EIF – AC Oulu vihje ja kertoimet

EIF – AC Oulu
Myyrmäen Stadion
21/04/2024 – 18.30

Vihjemedia vihje – Alle 2,5 maalia – Kerroin 2.31* Pinnacle

(Kertoimet vedettiin 20/04 klo. 20.50)

Parhaat kertoimetVeikkausPinnacleBet365
EIF voittaa3.75*3.97*3.80*
Tasapeli3.65*3.97*3.80*
AC Oulu voittaa1.90*1.88*1.85*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

 • EIF on pelannut Veikkausliigassa kahdella ensimmäisellä kierroksella tappiollisesti IFK Mariehamnia ja FC Hakaa vastaan.
 • EIFin vaikeassa alkukaudessa ei ole ollut yllättävää, sillä kotijoukkue lähti Veikkausliigaan rankingin viimeiseltä paikalta.
 • EIF on tehnyt kahdessa ottelussaan kolme maalia, mutta varsinkin kotijoukkueen alakerta on ollut nopeasti vaikeuksissa.
 • EIF pelasi viimeksi FC Hakaa vastaan odotettua paremmin ja oli ajoittain jopa selkeästi vastustajaansa vahvempi ryhmä.
 • AC Oulu pelasi ensimmäisellä kierroksella häviten SJK:lle ja esiintyi perään runsasmaalisessa tasapelissä FC Interin kanssa.
 • AC Oulun valmistavat ottelut eivät edenneet kaksisesti, mutta oululaisten alku Veikkausliigassa on ollut otteiltaan parempi.
 • AC Oulu esiintyi FC Interin vieraana sen verran hyvin, että laivastonsinisten voittokaan ei olisi irronnut ansaitsemattomasti.
 • EIFin kotikenttä ei ole käytössä, joten tammisaarelaiset joutuvat pelaamaan nimellisen kotiottelunsa Vantaan Myyrmäessä.
 • EIF ja AC Oulu olivat Suomen Cupissa hyvässä pelivireessä, sillä isännät murskasivat Tampere United 2:n ja vieraat Lapuan.
 • AC Oulu on vahvoilla ja potentiaalia myös runsasmaalisuudelle, mutta parhaat peli-ideat löytyvät silti vähämaalisuudesta.
 • Alle 2,5 maalia viimeistellään noin 44,5 prosentin todennäköisyydellä, joten kyseessä on ylikerroin ja laadukas vetokohde.

Jalkapallon Veikkausliigassa vastakkain asettuvat EIF ja AC Oulu. Kotijoukkue on esiintynyt kahdella ensimmäisellä kierroksella tappioiden merkeissä, kun tammisaarelaiset ovat jääneet ilman pisteitä IFK Mariehamnia ja FC Hakaa vastaan. VIhreäpaitojen vaikeassa alkukaudessa ei ole ollut yllättävää, sillä isännät lähtivät Veikkausliigaan rankingin viimeiseltä paikalta. Sarjanousija on pelannut kuitenkin hieman odotuksia paremman alkukauden, vaikka Ekenäsillä on takana kaksi tappiota. Siitä hyvä esimerkki saatiin viimeksi FC Hakaa vastaan, jossa vastustaja oli paikoitellen selkeästi heikompi miehistö. Vierasjoukkue pelasi ensimmäisellä kierroksella tappiollisesti SJK:ta vastaan ja esiintyi sen jälkeen runsasmaalisessa tasapelissä FC Interin kanssa. Laivastonsiniset eivät ole saaneet vielä ensimmäistä voittoaan, mutta valmistavissa otteluissaan vaisusti esiintyneet oululaiset pelasivat varsinkin viimeksi hyvän ottelun ja olisivat voineet yltää jopa voittoon. Vastustaja oli lähellä voittaa, mutta pohjanmaalaiset tulivat tasoihin lisäajalla. Tasoitusta ei voinut pitää tapahtumien osalta ansaitsemattomana.

Tammisaarelaisten alkukausi edennyt kahdella tappiolla

EIFille pelaaminen Veikkausliigassa on jo itsessään valtavan hieno asia, mutta kotijoukkueen mahdollisuudet pitää itsensä Veikkausliigassa ovat jo valmiiksi hyvin pienet. Tammisaarelaiset pelaavat materiaalinsa ja taitotasonsa kannalta niin rajallisella ja kevyellä rosterilla, että isäntien on vaikea kuvitella säilyttävän paikkaansa Veikkausliigassa ilman todella kovan luokan onnistumista. Vihreäpaidat lähtivät sesongille varmasti kaikissa arvioissa Veikkausliigan heikoimpana ryhmänä. EIF on esiintynyt kahdessa ensimmäisessä ottelussaan kahden tappion merkeissä, mutta tammisaarelaiset ovat tehneet niissä kuitenkin jo kolme osumaa. Kotijoukkueen alakerta on ollut silti nopeasti ongelmissa, mutta otteet FC Hakaa vastaan olivat ajoittain oikeasti vahvoja. Vihreäpaitojen on saatava nimenomaan alakertansa pikaisesti kuntoon, sillä se on ainoa mahdollisuus sille, että sarjanousija voisi realistisesti tavoitella pitkällä tähtäimellä sarjapaikkansa säilyttämistä eikä pelkästään yksittäisiä onnistumisia. Ekenäsin pelivoimaa voi kuitenkin nostaa kahden ensimmäisen kierroksen valossa jopa karvan ylöspäin.

Laivastonsiniset ylsivät Turussa ansaittuun pistejakoon

AC Oulu on esiintynyt kahdella ensimmäisellä kierroksella yhden tappion ja tasapelin merkeissä. Vierasjoukkue aloitti urakkansa tappiollisesti SJK:ta vastaan ja pelasi perään runsasmaalisen pistejaon FC Interin kanssa. Oululaiset olivat lähellä jäädä myös Turussa ilman pisteitä, mutta laivastonsinisten tasoitus syntyi lisäajan lopussa. Se ei ollut tapahtumien valossa ansaitsematonta, sillä vastustajan ei olisi pitänyt juhlia täyttä pistepottia. AC Oulun valmistavat ottelut eivät edenneet kaksisesti, mutta vierasjoukkueen pelaaminen on ollut Veikkausliigan alussa vain välttävistä tuloksista huolimatta paremmalla tasolla. Laivastonsinisten voittokaan ei olisi kuvannut iltaa heikosti. Vieraiden valmistavat ottelut eivät antaneet tosipelien alettua paremmin pelanneiden pohjanmaalaisten otteista samanlaista vaikutelmaa. AC Oulu lähtee otteluun yli 50 prosentin ennakkosuosikkina ja hyötyy myös siitä, että EIF ei pääse pelaamaan kotikentällään. Ottelussa on aineksia myös runsasmaalisuuteen, mutta hyvät peli-ideat löytyvät näillä kerroinasetteluilla vähämaalisuuden kautta.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.