Pittsburgh Penguins – San Jose Sharks vihje ja kertoimet

Pittsburgh Penguins – San Jose Sharks
PPG Paints Arena
15/03/2024 – 01.00

Vihjemedia vihje – Pittsburgh Penguins voittaa – Kerroin 1.62* Vivatbet

(Kertoimet vedettiin 14/03 klo. 11.15)

Parhaat kertoimetVeikkausBet365Vivatbet
Pittsburgh Penguins voittaa1.47*1.56*1.62*
Tasapeli5.10*4.75*5.25*
San Jose Sharks voittaa5.10*4.75*4.79*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Pittsburgh Penguins on pelannut onnettoman kauden, esiintynyt heikosti ja jäämässä tätä menoa pudotuspelien ulkopuolelle.
  • Pittsburgh Penguinsin runkosarjassa hyvät asiat ovat olleet vähissä, joskin isännillä on vielä pieni sauma yltää pudotuspeleihin.
  • Pittsburgh Penguins on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Edmonton Oilersia ja Ottawa Senatorsia vastaan.
  • Pittsburgh Penguins on ollut selkeä pettymys, mutta vaisun kotijoukkueen pitäisi olla edes tällaisessa ottelussa kuskin paikalla.
  • San Jose Sharksin surkeassa kaudessa ei ole ollut mitään yllättävää, sillä vierasjoukkue oli alun perinkin rankingin häntäpäässä.
  • San Jose Sharks on saanut toki yksittäisiä voittoja, mutta vierasjoukkueen menestyminen on ollut muuten odotetun heikkoa.
  • San Jose Sharks on selkeästi alisuorittaneen Pittsburgh Penguinsin huonoudesta huolimatta kaksikosta merkittävästi jäljessä.
  • Pittsburgh Penguinsin kuuluu olla kaikesta huolimatta vahvan ennakkosuosikin asemassa. Isännät voittavat noin 64 prosentilla.

Jääkiekon NHL:ssä yhteen iskevät Pittsburgh Penguins ja San Jose Sharks. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Edmonton Oilersia ja Ottawa Senatorsia vastaan. Isäntien kausi on ollut surkea, sillä pingviinien menestyminen on jäänyt vaatimattomaksi, pelaaminen on ollut heikkoa ja tekemisen taso ei ole ollut muutenkaan kaksista. Keltamustat ovat olleet myös viime aikoina huonossa pelivireessä, mutta pennsylvanialaisilla on vielä pienet mahdollisuudet yltää pudotuspeleihin. Se vaatisi kuitenkin loistavasti etenevää runkosarjan loppua, jota on vaikea uskoa. Viimeksi tullut tappio ei ollut pelillisesti ja maaliodottamien valossa väärin. Vastustaja oli datan kannalta vahvempi miehistö ja nappasi oikeutetun voiton. Vierasjoukkueen huonossa kaudessa ei ole ollut mitään yllättävää, sillä haiparvi oli alun perinkin yksi NHL:n heikoimmista ryhmistä. Vieraiden pärjääminen on ollut sen mukaista. Kalifornialaiset ovat saaneet yksittäisiä voittoja, mutta läntisen konferenssin viimeinen ryhmä on myös kauden loppua ajatellen yksi heikoimmista miehistöistä.

Kotijoukkueen pitäisi voittaa edes heikko haiparvi

Pittsburgh Penguinsin kausi on ollut monella tavalla vaikea ja selkeä pettymys, sillä kotijoukkueen menestyminen on jäänyt heikoksi ja otteet olleet korkeintaan välttäviä. Keltamustat eivät ole pelanneet missään tapauksessa hyvin, sillä pingviineiltä olisi ollut lupa odottaa edes hieman parempaa jälkeä. Pennsylvanialaisilla on riittänyt haasteita kentän molemmissa päissä, joten isäntien mahdollisuudet päästä pudotuspeleihin ovat yhä enää pienet. Pittsburgh Penguins on kokenut myös lähiaikoina tappioita ja pelasi esimerkiksi edellisellä kierroksella pelillisesti ja maaliodottamien kannalta oikeutettuun tappioon päättyneen koitoksen. Taisto ratkesi vasta jatkoilla, mutta vastustaja oli otteiltaan vahvempi miehistö. Otteluun lähdettiin käytännössä tasabuukista. Pittsburgh Penguinsin kausi on ollut sen verran murheellinen, että kotijoukkueen tekemiseen ei löydy nytkään suurta luottoa. Kyseessä on kuitenkin materiaalinsa ja taitotasonsa pohjalta sen verran merkittävästi kaksikosta edellä, että isäntien pitäisi pystyä voittamaan edes tällainen ottelu ja saada vähän happea touhuunsa.

Vierailla alla odotetusti taas lähes pelkkiä tappioita

San Jose Sharksin kausi on edennyt odotetusti NHL:n häntäpäässä ilman pienintäkään mahdollisuutta taistella paikoista pudotuspeleihin. Vierasjoukkueen pelaaminen on ollut suureksi osaksi vaatimatonta ja se ei ole tarjonnut haiparvelle saumoja saada juuri parempaa menestystä. Kalifornialaiset ovat olleet ansaitusti ja odotetusti yksi NHL:n heikoimmista miehistöistä, joten vieraiden pelaaminen on ollut edelleen sen mukaista. San Jose Sharks on esiintynyt myös viime aikoina pääasiassa vain tappioiden merkeissä, sillä vierasjoukkue on saanut neljästä edellisestä ottelustaan yhden voiton. San Jose Sharks pelasi viime kierroksella tappiollisesti Philadelphia Flyersia vastaan siten, että vastustaja oli pelillisesti ja maaliodottamien valossa vahvempi miehistö. Toiseksi edellisellä kierroksella tullut tuloksellisesti yksi onnistuminen oli datan kannalta yläkanttiin, sillä vastustaja ei jäänyt otteidensa valossa toiseksi. Kalifornialaisten touhu on ollut sen verran onnetonta, että vieraiden kuuluu lähteä myös seuraavaan koitokseen ansaitusti vahvana altavastaajana. Haiparven ilonaiheet ovat satunnaisia.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.