Saksa U20 – Ruotsi U20 vihje ja kertoimet

Saksa U20 – Ruotsi U20
Scotiabank Centre
27/12/2022 – 20.30

Vihjemedia vihje – Ruotsi U20 voittaa -3,5 maalin tasoituksella – Kerroin 2.55* STS Bet

(Kertoimet vedettiin 27/12 klo. 11.45)

Parhaat kertoimetVeikkausMr GreenSTS Bet
Saksa U20 voittaa14.00*9.50*10.50*
Tasapeli10.00*8.00*7.70*
Ruotsi U20 voittaa1.11*1.19*1.18*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Saksa ei ole aloittanut vielä MM-kisojen urakkaaansa, joten Träger der Adlerin matka turnauksessa käynnistyy tulevan illan koitoksessa.
  • Saksa lähtee MM-kisoihin jälleen keskikastin miehistönä, jonka pitäisi yltää toki puolivälieriin, mutta muita odotuksia on vaikea nähdä.
  • Saksan tärkein ottelu on taisto Itävaltaa vastaan, ja Träger der Adler tulee olemaan Ruotsia vastaan lähes varmuudella isossa pulassa.
  • Saksa ei pysty luomaan Ruotsia vastaan todennäköisesti kuin aivan yksittäisiä edes kelvollisia maalipaikkoja tai puolittaisiakaan tilanteita.
  • Ruotsi aloitti turnauksensa loistavasti Itävaltaa vastaan iskien vaatimattomasti 11 maalia. Tasoero oli luonnollisesti äärettömän suuri.
  • Ruotsi teki Itävallasta rumaa jälkeä jo nopeassa aikataulussa, ja myös Saksalle on lupa odottaa aika tarkkaan puolet samanlaista kyytiä.
  • Ruotsi on kaikilla osa-alueilla niin valtavasti Saksaa edellä, että sinikeltaisten pitäisi ottaa yksipuolinen taisto komentoonsa alusta lähtien.
  • Ruotsilla on muutamia tärkeitä poissaoloja etenkin alakerrassa, mutta Juniorkronorin pitäisi silti voittaa tällainen ottelu selkeällä erolla.
  • Ruotsille löytyy laadukasta pelattavaa. Parhaat peli-ideat ovat tasoituksissa. Ruotsi voittaa -3,5 maalin erolla noin 45 prosentin arviolla.

Jääkiekon U20 MM-kisat jatkuu, kun Saksa pelaa Ruotsia vastaan. Ikäluokkansa Träger der Adler ei ole aloittanut vielä urakkaansa, joten Bearers of the Eagle pääsee tänään illalla ensimmäistä kertaa tositoimiin. Miehistö lähtee turnaukseen keskikastin ryhmänä, jonka pitäisi yltää toki puolivälieriin, mutta muita tavoitteita on hankala nähdä. Saksan tärkein ottelu on Itävaltaa vastaan, ja turnauksen ensimmäisessä ottelussa Bearers of the Eagle joutuu lähes varmuudella pulaan heti ensimmäisestä erästä lähtien. Sinikeltaiset pelasivat turnauksen ensimmäisessä ottelussaan Itävaltaa vastaan ja onnistuivat maalinteossa 11 kertaa. Ottelu oli ratkennut toisen erän alussa. Toki homma oli pääosin selvä jo ennen ensimmäistä erätaukoa. Sinikeltaiset mättivät maaleja kiitettävässä tahdissa ja saivat turnaukselleen hienon startin. Ruotsi on materiaaliltaan MM-kisojen kolmanneksi paras miehistö Kanadan ja Suomen jälkeen, joten sinikeltaisten pitäisi yltää turnauksessa vähintään mitalipeleihin. Tasoero ottelussa on niin valtava, että ottelu saattaa helposti ratketa ensimmäisessä erässä Itävalta-taiston tapaan.

Träger der Adler starttaa turnauksensa lähes mahdottoman vaikealla ottelulla

Saksa eteni viimeksi nuorten MM-kisoissa odotetusti kahdeksan joukkoon, jossa Träger der Adlerin matka päättyi selkeään tappioon Suomea vastaan. Bearers of the Eagle pelaa myös alkaneissa MM-kisoissa hyvin samanlaisilla lähtökohdilla, jossa paikka kahdeksan joukkoon pitäisi olla hyvin otettavissa, mutta muuta menestystä on lähes turha odottaa. Saksan tärkein ottelu on Itävaltaa vastaan, jossa Bearers of the Eaglen tehtävä on varmistaa lohkon jumbosijan välttäminen ja siten eteneminen puolivälieriin. Saksa pelasi joulun alla viimeisiä valmistavia otteluita, joissa Träger der Adler nappasi voitot Slovakiaa ja Latviaa vastaan sekä hävisi pitkän kaavan kautta Itävallalle. Valmistavista otteluista huolimatta etenkin tappio Itävaltaa vastaan herätti heti kysymyksiä myös siitä, pystyykö miehistö menestymään edes mainittua alppimaata vastaan. Viimeiseksi jääneessä valmistavassa ottelussa kaatui Latvia, jota vastaan tehtiin kuusi osumaa. Saksa on Ruotsiin nähden niin valtavasti heikompi miehistö, että on realistisesti vaikea kuvitella, että hurja altavastaaja pysyisi ottelussa pitkään mitenkään mukana.

Sinikeltaiset aloittivat urakkansa iskemällä vaatimattomasti 11 maalia

Ruotsin matka MM-kisoissa alkoi kiitettävästi, sillä sinikeltaiset esiintyivät ensimmäisessä ottelussaan Itävaltaa vastaan ja onnistuivat maalinteossa hurjat 11 kertaa. Paremmuus tuli selväksi heti ensimmäisessä erässä, vaikka toki tasoero oli jo valmiiksi niin massiivinen, että taiston piti olla vain yhtä maalia. Ottelu ratkesi viimeistään toisen erän alussa. Ruotsi esiintyi viime MM-kisoissa pronssin arvoisesti ja kuuluu myös alkaneessa turnauksessa kolmanneksi parhaaksi miehistöksi. Sinikeltaiset eivät ole aivan Suomen tasoinen miehistö ja ei etenkään Kanadan veroinen ryhmä, mutta mitalipelit ovat taas lähellä. Paikka neljän joukossa on hyvin otettavissa. Ruotsi sai heti ensimmäisessä ottelussaan runsaasti onnistumisia ja ketsuppipullon nopean aukaisemisen. Sinikeltaiset tuskin tekevät Saksasta samanlaista jälkeä, mutta puolet Itävalta-taiston numeroista on hyvin mahdollinen. Toki varsinkin alakerrassa on pari tärkeää poissaoloa. Ruotsi lähtee myös toiseen otteluunsa megasuosikkina, ja jos sinikeltaiset pelaavat pääosin samalla tasolla, niin taistosta on lupa odottaa taas rumaa jälkeä.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.