Dallas Stars – Vegas Golden Knights vihje ja kertoimet

Dallas Stars – Vegas Golden Knights
American Airlines Center
23/04/2024 – 04.30

Vihjemedia vihje – Dallas Stars voittaa – Kerroin 2.35* Bet365

(Kertoimet vedettiin 22/04 klo. 12.50)

Parhaat kertoimetVeikkausPinnacleBet365
Dallas Stars voittaa2.08*2.17*2.35*
Tasapeli4.10*4.19*4.00*
Vegas Golden Knights voittaa2.96*2.91*2.60*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Dallas Stars pelasi mainion runkosarjan olemalla pisteiden valossa läntisen konferenssin vahvin miehistö.
  • Dallas Stars pelasi voimaluvultaan noin 63 %:n tasolla, joten myös isäntien otteet olivat hyvin laadukkaita.
  • Dallas Stars keräsi tekemisensä kannalta korkeintaan aavistuksen liikaa pisteitä ja ylisuoritti vain niukasti.
  • Dallas Stars viimeisteli maaliodottamien mukaan, mutta isäntien maalivahtityöskentely ei ollut yhtä hyvää.
  • Vegas Golden Knights pelasi tasaisen runkosarjan ja esiintyi voimaluvultaan vain vähän 50 %:n yläpuolella.
  • Vegas Golden Knights jäi vähän odotuksia heikompaan pistemäärään, mutta paikka jatkossa oli aika selvää.
  • Vegas Golden Knightsin vaisuhko voimaluku antaa vierasjoukkueen tekemisestä jo liian heikon vaikutelman.
  • Dallas Starsin kuuluu lähteä avaukseen paremman rankinginsa takia noin 45 prosentin ennakkosuosikkina.

Jääkiekon NHL:n pudotuspeleissä yhteen iskevät Dallas Stars ja Vegas Golden Knights. Kotijoukkue sijoittui läntisen konferenssin ykköseksi, joten vihreäpaidat pelasivat tuloksellisesti loistavasti edenneen runkosarjan. Isännät olivat myös otteidensa valossa mainiossa pelivireessä, joskin mukana oli aavistuksen ylisuorittamista ja hieman liikaa pisteitä. Se ei kuitenkaan muuttanut texasilaisten komeasti edennyttä runkosarjaa. Dallas Stars pelasi voimaluvunsa valossa erinomaisen runkosarjan, sillä se oli kotijoukkueen kohdalla todella vahva 63 %. Vierasjoukkue pelasi tasaisen runkosarjan ja ylsi lopulta melko selvästi mukaan pudotuspeleihin. Se ei ollut varsinaisesti missään vaiheessa uhattuna, vaikka paradiselaiset jäivät hieman odotettua pienempään pistemäärään. Vegas Golden Knightsin voimaluku jäi runkosarjassa aavistuksen 50 % paremmalle puolelle, joten vierasjoukkueen tekemisen taso ei ollut sen kannalta kaksista. Paradiselaisten rosteri on kuitenkin tuloksiaan vahvempi, ja Mark Stone on myös tekemässä paluun. Sen takia vieraiden voimaluku kertoo osan totuudesta.

Kotijoukkue lähtee ottelusarjaan ansaitusti vahvasta tilanteesta

Dallas Stars pelasi lähes poikkeuksetta loistavasti edenneen runkosarjan ja sijoittui läntisen konferenssin kärkipaikalle. Kotijoukkue sai runkosarjassa todella paljon onnistumisia ja menestystä laajalla rintamalla. Vihreäpaidat olivat myös otteidensa valossa läntisen konferenssin vahvimpia miehistöjä, joten hienosti edennyy runkosarja ei tullut myöskään pelillisesti ja maaliodottamien valossa onnekkaasti. Texasilaiset keräsivät otteidensa kannalta aavistuksen liikaa pisteitä ja ylisuorittivat marginaalisesti, mutta mistään suuresta asiasta ei voinut puhua. Dallas Stars pelasi voimaluvultaan erinomaisen 63 %:n tasolla, joten kotijoukkueen tekeminen oli myös sen kannalta enemmän kuin hyvää. Isännät viimeistelivät maaliodottamien mukaisesti. Viimeistely oli hyvällä tasolla. Jake Oettingerin pelaaminen maalilla ei ollut kuitenkaan yhtä hyvää. Hän oli vain keskinkertaisessa pelivireessä. Dallas Starsin pelaaminen oli runkosarjassa kaksikosta parempaa, ja suureksi osaksi todella vahvasti esiintynyt kotijoukkue ansaitsee olla lähes 60 pinnan ennakkosuosikki yltämään otteluparista jatkoon.

Vieraat pelasivat pääasiassa tasaisesti edenneen runkosarjan

Vegas Golden Knights pelasi tasaisesti edenneen runkosarjan, jossa vierasjoukkueella ei ollut lopulta hätää selviytyä pudotuspeleihin. Paradiselaisten pelaaminen ei tarjonnut vieraille mahdolisuutta saada oleellisesti parempaa menestystä, mutta paikka jatkossakaan ei ollut uhattuna. Vegas Golden Knights pelasi runkosarjassa vain hieman yli 50 %.n paremmalle puolelle edenneen voimaluvun kanssa, joten vierasjoukkueen tekeminen oli sen kannalta kaikkea muuta kuin loistavaa. Kyseessä on kuitenkin materiaaliltaan ja taitotasoltaan tuloksiaan vahvempi miehistö, ja nyt myös Mark Stone on tekemässä paluun kaukaloon. Vegas Golden Knightsilla on varaa parantaa selkeästi runkosarjan tekemisestään, mutta vierasjoukkueen kuuluu olla kaikesta huolimatta kiistattoman altavastaajan asemassa. Parasidelaiset ovat rankingissa sen verran Dallas Starsin alapuolella, että parhaat pelivalinnat löytyvät kotijoukkueen menestyksestä. Vieraiden voimalukuun on silti syytä tehdä runkosarjan jälkeen parannusta, joten vegasilaisten oikean voimaluvun tulee olla noin 57 % tasolla.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.