Vegas Golden Knights – Dallas Stars vihje ja kertoimet

Vegas Golden Knights – Dallas Stars
T-Mobile Arena
04/05/2024 – 05.00

Vihjemedia vihje – Dallas Stars voittaa – Kerroin 2.52* Vivatbet

(Kertoimet vedettiin 02/05 klo. 11.50)

Parhaat kertoimetVeikkausPinnacleVivatbet
Vegas Golden Knights voittaa2.52*2.51*2.52*
Tasapeli4.05*4.09*4.47*
Dallas Stars voittaa2.36*2.45*2.52*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Vegas Golden Knights ja Dallas Stars ovat pelanneet ottelusarjassaan tilanteeseen, jossa vierasjoukkue on lähellä mennä jatkoon.
  • Vegas Golden Knights on napannut ottelusarjassa muutaman voiton, joten Dallas Starsilla on kaksi ottelupalloa jatkaa matkaansa.
  • Vegas Golden Knights on ollut pelillisesti ja maaliodottamien osalta ansaitusti Dallas Starsia heikompi ryhmä ja siten ongelmissa.
  • Vegas Golden Knightsin ja Dallas Starsin edellinen kohtaaminen päättyi texasilaisten oikeutettuun voittoon kotona numeroin 3-2.
  • Vegas Golden Knights avasi ottelusarjan tuloksellisesti hyvin, mutta kotijoukkue on ollut varsinkin sen jälkeen huonompi miehistö.
  • Dallas Starsin ei tarvitse muuttaa juuri mitään, sillä vieraiden otteilla pääseminen jatkoon tulisi olla enemmän kuin hyvin tehtävissä.
  • Dallas Stars löytyy rankingista Vegas Golden Knightsin yläpuolelta, joten vieraiden pitää olla tien päälläkin pieni ennakkosuosikki.
  • Parhaat peli-ideat löytyvät Dallas Starsin suorasta voitosta, jolle löytyy ylikertoimia. Se toteutuu noin 41 pinnan todennäköisyydellä.

Jääkiekon NHL:n pudotuspeleissä yhteen iskevät Vegas Golden Knights ja Dallas Stars. Kotijoukkue on saanut ottelusarjassa kaksi voittoa, kun taas alkuvaikeuksistaan hyvin palautuneet texasilaiset nappasivat miehistöjen edellisessä taistossa kolmannen kiinnityksensä. Vierasjoukkue on lunastanut itselleen kaksi ottelupalloa nappaamalla viimeksi kotonaan niukasti maalein 3-2 irronneen voiton. Isännät ovat olleet pelillisesti ja maaliodottamien valossa vihreäpaitoja heikompi ryhmä, joten on ollut datankin kannalta ansaittua, että vieraat ovat kaksikosta edellä ja pääsevät tavoittelemaan seuraavaksi ottelusarjan päättämistä. Viimeksi ratkaiseva osuma nähtiin hieman ennen toisen erän päätöstä, kun Jason Robertson onnistui maalinteossa ylivoimalla. Dallas Stars lähti ottelusarjaan rankingissa Vegas Golden Knightsia korkeammalta, joten vierasjoukkueen pelaaminen on ollut hyvin linjassa sen kanssa. Texasilaiset ovat olleet maaliodottamissa tasakentällisin merkittävästi kotijoukkuetta vahvempi ryhmä, joten vierailla on senkin kannalta hyvät saumat laittaa ottelusarja nyt pakettiin.

Selkä seinää vasten oleva kotijoukkue hävinnyt kolmesti putkeen

Vegas Golden Knights starttasi ottelusarjan tuloksellisesti hyvin nappaamalla kahdesta avaavasta taistosta kaksi voittoa. Isännät saivat ottelusarjalle vahvan startin, mutta vegasilaisten tilanne on mennyt sen jälkeen huomattavasti heikompaan suuntaan. Parasidelaiset ovat kokeneet kolmessa seuraavassa koitoksessa yhtä monta tappiota ja ovat siten selkä seinää vasten. Vegas Golden Knights on ollut pelillisesti ja maaliodottamien valossa kaksikosta heikompi miehistö, joten ei ole ollut väärin, että Dallas Stars on noussut alun vaikeuksiensa jälkeen voiton päähän kotijoukkueen pudottamisesta. Isännät ovat olleet vastustajaansa jäljessä varsinkin viidellä viittä vastaan luoduissa maaliodottamissa. Vegas Golden Knights on ajautunut henkisesti vaikeaan paikkaan, sillä kotijoukkueen pitäisi pystyä kääntämään ottelusarja edukseen menetettyään hyvän alkunsa jälkeen sen vastustajalleen. Isännät eivät ole esittäneet viime otteluissaan sellaisia otteita, joiden kannalta ongelmissa olleet parasidelaiset olisivat kotiedustaan huolimatta vahvoilla viemään ottelusarjan game seveniin.

Vihreäpaidat omaavat hyvät saumat laittaa ottelusarja pakettiin

Dallas Stars lähti ottelusarjaan rankingissa Vegas Golden Knightsia korkeammalta, joten vierasjoukkueen piti olla ennakkoon vahvoilla yltämään seuraavaan vaiheeseen. Tähtipaidat avasivat ottelusarjan kuitenkin heikosti joutumalla kahden ensimmäisen taiston jälkeen kaksi ottelua tappiolle. Texasilaiset ovat nousseet siitä silti heikosti nappaamalla kolme peräkkäistä voittoa ja olemalla otteidensa kannalta oikeutetusti hyvään pelivireeseen yltänyt miehistö. Dallas Stars nappasi viimeksi kotonaan maalin erolla irronneen voiton, ja tähtipaitojen ratkaisijaksi nousi Jason Robertson, joka onnistui maalinteossa hieman ennen toisen erän päätöstä. Dallas Starsin suomalaisista pelaajista Miro Heiskanen on ollut hyvässä iskussa iskettyään viisi tehopistettä, kun taas Roope Hintz on ollut huomattavasti vaisumassa pelivireessä. Hintz on saanut toistaiseksi yhden syöttöpisteen. Dallas Starsilla on tällä hetkellä vahva meno päällä ja lähtee myös vieraissa otteluun pienenä ennakkosuosikkina. Tähtipaitojen ei tarvitse muuttaa viime otteluiden kannalta juuri mitään, ja vieraille on luvassa hyvää pelattavaa.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.