Bayern München – Arsenal vihje ja kertoimet

Bayern München – Arsenal
Allianz Arena
17/04/2024 – 22.00

Vihjemedia vihje – Bayern München voittaa – Kerroin 2.56* Vivatbet

(Kertoimet vedettiin 17/04 klo. 10.40)

Parhaat kertoimetVeikkausPinnacleVivatbet
Bayern München voittaa2.44*2.54*2.56*
Tasapeli3.45*3.61*3.72*
Arsenal voittaa2.64*2.76*2.81*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

 • Bayern München nappasi otteluparin ensimmäisestä koitoksesta tasapelin ja ei ollut kaukana venyä jopa voittoon saakka.
 • Bayern Münchenin kausi on ollut vaikea, mutta saksalaiset esiintyivät Lontoossa kaikesta huolimatta jopa yllättävän hyvin.
 • Bayern Münchenin kaudesta ei ole jäänyt kerrottavaa, mutta isännät saivat viimeksi varmasti paljon uskoa ja hyvää fiilistä.
 • Bayern München on kotonaan varmasti selkeästi aktiivisempi, vaikka isänniltä puuttuvat Kingsley Coman ja Serge Gnabry.
 • Arsenal oli avauksessa toki hallitsevampi ryhmä, mutta lontoolaisten laadukkaat maalipaikat loistivat paljolti poissaolollaan.
 • Arsenalin näennäisestä hallinnasta ja pienistä huipputason maalipaikoista kertoi myös saksalaisille mennyt maaliodottama.
 • Arsenal on Mestarien liigassa vielä kokematon miehistö, ja lontoolaisten alakerta olikin avauksessa odotettua epävarmempi.
 • Arsenal oli yllättävän pahoissa ongelmissa jo Mestarien liigan pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella FC Portoa vastaan.
 • Arsenal ei esiintynyt kaksisesti myöskään viimeksi Valioliigassa, kun lontoolaisten esiintyminen tuotti tappion Aston Villalle.
 • Arsenalin muuten vahvasti edennyt kausi on valumassa realistisesti viemäristä alas niin Mestarien liigassa kuin Valioliigassa.
 • Bayern Münchenin tulee olla kotonaan kaikesta huolimatta pieni ennakkosuosikki. Isännät voittavat noin 40 pinnan arviolla.

Jalkapallon Mestarien liigan pudotuspeleissä yhteen iskevät Bayern München ja Arsenal. Otteluparin ensimmäinen näytös pelattiin viikko sitten Englannissa, jossa monet varmasti odottivat, että Tykkimiehet ottaisi voiton. Tilanne oli kuitenkin täysin erilainen, sillä saksalaiset eivät olleet kaukana jopa voittaa. Münchenilaisten kausi on ollut muuten onneton, mutta samaa ei voinut sanoa myöskään viimeksi Mestarien liigassa irronnutta tasapeliä. Kotijoukkueen osalta on monta kertaa sanottu, että Thomas Tuchel on menettänyt pukukoppinsa, mutta sellaiselta se ei näyttänyt viimeksi pelatussa avauksessa. Gunners oli toki hallitsevampi miehistö, mutta englantilaisten hallinta oli vain suureksi osaksi näennäistä. Puolustuksessa oli puolestaan normaalia enemmän haparointia ja epävarmuutta. Huippuluokan maalipaikat loistivat pääasiassa poissaolollaan. Sen näki myös maaliodottamasta, joka kirjattiin Die Bayernille. Arsenal on vielä Mestarien liigan kannalta kokematon ryhmä, ja vierasjoukkueella oli tuskaa jo FC Porton kanssa. Tykkimiehet oli vaisu myös Valioliigassa Aston Villaa vastaan.

Kotijoukkueen kuuluu olla Saksassa pieni ennakkosuosikki

Bayern Münchenin pelaaminen on ollut Saksan Bundesliigassa kauniisti sanottuna surkeaa, mutta kotijoukkueen tilanne on ollut Mestarien liigassa selkeästi erilainen. Isännät eivät olleet kaukana venyä viimeksi Lontoossa jopa voittoon ja se ei olisi ollut Arsenalin näennäisestä huolimatta edes maaliodottamien valossa väärin. Saksalaiset olivat tehokkaita vastaiskuissaan ja saivat Tykkimiehet hallitsemaan tapahtumia suureksi osaksi ilman huippuluokan maalipaikkoja. Bayern Münchenin pelaaminen on ollut materiaaliinsa ja taitotasoonsa nähden kotimaan kentillä ala-arvoista, mutta väitteet siitä, että valmennuksella ei olisi enää pelaajiensa tukea ja luottamusta vaikuttavat ainakin Lontoossa pelatun avauksen perusteella liian kovilta väitteiltä. On tietysti selvää, että Tuchel ei ole ollut väleissä ainakaan osan pelaajiensa kanssa ja välirikkojakin on, mutta Lontoosta ei olisi voitu saada näillä näytöillä hyvää tulosta, jos välit olisivat täysin menneet. Bayern München saa osan Bundesliigan sekoiluistaan anteeksi, jos kotijoukkue onnistuu etenemään alisuorittamisestaan huolimatta tästä jatkoon.

Tykkimiesten komea kausi uhkaa valua viemäriin

Arsenalin kausi on ollut hienoa seurattavaa, mutta vierasjoukkueen suunta on ollut laskussa niin Mestarien liigassa kuin Valioliigassa. Siinä missä Tykkimiesten piti napata ottelusarjan avauksesta jopa parin maalin voiton, niin lontoolaisten oli vaikea päästä lopulta edes tasapeliin. Vieraat pelasivat viimeksi Valioliigassa häviten Aston Villalle ja teki samalla itselleen vaikeaksi päästä enää kunnolla kiinni Valioliigan mestaruustaistoon. Gunners ei ole Mestarien liigassa kokenut ryhmä, jota ei ollut vaikea ihmetellä puolustuksenkaan epävarmuuden ja haparoinnin kannalta. Sam meno oli jo Mestarien liigan pudotuspelien avauksessa FC Portoa vastaan. Arsenalin hallinta oli ottelusarjan avauksessa niin näennäistä, että lontoolaisten tekeminen alkoi mennä osaltaan jo turhautumisen puolelle. Englantilaiset eivät pystyneet luomaan lainkaan niin hyviä maalipaikkoja, joita vieraiden hallinnalla olisi pitänyt tuottaa. Arsenalin muuten loistavasti edennyt kausi on ajautunut pisteeseen, jossa vierasjoukkueella on realistinen mahdollisuus heittää lähes kaikki viemäristä alas niin Mestarien liigassa kuin Valioliigassa.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.