Euroviisut 2024 vedonlyönti

Euroviisut vedonlyönti kävi kuumana Ruotsin Malmössä 7.-11. toukokuuta järjestettävien viisujen aikana! Suomen ehdokas oli Windows95man ja Henri Piispanen , ja he kisasivat Euroviisut 2024-voitosta kappaleella No rules. Energiaa riitti, mutta kärkisijoille kappale ei yltänyt. Voittajaksi selvisi Sveitsin edustaja Nemo kappaleella The Code.

Vertaile Eurovision Song Contest kertoimia ja vedonlyöntisivustoja

euroviisut vedonlyönti

Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

💗 Euroviisut vedonlyönti – ennakkosuosikit ja parhaat kertoimet 2024 🎵

Euroviisut 2024 ennakkosuosikit olivat Sveitsi, Ruotsi ja Kroatia. Sveitsin kappale The Code esittäjänään Nemo, oli vedonlyöntiyhtiöiden kärjessä, ja ennustukset pitivätkin paikkansa.

Katso lisää kertoimia ja erikoiskohteita🎵

Euroviisut vedonlyönti 2024

Euroviisuista on tullut suosittu vedonlyöntikohde, joka kerää vuosittain kymmeniä, jopa satoja miljoonia katsojia ympäri Euroopan ja jopa sen ulkopuolelta. Innokkaimmat fanit ovat viisuhuumassa mukana maiden omista esikarsinnoista lähtien aina finaaliin saakka.

Useimmiten satunnaisesti vetoa lyövät pelaajat asettavat vetoja enimmäkseen Euroviisut finaaliin. Pääasiallisesti vetokohteina on Euroviisut tulokset eli voittaja tai top 3. Ammattilaiset ja vakavammin vedonlyöntiä harrastavat sen sijaan keräävät vetolapulle voittajavetojen lisäksi myös hieman erikoisempia kohteita.

Erikoiskohteissa Euroviisu kertoimet ovat usein parempia pelaajan kannalta ja siten mahdollisuus tehdä voittoa kasvaa. Kannattaakin katsastaa hieman epätavallisempia Euroviisut vedonlyönti kohteita, sillä niistä löytynee myös betsaajien himoitsemia ylikertoimia.

Vetoja voi asettaa ennakolta ja itse viisujen aikaan sekä semifinaaleihin että itse finaaliin – tietysti myös live-vetoina. Suuresta suosiosta huolimatta, harvemmin mikään vedonlyöntisivusto kuitenkaan näyttää Euroviisuja live stream -palvelussaan.

Euroviisut semifinaali 2024

Semifinaalit käydään tuttuun tapaan kahdessa osassa. Ne järjestetään 7. ja 9. toukokuuta. Windows95man esiintyy jo ensimäisessä semifinaalissa, toisella puoliskolla. Viisujen ensimmäinen semifinaali järjestetään tiistaina ja toinen semifinaali torstaina. Katso esiintymisjärjestys alta!

Semifinaali 1 (7.5.2024) esiintyjät ja kappaleet:

MaaEsiintyjäKappale
KyprosSilia KapsisLiar
SerbiaTEYA DORARAMONDA
LiettuaSilvester BeltLuktelk
IrlantiBambie ThugDoomsday Blue
Ukrainaalyona alyona & Jerry HeilTeresa & Maria
PuolaLUNAThe Tower
KroatiaBaby LasagnaRim Tim Tagi Dim
IslantiHera BjörkScared of Heights
SloveniaRaivenVeronika
SuomiWindows95manNo Rules!
MoldovaNatalia BarbuIn The Middle
AzerbaijanFAHREE feat. Ilkin DovlatovÖzünlə Apar
AustraliaElectric FieldsOne Milkali (One Blood)
PortugaliolandaGrito
LuxemburgTALIFighter

Semifinaali 2 (9.5.2024) esiintyjät ja kappaleet:

MaaEsiintyjäKappale
MaltaSarah BonniciLoop
AlbaniaBESATITAN
KreikkaMarina SattiZARI
SveitsiNemoThe Code
TsekkiAikoPedestal
ItävaltaKaleenWe Will Rave
TanskaSABASAND
ArmeniaLADANIVAJako
LatviaDonsHollow
San MarinaMEGARA11:11
GeorgiaNutsa BuzaladzeFirefighter
BelgiaMustiiBefore the Party’s Over
Viro5MIINUST & Puuluup(nendest) narkootikumidest ei tea me (küll) midagi
IsraelEden GolanHurricane
NorjaGåteUlveham
AlankomaatJoost KleinEuropapa

Kummastakin semifinaalista 10 parasta pääsee finaaliin. Jatkoon menijöiden kokonaispisteet koostuvat puoliksi yleisöäänistä ja puoliksi kansainvälisen raadin äänistä.

Isäntämaa ja suuret maat – kutsutaan myös nimellä BIG5 – jaetaan arpomalla kahteen ryhmään, ja maat saavat äänestää jo semifinaaleissa. Omaa maata ei saa äänestää, ei kansainvälinen raati eikä yleisö.

Ensimmäiseen semifinaaliin osallistuvat maat saavat äänestää yhdessä automaattisesti finaaliin päässeiden maiden eli Saksan, Italian ja Hollannin kanssa.

Samalla tavalla toisessa semifinaalissa saavat äänestää siihen osallistuvat maat yhdessä automaattisesti finaaliin päässeiden maiden eli Iso-Britannian, Espanjan ja Ranskan kanssa.

Betsaa Euroviisuissa🎵

Lyö vetoa euroviisuissa 2023

Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Euroviisut finaali 2024

Ennalta varmat osallistujat Euroviisut 2024 finaalissa ovat Saksa, Ranska, Espanja, Iso-Britannia, Ruotsi ja Italia. Muut maat joutuvat osallistunmaan semifinaaleihin. Katso alempaa esiintymisjärjestys ja esiintyjät.

Vuonna 2000 laadittiin sääntö, jonka mukaan suurimmat rahoittajamaat pääsevät aina automaattisesti finaaliin. Lisäksi isäntämaa on mukana automaattisesti. Tällä kertaa isäntämaa ei kuulu BIG5-maihin, joten finaalissa on nyt 6 varmaa maata.

Voittajalaulun tittelin ansaitsee se, joka saa eniten pisteitä äänestyksessä. Äänet koostuvat puoliksi asiantuntijaraadin äänistä ja puoliksi yleisöäänistä. Ääniä voi antaa sekä puhelimitse että nykyään myös mobiilisovelluksen välityksellä. Omaa maata ei saa kilpailussa äänestää.

Vuodesta 2016 lähtien pisteet on jaettu siten, että kukin maa antaa pisteet kahteen kertaan. Pisteet jaetaan niin, että paras esitys saa yhteensä 12 pistettä, toiseksi paras 10 pistettä ja seuraavat kukin 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2 ja 1 pistettä.

Ensimmäisellä kierroksella julkaistaan asiantuntijaraadin antamat pisteet, ja ne jakaa suorassa televisiolähetyksessä kunkin maan pisteidenjakaja, joka on usein julkisuudesta tuttu henkilö, esimerkiksi edellisvuoden viisuedustaja.

Toisella kierroksella julkaistaan kaikkien maiden yleisöäänestyksen pisteet yhteenlaskettuna asiantuntijoiden pisteiden kanssa.

Euroviisut finaali – mikä maa sijoittuu viimeiseksi?

Vedonlyöntilistojen lopusta löytyy useampikin vaihtoehto. San Marino, Albania ja Malta ovat tällä hetkellä pahnan pohjimmaisia. Toki euroviisukertoimet tulevat muuttumaan vielä monta kertaa, kaikkia osanottajia ei ole vielä julkaistu.

Päätapahtuma eli Euroviisut finaali pärähtää käyntiin lauantaina kello 22.00.

Voittajavetojen lisäksi tarjolla on kaikkea maan ja taivaan väliltä. Euroviisut vedonlyönti 2023 on täydessä vauhdissa ja se näkyy myös lisääntyneinä kohteina ja kertoimina vedonvälittäjien sivuilla.

Viisut keräävät joka vuosi miljoonia katsojia tv:n ääreen. Fanien iloksi myös vedonlyöntisivustoilla on tarjolla mitä erilaisempia vetokohteita. Nappaa parhaat Euroviisut kertoimet 2023 vetolapullesi Vihjemediasta!

Euroviisut vedonlyönti 2024 – kertoimet finaaliin

Katso listaamamme parhaat Euroviisukertoimet Vihjemedian englanninkieliseltä sivuilta. Muista betsata nettisivustoilla vain, jos asuinmaasi lainsäädäntö sallii sen. Päivitämme Euroviisut finalistit ja kertoimet sitä mukaa, kun uutta tietoa tulee. Muista siis pitää sivua silmällä!

Uudistus Euroviisuissa 2023

Vuonna 2023 saatiinn äänestysprosessiin uusia sääntöjä. Kisoissa on haluttu antaa enemmän valtaa yleisöäänille (kuten oikein on!), joten finaalin menijät valittiin täysin yleisön äänillä. Jos finaalissa olisi käytetty samaa periaatetta, olisi Käärijä tainnut kääräistä voiton kotiin vuoden 2023 finaalissa.

Toinen uutuus on, että myös kisojen ulkopuoliset maat saavat äänestää omaa suosikkiaan. Nämä äänet lasketaan yhteen, ja niillä on saman verran paino-arvoa yhdessä, kuin jokaisella osallistujamaalla.

Ulkosuomalaisille tämä on erityisen hauska juttu, sillä nyt Suomea voi kannattaa vaikka Amerikasta asti! Ei muuta kuin Cha cha cha soimaan ja lisää faneja Suomen paidattomalle riehujalle.

Kaipaatko lisää Euroviisufaktaa? Katso artikkelimme Euroviisujen historiasta. Kertaamme sääntöjä, menneitä kisoja ja Euroviisujen erikoisuuksia.


Euroviisut 2024 – Usein kysytyt kysymykset

 • Milloin Euroviisut 2024 järjestetään?
  Eurovision Song Contest 2023 järjestetään 01.-11.5.2022 Ruotsissa, Malmössä. Euroviisut finaali 2024 on lauantaina 11.5.2024.
 • Onko Suomi mukana Euroviisuissa?
  Suomi on mukana, mutta esitysvuoro ei ole vielä tiedossa.
 • Kuka edustaa Suomea Euroviisuissa 2024?
  Vuoden 2024 Suomen Euroviisuedustaja valitaan Uuden Musiikin Kilpailussa 10. helmikuuta.
 • Voiko Euroviisuissa lyödä vetoa?
  Euroviisuista voi lyödä vetoa. Euroviisut vedonlyönti tarjoaa kohteita laidasta laitaan, voit lyödä vetoa esimerkiksi voittajasta, jumbosijasta tai tietyn maan sijoituksesta.
 • Euroviisujen 2024 ennakkosuosikit?
  Tällä hetkellä voittajasuosikkeja ovat Ukraina, Englanti, Italia ja Ruotsi. Kaikkien maiden edustajia ei ole vielä valittu, joten suosikit tulevat todennäköisesti vielä muuttumaan.

Uuden Musiikin Kilpailu 2024 voittaja ja Suomen edustaja

UMK 2024 järjestetiin helmikuun 10.päivä Tampereella Nokian areenalla. UMK 2024 juontajat olivat Benjamin Peltonen, Pilvi Hämäläinen ja Viivi Pumpanen.

Alla lista osallistujista. Paineet olivat kaikilla, sillä Käärijän show on kaikilla tuoreena mielessä, ja siitä on vaikea laittaa paremmaksi. Jännitys näkyi ja kuului hieman myös esityksissä.

Parhaimman vastaanoton jurylta sai Sara Siipolan biisi Paskana, mutta yleisöäänet paljastivat todelliseksi voittajaksi Windows95manin No Rules -biisin, jolle kansainvälinen tuomaristo oli antanut alimmat pisteet. Biisi ei ensikuulemalta sykähdytä, mutta live-esitys oli näyttävä ja molemmat esiintyjät sympaattisia heittäytyjiä. Finaalipaikka tällä saattaa irrota, mutta kärkisijoille voi olla vaikeaa kurottaa.

UMK 2024 Osallistujat:

Cyan Kicks – Dancing With Demons
Jesse Markin -Glow
Mikael Gabriel & Nublu – Vox populi
Sara Siipola – Paskana
Sexmane – Mania
Sini Sabotage – Kuori mua
Windows95man – No Rules

Euroviisut vedonlyönti: suositut vedonlyöntikohteet

Euroviisut on yksi suosituimmista viihdetapahtumista sekä kotisohvilla ohjelmaa katsovien keskuudessa että koko vedonlyöntimaailmassa. Mitä lähemmäksi toukokuuta mennään, sitä kuumempana veikkaus niin voittajasta kuin mahdollisista skandaaleista käy.

Euroviisut vedonlyönti 2021 ei ole vain ammattilaisten keskuudessa suosittua, sillä monet “amatööritkin” laittavat vetoja sisään oman suosikkinsa puolesta.

Alla muutamia suosituimpia vetokohteita:

 • Voittaja: Lyö vetoa Euroviisujen voittajasta. Tämä on useimmille vedonlyöjille se pääkohde.
 • H2H: Lyö vetoa siitä, kumpi maa sijoittuu korkeammalle – esimerkiksi Suomi vai Ruotsi, vähän niin kuin lätkäottelussa.
 • Top X: Lyö vetoa maiden sijoittumisesta, esimerkiksi top 10 tai top 3. Usein voit myös luoda vetoa päinvastaisesta tuloksesta eli, että veikkaamasi maa ei sijoitu kolmen tai kymmenen parhaan joukkoon.
 • Ryhmän paras: Lyö vetoa esimerkiksi Pohjoismaiden parhaiten sijoittuvasta maasta.
 • Last Place: Lyö vetoa, kuka jää Euroviisujen viimeiselle sijoitukselle. Tämä on hyvin suosittu vedonlyöntikohde.
 • Semifinaaliin pääsijät: Lyö vetoa tietyn maan jatkoon pääsemisestä. Erityisesti esimerkiksi maat, jotka ovat hilkulla pääsemässä semifinaaliin, voivat olla oivia vedonlyöntikohteita, jos oma näkemyksesi sattuu olemaan hyvä. Usein nämä vedot ovat olleet semifinaalien jännittävimpiä momentteja.

Yllä mainittujen lisäksi tarjolla on erilaisia vetomuotoja ja ne vaihtelevat sekä vuosittain että vedonlyöntisivustojen mukaan.

Euroviisut vedonlyönti: poikkeavat voittajavedot

Vedonlyönti Euroviisujen voittajasta on käynnissä! Ylivoimaisesti suosituin markkina lajissa kuin lajissa on voittajavedot, mutta näissä skaboissa se ei kuitenkaan välttämättä ole se paras tai tuottavin vaihtoehto.

Euroviisujen, kuten myös muiden viihdetapahtumien vedonlyönti eroaa urheiluvedonlyönnistä muutamallakin eri tavalla.

Yleensä melkein missä tahansa urheilulajissa selkeäkin ennakkosuosikki voi hävitä yksittäisen ottelun ketä tahansa joukkuetta vastaan. Euroviisuissa näin harvemmin tapahtuu.

Siinä, missä urheilutapahtumissa on pitkässä juoksussa hyvä mennä vastavirtaan ja äänestää päinvastoin kuin isot massat, on äänestämällä tapahtuvissa kilpailuissa suotavampaa mennä massan mukana.

Jo aikaisin keväällä ennakkosuosikeiksi nousseet maat ovat melkeinpä aina myös lopputuloksissa kärjessä. Toki, jos voittajasta käydään tiukka taisto kahden-kolmen maan kesken,  muista poikkeava vetovalinta voi tuoda pelaajalle kunnon voittopotin. Mutta yleisesti ottaen Euroviisuissa vedonlyöjien kannattaa  seurata kaikkia mahdollisia markkinoita.

Vinkit Euroviisujen vedonlyöntiin

Jos haluat löytää parempia kertoimia, ja asettaa vetoja, joita aivan kaikki perusfanit eivät pelaa, kannattaa suosiolla skipata voittajaveto, ja keskittyä enemmin esimerkiksi Head-to-Head -vetoihin eli veikkaamalla, kumpi kahdesta maasta sijoittuu paremmin.

Meidän vinkkinämme on, että älä yritä miettiä liikaa, mikä kappaleista on paras, vaan mieti ennemmin sitä, millä kappaleella on paras todennäköisyys viedä voitto. Lue foorumeita ja muiden vedonlyöjien kommentteja ja vertaile niitä omiisi. Tottakai Euroviisu vihjeet ovat apuna tässä, joten googlettaminen kannattaa.

Älä saman tien muuta omaa näkemystäsi, mutta ole avoin muutamaan sitä, jos löydät uutta tärkeää infoa. Muista myös katsoa edellisten vuosien kappaleita, jotta tiedät tarkemmin, miksi tuomarit heittivät kyseiset kipaleet kilpailun kärkipisteille. Muista, että Euroviisu vihjeet eivät kerro kaikkea: kukaan ei voi varmasti ennustaa, miten suurio yleisö äänestää. Juryn ääniä on helpompi ennakoida, vaikka nekään eivät ole ikinä varmaan.

Vihjemediasta löydät myös betsausvihjeitä urheiluvedonlyöntiin. Katso vakiovihjeet, jalkapallo vihjeet, pitkävetovihjeet ja jääkiekko vihjeet, jos kaipaat vinkkejä vedonlyöntisi avuksi. Tässä sinua auttaa myös vedonlyöntiopas.

Aina pilke silmäkulmassa

Osalle katsojista Euroviisut vedonlyönti on vain lisämauste itse laulukilpailuun, jolloin vetoja asetetaan kieli poskella. Toki tällöinkin kannattaa hieman seurata kertoimien muutoksia, jotta vedoista on edes teoreettisesti mahdollista saada jotain takaisin.

Ja lopuksi se kaikista tärkein, panosta vain sen verran kuin sinulla on varaa hävitä! Vaikka omalla panoksella onkin mukava voittaa riihikuivaa käteistä, on oma pelibudjetti silti hyvä suunnitella aina huolellisesti.

Monet kasinot ja vedonlyöntisivustot tarjoavat myös erilaisia vastuullisen pelaamisen työkaluja, joilla voit pitää oman Euroviisut vedonlyönti pelibudjettisi paremmin hallinnassa.

Hyödynnä vedonlyöntibonukset

Monet vedonlyöntisivustot tarjoavat pelaajilleen satojen eurojen arvoisia veikkausbonuksia, kuten ilmaista pelirahaa tai ilmaisvetoja.

Välillä bonuksiin on tiettyjä rajoituksia eli voit asettaa vetoja ainoastaan ennalta valittuihin urheilulajeihin, mutta joillakin vedonlyöntisivustoilla bonukset voi käyttää vapaavalintaisessa kohteessa, esimerkiksi Euroviisujen vedonlyönnissä.

Kun vedonlyöntikohteenasi on Euroviisut 2024, kannattaa ensimmäisenä tarkistaa, löytyykö jostain vedonlyöntibonuksia viisuille. Muista tutkia ja vertailla eri kasinoiden bonuksia rauhassa, ja ota toki Euroviisu vedonlyöntivihjeet avuksi.

Vertaile sivustoja

Monet kasinot jakavat viisuihin sopivia bonuksia ja ilmaisvetoja jo hyvissä ajoin ennen semifinaalia ja finaalia. Paras tapa on pitää silmällä vedonlyöntisivuston tarjoussivua tai vaihtoehtoisesti lisätä itsesi vedonvälittäjän postitus-/markkinointilistalle, jotta saat ensimmäisenä tiedon uusimmista tarjouksista.

Bonusten avulla pystyt mahdollisesti panostamaan enemmän ja täten myös voittamaan enemmän. Saatat myös saada rahaa takaisin, mikäli vedonlyöntisivustolla on tarjolla käteispalautuksia.

Muista aina lukea bonuksen tarkemmat ohjeet itse tarjouksesta tai kasinon sivuilta. Jos et löydä tietoa mistään, voit ottaa yhteyttä kyseisen kasinon asiakaspalveluun.

Lunasta Parhaat Bonukset

Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Näin näet Euroviisut 2024

Suomessa Euroviisut on jo vuosikymmenien ajan näyttänyt Yleisradio eli YLE. Tänäkin vuonna sekä semifinaalit että finaali nähdään YLE TV2 -kanavalla suorina lähetyksinä.

Euroviisut ovat Euroopassa yksi suosituin ei-urheilulähetys. Ohjelma kerää vuosittain yli kaksisataa miljoonaa katsojaa noin 40 maassa. Vuonna 2019 semifinaalia seurasi 1,07 miljoonaa suomalaista katsojaa ja finaalia 1,16 miljoonaa. Tämä meni ohi jopa Ruotsi-Suomi-jääkiekon, joka keräsi viikkoa aiemmin 800 000 katsojaa. Eniten Euroviisut keräävät kansaa sohville Saksassa, jossa katsojia voi olla jopa yhdeksän miljoonaa, ja Euroviisut vedonlyönti on vilkasta. Viisut ovat toden totta yksi suosituimmista vedonlyöntikohteista pelaajien keskuudessa kautta Euroopan – ja Australian.