FC Haka – EIF vihje ja kertoimet

FC Haka – EIF
Tehtaan kenttä
12/04/2024 – 18.00

Vihjemedia vihje – FC Haka voittaa – Kerroin 1.68* Pinnacle

(Kertoimet vedettiin 12/04 klo. 11.00)

Parhaat kertoimetVeikkausMr GreenBet365
FC Haka voittaa1.63*1.68*1.60*
Tasapeli3.95*4.15*3.75*
EIF voittaa5.10*4.95*4.75*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • FC Haka pelasi ensimmäisellä kierroksella hieman odotettua heikommin kokemalla tappion kotonaan VPS:ää vastaan.
  • FC Haka ei esiintynyt avauksen ottelussaan kuin korkeintaan välttävästi ja oli jo 20 minuutissa kahden maalin tappiolla.
  • FC Hakan alakerta toimi talvikaudella hyvin, mutta kotijoukkueen puolustus oli ensimmäisellä jaksolla selvästi epävarma.
  • FC Hakan kokoonpanon kannalta oli huonoa, että Ryan Mahuta on sivussa hankkiessaan itselleen avauksesta pelikiellon.
  • EIF on materiaaliltaan ja taitotasoltaan Veikkausliigan heikoin miehistö, ja vieraiden sesongista on helppo luvata vaikeaa.
  • EIF aloitti kautensa Veikkausliigassa esiintymällä viisi maalia sisältäneessä tappiollisessa illassa IFK Mariehamnia vastaan.
  • EIFin mahdollisuudet säilyä ovat jo näin sesongin alun kannalta hyvin epätodennäköiset. Vieraiden rosteri on niin kevyt.
  • FC Hakan kuuluu olla kotonaan vahva ennakkosuosikki, sillä isännät ottavat koko pistepotin noin 61,5 prosentin arviolla.

Jalkapallon Veikkausliigassa yhteen iskevät FC Haka ja EIF. Kotijoukkue pelasi ensimmäisellä kierroksella tappiolliseen koitokseen päättyneen ottelun VPS:ää vastaan, vaikka valkeakoskelaisilla piti olla hyvät saumat yltää vähintään tasapeliin. Pirkanmaalaiset olivat kuitenkin ongelmissa varsinkin ensimmäisen jakson avauspuoliskon aikana, kun vastustaja pääsi viimeistelemään pari kertaa. Taisto oli ensimmäisen 20 minuutin jälkeen vastustajalle jo kahden maalin johdossa. FC Hakan alakerta toimi talvikaudella hyvin, mutta kotijoukkueen puolustus oli Veikkausliigan avauksessa odotettua heikompi ja epävarmempi. Ryan Mahutalle tuli myös pelikieltoa. Vierasjoukkue on materiaaliltaan ja taitotasoltaan Veikkausliigan heikoin miehistö, ja vieraiden sesongista on helppo ennakoida tuskaista. Tammisaarelaisille pelaaminen Veikkausliigassa on upea juttu, mutta kevyiden vihreäpaitojen mahdollisuudet pitää itsensä pääsarjassa ovat jo valmiiksi pienet. Vieraat pelasivat ensimmäisellä kierroksella tappiollisesti, kun sarjanousija esiintyi pisteittä päättyneessä ottelussa IFK Mariehamnia vastaan.

Valkeakoskelaiset avasivat urakkansa tappiolla Raitaa vastaan

FC Haka lähti ensimmäiseen otteluunsa VPS:ää vastaan kotietunsa turvin ennakkosuosikkina, mutta valkeakoskelaiset joutuivat ensimmäisen jakson puoliväliin mennessä kahden maalin tappioasemaan. Valkopaidat eivät päässeet pelaamana varsinkaan ensimmäisellä jaksolla lainkaan toivomallaan tavalla ja oli varsinkin puolustuksellisesti yllättävän haparoiva ja epävarma. Pirkanmaalaiset pelasivat talvikaudella alakertansa osalta suureksi osaksi hyvin, mutta samaa ei voinut sanoa ensimmäisen kierroksen avauspuoliskon tekemisestä varsinkaan 20 minuutin osalta. FC Haka on materiaaliltaan ja taitotasoltaan merkittävästi EIFiä parempi miehistö, joten kotijoukkueelle tarjoutuu heti perään hyvä mahdollisuus päästä avaamaan voittotilinsä Veikkausliigan heikoimman ryhmän kustannuksella. Isäntien pitäisi pystyä ottamaan tällainen ottelu hyvin hallintaansa, sillä tasoeron tulisi olla valkeakoskelaisten eduksi merkittävä. Oli toki totta, että puolustuksen Ryan Mahutan ottama pelikielto oli valitettava. Hän nappasi toisen keltaisen korttinsa, kun lisäaikaa oltiin ehditty pelata vasta hetken aikaa.

Vierasjoukkue pelaa auttamatta hyvin kevyellä rosterilla

EIFille esiintyminen Veikkausliigassa on jo itsessään loistava suoritus, mutta vierasjoukkueen mahdollisuudet pitää itsensä pääsarjassa ovat jo valmiiksi pienet. Tammisaarelaiset ovat Veikkausliigan heikoin miehistö, joten vihreäpaitojen kaudesta on lupa odottaa alusta lähtien vaikeaa. Sarjanousija pystyy todennäköisesti ottamaan välillä yksittäisiä koviakin päänahkoja, mutta olisi yllättävää, jos vieraat voisivat pitää itsensä Veikkausliigassa näin kevyellä ja heikolla rosterilla. EIF pelasi avauksessaan tappiolliseen otteluun päättyneessä taistossa IFK Mariehamnia vastaan. Tammisaarelaiset saivat hyökkäyspään onnistumisia iskemällä kahdesti, mutta vierasjoukkueen alakerta oli heti ensimmäisessä ottelussa ongelmissa. Vastustaja osui silti kolmannen kerran vasta viitisen minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua. Vihreäpaitojen puolustusta tullaan testaamaan perjantaina vähintään yhtä paljon kuin ensimmäisessä ottelussa IFK Mariehamnin kohdalla. EIFin tulee olla vahvan altavastaajan asemassa, ja vierasjoukkuetta vastaan pelaaminen onkin näillä kerroinasetteluilla hyvä vaihtoehto.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.