Ylikerroin

Ylikerroin liittyy suoraan vedonlyöntiin ja tältä sivulta saat tietää kaiken oleellisen aiheeseen liittyen. Tämä on aihe, jota ei saa sivuuttaa mikäli ei jo ennestään tiedä mistä on kyse, sillä tie voitollisuuteen löytyy juuri ylikertoimista. Mistä niitä löytää? Toki parhailta betsaussivuilta.

Lunasta Parhaat Bonukset

Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ylikerroin on tie voitolliseen vedonlyöntiin

Se on varmasti jokaiselle selvää, että voitollinen vedonlyönti on se mitä Vihjemedia metsästää, mutta miten se tapahtuu?

Ylikertoimet ovat tie onneen. Joku katsoo tulosseurantaa ja ajattelee, että onpa osunut hyvin. Totta, tavallaan onkin, mutta se ei ole loppujen lopuksi se oleellinen asia yksittäisissä vedoissa. Vedonlyönissä auttavat myös vakiovihjeet ja pitkävetovihjeet.

Pidemmän päälle ratkaisevaa on, että vedot osuvat pelatuilla kertoimilla tarpeeksi usein, jotta jäädään voitolle.

Ylikertoimet käytännössä

Mikä ylikerroin sitten on? Se on kerroin, joka on “liian suuri” eli odotusarvoltaan voitollinen. Alikerroin on tämän vastakohta. Otetaan selvennykseksi pari esimerkkiä.

ylikerroin kolikonheitto

Esimerkki 1

Kolinheitto. Kruunan ja klaavan todennäköisyys on 50% joka vastaa kerrointa 2,00. Tällöin odotusarvolta alle 2,00 kertoimet ovat tappiollisia eli alikertoimia. Näin ollen jos kumpaan tahansa saadaan yli 2,00 kerrointa on kyseessä ylikerroin. Voittavassa vedonlyönnissä pelataan kertoimia eikä veikata suoranaisesti voittajaa.

Esimerkki 2

Kanadan voitolle MM-kisoista saadaan kerroin 11. Arviosi mukaan Kanada voittaa keskimäärin kerran kymmenestä MM-kisat. Tällöin 11 kerroin on ylikerroin ja pidemmän päälle kannattava sijoitus vaikka Ruotsi esimerkiksi kertoimella 1,50 osuukin useammin ei se tarkoita sitä, etteikö veto Kanadan puolesta olisi hyvä.

Ylikertoimet pitkävetovihjeissä

Esimerkiksi Vihjemedian todistetusti voitolliset pitkävetovihjeet ovat kiitos löytyneiden ylikertoimien, mutta jotta myös sinä jäät voitolle on sinun hyödynnettävä ne parhailla mahdollisilla kertoimilla.

Mikäli vihjaamme kerrointa 2,00 ja se on ylikerroin niin et voi hyödyntää vihjettä 1,80 kertoimella! Mikäli kerroinvertailun jälkeenkään et löydä lähelle samaa kerrointa kun vihjeessämme on kerroin pudonnut ja vihje kannattaa jättää välin.

Vähän pudonnut kerroin voi vielä olla ylikerroin, mutta enemmän pudonnut ei missään nimessä. Muista kuitenkin, että ylikertoimilla ei aina voita. Joskus tulokset ovat ennakko-odotusten vastaisia, ja häviö on aina mahdollista. Pelaa vain rahalla, jonka olet valmis myös häviämään.

Parhaat kertoimet

Tästä artikkelista opimme vähintään sen, että pelaa aina parhaat kertoimet. Avaa pelitilejä hyödyntämällä vedonlyöntibonukset jonka jälkeen kerroinvertailusta on helppo tehdä laajempi ja hyödyntää parhaat kertoimet – voitolliset kertoimet, eli ylikertoimet.

Lunasta Parhaat Bonukset

Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.