Toronto Maple Leafs – Pittsburgh Penguins vihje ja kertoimet

Toronto Maple Leafs – Pittsburgh Penguins
Scotiabank Arena
09/04/2024 – 02.00

Vihjemedia vihje – Toronto Maple Leafs voittaa – Kerroin 2.12* Vivatbet

(Kertoimet vedettiin 08/04 klo. 10.30)

Parhaat kertoimetVeikkausMr GreenVivatbet
Toronto Maple Leafs voittaa1.94*2.00*2.12*
Tasapeli4.35*4.20*4.78*
Pittsburgh Penguins voittaa3.15*3.15*2.99*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Toronto Maple Leafs on ollut viime aikoina vahvassa pelivireessä ja ottanut viidellä edellisellä kierroksella neljä voittoa.
  • Toronto Maple Leafs on esiintynyt viime aikoina häviten Tampa Bay Lightningille ja voitollisesti Montreal Canadiensista.
  • Toronto Maple Leafs on ollut pieni pettymys, mutta kyseessä on silti vähintään mestariehdokkaiden parhaita haastajia.
  • Pittsburgh Penguinsin runkosarja on ollut hankala, mutta vieraat on nousseet pelaamaan yhä pääsystä pudotuspeleihin.
  • Pittsburgh Penguins on ollut etenkin viime otteluissaan yllättävän vahvassa pelivireessä ja napannut pääasiassa voittoja.
  • Pittsburgh Penguins on nostanut viime kierroksilla osakkeitaan hyvin ja tullut ansaitusti lähelle viimeisiä playoffs-paikkoja.
  • Toronto Maple Leafs on kaikesta huolimatta rankingissa merkittävästi Pittsburgh Penguinsia vahvempi ja parempi ryhmä.
  • Toronto Maple Leafsin kuuluu olla kotonaan noin 49 prosentin ennakkosuosikki, joten isännille löytyy sopivaa pelattavaa.

Jääkiekon NHL:ssä vastakkain asettuvat Toronto Maple Leafs ja Pittsburgh Penguins. Kotijoukkueen runkosarja ei ole sujunut aivan odotusten mukaisesti, mutta kyseessä on yhä vähintään mestariehdokkaiden parhaita haastajia. Sinipaidat eivät ole pystyneet esiintymään täysin materiaalinsa ja taitotasonsa mukaisesti, mutta vaahterapaidat ovat siitä huolimatta valmiita pelaamaan NHL:n voitosta rosteriltaan yhtenä vahvimmista ryhmistä. Toronto Maple Leafs esiintyi edellisellä kierroksella voitollisesti Montreal Canadiensia vastan ottamalla pelillisesti ja maaliodottamissa ansaitun voiton. Kotijoukkue hävisi toiseksi edellisellä kierroksella selkeästi liian isolla marginaalilla. Vierasjoukkueen runkosarja näytti menevän täysin penkin alle, mutta Pingviinit on nostanut itseään vielä pelaamaan paikoista pudotuspeleissä. Keltamustat ovat olleet viime aikoina vahvassa pelivireessä. Vierailla on alla kahdelta edelliseltä kierrokselta kaksi voittoa. Komeasti viime otteluissaan menestyneet pennsylvanialaiset ovat esiintyneet viimeksi voitollisesti Washington Capitalsista ja Tampa Bay Lightningista.

Kotijoukkue palasi nopeasti voittojen pariin Montreal Canadiensista

Toronto Maple Leafs on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella yhden voiton ja tappion merkeissä, kun isännät ovat pelanneet häviten Tampa Bay Lightningille ja ottaneet voiton Montreal Canadiensista. Sinipaitojen runkosarja ei ole sujunut aivan odotusten mukaisesti, sillä kyseessä on huippuvahvalla rosterilla pelaava miehistö, jolta odotetaan vain sijoituksia NHL:n kärjessä. Vaahterapaidat ovat jääneet kuitenkin yllättävän kauaksi itäisen konferenssin sijoituksista kolmen joukossa, mutta viimeksi tullut nopea paluu voittoihin irtosi pelillisesti ja maaliodottamien valossa ansaitusti. Vastustaja jäi oikeutetusti ilman pisteitä. Toisessa erässä viimeistellyt neljä osumaa katkaisivat vastustajan selkärangan. Ottelu oli vielä toisen erän alussa maaleitta, mutta kakkoserän ensimmäisellä kympillä tulleet osumat olivat kaverille liikaa. Toiseksi edellisellä kierroksella tullut kolmen maalin tappio oli tapahtumien kannalta selkeästi yläkanttiin. Vastustaja ei ollut otteidensa kannalta juuri lainkaan vahvempi miehistö. Ei olisi ollut väärin, vaikka ottelu olisi päättynyt niukasti toiseen suuntaan.

Hyvävireisellä vierasjoukkueella takana neljä peräkkäistä voittoa

Pittsburgh Penguinsin tilanne näytti vielä vähän aikaa sitten siltä, että vierasjoukkueella ei tulisi olemaan mitään mahdollisuuksia taistella paikoista pudotuspeleihin. Keltamustien osakkeet ovat menneet kuitenkin viime aikoina huomattavasti parempaan suuntaan. Vieraat ovat napanneet neljällä edellisellä kierroksella yhtä monta voittoa. Pingviinit on esiintynyt muutenkin viime aikoina komeasti edukseen ja saaneet useita voittoja käytännössä pakkopaikassa. Tulosta on ollut tultava lähes ottelusta toiseen, jos pennsylvanialaiset ovat halunneet nousta oikeasti pelaamaan vielä pääsystä jatkoon. Pittsburgh Penguins on pelannut lähiaikoina voitollisesti Washington Capitalsia ja Tampa Bay Lightningia vastaan. Vastustaja nousi viimeksi kolmannessa erässä kolmen maalin takaa jo hetkellisesti tasoihin. Vierasjoukkueen ratkaisuvoima on ollut viime aikoina vahvalla tasolla. Keltamustat ovat saaneet hienosti hyökkäyspään onnistumisia. Kyseessä on kaikesta huolimatta merkittävästi Toronto Maple Leafsia heikompi ryhmä, ja vieraiden tulee olla kertoimiaan selkeämpi altavastaaja.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.