Seattle Kraken – San Jose Sharks vihje ja kertoimet

Seattle Kraken – San Jose Sharks
Climate Pledge Arena
23/11/2023 – 05.00

Vihjemedia vihje – Seattle Kraken voittaa – Kerroin 1.65* Tonybet

(Kertoimet vedettiin 22/11 klo. 15.40)

Parhaat kertoimetVeikkausPinnacleTonybet
Seattle Kraken voittaa1.50*1.58*1.65*
Tasapeli5.00*5.04*4.70*
San Jose Sharks voittaa4.90*4.72*4.50*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Seattle Kraken on NHL:n keskikastiin kuuluva miehistö, joka on pelannut suureksi osaksi odotusten mukaisesti edenneen alkukauden.
  • Seattle Kraken on esiintynyt syksyllä pääasiassa materiaalinsa ja taitotasonsa mukaisesti ja olisi ansainnut jopa vähän enemmän pisteitä.
  • Seattle Krakenin pisteodottama on ollut vähän toteutunutta korkeammalla tasolla, joten isännät ovat kärsineet lievästi myös epäonnesta.
  • Seattle Kraken hävisi viimeksi hyvin tasaisen ottelun jatkoilla Calgary Flamesille. Vastustaja oli otteidensa valossa minimaalisesti vahvempi.
  • San Jose Sharksin alkukausi on ollut edelleen tuskaa. Vierasjoukkue on saanut vain muutaman onnistumisen ja hävinnyt muuten koko ajan.
  • San Jose Sharks esiintyi toiseksi edellisellä kierroksella voitollisesti St.Louis Bluesista, mutta paluu arkeen tuli Vancouver Canucksia vastaan.
  • San Jose Sharksin tilanne ei ole sentään niin toivoton mitä vierasjoukkueen tuloksista voisi luulla, mutta Haiparvi on ollut silti hyvin heikko.
  • Seattle Krakenin kuuluu olla kotonaan vahvan ennakkosuosikin asemassa. Seattle Kraken ottaa täyden pistepotin noin 63 prosentin arviolla.

Jääkiekon NHL:ssä yhteen iskevät Seattle Kraken ja San Jose Sharks. Kotijoukkue on pelannut isoksi osaksi odotusten mukaisesti edenneen kauden. Isännät ovat esiintyneet pääasiassa materiaalinsa ja taitotasonsa mukaisesti läntisen konferenssin keskikastissa. Kyseessä on muutenkin NHL:n keskikastiin kuuluva miehistö, joka on ollut jopa hieman pisteodottamien valossa toteutuneita pisteitään paremmassa iskussa. Seattle Kraken on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Vancouver Canucksia vastaan ja tappiollisesti pitkän kaavan kautta Calgary Flamesia vastaan. Viimeksi tullut tappio ei ollut pelillisesti ja maaliodottamien valossa varsinaisesti väärin, mutta vastustaja oli datankin kannalta vain minimaalisesti vahvempi miehistö. Toiseksi edellisessä ottelussa tullut voitto oli pelillisesti ja maaliodottamien kannalta oikein. Vierasjoukkueen alkukausi on ollut edelleen hyvin tuskallinen. Haiparvi on saanut yhä vain muutamia onnistumisia ja hävinnyt muuten lähes järjestäen kaikki ottelunsa. Vieraat pelaavat toki vaatimattomalla materiaalilla ja taitotasolla, mutta kalifornialaiset eivät ole ainakaan ylittäneet pieniä odotuksiaan. Viimeksi tullut tappio Vancouver Canucksia vastaan oli datankin valossa ansaittu. Toki se oli myös selvästi odotettua.

Kotijoukkueella hyvät mahdollisuudet palata nopeasti takaisin voittoihin

Seattle Krakenin alkukaudessa ei ole ollut merkittävää heittelehtimistä odotuksiin nähden, vaan kotijoukkue on esiintynyt jo yllä mainitusti hyvin pitkälti materiaalinsa ja taitotasonsa mukaisella tavalla. Isännät ovat sarjan keskikastia ja taistelevat varmasti läpi sesongin läntisessä konferenssissa paikoista kahdeksan joukossa. Seattle Kraken olisi ansainnut alkukaudesta hieman enemmän pisteitä, sillä kotijoukkueen toteutuneet pisteet ovat jääneet hieman pisteodottamasta. Isännät ovat esiintyneet sen valossa lievästi tuloksiaan vahvemmin. Seattle Kraken olisi voinut napata viimeksi hyvin myös jatkoilla tulevan voiton, mutta kotijoukkue hävisi erittäin tasaisen ja pienten marginaalien koitoksen korkeintaan minimaalisesti paremmalle vastustajalle. Vastustaja nousi tasoihin kolmannen erän viimeisellä vitosella. Ratkaiseva maali syntyi jatkoajan neljännellä minuutilla. Otteluun lähdettiin käytännössä tasabuukista. Isännät saivat kuitenkin toiseksi edellisellä kierroksella oikeutetusti tulleen voiton. Datankin näkökulmasta heikompi vastustaja jäi ansaitusti ilman pisteitä. Seattle Krakenin kuuluu olla tällaisessa ottelussa varsinkin kotonaan vahvan ennakkosuosikin asemassa, ja kotijoukkueen pitäisikin ottaa taisto nopeasti hallintaansa.

Kovin vaatimaton Haiparvi saanut edelleen vain muutamia onnistumisia

San Jose Sharksin alkukausi on mennyt edelleen suureksi osaksi hyvin heikosti, sillä vierasjoukkue on saanut vain muutamia voittoja ja hävinnyt muuten kaikki taistonsa. Haiparvi on pystynyt nappaamaan sentään edes yksittäisiä onnistumisia, mutta kalifornialaisten tilanne on jatkunut muuten murheellisena. Vieraiden tekeminen on ollut huonoa ja toisaalta odotukset sesongin alla pienet. Ei kukaan varmasti odottanut juurikaan muuta kuin vaikeuksia, mutta kalojen alkukausi on ollut silti täyttä tuskaa. San Jose Sharks pelasi toiseksi edellisellä kierroksella voitollisesti St.Louis Bluesia vastaan ja nappasi sentään yhden komean voiton olemalla parempi neljän osuman erolla. Ottelu oli kuitenkin pelillisesti ja maaliodottamien valossa hyvin tasainen. Vastustaja ei ollut todellakaan montaa maali heikompi ryhmä. Vastustajan olisi pitänyt mennä nurin korkeintaan maalin erolla. Haiparvi pelasi edellisessä ottelussaan tappiollisesti Vancouver Canucksia vastaan ja koki oikeutetusti tulleen tappion. Vastustaja oli pelillisesti ja maaliodottamien kannalta vahvempi miehistö. San Jose Sharks on eittämättä NHL:n huonoin ryhmä ja varmasti vaikeuksissa myös valtaosassa tulevista otteluistaan. Heikoille vieraille on vaikea luvata muuta Seattle Krakeniakaan vastaan.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.