Kanada U20 – Tshekki U20 vihje ja kertoimet

Kanada U20 – Tshekki U20
Scandinavium
02/01/2024 – 15.30

Vihjemedia vihje – Kanada U20 voittaa – Kerroin 1.38* Mr Green

(Kertoimet vedettiin 02/01 klo. 12.00)

Parhaat kertoimetVeikkausPinnacleMr Green
Kanada U20 voittaa1.29*1.30*1.38*
Tasapeli6.30*6.26*6.50*
Tshekki U20 voittaa7.00*7.09*5.80*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Kanada lähti nuorten MM-kisoihin suurimpana mestarisuosikkina yhdessä USA:n kanssa ja on esiintynyt odotusten mukaisesti.
  • Kanada nappasi lohkovaiheessa kolme voittoa ja kärsi kolmannessa taistossaan niukasti kahden maalin tappion Ruotsia vastaan.
  • Kanada oli myös Ruotsia vastaan hyvin mukana, mutta vastustaja oli kuitenkin otteidensa valossa niukasti vaahterapaitoja edellä.
  • Kanada on materiaaliltaan ja taitotasoltaan tietysti paljon Tshekkiä edellä, ja vaahterapaitojen tulisi ottaa nopeasti taisto hallintaansa.
  • Tshekin lohkovaihe oli selkeästi kaksijakoinen. Joukkueen paras yksittäinen ottelu oli rankkareille asti edennyt koitos USA:ta vastaan.
  • Tshekki eteni viime vuoden turnauksessa upeasti loppuotteluun saakka, mutta nyt samanlaista temppua on todella vaikea kuvitella.
  • Tshekki on perinteisesti valmis menestymään lähes mitä tahansa joukkuetta vastaan, mutta tasoero on siitä huolimatta hyvin selkeä.
  • Kanada lähtee otteluun noin 76 prosentin ennakkosuosikkina, joten parhaat pelivalinnat löytyvät vaahterapaitojen suorasta voitosta.

Jääkiekon U20 MM-kisojen puolivälierissä Kanada saa vastaansa Tshekin. Vaahterapaidat nappasivat lohkovaiheessa kolme voittoa ja pelasivat yhden tappiollisen taiston Ruotsia vastaan. Hallitseva maailmanmestari esiintyi lohkovaiheessa suureksi osaksi odotusten mukaisesti. Ottelu Ruotsia vastaan päättyi ansaitusti vastustajan niukkaan voittoon, vaikka kaveri ei ollut otteidensa valossa oleellisesti parempi ryhmä. Kanada on ennakkoon yksi puolivälierien todennäköisimmistä voittajista, ja vaahterapaitojen pitäisi ottaa tällainen ottelu nopeasti hallintaansa. Tasoero on materiaalin ja taitotason valossa todella selkeä. Keski-eurooppalaiset pelasivat lohkovaiheen parhaan yksittäisen ottelunsa USA:ta vastaan, sillä mestarisuosikki nappasi voiton vasta jatkoilla. Viimeisellä kierroksella irtosi kahden maalin voitto Sveitsiä vastaan. Tshekki avasi turnauksensa neljän maalin tappiolla Slovakiaa vastaan, mutta joukkue paransi sen jälkeen etenkin juuri USA:ta vastaan. Toisessa ottelussa Norjaa vastaan tuli myös paljon hyökkäyspään onnistumisia kahdeksan osuman merkeissä.

Vaahterapaidat suuria ennakkosuosikkeja yltämään välieriin

Kanada oli turnauksen alla suurin mestarisuosikki yhdessä USA:n kanssa, ja vaahterapaidat ovat esiintyneet suureksi osaksi materiaalinsa ja taitotasonsa mukaisesti. Joukkue kärsi lohkovaiheessa yhden tappion Ruotsia vastaan, mutta hallitseva maailmanmestari nappasi muuten kolme voittoa ja esiintyi hyvin. Ottelusta Ruotsia vastaankin olisi ollut realistisesti otettavissa enemmän, mutta etenkin viimeistelyn kanssa jäi parannettavaa. Vastustaja oli kuitenkin otteidensa valossa hieman parempi miehistö, joten voitto meni kuitenkin lievästi oikeaan paikkaan. Kanada on kaikilla osa-alueilla tälläkin kerralla turnauksen ehdotonta huippulaatua, ja vaahterapaidat ovat hyvin lähellä edetä neljän sakkiin. Olisi yksi koko turnauksen suurimmista yllätyksistä, jos hallitseva maailmanmestari ei selvittäisi tietään välieriin. Kanadalla on ottelussa kaikki paineet ja Tshekki voi pelata vapautuneesti ilman suuria odotuksia, mutta vaahterapaidat ovat tietysti todella isoja ennakkosuosikkeja. Hallitseva maailmanmestari voittaa varsinaisen peliajan puitteissa vähintään kolme kertaa neljästä.

Keski-eurooppalaiset pelasivat selkeästi kaksijakoisen lohkovaiheen

Tshekki on vuodesta toiseen yksi mestarisuosikkien aidoista haastajista. Joukkue eteni viime vuoden turnauksessa upeasti loppuotteluun asti, jossa Kanada oli kuitenkin niukasti parempi. Miehistö on myös tällä kerralla materiaaliltaan ja taitotasoltaan hieman esimerkiksi Suomea heikompi ryhmä, mutta toisaalta hieman Slovakiaa edellä. Tshekki esiintyi lohkovaiheen ensimmäisessä ottelussaan heikosti kokemalla ruman tappion Slovakiaa vastaan. Joukkue paransi otteitaan varsinkin USA:ta vastaan, jossa vastustaja nappasi voiton vasta pitkän kaavan kautta. Tshekki ei ole missään nimessä samalla viivalla Kanadan, USA:n ja Ruotsin kanssa, mutta keski-eurooppalaiset ovat kuitenkin vuodesta toiseen valmiita haastamaan aidosti myös turnauksen mestariehdokkaita. Se ei kuitenkaan muuta sitä, että joukkueen pitäisi pelata aivan äärimmäisen upea ottelu, jotta jatkopaikka olisi oikeasti mahdollinen. Jos Kanada pelaa rosterinsa mukaisesti, niin Tshekki joutuu todennäköisesti heti ensimmäisessä erässä vaikeaan paikkaan. On vaikea kuvitella miten joukkue voisi mennä neljän sakkiin.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.