New York Islanders – Carolina Hurricanes vihje ja kertoimet

New York Islanders – Carolina Hurricanes
UBS Arena
20/03/2024 – 01.30

Vihjemedia vihje – Carolina Hurricanes voittaa – Kerroin 2.23* Vivatbet

(Kertoimet vedettiin 18/03 klo. 16.00)

Parhaat kertoimetVeikkausMr GreenVivatbet
New York Islanders voittaa3.25*3.00*2.82*
Tasapeli4.30*4.30*4.67*
Carolina Hurricanes voittaa1.90*2.06*2.23*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • New York Islanders on ollut viime aikoina heikossa iskussa ja esiintynyt neljällä edellisellä kierroksella yhtä monen tappion merkeissä.
  • New York Islanders on ollut muuten isoksi osaksi odotusten mukaisessa pelivireessä, vaikka isännillä on alla neljä peräkkäistä tappiota.
  • New York Islanders pelasi viimeksi häviten New York Rangersia vastaan ja jäi pelillisesti ja maaliodottamien valossa ansaitusti toiseksi.
  • New York Islandersin maaliodottamien suhde on ollut haasteista huolimatta viimeisen 20 kierroksen osalta 50 %:n paremmalla puolella.
  • Carolina Hurricanes on jatkanut edelleen vahvassa pelivireessä, sillä vierasjoukkue on saanut myös viime aikoina pääasiassa vain voittoja.
  • Carolina Hurricanes nappasi viimeksi voiton Ottawa Senatorsista iskemällä seitsemän kertaa ja jatkamalla ansaitusti vahvaa pelaamistaan.
  • Carolina Hurricanes on rankingissa selkeästi New York Islandersin yläpuolella, joten vieraiden kuuluu olla kiistattomia ennakkosuosikkeja.
  • Carolina Hurricanesille löytyy hyvää pelattavaa, sillä vierasjoukkue saa voiton varsinaisella peliajalla noin 46 prosentin todennäköisyydellä.

Jääkiekon NHL:ssä toisensa kohtaavat New York Islanders ja Carolina Hurricanes. Kotijoukkue on pelannut neljällä edellisellä kierroksella yhtä monen tappion merkeissä. Isännät ovat esiintyneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Ottawa Senatorsia ja New York Rangersia vastaan. Saarelaiset ovat saaneet 20 edellisestä ottelustaan vähän yli 20 pistettä ja esiintyneet samalla tasolla lähes koko runkosarjan. Viimeksi tullut tappio oli pelillisesti ja maaliodottamien valossa ansaittu. Toiseksi edellisellä kierroksella tullut tappio oli myös oikein, sillä vastustaja juhli silloinkin otteidensa kannalta ansaittua voittoa. New York Islandersin viime aikojen vaikeuksista huolimatta kotijoukkueen maaliodottamien suhde on ollut mainitulla 20 ottelun tarkastuksella 50 % paremmalla puolella. Vierasjoukkue on ollut myös viime aikoina mainiossa pelivireessä. Hurrikaani on saanut kahdesta edellisestä ottelustaan voitot Toronto Maple Leafsia ja Ottawa Senatorsia vastaan. Maaliodottamien suhteen osalta vahvasti pelanneet vieraat ovat yksi parhaista mestariehdokkaista ja rankingissa selkeästi edellä.

Kotijoukkue kärsinyt lähiaikoina pelkkiä tappioita

New York Islanders taistelee pääsystä pudotuspeleihin, mutta kotijoukkueen viime aikojen pelivire ei ole luvannut isäntien kannalta kaksista menestystä. Saarelaiset ovat olleet heikossa pelivireessä ja kokeneet useita tappioita. Toiseksi edellisellä kierroksella tullut tappio oli pitkän kaavan kautta, mutta vastustaja oli kuitenkin pelillisesti ja maaliodottamien valossa vahvempi miehistö. Vastustaja viimeisteli voittonsa ratkaisseen osuman jatkoilla tulleen ylivoiman kautta. Viimeksi koettu tappio oli myös datan kannalta oikein, mutta numeroissa oli ilmaa. Vastustajan olisi pitänyt voittaa pienemmällä marginaalilla. New York Islanders on saanut viime viikkoina pisteitä hyvin lähelle samalla tasolla kuin aiemminkin, mutta kotijoukkue on kärsinyt hieman siitä, että isäntien Ilja Sorokin ei ole pystynyt pelaamaan yhtä hyvin kuin viime kausina. New York Islanders on esiintynyt kuitenkin 20 edellisen kierroksen ajanjaksolla hieman tuloksiaan paremmin, joten maaliodottamien suhteen kannalta tauluaan vahvempi kotijoukkue ei ole ollut niin heikko mitä viime aikojen vaisut tulokset ovat osoittaneet.

Hurrikaani pelannut myös viime kierroksilla hyvin

Carolina Hurricanes on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella kahden voiton merkeissä, kun vierasjoukkue on saanut voitot Toronto Maple Leafsia ja Ottawa Senatorsia vastaan. Hurrikaani on materiaaliltaan ja taitotasoltaan yksi NHL:n mestarisuosikeista, joten vieraat ovat olleet myös viime aikoina odotetusti vahvassa pelivireessä. Viimeksi päätöserä piti sisällään neljä hyökkäyspään onnistumista, joskin numerot olivat pelillisesti ja maaliodottamien valossa yläkanttiin. Ottelu oli datan näkökulmasta paljon lukemia tasaisempi. Vastustaja ei ollut otteidensa kannalta merkittävästi heikompi ryhmä. Carolina Hurricanes on ollut maaliodottamien suhteenkin valossa yksi sarjan parhaista ryhmistä, joten vierasjoukkueen tekemisen taso on ollut monella osa-alueella enemmän kuin hyvässä kunnossa. Carolina Hurricanes on saanut takaisin maalivahtinsa Frederik Andersenin, joka on ollut vierasjoukkueella vahvassa iskussa. Pjotr Kotshetkov on ollut yhtä lailla hyvässä pelivireessä. Teuvo Teräväisen pelaaminen selviää mahdollisen loukkaantumisen vuoksi vasta lähempänä ottelua.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.