IFK Mariehamn – FC Haka vihje ja kertoimet

IFK Mariehamn – FC Haka
Wiklöf Holding Arena
13/05/2023 – 18.30

Vihjemedia vihje – FC Haka voittaa – Kerroin 2.39* Marsbet

(Kertoimet vedettiin 11/05 klo. 15.30)

Parhaat kertoimetVeikkausMarsbetPinnacle
IFK Mariehamn voittaa2.98*3.00*3.17*
Tasapeli3.45*3.25*3.43*
FC Haka voittaa2.28*2.39*2.38*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • IFK Mariehamn on pelannut surkean alkukauden, esiintynyt heikosti ja saanut viidellä ensimmäisellä kierroksella yhden pistejaon ja neljä tappiota.
  • IFK Mariehamn ei ole pelannut vielä alkukaudella lainkaan kaksisesti, ja kotijoukkueen tekeminen on ollut odotuksiin nähden jopa selvä pettymys.
  • IFK Mariehamn on ollut alkukaudesta myös maaliodottamien näkökulmasta heikossa iskussa, joskin kotijoukkue on ollut vähän tuloksiaan parempi.
  • IFK Mariehamn ei ole pelannut aivan niin heikosti mitä kotijoukkueen tulokset antavat ymmärtää, mutta isäntien otteissa on riittänyt parannettavaa.
  • IFK Mariehamn jäi viimeksi Vaasassa saman tien tappiolle, ja saarelaiset saivat toisella jaksolla vain puolittaisen loppukirin aikaiseksi myös ylivoimalla.
  • FC Haka on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti KTP:tä ja FC Honkaa vastaan ja esiintynyt lähiaikoina muutenkin jopa todella hyvin.
  • FC Haka nollasi viimeksi FC Hongan ja teki hienoa jälkeä kentän molemmissa päissä. Vierasjoukkue pääsi jo puoliaikaan mennessä pari maalia edelle.
  • FC Hakan startti Veikkausliigassa oli haastava, mutta valkeakoskelaisten pelaaminen ja tekemisen taso ovat menneet sen jälkeen kiistatta paremmiksi.
  • Siinä missä IFK Mariehamnin alkukauden suoritustaso on ollut huono, niin FC Hakan osalta tilanne on huomattavasti vahvempi ja otteet laadukkaita.
  • FC Hakalle löytyy hyvää pelattavaa, sillä valkeakoskelaisten kuuluu olla jopa ehdoton ennakkosuosikki. FC Haka voittaa vähän yli 44 prosentin arviolla.

Jalkapallon Veikkausliigassa IFK Mariehamn saa vieraakseen FC Hakan. Kotijoukkueen alkukausi on edennyt murheellisesti. Saarelaiset ovat esiintyneet saldolla yksi tasapeli ja neljä tappiota, joten vihreäpaidat ovat vielä ilman ensimmäistä voittoaan ja pelanneet muutenkin vaatimattoman alkukauden. Isännät ovat esiintyneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti KuPSia ja VPS:ää vastaan. IFK Mariehamn on pelannut myös maaliodottamien valossa huonon alkukauden, joskin kotijoukkue on ollut hieman tuloksiaan parempi. Isännät olisivat ansainneet hieman enemmän, mutta esimerkiksi viimeksi tullut tappio oli myös maaliodottamien kannalta oikein. Vierasjoukkue on saanut kahdella edellisellä kierroksella koko pistepotit KTP:tä ja FC Honkaa vastaan. Valkeakoskelaisten startti Veikkausliigaan oli haastava, mutta pirkanmaalaiset ovat olleet sen jälkeen hyvässä iskussa. Vieraat voittivat viimeksi vahvojen otteiden päätteeksi ja etenivät oikeutetusti voittoon myös KTP:stä. Viimeksi tauolla oltiin jo kaksi maalia edellä, ja vastustaja ei saanut juuri mitään kirivaihetta.

Kotijoukkueen alkukausi ollut tuskallinen – kasassa vasta yksi piste

IFK Mariehamn kuuluu alkukauden pettymyksiin, sillä kotijoukkue ei ole saanut vielä ensimmäistä voittoaan ja jäänyt muutenkin pisteittä kaikissa paitsi yhdessä ottelussaan. Saarelaisten pelaaminen on ollut suureksi osaksi vaisua ja yllättävän hengetöntä sekä huonoa, vaikka vihreävalkoiset ovat olleet hieman tuloksiaan parempia ja olisivat ansainneet hieman nähtyä enemmän. Isännät ovat esiintyneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti KuPSia ja VPS:ää vastaan. Uusin ottelu lähti heti väärille raiteille, sillä vastustaja onnistui maalinteossa ensimmäisellä minuutilla. Grönalla oli toisella jaksolla mahdollisuus tehdä kunnon loppukiriä ja hakea tasoitusta myös ylivoimalla, mutta sekin jäi selvästi vajavaiseksi ja puolitiehen. IFK Mariehamn pelasi viime kauden lopussa oleellisesti nykyistä paremmin, vaikka kokoonpano ei ole kokenut merkittäviä muutoksia. Isännät ovat olleet siinäkin mielessä heikkoja niin pelillisesti kuin tuloksellisesti. Saarelaisten olisi päästävä nopeasti ensimmäisen kunnon onnistumisen pariin, sillä vihreävalkoiset eivät ole esittäneet toistaiseksi juuri mitään.

Valkeakoskelaiset olleet lähiaikoina vahvassa pelivireessä

Siinä missä IFK Mariehamn on pelannut kurjan alkukauden, niin FC Haka on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti KTP:tä ja FC Honkaa vastaan esiintyen vahvasti. Vierasjoukkue nappasi voiton KTP:stä myös maaliodottamien valossa ansaitusti ja jatkaen hienoja otteitaan viimeksi Espoossa. Valkeakoskelaisten startti Veikkausliigassa oli haastava, mutta vieraat ovat olleet etenkin lähiaikoina hyvässä pelivireessä ja esiintyneet vahvasti kentän molemmissa päissä. Viimeksi tauolla oltiin kaksi maalia edellä, ja vastustaja ei päässyt tekemään mitään varsinaista loppukiriä. KTP oli kuitenkin sitä edeltäneessä ottelussa vielä tauolla yllättäen maalin johtoasemassa. FC Haka on todistanut pelaavansa heti alkukaudesta aidosti hyvää jalkapalloa ja taistelevansa realistisesti taas paikoista ylemmässä keskikastissa. Vierasjoukkueen tekeminen on ollut varsinkin kahdessa edellisessä ottelussa vahvassa jamassa. FC Haka on etenkin alkukaudesta kiistatta IFK Mariehamnia parempi miehistö, ja valkeakoskelaisten tulee olla myös saarella ennakkosuosikin roolissa.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.