Vegas Golden Knights – Florida Panthers vihje ja kertoimet

Vegas Golden Knights – Florida Panthers
T-Mobile Arena
14/06/2023 – 03.00

Vihjemedia vihje – Florida Panthers – Kerroin 3.23* Suprabets

(Kertoimet vedettiin 12/06 klo. 12.40)

Parhaat kertoimetVeikkausBet365Suprabets
Vegas Golden Knights voittaa2.02*2.00*2.05*
Tasapeli4.25*4.20*4.40*
Florida Panthers voittaa2.98*3.10*3.25*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Vegas Golden Knights johtaa NHL:n finaalisarjaa voitoin 3-1 ja saa kotonaan ensimmäisen mahdollisuuden juhlia Stanley Cupin valloitusta.
  • Vegas Golden Knights on ollut finaalisarjassa ehdottomasti parempi miehistö, mutta Florida Panthers ei ole kuitenkaan vielä täysin ulkona.
  • Vegas Golden Knights voitti edellisen kohtaamisen numeroin 2-3 ja esiintyi myös maaliodottamien kannalta voittoon oikeuttavalla tavalla.
  • Vegas Golden Knights meni viime ottelussa puolessa tunnissa kolme maalia edelle, eikä Florida Panthersin puolittainen kiri tuonut tulosta.
  • Florida Panthers oli edellisessä ottelussa selvästi odotuksia heikompi, mutta vierasjoukkue on ollut samassa tilanteessa jo tosin aiemminkin.
  • Florida Panthersin viime ottelun tekemisestä kertoi hyvin se, että puolikuntoinen Matthew Tkachuk loi ryhmästään eniten maaliodottamaa.
  • Florida Panthers on selkä seinää vasten, ja vaikka vierasjoukkue on ollut yllättävän kehno, niin Panttereita ei ole varsinkaan henkisesti lyöty.
  • Vegas Golden Knights on kiistaton ennakkosuosikki, mutta parhaat pelivalinnat löytyvät Florida Panthersista, joka voittaa noin 31,5 pinnalla.

Jääkiekon NHL:n finaalisarja jatkuu, kun Vegas Golden Knights isännöi Florida Panthersia. Kotijoukkue saa ensimmäisen mahdollisuuden juhlia Stanley Cupia, sillä isännät ovat finaalisarjassa edellä voitoin 3-1 ja pelanneet myös nykyiseen tilanteeseen oikeuttavalla tavalla. Lasvegasilaiset voittivat finaalisarjan edellisen taiston maalein 2-3 ja olivat menneet jo ottelun ensimmäisen puoliskon aikana kolme maalia edelle. Pantterit tuli vielä maalin päähän, mutta loppukiri jäi kuitenkin ansaitusti vajaaksi. Punavalkoiset olivat viimeksi ehdottomasti pettymys ja odotuksia heikommalla jalalla, mutta kissapaidat ovat olleet toisaalta tässä tilanteessa myös aiemmin. Vegas Golden Knights voitti viimeksi maaliodottamien valossa ansaitusti, ja Florida Panthers jäi datankin näkökulmasta oikeutetusti toiseksi. Matthew Tkachuk pelasi viimeksi puolikuntoisena, mutta hän loi silti vierailta eniten maaliodottamaa. Se kertoi Panttereiden osalta hyvin edellisen ottelun tekemisen tasosta. Vierasjoukkue ei kuitenkaan ole vielä suinkaan lyöty, ja finaalisarjan katkaiseminen on varmuudella etenkin henkisesti vaikea juttu.

Kotijoukkue oikeutetusti voiton päässä Stanley Cupista

Vegas Golden Knights on pelannut finaalisarjassa kiistatta Florida Panthersia paremmin, ja kotijoukkue on oikeutetusti voiton päässä Stanley Cupin voitosta. Isännät ovat olleet ehdottomasti vahvempi miehistö ja pääsevät tavoittelemaan Stanley Cupin valloitusta ensimmäistä kertaa kotiyleisönsä edessä. Lasvegilaiset olivat viimeksi varsinkin ottelun ensimmäisen puoliskon aikana vahvassa iskussa ja siirtyivät parhaimmillaan jo kolmen maalin karkumatkalle. Florida Panthers sai aikaiseksi vielä puolittaisen loppukirin, mutta paremmuudesta ei kuitenkaan jäänyt myöskään maaliodottamien kannalta kahta sanaa. Nevadalaisilta on löytynyt monipuolisuutta, laajuutta ja kykyä ratkaista finaalisarjan otteluita kissapaitoja enemmän. Pitää kuitenkin muistaa, että siinä missä Vegas Golden Knights on osoittanut olevansa ainakin toistaiseksi Florida Panthersia parempi ryhmä, niin kotijoukkueelle finaalisarjan katkaiseminen on valtava haaste. Kissapaidat tulevat varmasti myös parantamaan edellisestä ottelusta, joten lasvegasilaiset ovat vielä kaukana mestaruudesta.

Viimeksi heikosti pelannut vierasjoukkue selkä seinää vasten

Florida Panthers on ollut tässä tilanteessa aiemmin, sillä vierasjoukkue oli Toronto Maple Leafsia vastaan lähes toivottoman tehtävän edessä. Ottelusarja kuitenkin kääntyi lopulta kissapaitojen eduksi. Punavalkoiset ovat finaalisarjassa vastaavassa paikassa, ja vieraat eivät ole pelanneet missään tapauksessa sellaisella tavalla, jolla voisi tavoitella realistisesti varsinkaan kolmea voittoa. Miamilaiset eivät ole onnistuneet tuloksellisesti tai pelillisesti, mutta finaalisarja ei ole vielä suinkaan taputeltu. Florida Panthersilta on lupa odottaa tulevassa ottelussa ja pakkopaikassa vahvasti edellistä taistoa parempaa tekemistä. Toki on sanomattakin selvää, että kissapaidoilla ei ole edes muuta vaihtoehtoa, sillä varsinkin edellisen ottelun ensimmäisen puolisko oli sen verran vahvasti vastustajan hallinnassa. Florida Panthersin edellisen ottelun tekemisestä kertoo hyvin se, että Matthew Tkachuk pelasi puolikuntoisena, mutta hän loi kuitenkin ryhmästään eniten maaliodottamaa. Se ei voi jatkua enää, ja Tkachukin pelaaminen on muutenkin epävarmaa. Ainakaan hän ei ole täydessä iskussa.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.