New Jersey Devils – Seattle Kraken vihje ja kertoimet

New Jersey Devils – Seattle Kraken
Prudential Center
13/02/2024 – 02.00

Vihjemedia vihje – Seattle Kraken voittaa – Kerroin 3.10* Vulkanbet

(Kertoimet vedettiin 12/02 klo. 12.20)

Parhaat kertoimetVeikkausBet365Vulkanbet
New Jersey Devils voittaa2.14*2.15*2.01*
Tasapeli4.20*4.20*4.50*
Seattle Kraken voittaa2.80*2.80*3.10*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • New Jersey Devilsin kausi on edennyt selkeästi odotuksia heikommin. Kotijoukkue ei ole esiintynyt missään tapauksessa rosterinsa mukaisesti.
  • New Jersey Devils oli Metropolien divisioonan kolmen isoimman ennakkosuosikin joukossa, mutta isännät eivät ole pelanneet suinkaan hyvin.
  • New Jersey Devilsin materiaali ja taitotaso ovat yhä paperilla korkeaa luokkaa, mutta kotijoukkueen pelaaminen ei ole vain sujunut kaksisesti.
  • New Jersey Devils on ollut maaliodottamien valossa hieman tuloksiaan parempi, joten isäntien tilanne ei ole ollut sentään aivan niin hankala.
  • Seattle Kraken on pelannut odotusten mukaisesti edenneen kauden. Vierasjoukkueella on vielä pieni sauma taistella paikoista pudotuspeleissä.
  • Seattle Kraken on esiintynyt New Jersey Devilsin tapaan lievästi pistepussiaan paremmin. Vieraat ovat kärsineet sesongilla pienestä epäonnesta.
  • New Jersey Devilsin ja Seattle Krakenin ero oli kauden alla merkittävä, mutta kotijoukkueen osakkeet ovat olleet sittemmin selkeässä laskussa.
  • Parhaat pelivalinnat löytyvät Seattle Krakenin menestyksestä. Aliarvostettu vierasjoukkue nappaa voiton noin 33 prosentin todennäköisyydellä.

Jääkiekon NHL:ssä vastakkain asettuvat New Jersey Devils ja Seattle Kraken. Kotijoukkue on pelannut kaikkea muuta kuin hyvän kauden. Isäntien materiaali ja taitotaso ovat todella hyviä, mutta punavalkoiset eivät ole esiintyneet lainkaan kaksisesti. Kyseessä on heittämällä yksi kauden suurimmista pettymyksistä ja alisuorittajista. Pelaamisen taso ei ole ollut missään nimessä samalla viivalla rosterin kanssa. New Jersey Devils saattaa jäädä vielä jopa pudotuspelien ulkopuolelle, joten se on kertonut hyvin kotijoukkueen kauden kulusta. Isännät eivät ole esiintyneet materiaalinsa ja taitotasonsa mukaisesti kuin aivan yksittäisillä ajanjaksoilla. Vierasjoukkue on pelannut odotusten mukaisesti edenneen kauden. Kyseessä on keskikastia tai hieman sen alle kuuluva miehistö. Washingtonilaisten pelaaminen on ollut linjassa rosterinsa kanssa. Vierailla on vielä pienet saumat yltää pudotuspeleihin, vaikka nykymenolla se on vaikeaa.

Kotijoukkueen kausi edennyt selkeän pettymyksen puitteissa

New Jersey Devilsillä piti olla kauden alla hyvät mahdollisuudet tavoitella kunnon menestystä niin omassa divisioonassa kuin NHL:n kärkipäässä. Kotijoukkueen pelaaminen on ollut siihen nähden kaikkea muuta kuin odotusten mukaista. Punavalkoiset eivät ole päässeet esiintymään juuri lainkaan rosterinsa mukaisesti. Toki iso alisuorittaja ja pettymys on pelannut välillä hyvin, mutta mukaan on mahtunut aivan liikaa heikkoja. New Jersey Devils on ollut maaliodottamien valossa hieman tuloksiaan paremmassa iskussa, joten kotijoukkueen tekemisen taso ei ole ollut aivan niin heikkoa mitä isäntien tuloksista voisi ajatella. Se ei kuitenkaan muuta sitä, että punavalkoisten pitäisi olla materiaalinsa ja taitotasonsa kannalta huomattavasti korkeammalla. New Jersey Devils pelasi edellisellä kierroksella häviten vähämaalisessa ottelussa Carolina Hurricanesia vastaan. Tappio tuli pelillisesti ja maaliodottamien valossa ansaitusti.

Vierasjoukkueella kertoimiaan paremmat saumat juhlia voittoa

Seattle Krakenin sesonki on edennyt odotusten mukaisesti. Vierasjoukkueen pelaaminen ei ole ollut materiaaliinsa ja taitotasoonsa nähden erilaista mitä olisi voinut kuvitella. Vieraiden tekeminen on tarjonnut washingtonilaisille mahdollisuudet tavoitella paikkaa pudotuspeleissä, vaikka nykymenolla se on vaikean tehtävän takana. Seattle Kraken on pelannut New Jersey Devilsin tapaan hieman tuloksiaan paremmin, joten vierasjoukkueella pitäisi olla lievästi enemmän pisteitä. Seattle Kraken pelasi edellisellä kierroksella tappiollisesti Philadelphia Flyersia vastaan. Tappio tuli pelillisesti ja maaliodottamien kannalta oikeutetusti. Washingtonilaiset olivat vieraissakin pienen ennakkosuosikin asemassa. Seattle Kraken olisi ollut kauden alla selkeän altavastaajan asemassa, mutta tilanteet ovat muuttuneet. Kotijoukkueen ranking on tullut merkittävään laskuun, joten washingtonilaisilla on hieman kertoimiaan paremmat saumat metsästää voitto.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.