Seattle Kraken – Chicago Blackhawks vihje ja kertoimet

Seattle Kraken – Chicago Blackhawks
Climate Pledge Arena
15/12/2023 – 05.00

Vihjemedia vihje – Seattle Kraken voittaa – Kerroin 1.77* Vivatbet

(Kertoimet vedettiin 14/12 klo. 14.25)

Parhaat kertoimetVeikkausBet365Vivatbet
Seattle Kraken voittaa1.60*1.74*1.77*
Tasapeli4.60*4.25*4.95*
Chicago Blackhawks voittaa4.30*4.00*4.00*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Seattle Kraken on ollut viime viikkoina hyvin vaatimattomassa pelivireessä, sillä kotijoukkue on kokenut pääasiassa pelkkiä tappioita.
  • Seattle Kraken on nollut yllättävän surkeassa iskussa, vaikka kotijoukkue pääsi sentään viimeksi pitkästä aikaa takaisin voittojen pariin.
  • Seattle Kraken on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Minnesota Wildiä vastaan ja voitollisesti Florida Panthersista.
  • Seattle Kraken sai viimeksi lievästi ansaitusti irronneen voiton, sillä kotijoukkue oli pelillisesti ja maaliodottamien valossa hieman edellä.
  • Seattle Kraken on ollut otteidensa valossa hieman tuloksiaan parempi miehistö, joten kotijoukkue on kärsinyt myös huonosta onnesta.
  • Chicago Blackhawksin heikossa pelivireessä ei ole ollut vieläkään mitään yllättävää. Vierasjoukkueen tilanne on ollut odotetun hankala.
  • Chicago Blackhawks kuuluu edelleen ansaitusti NHL:n häntäpäähän, ja vierasjoukkueen rankingia ei ole ollut syytä nostaa ylemmäksi.
  • Chicago Blackhawks on palannut kahdella viime kierroksella takaisin tappioiden pariin otettuaan aluksi kahdesta ottelusta pari voittoa.
  • Seattle Kraken on huomattavasti Chicago Blackhawksia laadukkaampi ryhmä ja lähtee otteluun noin 59 prosentin ennakkosuosikkina.

Jääkiekon NHL:ssä toisensa kohtaavat Seattle Kraken ja Chicago Blackhawks. Kotijoukkue on ollut viime viikkoina heikossa pelivireessä, sillä isännät eivät ole saaneet monien tappioidensa ohella kuin muutamia voittoja. Tummansiniset ovat olleet jopa hämmästyttävän heikossa pelivireessä, joskin viimeksi tullut neljän maalin voitto Florida Panthersista oli jo itseluottamuksen ja joukkuehengen kannalta tärkeä asia. Seattle Kraken ei ole ollut pelillisesti ja maaliodottamien valossa lainkaan niin heikko miehistö mitä kotijoukkueen tulokset ovat kertoneet. Siitä hyvä esimerkki nähtiin toiseksi edellisellä kierroksella Minnesota Wildiä vastaan. Tummansiniset olivat kaikki tilanteet huomioiden otteidensa valossa vahvempi miehistö. Kaikki tilanteet mukaan laskien vastustaja oli heikompi ryhmä ja olisi voinut jäädä hyvin itse ilman pisteitä. Vierasjoukkue on ansaitusti yhä yksi NHL:n heikoimmista miehistöistä, joten punavalkoisten vaikeassa tilanteessa ei ole ollut nytkäää yllättävää. Vieraat saivat hetki sitten pari voittoa, mutta paluu arkeen on tapahtunut jälleen kahdessa viime ottelussa.

Kotijoukkueella eväitä huomattavasti parempaan menestykseen

Seattle Krakenin pelivire on ollut todella vaatimaton, sillä kotijoukkue on kokenut monia tappioita ja ollut tuloksellisesti jopa surkeassa iskussa. Tummansinisten materiaalilla ja taitotasolla se on ollut yllätys, sillä isännät eivät ole missään nimessä yksi NHL:n heikoimmista miehistöistä. Seattle Kraken on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Minnesota Wildia vastaan ja voitollisesti Florida Panthersista. Viimeksi tullut voitto ei ollut pelillisesti ja maaliodottamien valossa varsinaisesti väärin, mutta vastustaja jäi datankin kannalta vain aavistuksen toiseksi. Oli silti selvää, että tummansiniset eivät voineet saada yhtä hyvää onnistumista enää parempaan paikkaan. Toiseksi edellisellä kierroksella tullut tappio olisi voinut hyvin kääntyä kaikki tilanteet huomioiden toiseenkin suuntaan. Vastustaja ei ollut vahvempi miehistö. Seattle Krakenin pelaamisessa on ollut selkeästi heikkouksia ja parannettavaa, mutta kotijoukkue on kärsinyt myös epäonnesta. Toisaalta esimerkiksi hieman aiemmin tullut tappio jatkoilla Tampa Bay Lightningille olisi pitänyt olla jo varsinaisella peliajalla.

Häntäpään vierasjoukkue palannut takaisin tappioiden pariin

Chicago Blackhawks on pelannut hyvin pitkälti odotusten mukaisesti edenneen alkukauden. Vierasjoukkue on saanut yksittäisiä voittoja ja ilonaiheita, mutta punavalkoisten materiaali ja taitotaso ovat auttamatta liian heikkoja. Vieraiden rosterilla on ollut vaikea tavoitella nähtyä parempaa menestystä. Chicago Blackhakws nappasi vähän aikaa sitten kaksi voittoa, joista vierasjoukkue sai toisen varsinaisen peliajan puitteissa Anaheim Ducksista ja jälkimmäisen St.Louis Bluesista. Punavalkoiset pelasivat edellisellä kierroksella tappiollisesti Edmonton Oilersia vastaan. Kaveri oli pelillisesti ja maaliodottamien valossa selkeästi vahvempi miehistö. Paremmuudesta ei jäänyt kahta sanaa. Vain alku lupasi muuta. Toiseksi edellisellä kierroksella tullut tappio Washington Capitals oli kuitenkin datankin kannalta yläkanttiin. Vastustaja ei ollut kaikki tilanteet huomioiden parempi miehistö. Chicago Blackhawks on myös jatkoa ajatellen yksi läntisen konferenssin heikoimmista miehistöistä, ja vieraiden rosterilla on helppo luvata yksittäisistä voitoista huolimatta vaikeuksia myös tulevissa otteluissa.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.