Ilves – KuPS vihje ja kertoimet

Ilves – KuPS
Ratinan Stadion
13/08/2023 – 16.00

Vihjemedia vihje – KuPS voittaa – Kerroin 2.03* 22Bet

(Kertoimet vedettiin 08/08 klo. 12.30)

Parhaat kertoimetVeikkausPinnacle22Bet
Ilves voittaa4.25*4.17*3.97*
Tasapeli3.25*3.35*3.22*
KuPS voittaa1.92*2.02*2.03*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Ilves on ollut jo pitkään heikossa pelivireessä, ja kotijoukkue on esiintynyt Veikkausliigassa kaksi ja puoli kuukautta putkeen ilman voittoja.
  • Ilves on pelannut isoksi osaksi vaatimattomasti ja esiintynyt varsinkin viime viikkoina jopa lannistuneena ja mitäänsanomattomalla tavalla.
  • Ilves on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti VPS:ää ja FC Hakaa vastaan. Kotijoukkue on ollut edelleen kurjassa iskussa.
  • Ilveksen fanit ovat vaatineet jo jonkin aikaa Toni Kallion erottamista, ja kotijoukkue on myös ulospäin katsottuna tulehtuneessa tilanteessa.
  • KuPSin matka Konferenssi-liigan karsinnoissa alkoi ja loppui saman tien, sillä vierasjoukkueen urakka päättyi heti ensimmäisessä vaiheessa.
  • KuPS on ollut lähiaikoina luonnollisesti otteluruuhkassa ja menetti Urho Nissilän sekä kärsinyt myös muutamien avainpelaajien poissaoloista.
  • KuPS voitti viimeksi Veikkausliigassa KTP:n, mutta vierasjoukkueen putoaminen heti perään Derrylle oli Kukkojengin kannalta suuri pettymys.
  • KuPS on kaikesta huolimatta etenkin nykyistä Ilvestä sen verran vahvempi, että vierasjoukkueen tulee olla noin 51 prosentin ennakkosuosikki.

Jalkapallon Veikkausliigassa Ilves saa vastaansa KuPSin. Kotijoukkue on ollut pitkään onnettomassa pelivireessä ja jatkanut samaa rataa myös kahdella edellisellä kierroksella. Tamperelaiset ovat pelanneet Veikkausliigassa jo noin kaksi ja puoli kuukautta ilman yhtäkään voittoa ja esiintyneet lähiaikoina tappiollisesti VPS:ää ja FC Hakaa vastaan. Tupsukorvien pelaaminen on ollut aivan liikaa lannistuneen näköistä, jossa pienetkin vastoinkäymiset ovat nousseet henkisesti kovin helposti pirkanmaalaisten isoksi ongelmaksi. Kissapaitojen kannattajat ovat vaatineet jo vähän aikaa Toni Kallion erottamista. Vierasjoukkue on pelannut äskettäin Konferenssi-liigan karsinnoissa Derryä vastaan ja Veikkausliigassa KTP:tä vastaan. Kukkojengi putosi heti Euroopan kentiltä, ja se oli kuopiolaisten kannalta valtava pettymys. Urho Nissilän lähtö ulkomaille ei ainakaan parantanut savolaisten tilannetta. Sentään Veikkausliigassa irtosi voitto KTP:stä. KuPS on ollut otteluruuhkassa ja esiintynyt keskinkertaisesti, mutta vierasjoukkue on etenkin nykyistä Ilvestä selkeästi parempi ja vahvempi ryhmä.

Tamperelaisten tilanne jatkuu entistä vaikeampana

Ilves on ollut jo pitkään surkeassa jamassa, esiintynyt kaikkea muuta kuin kaksisesti ja jatkanut samaa menoa myös kahdella edellisellä kierroksella. Kotijoukkueen meno on ollut sen verran vaatimatonta, että Tupsukorvien onnistumiset ja ilonaiheet ovat olleet ansaitusti todella vähissä. Tamperelaiset ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti VPS:ää ja FC Hakaa vastaan, ja kissapaitojen otteet ovat olleet myös lähiaikojen otteluissa kaukana vahvoista. Ilveksen kannattajat ovat tehneet selväksi sen, että Toni Kallion pitäisi lähteä, mutta kotijoukkueen pelaaminen tuskin menisi sitä kautta ainakaan nopeasti selvästi parempaan. Isäntien tekeminen on ollut toisaalta niin ponnetonta ja väsynyttä, että jotain muutoksia on pakko tehdä. Ilves on saanut Veikkausliigassa edellisen voittonsa toukokuussa, ja kotijoukkueen osalta on vaikea nähdä, että Tupsukorvat voisi muuttaa lähiaikoina oleellisesti kurssiaan. Tamperelaiset ovat saaneet toki voitottomuutensa varrella useita pistejakoja, mutta isäntien olisi pitänyt pystyä vähän parempaan edes FC Hakaa vastaan.

Kukkojengi putosi heti Konferenssi-liigan karsinnoista

KuPS pelasi Konferenssi-liigan karsintojen ensimmäisessä vaiheessaan Derryä vastaan ja omasi ennakkoon hyvät puitteet yltää jatkoon. Kuopiolaisten menestyminen jäi kuitenkin vaatimattomaksi, ja irlantilaiset etenivät jatkoon lopulta hyvin värikkään jälkimmäisen taiston jälkeen. Keltamustat tekivät toisessa ottelussa kotonaan kolme maalia, mutta se ei kuitenkaan kantanut jatkopaikkaan saakka. Kukkojengi pelasi viimeksi Veikkausliigassa voitollisesti KTP:stä ja tehnyt kuitenkin kahdessa edellisessä ottelussaan viisi maalia, mutta se ei poista sitä, että savolaisten olisi ehdottomasti pitänyt mennä Euroopan kentillä seuraavaan vaiheeseen ja toisaalta ovat esiintyneet kotimaankin kentillä enintään keskinkertaisesti. KuPS ei ole missään tapauksessa vakuuttanut tai ollut mainiossa pelivireessä, mutta vierasjoukkue on otteluruuhkassakin nykyistä Ilvestä sen verran edellä, että Kukkojengin pitäisi olla Tampereella vahvoilla. KuPS on kärsinyt muutamien avainpelaajien terveyshuolista ja Urho Nissilän lähdöstä, mutta vierasjoukkue on siitä huolimatta karvan yli 50 pinnan ennakkosuosikki.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.