New York Islanders – San Jose Sharks vihje ja kertoimet

New York Islanders – San Jose Sharks
UBS Arena
06/12/2023 – 02.30

Vihjemedia vihje – New York Islanders voittaa – Kerroin 1.68* Vivatbet

(Kertoimet vedettiin 05/12 klo. 12.00)

Parhaat kertoimetVeikkausPinnacleVivatbet
New York Islanders voittaa1.50*1.61*1.68*
Tasapeli5.10*4.96*5.05*
San Jose Sharks voittaa5.00*4.52*4.51*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • New York Islanders on pelannut hyvin pitkälti odotusten mukaisesti edenneen alkukauden operoiden itäisen konferenssin keskikastissa.
  • New York Islanders ei ole missään nimessä yksi kärkipään parhaista haastajista, mutta isäntien rosteri on silti selkeästi häntäpäätä edellä.
  • New York Islanders on pelannut viimeksi voitollisesti jatkoilla Carolina Hurricanesista ja varsinaisen peliajan puitteissa Florida Panthersista.
  • New York Islanders sai äsken ansaitsemattomasti tulleen voiton, sillä vastustaja oli pelillisesti ja maaliodottamien valossa parempi ryhmä.
  • San Jose Sharksin tilanne on mennyt surkean startin jälkeen paljon parempaan päin, mutta vierasjoukkue on silti ansaitusti pakan pohjalla.
  • San Jose Sharks ei ole ollut enää ollenkaan niin toivoton ryhmä, mutta vierasjoukkueen otteissa on riittänyt yhä oleellisesti parannettavaa.
  • San Jose Sharks pelasi viimeksi pisteittä runsasmaalisessa illassa New York Rangersia vastaan, mutta ottelu oli datassakin todella tasainen.
  • New York Islanders on San Jose Sharksin piristymisestä huolimatta vahvoilla. Isännät juhlivat odotettua voittoa noin 61,5 prosentin arviolla.

Jääkiekon NHL:ssä yhteen iskevät New York Islanders ja San Jose Sharks. Kotijoukkueen alkukausi on mennyt suureksi osaksi odotusten mukaisesti itäisen konferenssin keskikastissa. Isännät ovat materiaaliltaan ja taitotasoltaan myös NHL:n keskikastia siten, että saarelaisilla ei pitäisi olla realistista mahdollisuutta taistella paikoista korkealla, mutta kyse ei ole myöskään läheskään häntäpäähän kuuluvasta miehistöstä. New York Islanders on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella kahden voiton merkeissä. Kotijoukkue nappasi aluksi voiton pitkän kaavan kautta Carolina Hurricanesista ja esiintyi viimeksi voitollisesti varsinaisen peliajan puitteissa Florida Panthersista. Vierasjoukkueen osakkeet ovat menneet surkean startin jälkeen selkeään nousuun. Haiparvi ei ole ollut enää lainkaan niin surkeassa ja onnettomassa tilanteessa. Vieraat ovat saaneet myös useita voittoja ja onnistumisia, vaikka kalifornialaisten tekemisessä on riittänyt edelleen parannettavaa. Se ei kuitenkaan muuta sitä, että kalat eivät ole olleet enää yhtään samanlaisessa pisteautomaatin asemassa kuin vielä sesongin alkuvaiheilla.

Kotijoukkueella hyvät saumat juhlia kolmatta peräkkäistä voittoa

New York Islanders saapuu taistoon kahden ottelun voittoputkessa, sillä kotijoukkue on napannut lähiaikoina menestystä Carolina Hurricanesista ja Florida Panthersista. Isännät kuuluvat rankinginsa valossa NHL:n keskikastiin ja taistelevat itäisessä konferenssissa odotetusti paikoista kahdeksan joukossa. Saarelaiset pelasivat edellisellä kierroksella ansaitsemattomaan voittoon päättyneen ottelun, sillä vastustaja oli pelillisesti ja maaliodottamien valossa vahvempi miehistö. Ottelun olisi kuulunut päättyä vastustajan eduksi. Kaveri nousi vielä viimeisen kympin korvilla maalin päähän, mutta se ei kuitenkaan riittänyt viemään ottelua jatkoille. Sama juttu oli pitkälti toiseksi edellisessä ottelussa Carolina Hurricanesia vastaan, jossa vastustaja oli niin ikään pelillisesti ja maaliodottamien valossa edellä. Ratkaisu tuli silti vasta jatkoilla. New York Islanders on materiaaliltaan ja taitotasoltaan huomattavasti San Jose Sharksia vahvempi miehistö, ja vaikka vierasjoukkueen osakkeet ovat olleet hyvin nousussa, niin isäntien kuuluisi olla silti tällaisessa ottelussa vahvasti kuskin paikalla.

Vierailla alla kirvelevä tappio New York Rangersille – suunta silti nousussa

San Jose Sharks oli alkukauden ensimmäisten viikkojen häpeäpilkku, joka kulki käytännössä tappiosta toiseen kokien myös todella rumia tappioita. Vierasjoukkueen suunta on mennyt sen jälkeen huomattavasti parempaan päin. Haiparvi on esiintynyt ennen kaikkea vahvemmin kaukalon molemmissa päissä ja pystynyt pelaamaan myös oleellisesti tasaisemmin, varmemmin ja ilman pelkoa siitä, että selkäranka katkeaa nopeasti. Kalifornialaisten otteissa on riittänyt yhä parannettavaa, mutta vieraiden osakkeet ovat menneet silti ansaitusti vahvaan nousuun. San Jose Sharks pelasi edellisellä kierroksella hyvin tapahtumarikkaan ottelun New York Rangersia vastaan, jossa vastustaja oli parempi toistakymmentä maalia sisältäneen illan päätteeksi. Ottelu oli kuitenkin pelillisesti ja maaliodottamien valossa hyvin tasainen. Koitos olisi voinut hyvin mennä myös jatkoille. San Jose Sharks on saanut viidellä viime kierroksella kolme voittoa, joten vieraiden tilanne on myös tulosten osalta hyvin erilainen kuin alkuvaiheilla. Haiparvi on siitä huolimatta edelleen oikeutetusti selkeä altavastaaja.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.