Jääkiekon MM-kisat kohteet

Jääkiekon MM-kisat 2023 saatiin taas pelattavaksi Suomeen, jossa turnaus järjestettiin Tampereen uudessa Nokia Areenassa. Osittain turnaus jaetaan Riikan kanssa. Päättyvätkö pelit taas Leijonien Maailmanmestaruuteen?

Kattavat kohteet jääkiekon MM kisojen otteluista pitivät sisällään turnauksen edetessä perinteisesti paljon laadukasta pelattavaa ja myös todellisia ylikertoimia, joita ehkä sinäkin hyödynsit.

Bonukset matkaan 🏆

Katso Parhaat

Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Jääkiekon MM 2023 vetokohteet ovat läpi toukokuun suuressa suosiossa, sillä lätkän MM-kisat palaavat vuosikymmenen tauon jälkeen pidettäväksi Suomeen ja herättää huimaa kiinnostusta myös vedonlyönnin ystävissä ja pelaajissa.

Asiakkaat voivat lyödä vetoa hienosti myös katsomoissa paikan päällä Tampereella tai Riikassa, sillä lätkän MM-kisojen ottelut ovat pelattavissa kaikilla vedonlyöntisivustoilla myös niiden ollessa jo käynnissä.

Jääkiekon MM 2023 vetokohteet eivät jätä turnauksessa yhtään betsifania kylmäksi. Jos kaipaat apuja kohteiden valintaan, kurkkaa myös jääkiekon MM vihjeet -osio.

Suosituimmat MM 2023 vetokohteet

Suosituimmat jääkiekon MM kohteet ovat myös keväällä 2023 suureksi osaksi hyvin samanlaiset kuin edellisten turnausten aikana.

Suosituimmat kohteet jääkiekon MM-kisojen otteluihin:

  • turnauksen voittajavedosta
  • lohkojen voittajavedoista
  • Suomen näkökulmasta katsottuna Leijonien otteluista
  • perinteisestä 1X2-vedonlyönnistä
  • tasoituskohteista
  • maalimääristä.

Varsinkin Suomen ottelut tulevat olemaan hyvin suosittuja vetokohteita.

Jääkiekon MM 2023 vetokohteet ovat koko turnauksen ajan käytännössä niin laajat kuin nykyisin se on vain mahdollista. Luvassa on paljon hyvää pelattavaa myös Suomen otteluiden ulkopuolella, ja on myös hyvä muistaa, että vedonlyönnissä ei pidä koskaan lyödä vetoa värilasien kautta.

Kertoimet MM-kisoihin

Parhaat jääkiekon MM kohteet 2023 otteluista voivat olla aivan yhtä hyvin myös Leijonien menestystä vastaan, jos ne tuottavat asiakkaille tarpeeksi positiivista odotusarvoa ja ovat pitkässä juoksussa kannattavia.

Etsitkö parhaita kertoimia? Tsekkaa kertoimet Jääkiekon MM-kisoihin täältä.

Lyö vetoa järjellä äläkä tunteella

Suosituimmat vetokohteet ja parhaat kohteet MM 2023 otteluista eivät tule olemaan valitettavasti myöskään Tampereella ja Riikassapelattavissa lätkän MM-kisoissa sama asia, sillä suurelle massalle voi olla hyvin vaikea lähteä pelaamaan esimerkiksi Suomea vastaan jossain isossa ottelussa.

Tilannetta katsotaan herkästi oman joukkueen näkökulmasta ja ei haluta tai pystytä olemaan täysin puolueettomia. Siihen kuitenkin kannattaa aina pyrkiä, että parhaat jääkiekon MM kohteet ovat niitä, jotka ovat oikeita ylikertoimia.

Vedonlyönnin pelaajat ja harrastajat voidaan laittaa kahteen kategoriaan, kun puhutaan vedonlyönnin vakavuudesta ja tavoitteellisuudesta. Sen voi huomata juuri tällaisessa tilanteessa, jossa mietitään suosituimpia tai parhaita vetokohteita myös kevään MM-kisoihin.

Siinä missä tavalliselle vedonlyöjälle voi riittää hyvin lyödä vaikka järjestelmällisesti vetoa vain Suomen puolesta ja toivoa illasta toiseen Leijonien menestystä siinä samalla, niin vakavasti vedonlyönnin ottavat henkilöt eivät valitse kohteitaan sen perusteella.

Jääkiekon MM-kisat 2023 parhaat kohteet: Arvokkain pelaaja

Jääkiekon MM-kisoissa arvokkaimman pelaajan palkinto on jaettu vuodesta 1999 alkaen. Suomalaisista arvokkaimman pelaajan palkinnon ovat voittaneet turnauksen historiassa Teemu Selänne, Pekka Rinne ja Patrik Laine. Selänne oli juuri ensimmäinen pelaaja, joka palkittiin arvokkaimman pelaajan palkinnolla.

Rinne voitti arvokkaimman pelaajan palkinnon vuonna 2014 ja Laine paria vuotta myöhemmin. Vuonna 2019 tunnustus annettiin Mark Stonelle ja vuosi sitten Andrew Mangiapanelle.

Lätkän MM-kisoissa voi lyödä vetoa myös tämän vuoden turnauksessa siitä, kenestä leivotaan arvokkain pelaaja vuosimallia 2023. Kohteet jääkiekon MM-kisojen otteluista tarjoavat edellisten turnausten tapaan mahdollisuuden lyödä vetoa turnauksen arvokkaimmasta pelaajasta.

Tunnustus on mennyt viime vuosina järjestelmällisesti hyökkääjien nimiin. Viimeksi palkinto on annettu maalivahdille tai puolustajalle juuri suomalaisittain uransa jo päättäneelle Rinteelle kahdeksan vuotta sitten.

Toinen hieman vastaava betsivaihtoehto löytyy turnauksen parhaasta maalintekijästä. Asiakkaat voivat lyödä vetoa myös siitä, kuka tulee voittamaan turnauksen maalipörssin ja venyttämään eniten vastustajien maaliverkkoja. Viimeksi arvokkaimman pelaajan palkinnon voittanut Mangiapane onnistui iskemään seitsemän osumaa ja antoi neljä syöttöä.

Jääkiekon MM-kisat 2023 kohteet: Voittajavedot 🏆

Jääkiekon MM-kisojen parhaita vetokohteita ovat perinteisesti betsit koko turnauksen voittajasta. Koko turnauksen voittajavedoissa lyödään vetoa sen joukkueen tai joukkueiden puolesta, joiden toivoo tai odottaa menestyvän turnauksessa pitkälle.

Voittajavedot ovat vuosittain kovassa suosiossa ja tarjoavat yleensä jännitystä monen päivän ajaksi. Tämän vuoden turnauksessa Kanada, Suomi ja Ruotsi ovat myös voittajavedossa kolme vahvinta vaihtoehtoa ja todennäköisimmät turnauksen voittajat.

Voittajavedot ovat kuitenkin kolmen kauppa, sillä Kanada ja Ruotsi tulevat tarjoamaan Leijonille ison haasteen, eikä kärjen takaa voi USA:ta ja Tsekkiä unohtaa.

Jääkiekon MM-kisat 2023 kohteet: lohkojen voittajat

Turnauksesta voi lyödä vetoa myös betsaamalla lohkojen voittajavetoja. Kyseessä on muuten samalla periaatteella toimiva vedonlyöntikohde kuin koko turnauksen voittajavedot, mutta lohkojen voittajavedoissa lyödään vetoa vain molempien lohkojen parhaista joukkueista. Silloin turnauksen jatko-ohjelmalla ei ole enää vetojen kannalta merkitystä.

Suomen erikoisvedot – Jääkiekon MM kisat kohteet 2023

Turnaukseen on luvassa myös monia erikoisvetoja, joista asiakkaat voivat löytää aiempaa paremmin myös todellista hyvää pelattavaa ja selkeästi markkinasta poikkeavia kertoimia. Suomen erikoisvedot tulevat pitämään sisällään muun muassa betsit Suomen sijoituksesta lohkossa ja koko turnauksessa ja Leijonien parhaasta maalintekijästä.

Nykyisin erikoisvetoja voidaan tarjota myös jopa kummallisista asioista ja tapahtumista, jotka tuovat vedonlyöntiin lisää viihteellistä näkökulmaa.

Vihjemedia suosittelee: parhaat vetokohteet jääkiekon MM-kisoissa

Vihjemedia suosittelee pelaamaan kaikki aidosti parhaat kohteet jääkiekon MM-kisojen otteluihin ajoissa ja mahdollisimman ripeästi, jotta lukijamme voivat saada niistä suurimmat tarjolla olevat edut ja todelliset ylikertoimet.

Vihjemedia tulee tarjoamaan turnauksen aikana vedonlyöntivihjeitä tarkoilla todennäköisyyksillä ja poimimaan aina mahdollisuuksien mukaan aitoja ylikertoimia, joita lukijoidemme on hyvä napata omalle vetokupongille ja jättää pudonneet kertoimet pelaamatta.

Suosittelemme tutustumaan turnauksen aikana lukuisiin vedonlyöntivihjeisiin, otteluennakoihin ja muihin lähtökohtiin pureutuvien tekstien maailmaan sekä pyrkiä pelaamaan vain pitkällä aikavälillä edullisia vetokohteita.

Jääkiekon MM 2023 vetokohteet tulevat sisältämään todellisia ylikertoimia, mutta myös kohteita, joita ei pidä pelata. Kannattaa jättää värilasit suosiolla väliin ja pelata vain kertoimien perusteella, ei Leijonien näkökulmasta. Parhaat kohteet jääkiekon MM kisoissa tuovat pelaajille turnauksen edetessä paljon iloa.

Lisävauhtia MM-vedonlyöntiin

Jääkiekon MM-kisat on myös vedonlyöntiyhtiöille yksi vuoden tärkeimmistä urheilutapahtumista, joten turnaukseen on luvassa paljon vedonlyöntibonuksia, kampanjoita, tarjouksia ja muita pelaajaetuja.

Uusien asiakkaiden kannattaa aloittaa matkansa lunastamalla laadukkaat MM vedonlyöntibonukset ja vanhojen pelaajien napata myös muita tarjolla olevia vedonlyöntibonuksia ja muita pelaajaetuja, jotka parantavat mahdollisuuksia menestyä vedonlyönnissä kevään 2023 huipennuksessa.

Lunasta Parhaat Bonukset

Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.