Ylikerroin

Ylikerroin on voitollisen vedonlyönnin tärkein yksittäinen tekijä, jonka merkitystä ei voi koskaan korostaa liikaa. Ylikerroin liittyy suoraan vedonlyöntiin ja tältä sivulta saatkin tietää kaiken oleellisen siihen liittyen. Kyseessä on aihe, jota ei saa sivuuttaa, jos ei jo ennestään tiedä mistä on kyse. Tie järkevään ja kannattavaan vedonlyöntiin löytyy juuri ylikertoimista. Markkinat ovat täynnä vedonlyöntisivustoja, jotka tuottavat pelattavaa moneen urheilulajiin ja -sarjaan.

Lunasta Parhaat Bonukset

Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ylikerroin on tie voitolliseen vedonlyöntiin

Ylikerroin on kerroin, joka on todennäköisyyden käänteislukua suurempi. Ylikertoimia pelaamalla jää pitkässä juoksussa voitolle. Se on varmasti jokaiselle selvää, että voitollinen vedonlyönti on se mitä Vihjemedia metsästää, mutta miten se tosiasiallisesti tapahtuu? Kuka tahansa voi saada lyhyellä aikavälillä koviakin palautusprosentteja, mutta menestyminen vedonlyönnissä edellyttää sitä, että pyrkii pelaamaan vain ylikertoimia. Kyseessä on matemaattinen fakta, jota ilman ei vedonlyönnissä voi pärjätä pitkässä juoksussa.

Ylikertoimet ovat vedonlyönnissä tie onneen. Joku katsoo esimerkiksi Vihjemediassa tulosseurantaa ja ajattelee, että onpa osunut hyvin. Tavallaan se onkin totta, mutta kyseessä ei ole loppujen lopuksi oleellinen asia yksittäisissä vedoissa. Pidemmän päälle ratkaisevaa on se, että vedot osuvat pelatuilla kertoimilla tarpeeksi usein, jotta jäädään voitolle suuressa kuvassa. Vedonlyönissä auttavat myös vakiovihjeet ja pitkävetovihjeet.

Ylikertoimet käytännössä

Mikä ylikerroin sitten on? Kyseessä on kerroin, joka on tapahtuman todennäköisyyteen nähden liian suuri eli odotusarvoltaan voitollinen. Alikerroin on puolestaan tämän vastakohta. Jos haluaa pyrkiä menestymään vedonlyönnissä, niin ainoa tapa siihen on pelata ylikertoimia. Muiden pelaaminen on pitkällä aikavälillä tappiollista toimintaa. Ylikerroin vedonlyönti on kaiken keskiössä. Lopulta käy muuten niin, että pelikassa alkaa hiljalleen laskea. Voimme ottaa selvennykseksi pari esimerkkiä.

ylikerroin kolikonheitto

Esimerkki 1

Kolikonheitossa kruunan ja klaavan todennäköisyys on 50 % joka vastaa kerrointa 2,00. Tällöin odotusarvon kannalta alle 2,00 kertoimet ovat tappiollisia eli alikertoimia. Suomeksi sanottuna jos kumpaan tahansa saadaan yli 2,00 kerroin, on kyseessä ylikerroin ja sellaista kannattaa pelata. Ylikerroin vedonlyönti toimii niin, että pelataan kertoimia eikä veikata suoranaisesti voittajaa.

Esimerkki 2

Jääkiekon MM-kisoissa Kanadan voitolle saadaan kerroin 11. Arviosi mukaan Kanada vie MM-kisojen voiton kerran kymmenestä. Tällöin 11 kerroin on ylikerroin ja pidemmän päälle kannattava sijoitus. Monet pelaajat voivat helposti ajatella, että Kanada ei tulisi kuitenkaan todennäköisesti voittamaan MM-kisoja, koska vaahterapaitojen edellä olisi vaikkapa kaksikko Suomi ja Ruotsi. Kyseessä on kuitenkin hyvä vetokohde, jos arviosi on oikea siinä miten usein Kanada voittaa turnauksen.

Mistä löydän ylikertoimia?

Ylikertoimia voi löytää periaatteessa monella tavalla, sillä ei ole olemassa mitään tiettyä ohjetta tai kaavaa niiden etsimiseen. Jokainen meistä on omanlaisensa vedonlyöjä, joten yhdelle sopii omien todennäköisyyksien laskeminen, toinen käyttää valmiita todennäköisyyksiä ja kolmas vertailee surebetsi-osioita, joissa tarjotaan yli 100 % palautuksella olevia kertoimia. Silloin on selvää, että tarjolla on ylikertoimia, jos osaa vain määrittää kulloinkin oikean joukkueen tai osallistujan. Yksi hyvä tapa on seurata Vihjemediaa, sillä ylikerroin vihjeet ovat olleet jo vuosia Vihjemedian toiminnan ytimessä. Ylikerroin vihje onkin yksi erinomainen tapa löytää hinnoitteluvirheitä.

Vedonlyönti on muutakin kuin tuuria

Voittava vedonlyönti perustuu kaikkeen muuhun kuin tuuriin ja sattumaan. Menestyksellinen vedonlyönti on valtavan kovaa ja tinkimätöntä työtä, jossa osaavat asiakkaat voivat tehdä hyvää jälkeä pitkässä juoksussa ja huolellisesti ajan kanssa. Mitään pikavoittoja ei voittavassa vedonlyönnissä ole tarjolla. Kuka tahansa voi sanoa olevansa viikon jälkeen tuloksellisesti hyvä vedonlyöjä, mutta sillä ei ole mitään tekemistä pitkäjänteisen betsaamisen kanssa. Vedonlyönti on nimenomaan sitä, että minimoi tuurin ja sattuman siten, että pelaa kaikki vetonsa parhaan mahdollisen tietämyksen, ymmärryksen ja tietotaidon pohjalta.

Ylikertoimet pitkävetovihjeissä

Netissä on ollut jo monen vuoden ajan tarjolla valtavasti erilaisia vihjeitä vedonlyöntiin, joita asiakkaille on tuotettu sekä ilmaiseksi että maksullisina. Monet vihjeet vedonlyöntiin ovat olleet useilla sellaisia jakavilla urheilu- ja vedonlyöntisivustoilla hyviä ja tarjonneet mahdollisuuden löytää säännöllisesti oikeasti hyvää pelattavaa. Yksi hyvä esimerkki on ollut jo vuosien ajan Vihjemedia, joka on pyrkinyt löytämään aina aitoja ylikertoimia. Valitettavasti netissä on kuitenkin myös kaikenlaista säheltäjää ja vipeltäjää, joiden vihjeet vedonlyöntiin eivät ole tuottaneet positiivista odotusarvoa ja eivät ole edes parhailla kertoimilla.

Ylikerroin vihjeet tarkoittaa sitä, että tapahtuman todennäköisyyteen nähden on tiedossa aidosti hyvää pelattavaa ja oikeita hinnoitteluvirheitä. Netissä on valitettavasti myös monia tahoja, jotka tarjoavat vihjeitä vedonlyöntiin ilman arvioita todennäköisyyksistä. Silloin on mahdotonta tietää onko kyseessä kulloinkin pelattava kerroin. Esimerkiksi jos vihjaamme kertoimella 2,00 ja se on ylikerroin, niin et voi hyödyntää vihjettä 1,80 kertoimella. Poikkeuksia ovat tilanteet, joissa kyseessä on yhä ylikerroin. Jos kerroinvertailun jälkeenkään et löydä lähelle samaa kerrointa ja kerroin on pudonnut liikaa, niin vihje kannattaa unohtaa.

Vähän pudonnut kerroin voi vielä olla ylikerroin, mutta enemmän pudonnut ei lähes missään tapauksissa. Kannattaa kuitenkin muistaa, että ylikertoimilla ei aina voita. Joskus tulokset ovat ennakko-odotusten vastaisia, ja häviö on aina mahdollista. Yksittäisessä ottelussa voi tapahtua lopulta mitä tahansa. Yllätykset ovat kuitenkin urheilun suola. Ei urheilussa olisi mitään järkeä, jos yllätyksiä ei tulisi. Pelaa vain rahoilla, jonka olet valmis myös häviämään.

Hyödynnä ylikertoimet urheilutapahtumissa

Ylikertoimien löytyminen on kaksijakoista riippuen siitä onko kyseessä suuri vai pieni urheilutapahtuma. Jos puhutaan suurista urheilutapahtumista kuten esimerkiksi arvokisoista, niin silloin vedonlyöntisivustot tarjoavat suuria palautusprosentteja, jotka ovat hyvin lähellä 100 %. Silloin palautusprosentit ovat jo valmiiksi todella korkealla, mutta vedonlyöntisivustot ymmärtävät myös joukkueiden tai osallistujen voimasuhteet erinomaisesti. Jos puhutaan pienistä urheilutapahtumista kuten esimerkiksi alasarjajalkapallosta, niin silloin palautusprosentit ovat usein heikommat, mutta vedonlyöntisivustot eivät ole yhtä hyvin kartalla voimasuhteista.

On sanomattakin selvää, että suurissa urheilutapahtumissa liikkuu paljon enemmän vedonlyöjien rahaa kuin pienissä urheilutapahtumissa. Vedonlyöntisivustojen on oltava silloin kartalla voimasuhteista paremmin kuin vaikkapa suomalaisesta alasarjafutiksesta. Jos on kuitenkin itse hyvin kartalla pienistä urheilutapahtumista, niin silloin se on yksi mainio paikka hyödyntää omaa osaamista ja tietotaitoa hinnoitteluvirheiden bongaamisessa.

Vinkkejä betsaamiseen

Laita kaikki vetosi aina ylös kirjanpitoon ja määritä itsellesi budjetti. Betsaamisessa ei pidä koskaan ajatella niin, että kyseessä on helppo rahantekokone. Vedonlyönti on vaikea rahapelaamisen muoto. Fakta on se, että valtaosa asiakkaista pelaa pitkällä aikavälillä tappiollisesti. Realistisesti ajateltuna vain pieni joukko pelaajia voi menestyä vedonlyönnissä pitkän aikavälin puitteissa. Tämä on asia, jota ei voi korostaa liikaa varsinkaan aloitteleville vedonlyöjille. Pelaaminen menee helposti siihen, että hyvän ajanjakson takia tehdään myös vähemmän hyviä vetovalintoja ja kuvitellaan jotain mikä ei ole totta. Paluu maanpinnalle tapahtuu kyllä jossain kohdassa. Hyvät vedonlyöjät mitataan silloin, kun käynnissä on heikompi ajanjakso.

Ylikerroin yhteenveto

Tämän artikkelin tärkein anti on ollut ehdottomasti se, mikä voitollisessa vedonlyönnissä on isoin juttu. Vedonlyönti on hieno harrastus ja parhaille betsaajille tapa tehdä myös rahaa, mutta se on mahdollista pitkässä juoksussa vain pelaamalla ylikertoimet ja hinnoitteluvirheet. Alikertoimien pelaaminen ei voi johtaa koskaan pitkässä juoksussa hyvään lopputulokseen. Kannattaa avata lainsäädännön puitteissa pelitilit useille vedonlyöntisivustoille ja hyödyntää samalla vähintään suosituimmat vedonlyöntibonukset. Niiden avulla kannattaa tutkia ilmaisia kerroinvertailuja, jolloin voi hyödyntää kulloinkin parhaat vaihtoehdot.

Lunasta Parhaat Bonukset

Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.