San Jose Sharks – Vancouver Canucks vihje ja kertoimet

San Jose Sharks – Vancouver Canucks
SAP Center
03/11/2023 – 04.30

Vihjemedia vihje – Vancouver Canucks voittaa – Kerroin 1.81* Mr Green

(Kertoimet vedettiin 02/11 klo. 11.20)

Parhaat kertoimetVeikkausPinnacleMr Green
San Jose Sharks voittaa4.25*3.82*3.80*
Tasapeli4.75*4.75*4.40*
Vancouver Canucks voittaa1.62*1.73*1.81*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • San Jose Sharks lähti NHL:ään heikoimpana tai vähintään toiseksi huonoimpana miehistönä ja on pelannut sen mukaisen alkukauden.
  • San Jose Sharksin pelaaminen on ollut läpi alkukauden vaatimatonta, ja Haiparven tekeminen onkin ollut kaikkea muuta kuin kaksista.
  • San Jose Sharksilta ei odotettu tällä sesongilla käytännössä mitään, mutta kotijoukkue on ollut siihenkin nähden kurjassa pelivireessä.
  • San Jose Sharks on hävinnyt alkukaudesta kaikki ottelunsa varsinaisella peliajalla paitsi yhden kerran venyttänyt ratkaisua edes jatkoille.
  • Vancouver Canucks on pelannut tuloksellisesti hyvän alkukauden, mutta vierasjoukkue on ollut ensimmäisinä viikkoina myös onnekas.
  • Vancouver Canucks on saanut alkukaudesta hyvin onnistumisia, mutta vierasjoukkue on napannut myös liikaa pisteitä ja ylisuorittanut.
  • Vancouver Canucks avasi marraskuun ottamalla selkeästi tulleen voiton Nashville Predatorsista ja on lähellä juhlia perään toista voittoa.
  • Vancouver Canucksille on tiedossa hyvää pelattavaa, sillä huomattavasti parempi vierasjoukkue on noin 58 prosentin ennakkosuosikki.

Jääkiekon NHL:ssä yhteen iskevät San Jose Sharks ja Vancouver Canucks. Kotijoukkue on pelannut odotusten mukaisesti edenneen surkean alkukauden ja hävinnyt tähän mennessä kaikki ottelunsa. Isänniltä ei odotettu tällä sesongilla käytännössä mitään, mutta Haiparvi on ollut silti jopa hämmästyttävän heikko. Toki pitää muistaa, että sarjan heikoin miehistö on pelannut alkukaudesta vaikean otteluohjelman keskellä. Se ei kuitenkaan muuta sitä, että kalifornialaisilla ei kasassa ei ole ensimmäistäkään voittoa ja tuskaa on riittänyt kaukalon molemmissa päissä. Vierasjoukkue on pelannut tuloksellisesti vahvan alkukauden, mutta kanadalaiset ovat keränneet liikaa pisteitä ja ylisuorittaneet. Vieraat eivät ole olleet pelillisesti ja maaliodottamien valossa tulostensa mukaisessa iskussa, joten sinipaidoilla on ollut myös hyvää onnea. Vancouver Canucks nappasi marraskuun ensimmäisestä ottelustaan voiton Nashville Predatorsia vastaan, ja vaikka vierasjoukkueen sijoitus on hieman yläkanttiin, niin sinipaitojen pitäisi olla lähellä heti perään toista voittoa. Ainakaan vastustaja ei voisi olla kevyempi.

Onneton kotijoukkue hävinnyt tähän mennessä kaikki ottelunsa

San Jose Sharks oli NHL:n alla monien papereissa sarjan heikoin miehistö, ja kotijoukkueelta ei odotettu tällä sesongilla pääasiassa mitään. Isännät ovat olleet jopa siihenkin nähden surkeita. Kalifornialaiset ovat hävinneet kaikki ottelunsa ja vieneet vain yhden taistonsa edes jatkoajalle. Haiparvi on ollut niin onnettomassa pelivireessä, että sarjan huonoimmalta ryhmältä on vaikea odottaa tasonnostoa myöskään tulevissa otteluissa. Toki otteluohjelma on ollut haastava, mutta se ei kuitenkaan muuta isoa kuvaa. San Jose Sharks on ollut pelillisesti ja maaliodottamien valossa niin heikossa pelivireessä, että kotijoukkue on pystynyt alittamaan jopa sitä kohtaan asetetut hyvin pienet odotukset. Isännät ovat pelanneet parissa viime ottelussaan tappiollisesti Carolina Hurricanesia ja Washington Capitalsia vastaan. Kalifornialaisten ratkaisuvoima on ollut vaatimatonta, mutta myöskään kaukalon toisessa päässä ei ole juuri vastuunkantajia löytynyt. Ottelu Tampa Bay Lightningia vastaan oli siitä hyvä esimerkki. Kahdessa sen jälkeen pelatussa taistossa on ollut sentään vähän parempaa tekemistä.

Vierasjoukkue tuloksistaan huolimatta ylisuorittanut ja ollut onnekas

Vancouver Canucksin alkukausi on ollut tuloksellisesti onnistunut ja edennyt muutenkin suureksi osaksi hyvin, mutta vierasjoukkue on kerännyt samalla liikaa pisteitä ja ylisuorittanut. Sinipaidat eivät ole olleet tulostensa mukaisessa pelivireessä, sillä vieraiden peliesitykset ja maaliodottamat eivät oikeuttaisi näin korkeaan sijoitukseen. Viimeistely on ollut liian korkealla tasolla ja toisaalta maalivahdit ovat olleet ansaitsemattoman hyviä. Kanadalaiset ovat pelanneet kuitenkin muuten hyvän alkukauden ja voivat olla pääasiassa tyytyväisiä. Onnistumisia on tullut hyvällä kattauksella ja myös edellisissä otteluissa. Viimeksi täysi pistepotti irtosi kolmen maalin erolla Nashville Predatorsia vastaan. Vancouver Canucks on materiaaliltaan ja taitotasoltaan huomattavasti San Jose Sharksia parempi miehistö, joten vierasjoukkue lähtee otteluun reissussakin vahvana ennakkosuosikkina. Kanadalaisten pistetahti ei tule näillä otteilla jatkumaan pitkään samanlaisena, mutta Haiparvi on sen verran kevyt vastustaja, että sinipaitojen pitäisi pystyä ottaa tällainen ottelu vieraissakin sujuvasti hallintaansa.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.