Colorado Avalanche – Minnesota Wild vihje ja kertoimet

Colorado Avalanche – Minnesota Wild
Ball Arena
09/03/2024 – 04.00

Vihjemedia vihje – Colorado Avalanche voittaa – Kerroin 1.91* Vivatbet

(Kertoimet vedettiin 08/03 klo. 11.20)

Parhaat kertoimetVeikkausBet365Vivatbet
Colorado Avalanche voittaa1.72*1.80*1.91*
Tasapeli4.55*4.25*4.89*
Minnesota Wild voittaa3.80*3.50*3.50*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Colorado Avalanche on ollut erinomaisessa pelivireessä, esiintynyt vahvasti ja napannut viime aikoina suureksi osaksi pelkkiä voittoja.
  • Colorado Avalanche on pelannut kahdella viime kierroksella parin voiton merkeissä Chicago Blackhawksista ja Detroit Red Wingsistä.
  • Colorado Avalanchen ratkaisuvoima on ollut komealla tasolla, sillä kotijoukkue on iskenut lähiaikoinakin osumia hienolla kattauksella.
  • Colorado Avalanche on monien papereissa kahden parhaan mestariehdokkaan joukossa, joten isäntien tilanne jatkuu todella hyvänä.
  • Minnesota Wild on ollut myös lähiaikoina hyvässä iskussa, sillä vihreäpaidoilla on alla voitot San Jose Sharksista ja Arizona Coyotesista.
  • Minnesota Wildin kahdesta voitosta huolimatta vieraat ovat pelanneet parilla viime kierroksella häntäpäähän kuuluvia ryhmiä vastaan.
  • Minnesota Wild on rankingissa kaukana Colorado Avalanchesta, joskin vierasjoukkue pelaa vielä teoriassa pääsystä pudotuspeleihin.
  • Parhaat pelivalinnat löytyvät Colorado Avalanchen menestyksestä. Kotijoukkue nappaa voiton noin 55 prosentin todennäköisyydellä.

Jääkiekon NHL:ssä vastakkain asettuvat Colorado Avalanche ja Minnesota Wild. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Chicago Blackhawksia ja Detroit Red Wingsiä vastaan. Isännät ovat esiintyneet muutenkin suureksi osaksi mainiosti, saaneet onnistumisia laajalla rintamalla ja tehneet muun muassa kahdessa edellisessä ottelussaan selvästi päälle toistakymmentä osumaa. Denveriläiset osuivat viimeksi seitsemän kertaa, mutta ottelun alku ei ollut yhden sarjan mestarisuosikin kannalta helppo. Vastustaja onnistui iskemään taiston kolmesta ensimmäisestä maalista kaksi. Vierasjoukkue taistelee edelleen teoriassa pääsystä pudotuspeleihin. Vihreäpaidat ovat esiintyneet kahdella edellisellä kierroksella kahden voiton merkeissä, kun vieraat ovat saaneet voitot San Jose Sharksista ja Arizona Coyotesista. Sitä ennen seurasi kuitenkin vaikeampi ajanjakso ja kolme peräkkäistä tappiota. Saint paulilaiset ovat rosteriltaan, otteiltaan ja rankingissa vahvasti heikompi miehistö, eivät ole päässeet lepäämään kunnolla ja lähtevät otteluun ansaitusti selkeänä altavastaajana.

Kotijoukkueella hyvät saumat juhlia taas uutta voittoa

Colorado Avalanche on varmasti lähes kaikkien papereissa kahden vahvimman mestariehdokkaan joukossa. Kotijoukkueen mainio pelaaminen ei ole tullut myöskään viime aikoina yllätyksenä. Isännät ovat tehneet erinomaista jälkeä ja pelanneet muutenkin korkealla tasolla lähes ottelusta toiseen. Denveriläisten tekeminen on ollut pääasiassa linjassa tasokkaan materiaalin ja rosterin kanssa. Tulosta on tullut hienosti varsinkin hyökkäyspäässä. Takana on kahdelta edelliseltä kierrokselta 12 osumaa. Colorado Avalanchelta on lupa odottaa vahvoja otteita myös tulevilla kierroksilla, sillä kotijoukkueen rosteri huomioiden isännät ovat nousseet parhaimmillaan jopa suurimmaksi mestariehdokkaaksi. Isännät pelasivat yhden heikon ottelun, kun Nashville Predators nappasi yllättävän selkeän voiton. Se ei kuitenkaan muuta sitä, että denveriläiset ovat olleet muuten erinomaisessa pelivireessä ja tulevallakin kierroksella lähellä menestystä. Viimeksi alku oli Detroit Red Wingsille hyvä osuen avauserässä kahdesti, mutta sen jälkeen yksi sarjan parhaista miehistöistä laittoi tuulemaan.

Vierasjoukkueen saumat päästä pudotuspeleihin ovat pienet

Minnesota Wild taistelee vielä pääsystä pudotuspeleihin, mutta vierasjoukkueen mahdollisuudet yltää jatkoon ovat enää pienet. Vihreäpaidat ovat pelanneet sen verran haastavan kauden, että vieraiden puitteet taistella pääsystä jatkoon ovat kaikkea muuta kuin hyvät. Saint paulilaiset ovat napanneet kahdelta edelliseltä kierrokselta kaksi voittoa, mutta ne tulivat tulevaa kierrosta ajatellen heikompia ryhmiä eli San Jose Sharksia ja Arizona Coyotesia vastaan. Minnesota Wildilla oli yllättävän suuria ongelmia ottaa voittoa edes haiparvesta, sillä vastustaja ehti mennä kaksi maalia edelle ja vielä kolmannessa erässä uudestaan maalin johtoasemaan. Vihreäpaidat onnistuivat kuitenkin venymään lopulta voittoon. Minnesota Wild saapuu taistoon pienemmällä valmistautumisella, sillä vierasjoukkueen edellisestä ottelusta on vain hieman aikaa. Vihreäpaidat ovat kokonaisuutena niin selkeästi Colorado Avalanchea heikompi ryhmä, että vieraiden ottelusta on helppo ennakoida vaikeaa. Tasoeroa on muutenkin sen verran reilusti, että saint paulilaiset joutuvat herkästi pulaan alakertansa kanssa.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.