HJK – Molde vihje ja kertoimet

HJK – Molde
Bolt Areena
25/07/2023 – 19.00

Vihjemedia vihje – Molde voittaa – Kerroin 1.79* Marsbet

(Kertoimet vedettiin 24/07 klo. 14.15)

Parhaat kertoimetVeikkausPinnacleMarsbet
HJK voittaa4.40*4.72*4.70*
Tasapeli3.70*3.84*3.85*
Molde voittaa1.67*1.74*1.79*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • HJK pelasi Mestarien liigan karsintojen ensimmäisellä kierroksella FC Larnea vastaan ja selvitti tiensä vain niukasti seuraavaan vaiheeseen.
  • HJK:n peliesitykset eivät olleet ensimmäisellä kierroksella missään nimessä kaksisia, ja selvästi epävarma Klubi ylsikin rimaa hipoen jatkoon.
  • HJK antoi hetki sitten potkut Toni Koskelalle, mutta Klubin otteet eivät ole olleet ainakaan vielä Toni Korkeakunnaksen johdolla sen parempia.
  • HJK on pelannut viime viikkoina selvästi alisuorittaen, ja kotijoukkueen suurimmat haasteet ovat löytyneet heikosta hyökkäyspään tekemisestä.
  • Molde oli viime kaudella Norjan Eliteserienissä vakuuttavassa iskussa juhlien kotimaansa mestaruutta ja ylsi Konferenssi liigan lohkovaiheeseen.
  • Molden kuluva kausi alkoi heikosti, mutta vierasjoukkue on ollut sen jälkeen erinomaisessa pelivireessä ja saanut onnistumisia laajalla rintamalla.
  • Molde pelasi edellisellä kierroksella Sarpsborgia vastaan tehden komeaa jälkeä, ja Magnus Eikrem palasi myös silloisten isäntien kokoonpanoon.
  • Molde on materiaaliltaan ja taitotasoltaan sen verran HJK:ta parempi, että norjalaisten kuuluu olla myös Helsingissä vahvoja ennakkosuosikkeja.
  • Molde noudattanee oletettavasti samaa voimakasta hyökkäysvoitoista pelitapaansa kuin Norjan kentillä ja on HJK:lle erittäin inhottava vastustaja.
  • Pelivalinnat tehdään Molden menestykselle, jolle on luvassa hyvää pelattavaa. Molde lähtee kamppailuun noin 57,5 prosentin ennakkosuosikkina.

Jalkapallon Mestarien liigan karsinnoissa HJK kohtaa Molden. Helsinkiläiset pelasivat Mestarien liigan karsintojen ensimmäisellä kierroksella FC Larnea vastaan lähtien ottelupariin suurena ennakkosuosikkina. Urakasta tuli kuitenkin Klubille vaikea ja tuskainen, sillä suomalaiset olisivat voineet hyvin jopa pudota kilpailusta heti ensimmäisessä vaiheessa. Stadilaiset ylsivät rimaa hipoen jatkoon ja esiintyivät kaikkea muuta kuin vahvasti ja tasokkaasti. Siitä hyvä osoitus tuli otteluparin jälkimmäisessä koitoksessa, jossa raitapaidat olivat selvästi haavoittuvaisia. Veikkausliigassa irtosi nihkeä voitto Ilveksestä. Vierasjoukkue oli viime kaudella selvästi Norjan Eliteserienin kunkku ja ylsi Konferenssi liigan lohkovaiheeseen. Vuonomaalaiset ovat olleet vaikean alkunsa jälkeen erinomaisessa iskussa ja kulkeneet käytännössä voitosta voittoon. Molde on tehnyt todella hienoa jälkeä ja esimerkiksi viimeksi murskasi Sarpsborgin numeroin 5-1. Magnus Eikrem teki myös paluun norjalaisten kokoonpanoon. Vieraat lähtevät todennäköisesti Helsingissäkin noudattamaan todella hyökkäysvoittoista pelitapaansa.

Helsinkiläiset ylsivät avauksestaan vain niukasti jatkoon

HJK pelasi Mestarien liigan karsintojen ensimmäisellä kierroksella enintään välttävästi, sillä kotijoukkue ei ollut missään tapauksessa vahvassa pelivireessä ja joutui tekemään suuren työn selvittääkseen itsensä jatkoon FC Larnea vastaan. Helsinkiläiset eivät pelanneet suinkaan hyvin ja olisivat voineet pudota jopa karsintojen ensimmäisellä kierroksella. Stadilaisten pelaaminen jätti paljon parannettavaa, ja raitapaitojen tekeminen oli etenkin jälkimmäisessä ottelussa selvästi haavoittuvaista ja epävarmaa. Ratkaisevaa maalia oli haettava viimeksi pitkän kaavan kautta. HJK on ollut hetken Toni Korkeakunnaksen alaisuudessa, ja kotijoukkueen pelaaminen ei ole näyttänyt ainakaan vielä menevän parempaan suuntaan. Korkeakunnas ei kuitenkaan saanut olla vaihtopenkillä Veikkausliigan ottelussa Ilvestä vastaan, jossa vastustaja meni niukasti nurin. Johtoasemassa pelaaminen ei ollut kaksista, ja Ilveksellä oli lopussa hyvä paikka tulla tasoihin. Stadilaisten pelaaminen ei ole ollut etenkään hyökkäyspäässä sellaista, että Klubilta olisi lupa odottaa tällaisessa otteluparissa hyvää menestystä.

Norjalaiset ovat myös vieraissa vahvoja ennakkosuosikkeja

Molde pelasi viime kaudella Norjan Eliteserienissä erinomaisesti ollen selvästi kotimaansa paras miehistö. Vierasjoukkue oli viime kaudella myös Konferenssi liigan lohkovaiheessa, vaikka norjalaisten matka ei siellä kantanutkaan pitkälle. Vieraat aloittivat kuluvan kautensa haastavasti, mutta vuonomaalaisten suunta on ollut sen jälkeen todella vahvassa ja vakuuttavassa jamassa. Takana on loistavia otteita, tuloksia ja onnistumisia laajalla rintamalla. Viimeksi Sarpsborg sai kyytiä kuusi osumaa sisältäneessä ottelussa. Paremmuudesta ei jäänyt nopeasti mitään epäilyksiä, vaikka taisto oli reilun tunnin ajan nimellisesti vielä hengissä. Tasoero oli niin suuri. Molde on ollut viime viikkoina mainiossa pelivireessä, ja vierasjoukkue pääsee Mestarien liigan karsintoihin vahvasta tilanteesta. Norjalaiset ovat materiaaliltaan ja taitotasoltaan sen verran reilusti HJK:ta edellä, että vieraiden tulee olla myös Helsingissä vahvoja ennakkosuosikkeja. Jos ja todennäköisesti kun vuonomaalaiset pelaavat samalla tasolla kuin viime aikoina, niin kotijoukkueen on kiistatta vaikea pysyä huippuvireisen ryhmän kyydissä.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.