Ruotsi U20 – Tshekki U20 vihje ja kertoimet

Ruotsi U20 – Tshekki U20
Scotiabank Centre
29/12/2022 – 20.30

Vihjemedia vihje – Ruotsi U20 voittaa – Kerroin 1.78* Mr Green

(Kertoimet vedettiin 29/12 klo. 11.35)

Parhaat kertoimetVeikkausMr GreenSTS Bet
Ruotsi U20 voittaa1.59*1.78*1.65*
Tasapeli4.90*4.35*4.60*
Tshekki U20 voittaa4.15*3.55*3.90*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Ruotsi on pelannut MM-kisoissa kaksi ottelua, joista sinikeltaiset ovat saaneet odotetusti täydet pistepotit Itävaltaa ja Saksaa vastaan.
  • Ruotsi mätti Itävaltaa vastaan peräti 11 maalia, mutta Juniorkronor ei esiintynyt Saksaa vastaan yhtään samalla tasolla ja voitti vain niukasti.
  • Ruotsi kaatoi toki myös Saksan oikeutetusti, mutta sinikeltaisten pelaamisen taso ei ollut missään nimessä sellaista kuin Itävaltaa vastaan.
  • Ruotsi on MM-kisojen kolmanneksi paras miehistö, joten Juniorkronorilta on lupa odottaa oleellista parannusta vaisun Saksa-taiston jälkeen.
  • Ruotsilla on yhä omat haasteensa terveyshuolien kanssa, mutta sinikeltaisten materiaali on edelleen kaikesta huolimatta erittäin laadukas.
  • Tshekki on ollut MM-kisoissa mainiossa pelivireessä, sillä punavalkoiset ovat napanneet upean voiton Kanadasta ja murskanneet Itävallan.
  • Tshekki on ollut kahden ensimmäisen kierroksen valossa yksi MM-kisojen parhaista ryhmistä, joskin voitto Itävallasta oli taas itsestäänselvyys.
  • Tshekki kuuluu paperilla potentiaalisiin mitalipeleihin yltäviin miehistöihin, mutta punavalkoiset eivät kuitenkaan ole Ruotsin veroinen ryhmä.
  • Tshekki tulee antamaan Ruotsille varmasti kaikilla osa-alueilla erittäin kovan haasteen, mutta illassa on silti vain yksi kiistaton ennakkosuosikki.
  • Tshekin hienosta startista huolimatta Ruotsille löytyy jälleen laadukasta pelattavaa. Ruotsin kuuluu olla noin 59 prosentin voittajaehdokas.

Jääkiekon U20 MM-kisat jatkuu, kun Ruotsi pelaa Tshekkiä vastaan. Sinikeltaiset ovat saaneet kahdella ensimmäisellä kierroksella täydet pistepotit Itävaltaa ja Saksaa vastaan. Juniorkronor mätti turnauksen avaavassa ottelussaan 11 maalia ja esiintyi muutenkin hienosti edukseen, mutta samaa ei voi voinut sanoa viimeksi taistosta Saksaa vastaan. Länsinaapurimme nappasi voiton ja jätti vastustajansa maaleitta, mutta peliesitys ei ollut lainkaan samalla tasolla kuin Itävaltaa vastaan. Toki voitto oli kuitenkin oikeutettu, mutta ilta jätti yllättävän paljon parannettavaa. Punavalkoiset ovat pelanneet kahdella ensimmäisellä kierroksella voitollisesti Kanadaa ja mainittua Itävaltaa vastaan. Miehistö on esiintynyt turnauksen alussa hienosti ja aloitti matkansa komealla voitolla MM-kisojen suurimmasta mestarisuosikista. Tshekki on materiaaliltaan Ruotsia heikompi ryhmä, ja vaikka Juniorkronor ei ollut viimeksi oma itsensä ja on kärsinyt myös etenkin alakerran poissaoloista, niin ottelussa on silti yksi ennakkosuosikki. Punavalkoiset eivät ole kaikesta huolimatta sinikeltaisten veroinen miehistö.

Juniorkronorin peliesitys jätti viimeksi selkeästi parannettavaa

Ruotsi aloitti matkansa MM-kisoissa murskaamalla Itävallan onnistumalla maalinteossa toistakymmentä kertaa. Juniorronor pääsi heti turnaukseen hienosti sisään, sai onnistumisia laajalla rintamalla ja teki surkeasta vastustajastaan rumaa jälkeä. Sinikeltaiset pelasivat toisella kierroksella Saksaa vastaan ja lähtivät otteluun jälleen massiivisena ennakkosuosikkina, mutta taistosta muodostui kaikkea muuta kuin ylikävely tai edes osittain helppo koitos. Länsinaapurimme voitti toki oikeutetusti, mutta ilta jätti yllättävän paljon parannettavaa. Ruotsi on materiaaliltaan MM-kisojen kolmanneksi paras miehistö, ja vaikka Juniorkronor on kärsinyt etenkin alakerran poissaoloista, niin sinikeltaisilta on lupa odottaa nopeaa paluuta takaisin omalle tasolleen. Länsinaapurimme ei ollut Saksaa vastaan alkuunkaan samanlaisessa pelivireessä kuin Itävaltaa vastaan. Ruotsi saa Tshekistä varmasti hyvin sytyttävän vastuksen ja sitä kautta yhä enemmän tahtotilaa palata yhden heikomman ottelun jälkeen taas normaalille tekemisen tasolle. Sinikeltaisten pitäisi olla silloin kertoimiaan suurempi ennakkosuosikki.

Punavalkoiset ovat aloittaneet MM-kisat kiitettävän hienosti

Tshekki on ollut yksi alkuvaiheen MM-kisojen vakuuttavimmista miehistöistä napattuaan voitot Kanadaa ja onnetonta Itävaltaa vasataan. Punavalkoiset aloittivat urakkansa mainiolla voitolla turnauksen suurinta mestarisuosikkia vastaan ja jatkoivat Itävallan kurittamista lähes samalla tavalla kuin Ruotsi teki omassa ottelussaan. Tshekki on pelannut MM-kisojen alussa kiistatta odotuksia paremmin ja todistanut olevansa turnauksessa valmis menemään pitkälle. Punavalkoiset eivät kuitenkaan ole materiaaliltaan MM-kisojen parhaita miehistöjä tai myöskään sinikeltaisten veroinen miehistö. Siinä missä Tshekki on päässyt turnaukseen hienosti sisään ja lähtee haastamaan myös Ruotsia korkealla itseluottamuksella, niin punavalkoisten menestyminen olisi kaikesta huolimatta yllätys. Tshekki tulee tarjoamaan ennakkosuosikille kaikilla osa-alueilla erittäin kovan haasteen ja pystyy varmasti laittamaan sinikeltaiset tiukkaan testiin myös länsinaapurimme puolustusalueella. Materiaalissa on kuitenkin sen verran eroa, että Tshekki on kertoimien kannalta jo yliarvostettu miehistö.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.