Live stream – katso urheilua ilmaiseksi

Katso suosikkilajejasi livenä! Live stream lähetykset ovat useimmiten paremmin ajan tasalla kun esimerkiksi tv:n live-lähetykset eli ne palvelevat erinomaisesti myös vedonlyöjää. Ilmaiset live-lähetykset näkyvät otteluiden alusta loppuun saakka, joten et missaa yhtään hetkeä.

Ajantasaiset urheilulähetykset ovat myös tärkeitä vedonlyöjälle.

live stream

Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Urheilu striimit livenä netissä

Urheilun live streamien suosio on kasvanut vahvasti viimeisinä vuosina. Tällä sivulla kerromme parhaat vedonlyöntiyhtiöt, mainosrahoitteiset sivustot ja muut palvelut, joissa voit katsoa huippu-urheilua ilmaiseksi.

Myös suosituimpaan jääkiekkotapahtumaan on tarjolla joka keväisiä jääkiekon MM-kisojen live stream -lähetyksiä. Usein vedonlyöjillä on huolenaiheena se, onko live stream laillista? Ja kyllä, ilmaisten streamien katsominen on täysin sallittua.

Urheilun seuraaminen live striimattuna on nykyään helppoa, sillä tarjontaa on valtavasti. Live-lähetyksiä voi vieläpä seurata lähes ajasta ja paikasta riippumatta! Päivittäiset urheilulähetykset kuuluvat osaksi monien vedonlyöntiyhtiöiden ja mainosrahoitteisten sivustojen palvelua.

Kotimaisen jääkiekkosarjan lisäksi live stream jääkiekkoa on tarjolla seuraaviin sarjoihin: KHL, SHL, CHL.

Urheilun live streamit käsittävät nykyään runsaasti erilaisia urheilutapahtumia ja suosittuja pelisarjoja. Ilmaiset lähetykset ovat kasvattaneet suosiotaan erityisesti kuvanlaadun ja katsomisen helppouden ansiosta. Nykyään ilmaisia lähetyksiä tarjotaan lähes vuorokauden ympäri ja niitä on päivittäin yhteensä satojen tuntien edestä.

Miten voi katsoa live stream -lähetyksiä?

Ilmaiset urheilulähetykset toimivat peliyhtiöiden sivustoilla helposti. Näillä ohjeilla olet suosikkilajisi parissa muutamassa minuutissa:

 1. Valitse mieluisa vedonlyöntisivusto.
 2. Avaa pelitili.
 3. Tee vaadittu minimitalletus pelitilillesi.
 4. Lunasta halutessasi uuden pelaajan bonus.
 5. Siirry katsomaan urheilua ilmaiseksi!

Mainoksilla pyöritettävät sivustot eivät edellytä yleensä rekisteröitymistä, joten lähetyksiä voi katsoa parilla klikkauksella. Mainosrahoitteiset sivustot eivät ole silti useinkaan suomeksi ja niiden taso vaihtelee. Tiettyjä ilmaisia lähetyksiä löytyy myös maksullisten tv-kanavien suoratoistopalveluista. Liigasta esitettävät yksittäiset ottelut ovat sellaisista hyviä esimerkkejä.

Missä voi katsoa urheilua ilmaiseksi?

Urheilua voi katsoa ilmaiseksi pääasiassa vedonlyöntisivustoilla ja mainosrahoitteisilla sivustoilla. Peliyhtiöt ostavat urheilusarjojen ja -liigojen oikeuksia, joita esitetään live stream -palveluissa.

Asiakkaat saavat katsoa lähetyksiä ilmaiseksi, mutta vedonlyöntisivustot edellyttävät, että pelitilillä on varoja tai pelattuja vetokuponkeja. Yleensä riittää, että pelitilillä on 0,01-1 €, jonka myötä lähetykset toimivat sujuvasti. Asiakkaiden onkin hyvä pitää pelitilillä aina vaadittu minimisumma, jotta striimit avautuvat nopeammin.

Urheilua näytetään tänä päivänä maksutta hyvin runsaasti, joten ilmaisten lähetysten katsominen tulee usein halvemmaksi kuin maksulliset tv-paketit. Vedonlyöntisivustoilla kuvanlaatu on myös huomattavasti parempaa kuin osalla mainosrahoitteisista sivustoista.

Aivan kaikkea urheilua ei silti näytetä ilmaiseksi. Esimerkiksi tällä hetkellä kotimaista jääkiekkosarjaa ei pääse katsomaan ilmaiseksi striimattuna. Toki striimausta on tarjolla, mutta se edellyttää käytännössä maksullisia tv-kanavia tai maksullisia suoratoistopalveluja. Yksittäisiä live stream -lähetyksiä esitetään kaikille ilmaiseksi, mutta kaikkia otteluita ei ilmaiseksi pääse näkemään.

Miten voi katsoa urheilua ilmaiseksi?

Urheilua voi katsoa ilmaiseksi parhaiten rekisteröitymällä lähetyksiä näyttäville vedonlyöntisivustoille ja tekemällä yhden talletuksen. Asiakkaiden ei tarvitse useinkaan lyödä vetoa, sillä katsojat voivat tehdä vain pienen talletuksen ja siirtyä heti lähetysten pariin. Talletus on helppo tehdä esimerkiksi Trustlyn tyyppisellä nopealla maksupalvelulla.

Lähetyksiä pääsee katsomaan talletuksesta käytännössä parissa minuutissa. Urheilua voi katsoa ilmaiseksi myös lähes paikasta ja ajasta riippumatta, sillä usealla vedonlyöntisivustolla stream lähetykset pyörivät myös mobiililaitteilla.

Siinä missä vedonlyöntiyhtiöt ja mainosrahoitteiset sivustot näyttävät runsaasti ilmaista huippu-urheilua, niin mikäli jokin vedonlyöntiyhtiöiden ja mainosrahoitteisten sivustojen ulkopuolelle jäävä urheilusarja on enemmän juttusi, niin suosittelemme tutustumaan maksullisten tv-kanavien ja niiden suoratoistopalveluiden ilmaisiin lähetyksiin.

Live stream mobiilissa

Live lähetykset toimivat tänä päivänä myös mobiililaitteilla. Ihmiset liikkuvat valtavasti ja katsovat otteluita muualta kuin kotisohvaltaan, joten myös urheilun ja vedonlyönnin maailmassa palveluiden tulee toimia jouhevasti kaikenlaisilla laitteilla. Live stream mobiilissa mahdollistaa lähetykset esimerkiksi omalla mökillä – kunhan asiakkaalta löytyy laadukas nettiyhteys.

Kannattaakin pitää huolta siitä, että nettiyhteys on riittävän nopea ja vakaa, jotta ilmaiset lähetykset näkyvät ilman ärsyttäviä katkoksia ja nykimistä. Live streamit eivät sinänsä edellytä keskimääräistä parempaa nettiyhteyttä, joten perustason nettikin riittää yleensä hyvin.

Live stream lähetysten hyödyt

 • Otteluiden katsominen on maksutonta. Avaa vain pelitili ja tee yksi talletus.
 • Voit katsoa samalla talletuksella otteluita myös tulevaisuudessa ja lähes rajattomasti.
 • Ottelut/turnaukset näkyvät suorina lähetyksinä, joskin niissä on joskus pikkuinen viive.
 • Jos haluat lyödä myös vetoa, se onnistuu ottelun katsomisen ohessa.
 • Jos haluat lunastaa vedonlyöntibonuksia, niitäkin tarjotaan otteluiden live stream lähetysten kylkeen.
live stream sivustot

Jääkiekko live stream eli jääkiekon live lähetykset ilmaiseksi

Jääkiekko live stream tarkoittaa simppelisti sitä, että asiakkaat pääsevät katsomaan jääkiekkoa suorina lähetyksinä kansainvälisten peliyhtiöiden tarjoamien live palveluiden avulla.

Jääkiekko live stream lähetykset ovat luonnollisesti suosittuja ja pidettyjä tapoja katsoa jääkiekkoa. Jääkiekko live stream lähetykset pitävät sisällään muun muassa Venäjän KHL-liigan, Ruotsin SHL-liigan ja kansainvälisen CHL-liigan.

Jääkiekko ei ole yleisin urheilulaji, jota pääsee katsomaan ilmaiseksi, mutta jääkiekko otteluitakin löytyy striimattuna.

NHL koosteet ja NHL streamit

NHL on maailman paras ja arvostetuin kiekkoliiga. Monet vedonlyöntisivustot esittävät myös ilmaiseksi NHL:ää, mutta joissakin maissa sen katsominen ei onnistu koska NHL-ottelut on geoblokattu.

Jos haluat katsoa edellisyön NHL koosteet ilman, että saat tietää otteluiden tulokset saman tien, suuntaa palveluun nimeltä Don’t tell me the scores. Kyseinen palvelu ei paljasta otteluiden tuloksia ennakkoon, joten voit jännätä tuloksia samalla kun katsot parhaat koosteet matseista. Useinhan koosteet näyttävät ensin tuloksen ja vasta tämän jälkeen voit klikata videota. Se pilaa jännityksen, joten siksi tämän sivuston NHL koosteet ovat olleet suosittuja.

Muut suositut jääkiekkosarjat

SHL on Ruotsin korkein jääkiekkosarja. SHL on kovatasoinen ammattilaissarja, ja SHL streamit tarjoavat mahdollisuuden katsoa laadukasta jääkiekkoa ilmaiseksi.

CHL on monikansallinen eurooppalainen kiekkosarja, jossa pelaa vuosittain myös suomalaisia joukkueita. CHL:än vastaanotto on hieman ristiriitainen eikä se ole todellakaan noussut jalkapallon Mestarien liigan tasolle. Suomalaisten joukkueiden menestyessä myös ilmaiset live stream lähetykset ovat suosittuja. Suomalaisista JYP valloitti CHL:n keväällä 2018.

Liiga on Suomen sisäinen korkein kiekkosarja. Taso on vajonnut viime vuosina hieman heikompaan suuntaan muihin eurooppalaisiin sarjoihin verrattaessa, mutta live stream -lähetykset ovat edelleen hyvin suosittuja. Ilmaiset lähetykset esitetään yleensä MTV3:lla, Subilla tai maksukanavien suoratoistopalveluissa.

Jääkiekon MM-kisat on kansainvälinen, vuosittain pelattava, jääkiekkoturnaus, joka saa lähes jokaisen suomalaisen tv:n ääreen katsomaan kisoja – ainakin suomalaisten otteluita. Kisoja on vuosien aikana päässyt katsomaan vaihtelevasti joko Ylen kanavilla tai maksullisilla kanavilla.

MM-kisojen live lähetykset ovat joko maksullisia tai maksuttomia, riippuen kuka kisojen lähetysoikeudet omistaa.

Runsaasti katsottavaa

Jääkiekko live stream lähetykset pitävät sisällään jääkiekon ystäville paljon laadukasta katsottavaa. Jääkiekon maksuttomat lähetykset netissä tarjoavat urheilulajin ystäville vuosittain syksystä pitkälle kevääseen runsaasti huippu-urheilua ilmaiseksi. Katsomisen sivussa onnistuu myös vedonlyönti, mikäli se kiinnostaa.

Miten jääkiekon live stream lähetykset toimivat?

Jääkiekon live stream lähetyksiä on mahdollista katsoa hyvin helpolla ja simppelillä kaavalla. Asiakkaiden tulee tehdä itselleen vain oma pelitili ja tehdä siellä vähintään yksi talletus. Usein jo 10 € riittää.

Sen jälkeen asiakkaiden tulee valita vedonlyönnin kattauksesta live-vedon ja suunnata jääkiekko-kategorian alta löytyviin otteluihin. Sieltä vain valitsemaan itselle parhaiten sopiva maksuton live lähetys ja jääkiekko alkaa omalla ruudulla heti.

Pääset katsomaan esimerkiksi Venäjän KHL-liigan tapahtumia, josta löytyy TsSKA Moskovan ja SKA Pietarin kaltaisia seuroja. Näet maksuttomasti live stream -jääkiekkoa niin paljon kuin haluat – ilman pelaamista.

Simppelit ohjeet jääkiekon live striimaukseen

 1. Klikkaa sellaisen peliyhtiön sivulle, joka näyttää jääkiekkoa ilmaiseksi netissä.
 2. Rekisteröidy ja tee yksi talletus. Voit tehdä pienimmän mahdollisen talletuksen. Pelaamista ei kuitenkaan useinkaan vaadita. Jätä pelitilillesi sentti tai euro, riippuen mitä sivusto edellyttää katselusta.
 3. Suunnista live-vedon pariin ja mene siellä jääkiekko-kategorian alle oleviin otteluihin. Valitse itsellesi hyvä jääkiekko-peli ilmaiseksi. Tarjolla on suuri määrä jääkiekko-otteluita maksutta.
 4. Klikkaa live stream auki ja katso jääkiekkoa ilmaiseksi netissä heti.
 5. Jos haluamasi jääkiekko-ilta ei ole vielä ehtinyt alkaa, odota vähän aikaa ja palaa pian uudelleen.
 6. Voit katsoa jääkiekkoa ilmaiseksi netistä jatkossa vastaavalla tavalla.

Monet varmasti miettivät, että voiko NHL:ää katsoa ilmaiseksi netistä? Valitettavasti NHL ei näy ilmaiseksi minkään peliyhtiön kautta, joten maailman kovinta lätkäsarjaa varten on hankittava maksullinen palvelu.

Jalkapallo live stream eli jalkapallon live lähetykset ilmaiseksi

Myös jalkapalloon on saatavilla liuta live lähetyksiä ilmaiseksi. Ne ovat pääroolissa suuremmalla osalla vedonvälittäjistä eikä yllättävää, sillä jalkapallo on heittämättä yksi suosituimmista urheilulajeista maailmanlaajuisesti.

Jalkapallon live stream tarkoittaa lyhyesti sanottuna sitä, että internetissä on paljon mahdollisuuksia katsoa jalkapalloa eri puolilta maailmaa luotettavasti, ilmaiseksi ja täysin laillisesti. Jalkapallon live lähetykset mahdollistavat jalkapallon katselun maksutta ja nykyään missä tahansa.

Futiksen live stream -lähetykset ovat muodostuneet myös Suomessa hyvin pidetyksi ilmaiseksi palveluksi, joka sisältää kuukausittain paljon maksutonta huippufutista ympäri maailman. Peliyhtiöiden jalkapallon live lähetykset ovatkin kuningaslajin ystäville palkitseva toiminto.

Live lähetykset jalkapalloon näytetään asiakkaille maksutta, kunhan asiakkaalla on omalla pelitilillä vähintään yksi sentti. Muutamissa tapauksissa pelitilillä tulee olla vähintään yksi euro, mutta pelaamista ei vaadita.

Jalkapalloa tulee live streameina muun muassa Espanjan La Ligasta, Saksan Bundesliigasta, Italian Serie A:sta, Ranskan Ligue 1:sesta, Ruotsin Allsvenskanista, Venäjän Valioliigasta ja monesta muusta futissarjasta. Englannin Valioliigaa ei tällä hetkellä näy maksutta.

Live stream palvelut mahdollistavat jalkapallon seuraamisen käytännössä vuoden ympäri ja kuningaslajin streamit sisältävät varmasti kaikille maailman suosituimman urheilulajin ystäville paljon laadukasta ja mielekästä katsottavaa.

Live lähetykset toimivat tietokoneilla ja mobiililaitteilla, joten asiakkaat pääsevät katsomaan jalkapalloa joko perinteisesti tietokoneilla tai esimerkiksi kesäisellä rannalla tai bussimatkalla.

Vihjemedian kautta pääset katsomaan muun muassa seuraavia sarjoja:

 • Valioliiga live stream
 • Bundesliiga live stream
 • La Liga live stream
 • Ligue 1 live stream
 • Serie A live stream
 • Mestarien liiga live stream

Miten jalkapallon live stream lähetykset toimivat?

Jalkapallon live stream lähetykset toimivat erittäin helpolla kaavalla. Asiakkaat pääsevät katsomaan runsaasti jalkapallon maksuttomia lähetyksiä kaikilla niillä kansainvälisillä peliyhtiöillä, jotka vain tarjoavat live lähetyksiä.

Sinulla tulee olla kuitenkin oma pelitili ja tehtynä edes yksi talletus. Asiakkaiden tulee avata itselleen live-vedon tarjonnasta eniten kiinnostava jalkapallon maksuton live-lähetys ja kaikki on valmista. Homma toimii samalla tavalla lähes kaikilla live streameja tarjoavilla luotettavilla peliyhtiöillä.

Helpot ohjeet jalkapallon live striimaukseen

 1. Valitse itsellesi jokin peliyhtiö, joka näyttää jalkapallon live stream lähetyksiä.
 2. Rekisteröidy kyseiselle peliyhtiölle ja tee yksi talletus. Sinun ei tarvitse pelata!
 3. Mene peliyhtiön sivuilla live-vedon pariin ja etsi sieltä haluamasi jalkapallon live tapahtuma.
 4. Klikkaa futiksen live stream auki – voit katsoa tapahtumaa saman tien.
 5. Jos haluamasi ottelu ei ole vielä alkamassa, palaa palvelun pariin vähän ajan päästä.
 6. Katso jalkapalloa ilmaiseksi netistä jatkossa samalla kaavalla.

Lisää live stream urheilua

 • Snooker live stream
 • Tennis live stream
 • MLB live stream
 • NBA live stream
Seuraa pelejä striimaten

Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.