Ilves – IFK Mariehamn vihje ja kertoimet

Ilves – IFK Mariehamn
Ratinan Stadion
27/09/2023 – 18.00

Vihjemedia vihje – IFK Mariehamn X2 – Kerroin 2.10* iBet

(Kertoimet vedettiin 25/09 klo. 11.15)

Parhaat kertoimetVeikkausPinnacleiBet
Ilves voittaa1.88*1.85*1.80*
Tasapeli3.50*3.91*3.75*
IFK Mariehamn voittaa4.05*4.26*4.50*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Ilves pelasi Veikkausliigassa kolme edellistä kierrosta ilman voittoja, mutta kotijoukkue palasi viimeksi voittojen pariin KTP:tä vastaan.
  • Ilves oli viimeksi pelillisesti ja maaliodottamissa parempi ja olisi ansainnut voiton myös dramaattisesta ottelustaan FC Hakaa vastaan.
  • Ilveksen kausi Veikkausliigassa on ollut suureksi osaksi vaikea, mutta kotijoukkue nappasi viimeksi jo säilymisen kannalta isot pisteet.
  • Ilveksen keskittymistä haittaa varmasti jo ensi lauantaina pelattava Suomen Cupin finaali, jossa tamperelaiset kohtaavat FC Hongan.
  • IFK Mariehamn pelasi edellisellä kierroksella voitollisesti FC Hakasta ja otti vaikeassa paikassa myös vähintään yhtä arvokkaan voiton.
  • IFK Mariehamnin tilanne pakan pohjalla jatkuu toki vaikeana, mutta vierasjoukkue pelasi kuitenkin viimeksi pääasiassa hyvän ottelun.
  • IFK Mariehamnin motivaatio on tietysti huipussaan, sillä vierasjoukkue voi nousta viikolla parhaimmillaan jo pisteen KTP:n yläpuolelle.
  • IFK Mariehamn voi vielä välttää hyvin suoran putoamisen, mutta vierasjoukkueella ei ole varaa kokea Tampereella ainakaan tappiota.
  • Parhaat pelivalinnat löytyvät IFK Mariehamnin menestyksestä. Vierasjoukkue venyy vähintään pistejakoon noin 49 prosentin arviolla.

Jalkapallon Veikkausliigassa Ilves kohtaa IFK Mariehamnin. Kotijoukkue on pelannut haastajasarjassa kahdella ensimmäisellä kierroksella vauhdikkaan pistejaon FC Hakan kanssa ja täyden pistepotin merkeissä KTP:stä. Tamperelaisten kausi Veikkausliigassa on ollut vaikea, mutta Tupsukorvat on ollut haastajasarjassa hyvässä pelivireessä ja olisivat ansainneet voiton myös ensimmäisestä ottelustaan FC Hakaa vastaan. Viimeksi tullut voitto oli jo säilymisen kannalta todella iso. Eroa karsintapaikkaan kasvoi neljään pisteeseen. Keltapaidat pelaavat pian Suomen Cupin finaalissa FC Honkaa vastaan, joten se vie varmasti jo pirkanmaalaisten keskittymistä. Vierasjoukkue nappasi viimeksi valtavan tärkeän voiton FC Hakasta ja säilytti realistiset mahdollisuutensa päästä pois viimeisen paikalta. Saarelaisten tilanne pakan pohjalla on edelleen tukala, mutta vihreävalkoiset voivat edellisen kierroksen voittonsa myötä nousta viikolla jo KTP:n yläpuolelle. Viimeksi tullut voitto ei kuvannut iltaa varsinaisesti väärin, mutta vastustaja oli pelillisesti ja maaliodottamien valossa lievästi vahvempi miehistö. Tasapeli olisi ollut sopivin lopputulos. Saarelaiset olivat aloittaneet urakkansa haastajasarjassa kokemalla tappion viiden maalin ottelussa AC Oululle.

Tamperelaiset pelanneet haastasarjassa suureksi osaksi hyvin

Ilves pelasi edellisellä kierroksella säilymisen kannalta todella tärkeän ottelun KTP:tä vastaan, ja tamperelaiset nappasivat ottelusta lopulta selkeän kolmen maalin voiton. Tupsukorvat oli pelillisesti ja maaliodottamien kannalta parempi ryhmä, joten keltapaidat ylsivät oikeutettuun voittoon. Paremmuudesta ei jäänyt kahta sanaa. Pirkanmaalaiset osuivat toistamiseen heti jälkimmäisen jakson alussa ja se oli vastustajan mahdollisuuksien kannalta myös henkisesti iso kolaus. Viimeinen niitti syntyi noin 25 minuuttia ennen illan päätöstä. Ilves esiintyi haastasarjan alussa FC Hakaa vastaan ja olisi ansainnut otteidensa valossa voiton, mutta lopulta dramaattinen taisto päättyi vauhdikkaaseen pistejakoon. Tamperelaiset olivat vielä lähellä loppua kaksi maalia tappiolla, mutta Tupsukorvat nousi vaikeasta paikasta kiinni tasapeliin. Tasoitukseen oikeuttanut maali syntyi lisäajan kolmannella minuutilla. Ilves ei ole toki vielä tässä vaiheessa kuivilla, mutta kotijoukkueella ei ole samanlaista voittamisen tarvetta kuin vierailla, jotka kamppailevat elämästä ja kuolemasta. Tamperelaiset ovat saaneet sen verran hyvin eroa karsijan paikkaan, että Tupsukorvien ei ole millään tavalla pakko voittaa tällaista ottelua. Pistejakokin olisi isäntien kannalta hyvä.

Vierasjoukkue nappasi viimeksi valtavan tärkeän voiton

IFK Mariehamnin kausi on ollut pääasiassa hyvin murheellinen, ja vierasjoukkueen onnistumiset ja ilonaiheet ovat olleet läpi sesongin vähissä. Saarelaiset aloittivat urakkansa haastasarjassa kokemalla tappion viiden maalin ottelussa AC Oulua vastaan ja pelaamalla tosiella kierroksella voitollisesti FC Hakaa vastaan. Vihreävalkoiset ylsivät viimeksi äärimmäisen tärkeään voittoon, sillä vierailla on nyt mahdollisuus mennä voitolla jopa KTP:n ylle. Toki vastustajalla olisi silloin ottelu vähemmän pelattuna. IFK Mariehamn ei ollut viimeksi pelillisesti ja maaliodottamien valossa parempi miehistö, mutta voitto ei ollut kuitenkaan suuri vääryys. Vastustaja olisi voinut silti yltää hyvin tasapeliin. Pistejako olisi kuvannut iltaa parhaiten. IFK Mariehamn saapuu otteluun tietysti korkealla motivaatiolla ja tahtotilalla venyä vähintään tasapeliin, sillä vierasjoukkueen kannalta tärkeintä on välttää ainakin tappio. Saarelaisten tekeminen on ollut kuitenkin sen verran heikolla pohjalla, että täysi pistepotti edellyttäisi isoakin kuvaa katsoessa odotuksia parempaa pelaamista. Vihreävalkoiset saivat kuitenkin viimeksi myös itseluottamuksensa ja fiiliksensä kannalta jättimäisen voiton, jonka myötä vieraat venyvät näillä lähtökohdilla pisteille melkein kerran kahdesta.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.