Toronto Maple Leafs – Chicago Blackhawks vihje ja kertoimet

Toronto Maple Leafs – Chicago Blackhawks
Scotiabank Arena
17/10/2023 – 02.00

Vihjemedia vihje – Toronto Maple Leafs voittaa – Kerroin 1.62* Vivatbet

(Kertoimet vedettiin 15/10 klo. 20.30)

Parhaat kertoimetVeikkausBet365Vivatbet
Toronto Maple Leafs voittaa1.45*1.44*1.62*
Tasapeli4.50*5.25*5.20*
Chicago Blackhawks voittaa5.30*5.25*4.90*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Toronto Maple Leafs on aloittanut urakkansa NHL:ssä osittain odotetun vahvasti nappaamalla heti ensimmäisistä otteluistaan kaksi voittoa.
  • Toronto Maple Leafs lähti NHL:ään jopa suurimpana mestarisuosikkina, ja kotijoukkueen alkukauden otteet ovat olleet pääasiassa vahvoja.
  • Toronto Maple Leafs oli pelillisesti ja maaliodottamissa edellä heti avauksessaan Montreal Canadiensia vastaan, vaikka ratkaisu tuli jatkoilla.
  • Toronto Maple Leafs on tehnyt heti hyökkäyspäässä hyvää jälkeä, mutta sinipaitojen alakerta ei ole ollut missään nimessä odotetulla tasolla.
  • Toronto Maple Leafsilta on syytä odottaa myös tulevissa otteluissa vahvaa menestystä ja tekemisen tasoa, sillä isäntien rosteri on kiitettävä.
  • Chicago Blackhawks nappasi ensimmäisestä ottelustaan yllättävän voiton, mutta vierasjoukkue on kokenut sen jälkeen heti kaksi tappiota.
  • Chicago Blackhawks starttasi matkansa odottamattomalla voitolla ja punapaidat pelasivatkin avauksessaan ehdottomasti yllättävän hyvin.
  • Chicago Blackhawks pelasi edellisellä kierroksella tappiollisesti Montreal Canadiensia vastaan, ja vastustaja oli jäällä lievästi parempi ryhmä.
  • Chicago Blackhawksin materiaali ja taitotaso ovat NHL:n häntäpäätä, sillä vieraiden rosterilla on vaikea odottaa lainkaan hyvää menestystä.
  • Toronto Maple Leafs lähtee iltaan kertoimiaan suurempana ennakkosuosikkina. Kotijoukkue nappaa täyden pistepotin noin 64 prosentilla.

Jääkiekon NHL:ssä yhteen iskevät Toronto Maple Leafs ja Chicago Blackhawks. Kotijoukkue on pelannut kahdella ensimmäisellä kierroksella kahden voiton merkeissä. Isännät esiintyivät ensimmäisessä ottelussaan voitollisesti rankkareilla Montreal Canadiensia vastaan, vaikka sinipaidat olisivat ansainneet juhlia voittoa jo varsinaisella peliajalla. Vaahterapaidat pelasivat toisella kierroksella voitollisesti Minnesota Wildiä vastaan onnistumalla maalinteossa seitsemän kertaa. Paremmuudesta ei jäänyt kahta sanaa. Toronto Maple Leafs on yksi NHL:n suurimmista mestariehdokkaista, ja kotijoukkuetta pidetään osassa arvioita jopa sarjan parhaana ennakkosuosikkina. Vierasjoukkue on materiaaliltaan ja taitotasoltaan NHL:n häntäpäätä. Punapaidat lähtivät Änäriin pelaamalla lähtökohtaisesti paikoista viimeisten joukossa. Vieraat nappasivat ensimmäisestä ottelustaan yllättävän hyvin pelaamalla voiton Pittsburgh Penguinsista, mutta heikolla rosterilla esiintyvät illinoisilaiset ovat kokeneet sen jälkeen kaksi tappiota. Ne tulivat pelillisesti ja maaliodottamien näkökulmasta ansaitusti.

Kotijoukkue pelannut alussa kaksi runsasmaalista ottelua

Toronto Maple Leafs on oikeutetusti yksi NHL:n parhaista mestariehdokkaista, ja kotijoukkueen materiaalilla ja taitotasolla onkin lupa odottaa isänniltä vahvaa menestystä heti ensimmäisistä ottelukierroksista ja viikoista lähtien. Sinipaidat ovat aloittaneet urakkansa kahdella voitolla, mutta ensimmäisestä ottelusta olisi pitänyt tulla voittomaalikilpailussa irronneen voiton sijasta täysi pistepotti. Toki vastustaja ei ollut kaukana juhlia itse jopa suoraa voittoa. Ei ollut kuitenkaan millään tavalla väärin, että kaveri ei pystynyt säilyttämään johtoasemaansa. Vaahterapaidat ovat tehneet kahdessa ensimmäisessä ottelussaan suureksi osaksi hyökkäyspäässä hyvää työtä, mutta samaa ei voi sanoa puolustuksen osalta. Omissa on soinut kuitenkin kahdessa ensimmäisessä ottelussa yhdeksän kertaa. Toronto Maple Leafsin ratkaisuvoima on erinomaisella tasolla, ja kotijoukkueella on hyvät saumat juhlia heti kolmatta voittoaan. On kuitenkin heti perään sanottava, että isäntien paperilla myös mainion alakerran työskentelyn on mentävä parin ensimmäisen illan perusteella ehdottomasti parempaan suuntaan.

Avauksensa vienyt vierasjoukkue pelaa kesyllä rosterilla

Chicago Blackhawks pelasi ensimmäisellä kierroksella odotuksia paremmin nappaamalla komeasti täyden pistepotin Pittsburgh Penguinsia vastaan. Vierasjoukkue aloitti urakkansa saamalla hienon voiton ja pelaamalla kiistatta yllättävän vahvan ottelun. Superlahjakkus Connor Bedard sai myös heti ensimmäisessä ottelussa pistetilinsä auki ja on kerännyt muutenkin kolmessa ensimmäisessä ottelussa kolme tehopistettä. Punapaidat ovat esiintyneet avauksensa jälkeen kahdessa tappiollisessa ottelussa. Tappioista ensimmäinen tuli Boston Bruinsia vastaan. Lopullinen ratkaisu syntyi tyhjään maaliin. Voitto meni kuitenkin myös lähtökohtaisesti oikeaan paikkaan. Viimeksi tuli niukka tappio Montreal Canadiensia vastaan. Kaveri oli parhaimmillaan kolmen maalin johtoasemassa. Se kuihtui kolmannessa erässä maalin taistoksi, mutta loppukiri jäi kesken. Molemmat tappiot tulivat pelillisesti ja maaliodottamien näkökulmasta ansaitusti. Chicago Blackhawks on jo rankingissa niin paljon Toronto Maple Leafsin takana, että vieraiden pitää olla ansaitusti vahva altavastaaja.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.