Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 2.7.

Lauantaina jalkapalloa pelataan Veikkausliigassa, miesten Ykkösessä ja miesten Kakkosessa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen voi pelata itselle parhaalla tavalla.

FC Honka – IFK Mariehamn Vakio

 • Ottelun aika: 02/07/2022 – 15:00
 • Live Stream:

(Jalkapallon Veikkausliigassa FC Honka saa vastaansa IFK Mariehamnin. Kotijoukkue on pelannut komean alkukauden, esiintynyt hienosti edukseen ja ollut toistaiseksi yksi parhaista onnistujista. Isännät ovat pelanneet alkukaudella saldolla seitsemän voittoa, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota. Espoolaiset esiintyivät juhannuksen alla voitollisesti KuPSia ja VPS:ää vastaan. Molemmat voitot irtosivat ansaitusti. Keltamustat ovat pystyneet pelaamaan kaikilla osa-alueilla vähintään materiaalinsa mukaisella tasolla ja osittain myös yli odotusten. FC Honka pääsee jatkamaan Veikkausliigaa hienosta tilanteesta, sillä kotijoukkue on todistanut pystyvänsä pelaamaan erittäin laadukkaasti ja pystyvänsä menestymään oikeutetusti myös kärkipään ryhmiä vastaan. Vierasjoukkue on pelannut vaisun alkukauden ja esiintynyt kaikkea muuta kuin edes kelvollisesti. Saarelaisten matka on edennyt vaikeasti ja sisältänyt vähän onnistumisia. Vieraat ovat pelanneet vähän tauluaan paremmin ja saivat ison voiton HJK:sta, mutta poissaoloista kärsivien vihreävalkoisten tilanne jatkuu heikkona. Juhannuksen alla tullut voitto oli toki komea juttu. FC Honka on noin 65 prosentin ennakkosuosikki. Hieman ylipelatut isännät otetaan varmaksi.

HJK – KuPS Vakio

 • Ottelun aika: 02/07/2022 – 17:00
 • Live Stream:

Jalkapallon Veikkausliigassa HJK isännöi KuPSia. Kotijoukkue on pelannut paikoitellen mainion alkukauden ja kuuluu jälleen kaikilla osa-alueilla Veikkausliigan timanttiseen kärkeen. Helsinkiläiset ovat kuitenkin saaneet ajoittain voimakasta kritiikkiä, josta hyvä osoitus nähtiin juhannuksen alla ottelussa IFK Mariehamnia vastaan. Sinivalkoiset esiintyivät kaikkea muuta kuin laadukkaasti ja jäivät ansaitusti ilman menestystä. Klubi on tehnyt monella kierroksella hyvää jälkeä, mutta raitapaitojen tekeminen ei ole ollut odotetun vakuuttavaa. HJK:lle pieni tauko tuli hyvään paikkaan, sillä kotijoukkueen on saatava koottua rivinsä ja pystyttävä palaamaan nopeasti pelaamaan materiaalinsa mukaisella tasolla. Isäntien rosteri on kuitenkin kaikesta huolimatta yhä äärettömän laadukas. Vierasjoukkue lähti juhannuksen viettoon kärjestä ja on pelannut saldolla yhdeksän voittoa, pari tasuria ja tappio. Vahvistuneiden vieraiden ainoa tappio on tullut FC Hongalle. Kuopiolaiset ovat olleet pelillisesti alkukauden paras miehistö. Kukkojengi kaatoi viimeksi AC Oulun. Savolaisten materiaali on loistava, mutta ei aivan isäntien veroinen. HJK voittaa karvan alle 50 prosentilla. Isosti alipelattu Klubi on otettava piikiksi.

AC Oulu – VPS Vakio

 • Ottelun aika: 02/07/2022 – 17:00
 • Live Stream:

AC Oulu kohtaa VPS:n, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Veikkausliigassa. Laivastonsiniset ovat pelanneet komean alkukauden ja olleet toistaiseksi yksi parhaista onnistujista. Kotijoukkue lähti Veikkausliigaan pelaamaan paikoista enintään vähän putoamisviivan paremmalla puolella, mutta oululaiset ovat esiintyneet hienosti edukseen ja saaneet menestystä odotuksia paremmin. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti HJK:ta vastaan ja pisteittä KuPSia vastaan. AC Oulu voi olla alkukauteensa enemmän kuin tyytyväinen, sillä kotijoukkue on todistanut pystyvänsä pelaamaan hyvin rajallisella materiaalillaan aidosti hyvää jalkapalloa ja voivansa ottaa myös isoja päänahkoja. Siitä paras osoitus tuli HJK:ta vastaan. Vierasjoukkue on saanut menestystä neljästä voitosta ja tasapelistä. Raidan alkukausi on edennyt myös laadukkaasti. Vieraat pelasivat juhannuksen alla voitollisesti neljän maalin erolla HIFK:ta vastaan ja pisteittä FC Honkaa vastaan. Vaasalaiset ovat olleet pelillisesti jopa yksi alkukauden parhaista onnistujista. Pohjanmaalaisten ratkaisuvoima ja hyökkäyspään pelaaminen ovat olleet hyviä. VPS on vähän yli 40 prosentin ennakkosuosikki. Vahvasti alipelattu Raita on komea piikki.

FC Lahti – FC Inter Vakio 

 • Ottelun aika: 02/07/2022 – 18:00
 • Live Stream:

Jalkapallon Veikkausliigassa FC Lahti haastaa FC Interin. Isännät ovat pelanneet surkean alkukauden, esiintyneet heikosti ja olleet yksi sesongin suurista pettymyksistä. Kotijoukkue ei ole pelannut vielä lainkaan materiaalinsa mukaisesti ja esiintynyt yllättävän onnettomasti. Haasteita on riittänyt kentän molemmissa päissä. Mustat Kuhnurit on saanut vasta muutaman voiton ja ollut hyvin epävarma ja virheherkkä. FC Lahti vaihtoi juhannuksen alla valmentajaa, kun kotijoukkue jäi taas telineisiin ja hävisi rumasti juuri turkulaisia vastaan. Isäntien oli pakko reagoida jotenkin, sillä varsinkin lahtelaisten alakerta oli taas vähemmän hienossa pelivireessä. Toki mustapaitojen otteet myös hyökkäyspäässä kaipaavat nopeaa parannusta. Vierasjoukkue on esiintynyt saldolla viisi voittoa, kolme tasuria ja neljä tappiota. Sinimustat ovat pelanneet hyvin ja vähintään materiaalinsa mukaisesti. Vieraiden rosteri on laadukas ja tarjoaa puitteet pelata taas paikoista heti parhaiden ryhmien takana. FC Inter teki viimeksi FC Lahdesta rumaa jälkeä, ja turkulaiset ovat myös heti toisessa kohtaamisessa vahvoilla. Vieraiden pelaaminen on niin paljon parempaa. FC Inter voittaa vähän yli 50 prosentilla. Alipelatut sinimustat napataan tolpaksi.

SJK Akatemia – FF Jaro Vakio

 • Ottelun aika: 02/07/2022 – 17:00
 • Live Stream:

Jalkapallon miesten Ykkösessä yhteen iskevät SJK Akatemia ja FF Jaro. Kotijoukkue on pelannut hyvän alkukauden ja ollut yksi sesongin parhaista onnistujista. Isännät ovat esiintyneet saldolla neljä voittoa, neljä tasapeliä ja kaksi tappiota. Seinäjokelaiset ovat pelanneet parilla viime kierroksella rumasti tappiollisesti EIFiä vastaan ja vauhdikkaan tasapelin PEPO:n kanssa. Hieman aiemmin oli ehtinyt tulla vähämaalinen tasuri KTP:n kanssa. SJK Akatemia voi olla alkukauteensa tyytyväinen, vaikka kotijoukkueella oli juhannuksen alla vaikeuksia varsinkin puolustuksessa. Omiin meni kahdessa ottelussa seitsemän palloa. Isännät olivat viimeksi ennakkosuosikkeja, mutta vastustaja oli lähellä viedä kaikki pisteet. Ilta päättyi tasuriin lopussa tulleen osuman myötä. Vierasjoukkue on pelannut selkeästi odotuksia heikomman alkukauden. Pietarsaarelaisten materiaali on mainio ja tarjoaa hienot puitteet pelata paikoista kärjen lähellä. Vieraiden matka on edennyt kuitenkin vaisusti ja paljon taitotasoa huonommin. Punapaidat saivat sentään viimeksi fiiliksen kannalta ison voiton PIFistä. FF Jaro on noin 45 prosentin ennakkosuosikki. Jeppisläisiä on pelattu alakanttiin, mutta risti tulee kaveriksi, sillä vieraat eivät ole olleet kaksisia.

PIF – PK-35 Vakio

 • Ottelun aika: 02/07/2022 – 17:00
 • Live Stream:

Jalkapallon miesten Ykkösessä toisensa kohtaavat PIF ja PK-35. Kotijoukkue on pelannut odotusten mukaisesti surkean alkukauden, esiintynyt kaikkea muuta kuin edes välttävästi ja kärsinyt lukuisista ongelmista kentän molemmissa päissä. Isännät eivät ole päässeet voittojen makuun kuin kerran ja olleet heti alkukaudesta onnettomassa pelivireessä. Pargas on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti PEPO:a vastaan ja pisteittä FF Jaroa vastaan. PIF on materiaaliltaan Ykkösen heikoin miehistö, joten kotijoukkueelle on helppo luvata myös jatkossa vaikeuksia. Isäntien otteet eivät ole olleet sellaisia, että sarjanousija voisi tosissaan taistella putoamista vastaan. Pargasin pelaaminen ei vain riitä monella osa-alueella, joten lähes koko ajan heikosti menevät ottelut eivät ole tulleet yllätyksenä. Vierasjoukkueen huono alkukausi on ollut selkeä pettymys. Helsinkiläiset eivät ole pelanneet yhtään materiaalinsa mukaisella tasolla. Vieraat ovat voittaneet vasta kerran ja olleet yllättävän suurissa ongelmissa. Punamustat ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella vauhdikkaan tasurin JäPSin kanssa ja pisteittä KTP:tä vastaan. PK-35 on noin 45 pinnan ennakkosuosikki. Alipelatut vieraat on hyvä varmistaa.

PEPO – EIF Vakio

 • Ottelun aika: 02/07/2022 – 17:00
 • Live Stream:

Jalkapallon miesten Ykkösessä vastakkain asettuvat PEPO ja EIF. Lappeenrantalaiset ovat pelanneet alkukaudella saldolla kaksi voittoa, kolme pistejakoa ja viisi tappiota. Kotijoukkueen alkukausi on edennyt odotusten mukaisesti hieman putoamisviivan paremmalla puolella. Lilapaidat nousivat Ykköseen kabinetin kautta ja kuuluvat materiaaliltaan yhdeksi sarjan heikoimmaksi ryhmäksi. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti PIFiä vastaan ja vauhdikkaan tasapelin SJK Akatemian kanssa. Juhannuksen alla olisi ollut hieno paikka napata kaikki pisteet Seinäjoelta, mutta ilta päättyi lopussa tulleen maalin myötä tasuriin. PEPO ei ole pelannut niin heikosti, että kotijoukkueen pitäisi olla materiaalinsa näkökulmasta isosti huolissaan, mutta toki isäntien rosterilla on hyvin rajalliset saumat tehdä hyvää jälkeä. Vierasjoukkue on pelannut vahvan alkukauden, esiintynyt hienosti edukseen ja saanut tulosta laajalla rintamalla. Vihreäpaidat ovat voittaneet viidesti ja päässeet pisteille myös neljällä muulla kierroksella. Tammisaarelaiset voittivat juhannuksen alla SJK Akatemian ja tasasivat pisteet KPV:n kanssa. EIF on noin 50 prosentin ennakkosuosikki. Oikein pelatut vihreät otetaan piikiksi.

Atlantis – PPJ Vakio

 • Ottelun aika: 02/07/2022 – 17:00
 • Live Stream:

Jalkapallon miesten Kakkosessa Atlantis isännöi PPJ:ta. Kotijoukkue on pelannut odotuksia heikomman alkukauden ja esiintynyt saldolla neljä voittoa ja viisi tappiota. Isännät eivät ole esiintyneet vielä rosterinsa mukaisesti ja olleet yllättävän virheherkkiä ja ailahtelevaisia. Punasiniset ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Reipasta vastaan ja voitollisesti PKKU:ta vastaan. Atlantiksen pelaamisen epätasaisuudesta saatiin myös juhannuksen alla hyviä viitteitä. Kotijoukkue esiintyi Reippaan vieraana vähän aikaa hyvin, mutta sen jälkeen homma lässähti käsiin. Viimeksi isännät olivat taas hienossa pelivireessä. Atlantiksen materiaali kuuluu lohkossa heti parhaiden miehistöjen lähelle, joten isäntien tulisi pystyä esiintymään enemmän rosterinsa mukaisesti. Vierasjoukkue on saanut menestystä kolmesta voitosta ja kahdesta tasapelistä. Sinivalkoisten ratkaisuvoima on ollut odotuksia parempaa. Vieraiden maalinteko ja ylipäätänsä hyökkäyspään pelaaminen ovat tuottaneet paljon onnistumisia. Alakerrassa tilanne on ollut toinen. Viimeksi KäPa onnistui maalinteossa neljästi. Atlantis on noin 50 prosentin ennakkosuosikki. Isäntiä on pelattu liikaa. Lähdetään iltaan ykköskakkosella.

FC Futura – NJS Vakio

 • Ottelun aika: 02/07/2022 – 17:00
 • Live Stream:

Jalkapallon miesten Kakkosessa pisteistä taistelevat FC Futura ja NJS. Porvoolaiset ovat pelanneet alkukaudella saldolla kolme voittoa, kaksi tasapeliä ja neljä tappiota. Kotijoukkue on pelannut hyvin odotusten mukaisen alkukauden ja päässeet todistamaan kuuluvansa materiaalinsa puolesta helposti Suomen kolmanneksi korkeimmalle sarjatasolle. Isännät ovat esiintyneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti FC Kiffeniä vastaan ja tappiollisesti Reipasta vastaan. Viimeksi paremmuudesta ei jäänyt kahta sanaa, sillä vastustaja onnistui maalinteossa neljä kertaa ja oli selkeästi parempi miehistö. Hieman aiemmin oli tullut iso pettymys, kun ottelu FC LaPaa vastaan päättyi ilman voittoa. Vierasjoukkue on saanut neljä voittoa ja viisi tappiota. Nurmijärveläiset ovat esiintyneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti KäPaa vastaan ja pisteittä JIPPO:a vastaan. Kahdessa edellisessä ottelussa omiin on mennyt kahdeksan palloa. Vieraat ovat päässeet viimeksi voittojen pariin PeKaa vastaan. NJS on materiaaliltaan hyvin samaa luokkaa porvoolaisten kanssa, ja myös Palokärjille pieni tauko tuli hyvään saumaan. FC Futura on noin 40 prosentin ennakkosuosikki. Lähes oikein pelattu kohde merkataan ykköskakkosella.

KaaPo – FC Jazz Vakio

 • Ottelun aika: 02/07/2022 – 17:00
 • Live Stream:

Jalkapallon miesten Kakkosessa KaaPo pyrkii yllättämään FC Jazzin. Kaarinalaiset ovat pelanneet huonon alkukauden, esiintyneet heikosti ja saaneet vain vähän onnistumisia. Kotijoukkueen alkukausi on mennyt pahasti penkin alle. Valkopaidat kokivat viime kauden jälkeen heikennystä, mutta isäntien startti on mennyt silti odotuksia heikommin. KaaPo on saanut alkukaudella menestystä vain yhdestä voitosta ja tasapelistä. Kotijoukkueella on riittänyt haasteita kentän molemmissa päissä. Kaarinalaiset ovat pelanneet viimeksi tappiollisesti HJS:ää ja Ilves 2:sta vastaan. Isännille tehtiin viimeksi kuusi maalia. Valkopaidat olisivat voineet menestyä HJS:ää vastaan, mutta sekin päättyi heikosti. KaaPon tekeminen ei ole ollut pelillisesti niin heikkoa mitä tulokset antavat ymmärtää, mutta isäntien itseluottamus on jo matalalla. Vierasjoukkue on pelannut saldolla pari voittoa, viisi tasapeliä ja kaksi tappiota. Punapaidat pelaavat vahvalla materiaalilla, mutta vieraat eivät ole päässeet vielä rosterinsa mukaiselle tasolle. Porilaiset ovat saaneet jo viisi tasapeliä ja esiintyivät juhannuksen alla pisteittä SalPaa vastaan. Sitä edelsi vauhdikas tasuri Klubi 04:n kanssa. FC Jazz voittaa lähes 60 prosentilla. Alipelatut vieraat otetaan varmaksi.

Ilves-Kissat – EPS Vakio

 • Ottelun aika: 02/07/2022 – 18:00
 • Live Stream:

Ilves-Kissat pelaa EPS:ää vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon miesten Kakkosessa. Tamperelaiset ovat pelanneet komean alkukauden ja esiintyneet hienosti edukseen. Isännät ovat olleet yksi alkukauden parhaista onnistujista ja pelanneet mainiosti. Enemmän kuin materiaalinsa mukaisesti esiintynyt kotijoukkue on saanut menestystä viidestä voitosta ja tasapelistä. Ilves-Kissat on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti FC Jazzia vastaan ja ilman pisteitä Tampere Unitedia vastaan. Kotijoukkue ei päässyt juhannuksen viettoon pisteiden kera, mutta isännät voivat olla alkukauteensa enemmän kuin tyytyväisiä. Tamperelaisten ratkaisuvoima on ollut hienossa iskussa. Tosin alakerta ei ole ollut samalla tasolla. Siitä hyvä esimerkki saatiin juuri juhannuksen alla. Vierasjoukkueen alkukausi on edennyt hyvin erilaisella tavalla. Espoolaiset ovat tehneet vähän maaleja ja antaneet omiin niukasti palloja. Vieraat ovat olleet hyvin vähämaalisia otteluita pelannut miehistö. EPS on esiintynyt parilla viime kierroksella maalittomassa MuSan kanssa ja pisteittä Klubi 04:sta vastaan. Vieraiden ratkaisuvoima kaipaa nopeaa parannusta. Ilves-Kissat voittaa lähes 60 prosentilla. Ylipelatut isännät on hyvä varmistaa.

RoPS – JJK Vakio

 • Ottelun aika: 02/07/2022 – 17:00
 • Live Stream:

Jalkapallon miesten Kakkosessa RoPS pelaa JJK:ta vastaan. Kotijoukkue on esiintynyt alkukaudella saldolla kolme voittoa, neljä tasapeliä ja kaksi tappiota. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Närpes Kraftia vastaan ja voitollisesti neljän maalin erolla GBK:ta vastaan. Sinipaidat ovat pelanneet hyvin odotusten mukaisen alkukauden. Rovaniemeläisten materiaali oikeuttaa paikkoihin lohkon keskikastissa. Pohjoisen ylpeys teki viimeksi selvää jälkeä ja sai useita hyökkäyspään onnistumisia, mutta se oli myös vastustajan heikkoutta. Vierasjoukkue lähti Kakkoseen kovalla materiaalilla ja pelaamaan nopeasta noususta sarjaporrasta ylemmäksi. Jyväskyläläiset ovat esiintyneet mainiosti ja saaneet onnistumisia laajalla rintamalla. Vieraat ovat tehneet vahvaa jälkeä kentän molemmissa päissä. Kettupaidat ovat kulkeneet käytännössä voitosta voittoon. Viininpunaiset ovat pelanneet lähiaikoina voitollisesti OLSia ja JS Herculesia vastaan. JJK pelaa niin laadukkaalla materiaalilla, että vierasjoukkueen pitäisi tehdä myös jatkossa vahvaa jälkeä. Jyväskyläläiset saavat varmasti myös lähiaikoina useita voittoja. JJK voittaa noin 60 prosentilla. Isosti alipelatut vieraat otetaan varmaksi.

Vakio 1 jalkapallo 2.7.2022 | Tilastot

FC Honka IFK Mariehamn
Sarjataulukossa 3 10
Voitot-tasapelit-häviöt 7-2-2 2-4-5
Tehdyt-päästetyt maalit 19-9 10-17
Kuntopuntari 6 edellistä 4-1-1 1-1-4
Maalipuntari 6 edellistä 8-4 6-10
HJK KuPS
Sarjataulukossa 2 1
Voitot-tasapelit-häviöt 8-2-3 9-2-1
Tehdyt-päästetyt maalit 18-12 19-8
Kuntopuntari 6 edellistä 2-2-2 4-1-1
Maalipuntari 6 edellistä 9-7 8-4
AC Oulu VPS
Sarjataulukossa 5 8
Voitot-tasapelit-häviöt 5-3-4 4-1-6
Tehdyt-päästetyt maalit 17-15 21-15
Kuntopuntari 6 edellistä 4-0-2 3-0-3
Maalipuntari 6 edellistä 7-6 11-6
FC Lahti FC Inter
Sarjataulukossa 11 4
Voitot-tasapelit-häviöt 2-3-7 5-3-4
Tehdyt-päästetyt maalit 12-24 24-16
Kuntopuntari 6 edellistä 0-2-4 2-3-1
Maalipuntari 6 edellistä 7-15 13-9
SJK Akatemia FF Jaro
Sarjataulukossa 5 9
Voitot-tasapelit-häviöt 4-4-2 3-2-5
Tehdyt-päästetyt maalit 18-13 13-12
Kuntopuntari 6 edellistä 2-3-1 1-1-4
Maalipuntari 6 edellistä 11-9 5-10
PIF PK-35
Sarjataulukossa 12 11
Voitot-tasapelit-häviöt 1-1-9 1-4-6
Tehdyt-päästetyt maalit 11-21 11-24
Kuntopuntari 6 edellistä 0-0-6 1-2-3
Maalipuntari 6 edellistä 4-12 6-11
PEPO EIF
Sarjataulukossa 10 3
Voitot-tasapelit-häviöt 2-3-5 5-4-2
Tehdyt-päästetyt maalit 10-20 20-14
Kuntopuntari 6 edellistä 1-3-2 3-3-0
Maalipuntari 6 edellistä 7-13 14-7
Atlantis PPJ
Sarjataulukossa 6 8
Voitot-tasapelit-häviöt 4-0-5 3-2-4
Tehdyt-päästetyt maalit 13-18 25-18
Kuntopuntari 6 edellistä 3-0-3 2-1-3
Maalipuntari 6 edellistä 10-11 18-14
FC Futura NJS
Sarjataulukossa 9 7
Voitot-tasapelit-häviöt 3-2-4 4-0-5
Tehdyt-päästetyt maalit 12-18 13-19
Kuntopuntari 6 edellistä 1-1-4 3-0-3
Maalipuntari 6 edellistä 5-13 11-14
KaaPo FC Jazz
Sarjataulukossa 13 9
Voitot-tasapelit-häviöt 1-1-8 2-5-2
Tehdyt-päästetyt maalit 7-32 21-20
Kuntopuntari 6 edellistä 0-1-5 1-3-2
Maalipuntari 6 edellistä 4-21 12-13
HJS SalPa
Sarjataulukossa 7 3
Voitot-tasapelit-häviöt 4-1-5 6-0-4
Tehdyt-päästetyt maalit 15-19 17-15
Kuntopuntari 6 edellistä 3-1-2 4-0-2
Maalipuntari 6 edellistä 11-11 8-6
Ilves-Kissat EPS
Sarjataulukossa 4 8
Voitot-tasapelit-häviöt 5-2-3 3-3-3
Tehdyt-päästetyt maalit 28-21 6-8
Kuntopuntari 6 edellistä 4-1-1 0-3-3
Maalipuntari 6 edellistä 19-9 2-8
RoPS JJK
Sarjataulukossa 5 1
Voitot-tasapelit-häviöt 3-4-2 7-2-0
Tehdyt-päästetyt maalit 18-13 23-7
Kuntopuntari 6 edellistä 2-2-2 5-1-0
Maalipuntari 6 edellistä 12-10 16-4
Vihjemedia.com © 2022 | Sivustokartta - Evasteet - Tietosuojakäytäntö