Boston Bruins – St. Louis Blues vihje ja kertoimet

Boston Bruins – St. Louis Blues
TD Garden
12/03/2024 – 01.00

Vihjemedia vihje – Boston Bruins voittaa – Kerroin 1.80* Vivatbet

(Kertoimet vedettiin 11/03 klo. 12.20)

Parhaat kertoimetVeikkausBet365Vivatbet
Boston Bruins voittaa1.62*1.77*1.80*
Tasapeli4.65*4.25*4.89*
St. Louis Blues voittaa4.30*3.80*3.93*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Boston Bruins on pelannut tuloksellisesti erinomaisen kauden ja ollut myös viime aikoina pääasiassa vahvassa pelivireessä.
  • Boston Bruins on menossa nykyisellä menolla yli 110 pisteen rajan, jota voi pitää kotijoukkueen osalta odotettua parempana.
  • Boston Bruins on esiintynyt toki hyvin, mutta kotijoukkue on myös ylisuorittanut ja kerännyt otteisiinsa nähden liikaa pisteitä.
  • Boston Bruins ei ole ollut aivan niin hyvä mitä tulokset ovat osoittaneet, mutta kotijoukkueen maalivahdit ovat olleet vahvoja.
  • St. Louis Bluesin kausi on edennyt odotetusti ja korkeintaan välttävällä tasolla. Vieraiden kausi on lähellä loppua runkosarjaan.
  • St. Louis Bluesin pelaaminen on ollut sen verran vaisua, että sinipaitojen mahdollisuudet yltää jatkoon ovat enää teoreettiset.
  • St. Louis Bluesin kehnohko pelaaminen ei ole tarjonnut vierasjoukkueelle saumoja saada juuri nykyistä parempaa menestystä.
  • Boston Bruins lähtee otteluun ansaitusti vahvana ennakkosuosikkina. Kotijoukkue nappaa voiton noin 57,5 prosentin arviolla.

Jääkiekon NHL:ssä vastakkain asettuvat Boston Bruins ja St. Louis Blues. Kotijoukkue on napannut kahdesta edellisestä ottelustaan kaksi voittoa. Isännät pelasivat aluksi voitollisesti Toronto Maple Leafsia vastaan ja jatkoivat samaa rataa Pittsburgh Penguinsista. Keltamustat ovat pelanneet tuloksellisesti komean kauden ja ovat menossa yli 110 pisteen rajan. Mukana on ollut kuitenkin myös ylisuorittamista ja liikaa pisteitä. Siitä iso kiitos on kuulunut massachusettsilaisten erinomaiselle maalivahtityöskentelylle. Viimeksi numerot olivat pelillisesti ja maaliodottamien valossa selkeästi yläkanttiin. Vastustaja jäi otteidensa kannalta vain lievästi toiseksi. Vierasjoukkueen kausi on edennyt odotetusti siten, että nuottipaitojen mahdollisuudet päästä pudutuspeleihin ovat edelleen pienet. Vieraiden pelaaminen on ollut sen verran vaisua, että sinipaidoilta on vaikea odottaa kaksista menestystä myöskään tulevilla kierroksilla. Takana on myös kolmelta edelliseltä kierrokselta yhtä monta tappiota. Viimeksi tappio tuli New York Rangersia vastaan. Iltaa edelsi samanlainen New Jersey Devilsiä vastaan.

Kotijoukkueella hyvät saumat juhlia taas uutta voittoa

Boston Bruins on ollut tuloksellisesti mainiossa pelivireessä lähes läpi kauden, vaikka kotijoukkue ei ole ollut otteidensa valossa aivan niin hyvä mitä tulokset ovat antaneet ymmärtää. Keltamustat ovat pelanneet toki suureksi osaksi hienosti, mutta isännät ovat keränneet kuitenkin myös liikaa pisteitä ja nauttineet lievästi varianssin positiivisesta puolesta. Massachusettsilaisten maalivahtityöskentely on ollut korkealla tasolla, joten se on ollut yksi iso syy tuloksellisesti komeasti edenneelle runkosarjalle. Jeremy Swayman ja Linus Ullmark ovat olleet hyvässä pelivireessä. Boston Bruins pelasi edellisellä kierroksella voitollisesti Pittsburgh Penguinsia vastaan onnistumalla maalinteossa viisi kertaa. Numerot olivat pelillisesti ja maaliodottamien valossa selkeästi liian suuret, sillä vastustaja jäi otteidensa kannalta korkeintaan aavistuksen toiseksi. Ottelu oli huomattavasti lukemia tasaisempi. Kotijoukkue lähtee kuitenkin myös tulevaan otteluunsa vahvana ennakkosuosikkina, sillä hyvin monet asiat ja tekijät puoltavat isäntien voittoa alkaen paremmasta materiaalista, taitotasosta ja rankingista.

Vaisujen vieraiden kausi edennyt odotetun haastavasti

St. Louis Bluesin kausi on edennyt suureksi osaksi odotusten mukaisesti. Vierasjoukkue on alempaan keskikastiin kuuluva miehistö, jonka pelaaminen on ollut hyvin pitkälti sellaista mitä oli lupa ennakoida. Nuottipaitojen mahdollisuudet päästä pudotuspeleihin ovat menneet hyvin pieniksi, ja sinipaidat ovat olleet muutenkin viime aikoina heikossa pelivireessä. Takana on kolmesta edellisestä ottelusta kolme tappiota ja tekemisen taso ollut vaisua. Viimeksi tullut tappio oli pelillisesti ja maaliodottamien valossa ansaittu. Paremmuudesta ei jäänyt kahta sanaa. Ottelu ratkesi viimeistään, kun vastustaja teki kolmannen osumansa. Sama juttu oli toiseksi edellisessä ottelussa. Vastustaja nappasi myös silloin datankin näkökulmasta oikeutetun voiton. St. Louis Bluesin pelaaminen ei ole ollut kaksista kummassakaan päässä kaukaloa, ja esimerkiksi vieraiden hyökkäyspään tekeminen ei ole tuottanut läheskään tarpeeksi tulosta. Kehnosti pelanneet sinipaidat ovat tehneet kolmessa edellisessä ottelussaan kerran enemmän kuin yli maalin ja jäänyt myös kahdessa edellisessä koitoksessaan yhteensä maaliin.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.