Washington Capitals – Edmonton Oilers vihje ja kertoimet

Washington Capitals – Edmonton Oilers
Capital One Arena
24/11/2023 – 22.00

Vihjemedia vihje – Edmonton Oilers voittaa – Kerroin 2.40* Bet365

(Kertoimet vedettiin 24/11 klo. 11.30)

Parhaat kertoimetVeikkausPinnacleBet365
Washington Capitals voittaa3.00*2.73*2.45*
Tasapeli4.35*4.45*4.20*
Edmonton Oilers voittaa2.00*2.21*2.40*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Washington Capitals on pelannut hyvän alkukauden, esiintynyt odotuksiin nähden vahvasti ja ollut vähintään rosterinsa mukaisessa iskussa.
  • Washington Capitals saapuu taistoon viiden ottelun voittoputkessa, ja kotijoukkue nappasi viimeksi voiton jatkoilla Buffalo Sabresia vastaan.
  • Washington Capitalsin pisteodottama on ollut hyvin lähelle toteutunutta, joten kotijoukkue on saanut pääasiassa ansaitsemaansa menestystä.
  • Washington Capitalsin uusin voitto olisi voinut mennä myös niukasti Buffalo Sabresin eduksi, joka ei ollut otteidensa valossa heikompi ryhmä.
  • Edmonton Oilers on alkukauden kummajainen, sillä vierasjoukkue on ollut tuloksellisesti edelleen surkea ja kokenut taas lähiaikoina tappioita.
  • Edmonton Oilers on pelannut isosti tauluaan paremmin, sillä alisuorittaneen vierasjoukkueen toteutuneet ovat yhä kaukana pisteodottamasta.
  • Edmonton Oilers on heittämällä alkukauden suurin pettymys, mutta vierasjoukkueen on jossain vaiheessa alettava saada kunnolla menestystä.
  • Edmonton Oilers on valtavasti tuloksiaan vahvempi ryhmä ja yhä ansaittu ennakkosuosikki. Edmonton Oilers voittaa noin 45 prosentin arviolla.

Jääkiekon NHL:ssä yhteen iskevät Washington Capitals ja Edmonton Oilers. Kotijoukkue on ollut hyvässä pelivireessä ja saanut viidestä edellisestä ottelustaan yhtä monta voittoa. Isännät ovat esiintyneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti varsinaisella peliajalla Columbus Blue Jacketsia vastaan ja jatkojen kautta Buffalo Sabresia vastaan. Punapaidat ovat pelanneet muutenkin odotuksiin nähden vähintään materiaalinsa ja taitotasonsa mukaisesti edenneen alkukauden ja ollut pisteodottamien valossa lähellä toteutunutta. Viimeksi tullut voitto olisi voinut kuitenkin kääntyä hyvin pelillisesti ja maaliodottamien valossa myös vastustajan niukkaan voittoon. Vierasjoukkue on jatkanut tuloksellisesti surkeassa pelivireessä, vaikka öljyseura on pelannut yhä isosti pistepussiaan paremmin. Kanadalaisten menestyminen on jäänyt pisteodottamankin kannalta todella vaatimattomaksi. Vieraiden olisi pitänyt saada huomattavasti parempaa menestystä. Kyseessä on rajusti tuloksiaan vahvempi miehistö, mutta albertalaiset ovat olleet myös lähiaikoina heikossa pelivireessä.

Kotijoukkue pelannut odotuksiin nähden vahvan alkukauden

Washington Capitals on ollut alkukaudesta odotuksiin nähden hyvässä pelivireessä, vaikka kotijoukkue on kärsinyt maalinteon vaikeuksista ja hyökkäyspään tukkoisuudesta. Isännät ovat saaneet kuitenkin hyvin onnistumisia ja pystyneet pelaamaan varsinkin puolustussuuntaan vahvasti. Punapaidat ovat olleet ongelmissa maalipaikkojen luomisen ja etenkin viimeistelyn kanssa, mutta omissa tilanne on ollut pääasiassa vahvaa tekoa. Washington Capitals pääsee iltaan komeassa voittoputkessa ja saanut pisteodottamansa kannalta suureksi osaksi ansaitsemansa pistepotin, mutta viimeksi tullut voitto Buffalo Sabresista ei olisi ollut väärin kääntyä vastustajalle. Kaveri ei ollut pelillisesti ja maaliodottamien kannalta heikompi miehistö. Sama juttu oli vielä selkeämmin toiseksi edellisessä ottelussa Columbus Blue Jacketsia vastaan, jossa vastustaja olisi ansainnut parempaa menestystä ja jopa voittaa varsinaisella peliajalla. Washington Capitals on hyvästä sijoituksestaan huolimatta kotonaan heikompana ryhmänä ansaittu altavastaaja myös tuloksellisesti surkeasti pelannutta Edmonton Oilersia vastaan.

Alisuorittaneet kanadalaiset pelanneet edelleen rajusti alakanttiin

Siinä missä Washington Capitals on pelannut odotuksiin nähden hyvän alkukauden, niin Edmonton Oilersin tilanne on ollut täysin toiseen suuntaan. Vierasjoukkueen alkukausi on ollut tuloksellisesti täyttä tuskaa. Kanadalaiset ovat olleet edelleen hämmästyttävän heikossa pelivireessä. Vieraat ovat pelanneet otteidensa valossa vahvasti tuloksiaan paremmin, mutta albertalaisten menestyminen on jäänyt silti vaatimattomaksi. Edmonton Oilers pelasi edellisellä kierroksella tappiollisesti Carolina Hurricanesia vastaan siten, että vastustaja onnistui maalinteossa kuusi kertaa ja niistä viimeisen tyhjiin. Numerot eivät taaskaan kuvanneet iltaa hyvin. Vastustaja ei ollut otteidensa valossa parempi miehistö. Sama juttu on toistunut vierailla monta kertaa aiemminkin. Toiseksi edellisellä kierroksella tuli sentään datankin valossa ansaittu tappio Florida Panthersille. Edmonton Oilers on niin paljon tuloksiaan parempi miehistö, että vierasjoukkue ei voi jatkaa enää pitkään tällaisessa pelivireessä. Kanadalaisten on alettava saada myös laajassa kuvassa onnistumisia oikeuttamallaan tavalla.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.