Kaupallinen sisältö - Säännöt ja ehdot voimassa - 18+

Jääkiekon MM-kisat vedonlyöntibonukset

Jääkiekon MM-kisat pelataan pitkästä aikaa Suomessa. Kyseessä on valtavan hieno ja jännittävä turnaus, johon Suomi lähtee upeasta tilanteesta tavoittelemaan historiallista tuplaa. Samalla jääkiekon MM vedonlyöntibonukset tuovat asiakkaille vedonlyöntiin runsaasti uusia ulottuvuuksia ja parantavat pelaajien mahdollisuuksia menestyä vedonlyönnissä kevään huipennuksen aikana.

Parhaat bonukset jääkiekon MM 2022 vedonlyöntiin 🏆

PELISIVUSTO Info Talletusbonus Rekisteröidy

Lue esittely
Kierrätysvaatimus: 8x
Maksimipanos:
Ilman talletusta:
100 % bonus 100 € asti PELAAMAAN

18+ | Säännöt ja ehdot pätevät

Bethard logo
Lue esittely
Kierrätysvaatimus: 4x
Maksimipanos: 10 €
Ilman talletusta:
100 % bonus 100 € asti PELAAMAAN

18+ | Säännöt ja ehdot pätevät


Lue esittely
Kierrätysvaatimus:
Maksimipanos: 2 €
Ilman talletusta: -
100 € ilmaisveto PELAAMAAN

18+ | Säännöt ja ehdot pätevät


Lue esittely
Kierrätysvaatimus:
Maksimipanos:
Ilman talletusta:
10 € kierrätysvapaa ilmaisveto PELAAMAAN

18+ | Säännöt ja ehdot pätevät

Mr green logo
Lue esittely
Kierrätysvaatimus: 35x
Maksimipanos: 5 €
Ilman talletusta:
100 % bonus 300 € asti + 100 ilmaiskierrosta PELAAMAAN

18+ | Säännöt ja ehdot pätevät


Lue esittely
Kierrätysvaatimus: 7x
Maksimipanos: 30 % bonuksen määrästä
Ilman talletusta:
100 % bonus 200 € asti PELAAMAAN

18+ | Säännöt ja ehdot pätevät

888sport logo
Lue esittely
Kierrätysvaatimus: 7x (2x talletus, 5x bonus)
Maksimipanos:
Ilman talletusta:
100 % bonus 100 € asti PELAAMAAN

18+ | Säännöt ja ehdot pätevät

Jääkiekon MM-kisat on perinteisesti Suomessa valtavan suosion kohteena, ja erityisesti Tampereella ja Helsingissä järjestettävät lätkän MM-kisat nauttivat huimaa kiinnostusta myös vedonlyönnin pelaajissa ja harrastajissa.

Toukokuussa pelattavaan kansainvälisen jääkiekkokauden huipentavaan turnaukseen on luvassa vedonlyöntiyhtiöiden jakamana runsaasti vedonlyöntibonuksia, kampanjoita, tarjouksia ja pelaajaetuja, joita asiakkaiden kannattaa lunastaa aina mahdollisuuksien mukaan.

Paranna voittopottia bonuksilla

Varsinkin kaikki parhaat bonukset jääkiekon MM-kisoihin nostavat asiakkaiden mahdollisuuksia menestyä vedonlyönnissä hyvin olennaisesti, ja erityisesti juuri parhaat bonukset jääkiekon MM kisoihin ovat lähes poikkeuksetta vahvasti positiivisen odotusarvon pelaajaetuja.

Jääkiekon MM-kisat on myös vedonlyöntiyhtiöille yksi vuoden tärkeimmistä urheilutapahtumista, joten varsinkin korkean profiilin vedonlyöntifirmat haluavat pysyä kovassa kilpailussa mukana tarjoamalla korkeiden kertoimien ohella myös kaikki parhaat jääkiekon MM vedonlyöntibonukset.

Uudet asiakkaat pystyvät lunastamaan turnaukseen ylimääräistä pelirahaa yhteensä jopa nelinumeroisella summalla, mutta myös vanhat asiakkaat ovat oikeutettuja nappaamaan monilla vedonlyöntisivustoilla myös pitkällä tähtäimellä hyviä bonuksia.

Perinteinen bonus on 100% talletusbonus 100 € asti. Tämän tarjoaa mm. Casumo.

Bonuksilla isommat voitot

Siinä missä Leijonat on osoittanut olevansa alkuvuodesta hienossa iskussa, niin myös jääkiekon MM vedonlyöntibonukset auttavat asiakkaita tekemään betsaamista loistavilla puitteilla, onnistumaan kertoimien maailmassa ja nauttimaan vedonlyönnistä entistä paremmin

Vihjemedia on vahvasti mukana jääkiekon MM-kisojen tapahtumissa tarjoamalla myös kaikki parhaat vedonlyöntibonukset, riskittömät vedot, ilmaisvedot ja muut suositut pelaajaedut koko turnauksen ajan. Vihjemediasta löytyvät vedonlyöntibonukset ja muut pelaajaedut ovat testattuja ja hyväksi havaittuja. Vedonlyönnin ystävät voivat löytää Vihjemediasta läpi turnauksen myös paljon muuta hyvää materiaalia.

Jääkiekon MM-kisat 2022 bonukset: ilmaisvedot

Ilmaisvedot kuuluvat suosituimpien vedonlyöntibonusten joukkoon. Ilmaisvedot mahdollistavat vedonlyönnin käytännössä täysin ilmaiseksi vedonlyöntifirmojen piikkiin niin, että asiakkaat eivät voi hävitä rahaa.

Tällaiset pelaajaedut voidaan luokitella käytännössä kahteen kategoriaan:

  1. vaativatko pelaajaedut talletuksen
  2. annetaanko niitä ilman talletusta

Yleensä niitä annetaan pelaamalla aluksi tietyllä panoksella ja kertoimella, jonka jälkeen saa käyttöönsä ilmaisvedon. Nämä vedot toimivat yleensä hyvin yksinkertaisella konseptilla, vaikka niissä on vedonlyöntifirmoista riippuen myös pieniä eroavaisuuksia.

Keskeistä on kuitenkin se, että asiakkaille tarjotaan ilmaisten vetojen avulla mahdollisuus lyödä vetoa nimensä mukaisesti ilmaiseksi ja riskittä. Asiakkaiden ei välttämättä tarvitse myöskään tehdä talletusta tai pelitilillä ei tarvitse olla rahaa. Lisäksi niistä saatavat mahdolliset voitot ovat myös vedonlyöntisivustoista riippuen heti oikeaa rahaa tai bonusta.

Jääkiekon MM-kisat 2022 bonukset: riskittömät vedot

Riskittömät vedot ovat periaatteeltaan lähes samoja vedonlyöntibonuksia kuin ilmaisvedot, mutta riskittömissä vedoissa on myös muutamia eroavaisuuksia. Asiakkaat voivat lyödä riskittömissä vedoissa betsinsä täysin riskittä niin, että mahdolliset tappiot maksetaan pelaajille takaisin

. Asiakkaat voivat tehdä esimerkiksi 50 € betsin ja saada rahansa takaisin, jos lopputulos ei ole ollut voittava. Riskittömissä vedoissa asiakkailla tulee olla pelitilillä kulloinkin panoksen verran rahaa.

Riskittömät vedot palauttavat yleensä voittojen osuessa kohdalle myös panokset, kun taas toisten pelaajaetujen kohdalla näin ei monesti ole. Riskittömissä vedoissa mahdolliset voitot maksetaan yleensä samalla tavalla kuin omalla rahalla tapahtuvassa vedonlyönnissä.

Kummatkin esitellyt pelaajaedut ovat muuten siten samanlaisia, että molemmissa bonuksissa vedonlyöntifirma huolehtii lopulta panosten maksamisesta.

Jääkiekon MM-kisat 2022 bonukset: korotetut kertoimet

Korotetut kertoimet kuuluvat myös suosittujen vedonlyöntibonusten joukkoon. Korotetut kertoimet mahdollistavat vedonlyönnin hulppeilla kertoimilla ennalta päätettyihin otteluihin esimerkiksi Leijonista tai MM-kisojen loppuottelusta.

Korotetut kertoimet tarkoittavat nimensä mukaisesti normaalia parempia kertoimia, joita löytyy erityisesti uusille asiakkaille. Tarjolla voi olla esimerkiksi Suomen voitolle jättikerroin 30,00, minkä saa pelata 1-2 €:llä ja pitää mahdolliset voitot käteisenä.

Parhaat bonukset jääkiekon MM-kisoihin 🏆

Jääkiekon MM vedonlyöntibonukset ovat tänä päivänä kuumaa kamaa, sillä netistä löytyy valtavasti vedonlyöntibonuksia jokaiseen lähtöön. Parhaat bonukset jääkiekon MM-kisoihin ovat todella arvokkaita ja ovat kirkkaasti positiivisen odotusarvon pelaajaetuja.

Asiakkaiden kannattaa lunastaa alussa kaikki parhaat bonukset lätkän MM-kisoihin ja aloittaa matkansa pelaamalla ensin edullisimmat bonukset. Mainioita vedonlyöntibonuksia voi löytää kätevästi Vihjemedian kattavilta listoilta.

Mm. William Hill tarjoaa ilmaisvedon 100 € asti. Tätä kannattaa kokeilla, jos ei halua laittaa paljoa omaa rahaansa likoon.

Parhaat vedonlyöntisivustot jääkiekon MM-kisojen ajan

Monet vedonlyöntisivustot panostavat vuosittain paljon jääkiekon MM-kisoihin, sillä kyseessä on myös lukuisille vedonlyöntiyhtiöille yksi vuoden tärkeimmistä juhlahetkistä. Parhaat vedonlyöntisivustot jääkiekon MM-kisoihin riippuvat vähän asiakkaiden mieltymyksistä ja kulloinkin korkeimmista kertoimista, mutta lähtökohtaisesti muun muassa Casumo, 888Sport, Bet365, William Hill ja Mr Green kuuluvat eittämättä parhaiden vedonlyöntisivustojen joukkoon myös lätkässä.

Parhaat vedonlyöntisivustot jääkiekon MM-kisojen ajan löytyvät loppupeleissä aina sieltä, mistä saa aina parhaat kertoimet ja pitkässä juoksussa edullisimmat jääkiekon MM vedonlyöntibonukset.

Suosittelemme pelaamaan kuitenkin aina Euroopan unionin alueella toimivilla vedonlyöntisivustoilla, jotta asiakkaat voivat nauttia myös verovapaista voitoista ja varmasti turvallisesta vedonlyönnistä. Kannattaa aina pelata vain korkeimmat kertoimet ja jättää muut pois.

Monet parhaat vedonlyöntisivustot ovat vuodesta toiseen myös samoja vedonlyöntifirmoja, ja niin on myös kevään 2022 turnauksessa. Kilpailu myös vedonlyöntisivustojen välillä on niin suurta, että asiakkaille on pystyttävä tarjoamaan jatkuvasti entistä parempia palveluita, kertoimia ja vedonlyöntibonuksia sekä muita pelaajaetuja.

Parhaat vedonlyöntisivustot ovat kaikilla mittareilla todella hyviä. Samalla niiden jääkiekon MM vedonlyöntibonukset ovat asiakkaille mainioita valintoja.

🏆 Vedonlyöntibonukset jääkiekon MM-kisoihin: Casumo

Casumolla uudet asiakkaat voivat lunastaa perinteisen vedonlyöntibonuksen 100 % 100 € asti. Uudet pelaajat saavat ensimmäisellä talletuksella bonusrahaa 100 € saakka. Casumo tarjoaa nykyään vedonlyöntiä korkeilla kertoimilla ja on hieno vedonlyöntisivusto myös kevään MM-kisoissa. Casumolla on toukokuun mittaan todennäköisesti tiedossa myös muita kampanjoita ja tarjouksia.

🏆 Vedonlyöntibonukset jääkiekon MM-kisoihin: 888Sport

888Sportilla uudet pelaajat saavat aloittaa matkansa oranssilla vedonlyöntifirmalla myös 100 % vedonlyöntibonuksella 100 € asti. Uudet asiakkaat saavat lunastaa Casumon tavoin satasen bonusrahaa ja startata pelitaipaleensa hienolla vedonlyöntibonuksella.

888Sportilla on luvassa MM-kisoihin paljon laadukasta pelattavaa ja myös turnauksen edetessä useita hienoja kampanjoita ja tarjouksia vanhoille asiakkaille.

🏆 Vedonlyöntibonukset jääkiekon MM-kisoihin: Bet365

Bet365 on pitkän linjan rahapelisivusto, joka tarjoaa uusille asiakkailleen 10 € pelaamisella 50 € edestä ilmaisvetoja. Bet365 toimii englanniksi eikä ole lokalisoitu suomeksi, mutta kyseessä on myös monille suomalaisille asiakkaille todella suosittu vedonlyöntisivusto ja tarjoaa huimasti pelattavaa myös MM-kisoista kampanjoiden ja tarjousten kera.

🏆 Vedonlyöntibonukset jääkiekon MM-kisoihin: William Hill

William Hill tarjoaa uusille asiakkailleen 100 % ilmaisvedon 100 € asti. William Hillillä uudet pelaajat voivat aloittaa matkansa lunastamalla perinteisen vedonlyöntibonuksen sijasta ilmaisvedon jopa 100 € saakka. William Hill tarjoaa nykyään myös mainiot puitteet lätkän vedonlyöntiin ja järjestää kampanjoita ja tarjouksia myös vanhojen asiakkaiden iloksi.

🏆 Vedonlyöntibonukset jääkiekon MM-kisoihin: Mr Green

Mr Green on yksi markkinoiden legendaarisimmista rahapelisivustoista, joka on tänä päivänä myös yksi netin parhaista vedonlyöntifirmoista. Uudet asiakkaat voivat napata Mr Greenillä 100 % 100 € ilmaisvedon.

Mr Greenin uuden pelaajan bonus toimii hyvin pitkälti samalla tavalla kuin yllä mainitulla William Hillillä. Mr Greenin kertoimet, kohdevalikoima, kampanjat ja tarjoukset ovat myös turnauksen aikana lähes netin kärkeä.

Näin hyödynnät vedonlyöntibonukset ja tarjoukset

Jääkiekon MM vedonlyöntibonukset, kampanjat, tarjoukset ja pelaajaedut kannattaa ottaa pelaamisen tueksi ja mahdollistaa hienommat saumat tehdä vedonlyöntiä myös MM-kisoissa menestyksellisesti.

Hyödynnät jääkiekon MM vedonlyöntibonukset ja muut pelaajaedut ottamalla Vihjemediasta kaikki parhaat bonukset, joita et ole pelannut. Samalla kannattaa pitää silmällä sivustoamme erikoistarjousten ja positiivista odotusarvoa tuottavien vihjeiden varalta.

Hyödynnät vedonlyöntibonukset ja tarjoukset helposti liittymällä useiden vedonlyöntisivustojen asiakkaaksi, rekisteröitymällä tai vahvistamalla tietosi pankkitunnuksilla ja lunastamalla yleensä yksinkertaisilla ohjeilla kaikki suositut vedonlyöntibonukset ja muut tarjoukset. Muista kuitenkin lukea aina bonussäännöt ja -ehdot huolella.

Kirjoittanut

Vihjemedia.com © 2022 | Sivustokartta - Evästeet - Tietosuojakäytäntö