Pittsburgh Penguins – Chicago Blackhawks vihje ja kertoimet

Pittsburgh Penguins – Chicago Blackhawks
PPG Paints Arena
11/10/2023 – 03.00

Vihjemedia vihje – Pittsburgh Penguins voittaa – Kerroin 1.77* Bet365

(Kertoimet vedettiin 09/10 klo. 12.10)

Parhaat kertoimetVeikkausPinnacleBet365
Pittsburgh Penguins voittaa1.62*1.71*1.77*
Tasapeli4.85*4.68*4.50*
Chicago Blackhawks voittaa4.15*3.98*3.60*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Pittsburgh Penguins lähtee NHL:n uuteen kauteen hyvästä tilanteesta pelaamaan lähtökohtaisesti paikoista heti parhaiden seurojen alla.
  • Pittsburgh Penguins on materiaaliltaan ja taitotasoltaan NHL:n ylempää keskikastia ja valmiina haastamaan hyvin myös mestarisuosikit.
  • Pittsburgh Penguinsilla on kaikki eväät pelata vahva kausi ja kuulua oikeutetusti rankingin valossa hyvin lähelle kymmenen parhaan joukkoa.
  • Chicago Blackhawks lähtee NHL:n uuteen kauteen vaikeasta tilanteesta. Vierasjoukkue on ennakkoon yksi sarjan heikoimmista miehistöistä.
  • Chicago Blackhawksilta on vaikea odottaa alkavalla sesongilla hyvää menestystä, sillä vierasjoukkueen materiaali ja taitotaso ovat heikkoja.
  • Chicago Blackhawksilta löytyy Connor Bedardin kaltainen superlahjakas nuori pelaaja, mutta vieraiden rosteri on siitä huolimatta kovin vaisu.
  • Chicago Blackhawks lähtee heti kauden avaavaan otteluun vahvana altavastaajana, sillä tasoero on vieraiden näkökulmasta todella merkittävä.
  • Pittsburgh Penguinsille on luvassa hyvää pelattavaa, sillä selkeästi parempi kotijoukkue lähtee taistoon noin 59 prosentin ennakkosuosikkina.

Jääkiekon NHL lähtee liikkeelle, kun Pittsburgh Penguins saa vastaansa Chicago Blackhawksin. Kotijoukkue kuuluu uudella kaudella yhdeksi kärkipään parhaaksi haastajaksi. Isännät ovat materiaaliltaan ja taitotasoltaan rankingissa kympin tuntumaan kuuluvalla tasolla ja valmiita pelaamaan vahva kausi heti parhaiden miehistöjen takana. Pingviinit ei kuulu kauden alla mestarisuosikkien joukkoon, mutta mustakeltaisilla on hyvät saumat taistella kuitenkin paikoista korkealla. Vahvistusta viime kauden jälkeen on tapahtunut muun muassa alakerran Erik Karlssonilla. Pennsylvanianlaiset pääsevät myös aloittamaan kautensa sopivalla ottelulla. Vierasjoukkue on rankingissa yksi NHL:n heikoimmista ryhmistä ja kuuluu materiaaliltaan ja taitotasoltaan oikeutetusti häntäpäähän. Illinoisilaisilta on vaikea odottaa hyvää menestystä, sillä vieraiden rosteri on auttamatta heikko. Kokoonpanosta löytyy Connor Bedardin kaltainen superlahjakkuus, mutta se ei muuta kuitenkaan isoa kuvaa. Bedard esiintyi toisaalta valmistavissa otteluissa hyvin pelaten päälle 20 minuuttia ottelua kohden.

Kotijoukkue on rankingissa lähes heti parhaiden ryhmien takana

Pittsburgh Penguins lähtee NHL:n uuteen kauteen hyvästä paikasta tavoittelemaan sijoituksia materiaalinsa ja taitotasonsa puolesta lähes heti parhaiden miehistöjen takana. Kotijoukkue ei kuulu mestarisuosikkien joukkoon, mutta Pingviineillä on hyvät saumat taistella paikoista korkealla ja olla myös rosterinsa kannalta yksi voittajaehdokkaiden parhaista haastajista. Pennsylvanianlaiset eivät ole varmasti missään rankingissa suurten mestarisuosikkien sakissa, mutta mustakeltaisten kokoonpanosta löytyy paljon korkeaa laatua ja leveyttä taistelemaan hyvästä menestyksestä heti kauden ensimmäisissä otteluissa. Sellaista pitäisi olla tiedossa hyvin kauden avaavasta ottelusta. Mustakeltaiset ovat myös vahvistuneet muutenkin sitten viime kauden muun muassa Erik Karlssonilla. Jake Guentzel on kärsinyt kauden alla loukkaantumisesta, mutta hän saattaa olla pelikunnossa jo ensimmäisessä ottelussa. Pittsburgh Penguins on ensimmäisellä kierroksella sen verran suuri ennakkosuosikki, että selkeästi paremman kotijoukkueen pitäisi pystyä ottaa tällainen ottelu nopeasti hallintaansa.

Vieraat NHL:n häntäpäätä – heti avauksessa vahva altavastaaja

Chicago Blackhawks lähtee NHL:n uuteen kauteen hyvin erilaisesta tilanteesta, sillä vierasjoukkue on materiaaliltaan ja taitotasoltaan yksi sarjan heikoimmista miehistöistä kuuluen rankinginsa valossa häntäpäähän. Punavalkoisten tilanne on lähtökohtaisesti hankala, sillä illinoisilaisilta on vaikea odottaa hyvää menestystä näin kevyellä rosterilla. Chicago Blackhawksilta löytyy Connor Bedardin kaltainen huippulahjakkuus, mutta suureksi osaksi mopolla moottoritiellä olevien vieraiden rosteri on siitä huolimatta kovin vaisulla ja heikolla tasolla. Yhtä heikkoja tai huonompia miehistöjä ovat lähinnä muutamat muut seurat. Valmistavissa otteluissa hyvin pelannut ja reilut 20 minuuttia illassa kellottaneen Bedardin seuraaminen on kuitenkin todella mielenkiintoista, vaikka se ei muuta häntäpäähän ennakoidun seuran rosterin heikkoutta. Tasoero on heti kauden avaavassa ottelussa sen verran vahva, että illinoisilaisten menestyminen olisi yksi kierroksen suurimmista yllätyksistä. Philipp Kurashevin pelikunto on sesongin alla epävarma, mutta hän saattaa olla hyvin vierasjoukkueen rosterissa.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.