Montreal Canadiens – New York Rangers vihje ja kertoimet

Montreal Canadiens – New York Rangers
Bell Centre
06/01/2023 – 02.00

Vihjemedia vihje – New York Rangers voittaa – Kerroin 1.83* Bet365

(Kertoimet vedettiin 05/01 klo. 11.30)

Parhaat kertoimetVeikkausBet365Pinnacle
Montreal Canadiens voittaa4.30*3.50*3.80*
Tasapeli4.65*4.25*4.83*
New York Rangers voittaa1.62*1.83*1.75*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Montreal Canadiens on pelannut kauden alkua lukuun ottamatta surkean sesongin, esiintynyt onnettomasti ja kokenut paljon vaikeuksia.
  • Montreal Canadiens on ollut pääasiassa vaatimattomassa pelivireessä ja löytyy taas itäisessä konferenssissa viimeistä edeltävältä paikalta.
  • Montreal Canadiens on ollut varsinkin viime aikoina karmeassa pelivireessä, kokenut pelkästään tappioita ja esiintynyt todella huonosti.
  • Montreal Canadiens ei ole saanut varsinaisella peliajalla voittoa aikoihin ja ollut etenkin kurjan puolustuksensa kanssa suuressa pulassa.
  • New York Rangers on palannut takaisin hyvään pelivireeseen ja saanut lähiaikoina voitot Florida Panthersista ja Carolina Hurricanesista.
  • New York Rangers on pelannut laadukkaan kauden ja ollut odotusten mukainen miehistö itäisen konferenssin ylemmässä keskikastissa.
  • New York Rangers on pelannut paljon Montreal Canadiensia paremman kauden ja omaa vieraissakin hyvät saumat juhlia koko pistepottia.
  • New York Rangersille on luvassa hyviä ylikertoimia, jotka putoavat varmasti pian. New York Rangers on noin 58 prosentin ennakkosuosikki.

Jääkiekon NHL:ssä toisensa kohtaavat Montreal Canadiens ja New York Rangers. Kotijoukkue on pelannut alkua lukuun ottamatta vaatimattoman kauden ja esiintynyt lähes ottelusta toiseen heikosti. Isäntien onnistumiset ovat olleet vähissä, tekeminen huonoa ja mahdollisuudet menestyä pienet. Punapaidat ovat olleet varsinkin viime aikoina surkeita ja kokeneet runsaasti vaikeuksia. Niitä on riittänyt varsinkin puolustuksessa. Montreal Canadiens on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Washington Capitalsia ja Nashville Predatorsia vastaan. Uusin tappio oli taas maaliodottamissa ansaittu. Sama juttu oli kauniisti sanottuna sitä edeltäneessä ottelussa, jossa omiin meni yhdeksän kiekkoa. Vierasjoukkue on pelannut odotusten mukaisesti edenneen kauden itäisen konferenssin ylemmässä keskikastissa. Sinipaidat ovat olleet lähiaikoina hyvässä pelivireessä ja saaneet voitot Florida Panthersista ja Carolina Hurricanesista. Uusin voitto ei kuvannut iltaa datan valossa hyvin. Vastustaja vei maaliodottamat lievästi. Vierailla on nyt kuitenkin hyvät saumat juhlia voittoa.

Punapaitojen tekeminen surkeaa ja tappioita tullut ovista ja ikkunoista

Montreal Canadiensin kaudesta ei ole jäänyt toistaiseksi käteen juuri mitään hyvää kerrottavaa. Kotijoukkue on ollut lähes ottelusta toiseen huonossa pelivireessä, esiintynyt onnettomasti ja ollut pulassa aivan liian usein sekä puolustuksessa että hyökkäyspäässä. Punapaitojen onnistumiset ovat olleet lähes olemattoman vähissä, tekemisen taso aivan liian huonoa ja ei ole ollut realistisia mahdollisuuksia saada parempaa menestystä. Montreal Canadiensin pelaaminen on ollut sen verran surkealla tasolla, että kotijoukkueelta on vaikea odottaa ainakaan lähiaikoina oleellista parannusta ja välttämättä edes uskoa omaan tekemiseen. Isännät ovat antaneet viime viikkoina omiin valtavan määrän maaleja ja käytännössä lopettaneet pelaamisen kesken ottelun kuten esimerkiksi Washington Capitalsia vastaan. Silloin omiin meni lähes toistakymmentä kiekkoa. Montreal Canadiens ei ole saanut varsinaisella peliajalla yhtään voittoa aikoihin ja lähtee myös seuraavaan otteluunsa selvänä altavastaajana. Mikään ei juuri puolla sitä, että kotijoukkue saisi nytkään edes pieniä ilonaiheita.

Sinipaidat palanneet hyvään pelivireeseen ja ovat lähellä uutta voittoa

Siinä missä Montreal Canadiensin pelaaminen ei ole ollut muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta mistään kotoisin, niin New York Rangers on pelannut pääasiassa onnistuneen kauden ja esiintynyt materiaalinsa mukaisella tasolla. Vierasjoukkue löytyy itäisen konferenssin ylemmästä keskikastista ja voi olla kauteensa suureksi osaksi tyytyväinen. Sinipaidat ovat esiintyneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Florida Panthersia ja Carolina Hurricanesia vastaan. Viimeksi tullut voitto olisi voinut jäädä väliin, sillä vastustaja vei maaliodottamat lievästi ja olisi ollut oikeutettu venymään pisteille. Nykiläiset tekivät viimeisessä erässä kolme maalia ja niistä viimeisimmän tyhjiin. Vastustaja pääsi kolmanteen erään maalin johdossa. New York Rangers on pelannut paljon Montreal Canadiensia paremman kauden ja lähtee myös vieraissa otteluun kiistattomana ennakkosuosikkina. Sinipaidoilla on ollut niin ikään omat haasteensa ja puutteensa, mutta tasoero ja tekeminen kallistuvat vahvasti vierasjoukkueelle. Nykiläisille tarjotaan komeita ylikertoimia, jotka kannattaa poimia pikaisesti!

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.