IFK Mariehamn – FC Honka vihje ja kertoimet

IFK Mariehamn – FC Honka
Wiklöf Holding Arena
18/08/2023 – 18.30

Vihjemedia vihje – FC Honka voittaa – Kerroin 2.08* Pinnacle

(Kertoimet vedettiin 15/08 klo. 15.45)

Parhaat kertoimetVeikkausPinnacleMr Green
IFK Mariehamn voittaa4.10*3.85*4.00*
Tasapeli3.35*3.42*3.50*
FC Honka voittaa1.93*2.08*1.90*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • IFK Mariehamn on pelannut elokuussa tappiollisesti runsasmaalisessa ottelussa HJK:ta vastaan ja vähämaalisen pistejaon FC Hakan kanssa.
  • IFK Mariehamn ylsi viimeksi Valkeakoskella nopeasti johtoasemaan, mutta saarelaiset olisivat ansainneet jäädä lopulta ilman edes tasapeliä.
  • IFK Mariehamn jäi edellisellä kierroksella maaliodottamien näkökulmasta selvästi heikommaksi ryhmäksi, joten pistejako irtosi onnekkaasti.
  • IFK Mariehamn on palannut pienen paremman ajanjakson jälkeen takaisin vaisuun pelivireeseen ja jatkaa ansaitusti Veikkausliigan jumbona.
  • FC Honka koki toiseksi edellisellä kierroksella ansaitsemattoman tappion FC Lahdelle. Keltamustien olisi pitänyt yltää vähintään pistejakoon.
  • FC Honka pelasi viimeksi FC Interiä vastaan ja eteni oikeutettuun voittoon. Espoolaiset olivat myös maaliodottamien kannalta parempi ryhmä.
  • FC Honka pääsi pelaamaan edellisellä kierroksella lähes koko toisen jakson ylivoimalla, ja täysi pistepotti oli espoolaisten kannalta valtavan iso.
  • FC Hongan kuuluu olla käytännössä kerran kahdesta voittava ennakkosuosikki. Vieraat ottavat voiton noin 49,5 prosentin todennäköisyydellä.

Jalkapallon Veikkausliigassa IFK Mariehamn haastaa FC Hongan. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti runsasmaalisessa koitoksessa HJK:ta vastaan ja vähämaalisen pistejaon FC Hakan kanssa. Saarelaiset ovat vajonneet pienen paremman ajanjakson jälkeen takaisin heikkoon pelivireeseen. Vihreävalkoiset ylsivät viimeksi nopeasti johtoasemaan, mutta vastustaja oli pelillisesti ja maaliodottamien kannalta selvästi parempi miehistö ja olisi ansainnut täyden pistepotin. Grönvitt venyi viimeksi erittäin arvokkaaseen pistejakoon, mutta se ei tullut hyvän peliesityksen päätteeksi. Tappio HJK:lle oli myös ansaittu. Vierasjoukkue pelasi toiseksi edellisellä kierroksella ansaitsemattomasti ilman pisteitä FC Lahtea vastaan ja viimeksi voitollisesti FC Interistä. Espoolaiset jäivät Lahdessa nollille, vaikka taiston olisi pitänyt päättyä vähintään tasapeliin. Vastustajan ei olisi pitänyt juhlia maaliodottamien kannalta täyttä pistepottia. Viimeksi tullut voitto irtosi myös maaliodottamien valossa ansaitusti. Kaveri joutui pelaamaan lähes koko toisen jakson myös miehen alivoimalla.

Saarelaiset nappasivat viimeksi onnekkaan pistejaon

IFK Mariehamn pelasi edellisellä kierroksella todellisen kuuden pisteen taiston FC Hakaa vastaan, ja saarelaiset saivatkin otteluun mainion alun. Vihreävalkoiset onnistuivat maalinteossa ensimmäisellä kympillä ja pääsivät heti tuloksellisesti kuskin paikalle. Grönvitt oli kuitenkin ottelun edetessä kiistatta heikompi miehistö ja olisi saanut kokea tappion. Vastustaja oli pelillisesti ja maaliodottamien näkökulmasta sen verran parempi ryhmä, että Veikkausliigan jumbon olisi pitänyt jäädä ilman tasapeliä. Kaverilla oli vielä viimeisillä minuuteilla mahdollisuus osua toistamiseen. IFK Mariehamn oli jo menossa hieman parempaan suuntaan ja pelasi yksittäisiä hyviä otteluita, mutta kotijoukkue on palannut takaisin heikkoon pelivireeseen ja koki elokuun alkupuolella myös ansaitun tappion HJK:lle. Toki kotijoukkueen leirissä ei siitä taistosta varmasti odotettukaan kuin enintään pistejakoa. Saarelaiset ovat pelanneet kaksi edellistä otteluaan vieraissa, mutta vihreävalkoisten viimeisin kotonakaan pelattu ottelu ei edennyt hyvin. FC Inter oli silloin pari maalia parempi ja juhli ansaitusti koko pistepottia.

Espoolaiset juhlivat ansaittua voittoa FC Interistä

FC Honka on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti vähämaalisessa taistossa FC Lahtea vastaan ja voitollisesti niin ikään vain yhden osuman sisältäneessä illassa FC Interistä. Espoolaiset jäivät FC Lahtea vastaan yllättäen ilman pisteitä, sillä keltamustat olivat käytännössä kerran kahdesta voittava ennakkosuosikki. Tasapeli olisikin kuvannut iltaa hyvin, sillä vastustaja ei ollut pelillisesti tai maaliodottamissa parempi miehistö. Elokuuhun oltiin kuitenkin siirrytty kolmen maalin voitolla AC Oulusta. Viimeksi tullut voitto irtosi myös pelillisesti ja maaliodottamien kannalta oikeutetusti. Taiston ainokainen syntyi, kun ensimmäinen jakso oli ehtinyt ylittää puolivälinsä. Vastustaja joutui pelaamaan lähes koko toisen puoliajan alivoimalla. FC Honka pelasi viimeksi etenkin avausjaksolla siinä mielessä vahvasti, että vastustajan hyökkäyspään tekeminen ei aiheuttanut lopulta suurta uhkaa espoolaisten alakerralle. Tilanne muuttui hieman toiselle jaksolle. FC Honka on sen verran IFK Mariehamnia vahvempi miehistö, että vierasjoukkue voittaa tien päälläkin käytännössä kerran kahdesta.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.