Nashville Predators – Florida Panthers vihje ja kertoimet

Nashville Predators – Florida Panthers
Bridgestone Arena
23/01/2024 – 03.00

Vihjemedia vihje – Florida Panthers voittaa – Kerroin 2.38* Vivatbet

(Kertoimet vedettiin 22/01 klo. 11.50)

Parhaat kertoimetVeikkausBet365Vivatbet
Nashville Predators voittaa2.80*2.55*2.62*
Tasapeli4.15*4.00*4.63*
Florida Panthers voittaa2.16*2.35*2.38*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Nashville Predators on pelannut hyvin pitkälti odotusten mukaisesti edennyttä kautta läntisen konferenssin keskikastin lähellä.
  • Nashville Predators on esiintynyt parilla viime kierroksella voitollisesti Los Angeles Kingsiä vastaan ja häviten Arizona Coyotesille.
  • Nashville Predators pelasi viimeksi ansaittuun tappioon päättyneen ottelun, sillä vastustaja oli otteidensa valossa parempi ryhmä.
  • Nahville Predators voitti toiseksi edellisellä kierroksella onnekkaasti, sillä vastustaja oli pelillisesti ja maaliodottamien osalta edellä.
  • Florida Panthers on ollut lähiaikoina tuloksellisesti yllättävän heikossa iskussa, sillä Pantterit on kokenut putkeen jo neljä tappiota.
  • Florida Panthers on kärsinyt tappioissaan myös epäonnesta. Lisäksi Minnesota Wild pääsi iskemään useasti miamilaisten jäähyistä.
  • Florida Panthers on rankingissa merkittävästi Nashville Predatorsia edellä ja vieraissakin kiistattoman ennakkosuosikin asemassa.
  • Florida Panthers lähtee otteluun noin 44 prosentin ennakkosuosikkina, joten vierasjoukkueelle on tiedossa komeita ylikertoimia.

Jääkiekon NHL:ssä toisensa kohtaavat Nashville Predators ja Florida Panthers. Kotijoukkue on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Los Angeles Kingsiä vastaan ja tappiollisesti Arizona Coyotesia vastaan. Isännät ovat pelanneet suureksi osaksi odotusten mukaisesti edennyttä kautta ja esiintyneet pisteodottamansa valossa hyvin lähelle toteutuneiden kanssa. Toiseksi edellisellä kierroksella tullut voitto ei ollut pelillisesti ja maaliodottamien kannalta ansaittu, sillä vastustaja oli otteidensa osalta parempi miehistö ja oikeutettu nappaamaan voiton. Vierasjoukkueella on ollut lähiaikoina tuloksellisesti vaikeaa. Panttereilla on takana neljä tappiota, joista osa on tullut pitkän kaavan kautta. Viimeksi Minnesota Wild pääsi iskemään monta osumaa ylivoimalla. Miamilaiset ovat kärsineet viime otteluissaan myös huonosta onnesta, sillä esimerkiksi tappio Detroit Red Wingsille ei ollut pelillisesti ja datan valossa oikein. Selkeästi laadukkaammat punavalkoiset ovat tappioistaan huolimatta vahvasti tennesseeläisiä edellä ja lähtevät vieraissakin otteluun kiistattomana ennakkosuosikkina.

Kotijoukkue esiintynyt isoksi osaksi rosterinsa mukaisesti

Nashville Predatorsin kausi on edennyt pääasiassa odotusten mukaisesti. Kotijoukkue kuuluu materiaalinsa ja taitotasonsa puolesta NHL:n keskikastiin tai hieman sen alapuolelle, joten isäntien sesonki on ollut suureksi osaksi linjassa kokoonpanon kanssa. Nashville Predators on pelannut kahdessa edellisessä ottelussaan voitollisesti Los Angeles Kingsiä vastaan ja häviten Arizona Coyotesia vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella tullut voitto ei irronnut ansaitusti, sillä vastustaja oli pelillisesti ja maaliodottamien valossa vahvempi miehistö. Viimeksi tullut tappio oli pelillisesti ja maaliodottamien kannalta oikein, sillä vastustaja nappasi lopun kavennuksesta huolimatta otteidensa valossa oikeutetusti tulleen voiton. Tennesseeläiset ovat keränneet menestystä hyvin lähelle pisteodottamansa mukaisesti, joten sekin on ollut odotettua ja ansaittua. Nashville Predators on rankingissa merkittävästi Florida Panthersia jäljessä, joten vaikka vierasjoukkue ei ole ollut viime aikoina iskussa, niin isännät ovat kiistattomia altavastaajia. Kotijoukkueella on muuten hyvät eväät yltää pudotuspeleihin.

Vierasjoukkueella ollut lähiaikoina tuloksellisesti vaikeampaa

Florida Panthers on materiaalinsa ja taitotasonsa puolesta yksi NHL:n kärkipään miehistöistä ja monien papereissa edelleen vahva ehdokas taistelemaan myös Stanley Cupista. Vierasjoukkueen sesonki on ollut hyvä, vaikka Panttereilla on ollut lähiaikoina tuloksellisesti huomattavasti vaikeampaa. Vieraat ovat pelanneet neljällä edellisellä kierroksella yhtä monen tappion merkeissä. Viimeksi tullut tappio Minnesota Wildille oli varsinkin heikon erikoistilannepelaamisen seurausta. Vastustaja pääsi viimeistelemään monta osumaa ylivoimien merkeissä. Toiseksi edellisellä kierroksella tullut tappio ei ollut pelillisesti ja maaliodottamien valossa ansaittu. Vastustaja ei ollut otteidensa kannalta parempi miehistö. Kaveri osui kolmannen kerran jatkoajan alussa. Sama tilanne oli pääasiassa myös yllättävässä tappiossa Anaheim Ducksia vastaan, joka jäi kaikki tilanteet huomioiden datan kannalta toiseksi. Florida Panthersin heikommasta pelivireestä ei pidä tehdä suuria johtopäätöksiä, sillä vierasjoukkue on yhä kaikesta huolimatta selkeästi kaksikosta parempi ryhmä ja tien päälläkin ansaittu ennakkosuosikki.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.