezmann, joka viimeisteli kuusi maalia.

Kaikkiaan kuusi pelaajaa viimeisteli edellisissä EM-kisoissa kukin kolme maalia. Alta voit katsoa kautta aikain EM-kisojen 10 parasta maalintekijää. Listassa tummennettuina ovat vielä aktiiviuraansa jatkavat pelaajat.

Pelaajan nimiMaalimäärä
Cristiano Ronaldo9 maalia
Michel Platini9 maalia
Alan Shearer7 maalia
Thierry Henry6 maalia
Wayne Rooney6 maalia
Patrick Kluivert6 maalia
Ruud van Nistelrooy6 maalia
Antoine Griezmann6 maalia
Nuno Gomes6 maalia
Zlatan Ibrahimovic6 maalia