HJK – KuPS vihje ja kertoimet

HJK – KuPS
Bolt Arena
21/10/2023 – 17.00

Vihjemedia vihje – Yli 2,5 maalia – Kerroin 1.86* Mr Green

(Kertoimet vedettiin 20/10 klo. 15.15)

Parhaat kertoimetVeikkausPinnacleMr Green
HJK voittaa1.98*2.09*2.05*
Tasapeli3.55*3.77*3.55*
KuPS voittaa3.60*3.51*3.35*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • HJK oli äärimmäisen lähellä varmistaa Suomen mestaruutensa maajoukkuetaukoa edeltäneellä kierroksella VPS:ää vastaan.
  • HJK ei onnistunut aivan venymään Vaasassa tasapeliin, sillä VPS osui kolmannen kerran lisäajalla ja venytti mestaruustaistoa.
  • HJK on saanut KuPSia vastaan käymänsä viime ottelun jälkeen Veikkausliigassa muuten voittoja ja on hyvin lähellä ykkössijaa.
  • KuPS piti mestaruustaiston elossa nappaamalla odotetun voiton FC Hongasta, mutta Kukkojengi on ollut silti pieni pettymys.
  • KuPS ei ole ollut missään tapauksessa odotetun hyvässä iskussa, vaikka keltamustilla on vielä melko realistinen mahdollisuus.
  • KuPSin pitää olla erittäin rohkea, aloitteellinen ja valmis ottamaan myös riskejä, sillä vieraiden pitää osua vähintään kolmesti.
  • KuPS tulee varmasti pitämään kovaa tempoa ja hyväksyen sen, että HJK tulee saamaan yhtä lailla useita hyviä maalipaikkoja.
  • KuPS ei voi lähteä minkäänlaiseen peruutteluun tai varovaisuuteen, ja vieraiden pitäisi tehdä avausjaksolla vähintään maali.
  • Pelivalinnat tehdään maalimäärien kautta, joista pitäisi löytyä sopivaa pelattavaa. Yli 2,5 maalia toteutuu noin 55 prosentilla.

Jalkapallon Veikkausliigassa yhteen iskevät HJK ja KuPS. Kyseessä on Veikkausliigan viimeinen ottelukierros, ja kausi huipentuu Helsingissä mestaruustaiston kannalta ratkaisevaan näytökseen. Kotijoukkue pelasi maajoukkuetauon alla VPS:ää vastaan ja sai hyvän mahdollisuuden varmistaa Suomen mestaruutensa. Klubi ei kuitenkaan venynyt pistejakoon, sillä VPS onnistui viimeistelemään lisäajalla kolmannen osumansa ja pitämään mestaruustaiston kuopiolaisten kannalta elossa. Vierasjoukkue saapuu otteluun hyvin selkeällä kuviolla, sillä keltamustien on oltava hyvin rohkeita, aloitteellisia ja otettava myös riskejä. Savolaisten on tehtävä vähintään kolme maalia ja osuttava käytännössä ensimmäisellä jaksolla vähintään kerran, jotta urakka ei muutu toiselle jaksolle mahdottomaksi. Kukkojengi ei voi lähteä minkäänlaiseen peruutteluun tai varovaiseen pelaamiseen, sillä varmasti hyvin rohkeasti pelaavien vieraiden tulee painaa päälle aina tilaisuuden tullen ja toisaalta hyväksyä se, että helsinkiläisille tulee avautumaan herkästi useita hyviä vastaiskuja laittaa homma pakettiin.

Helsinkiläiset eivät pystyneet vielä varmistamaan Suomen mestaruutta

HJK pelasi maajoukkuetaukoa edeltäneellä kierroksella VPS:ää vastaan ja sai hyvän mahdollisuuden hoitaa itsensä varmasti taas Suomen mestaruuteen. Helsinkiläiset olivat kiinni viimeisille hetkille saakka tarvittavassa pistejaossa, mutta VPS onnistui kuitenkin vielä dramaattisesti osumaan kolmannen kerran ja estämään sinivalkoisten mestaruusjuhlat. Vaasassa noin vartti ennen varsinaisen peliajan päätöstä tasoihin nousseet stadilaiset ovat toki edelleen äärimmäisen lähellä ykkössijaa, mutta se ei ole enää kirkossa kuulutettu. HJK:n ei tarvitse lähteä pelaamaan viimeiselle kierrokselle rohkeasti tai aloitteellisesti, sillä kotijoukkueelle riittää hyvin vain KuPSin pitäminen korkeintaan yhdessä maalissa. Jos helsinkiläiset antavat vieraille kaksi osumaa, niin se voi muuttaa tilannetta kovalla kädellä. Klubille on kuitenkin tulossa varmasti useita hyviä maalipaikkoja laittaa mestaruustaisto lopullisesti pakettiin. Lisäksi on vaikea kuvitella, että raitapaidat lähtisivät pelaamaan vain hyvin vahvasti puolustuksen kannalta. Isännät ovat tehneet kolmella viime kierroksella kahdeksan osumaa.

Kukkojengi tavoittelee Helsingissä vähintään kolmen maalin tekoa

KuPS oli maajoukkuetaukoa edeltäneellä kierroksella pakkovoiton edessä taistossaan FC Honkaa vastaan. Kuopiolaiset nappasivat odotetun voiton ja pitivät mestaruustaiston myös oman voittonsa myötä elossa, mutta savolaiset eivät kuitenkaan ole olleet muuten ylemmässä loppusarjassa odotetun vahvassa pelivireessä. Keltamustat eivät ole pystyneet pelaamaan missään tapauksessa materiaalinsa ja taitotasonsa mukaisesti, ja esimerkiksi taisto SJK:ta vastaan päättyi vain vähämaaliseen tasapeliin. KuPS saapuu Helsinkiin hyvin selkeällä kuviolla, sillä vierasjoukkueen on osuttava puoliaikaan mennessä vähintään kerran, jotta kuopiolaisille jää toiselle jaksolle realistinen sauma tavoitella vielä kolmen maalin voittoa. Keltamustien on hyväksyttävä samalla se, että HJK:lle on varmasti tulossa mahdollisuuksia osua vähintään kerran, mutta savolaisten on oltava silti alusta lähtien hyvin rohkeita ja aloitteellisia. KuPSin on laitettava heti iso vaihde silmään siinä, että vierasjoukkue saa ensimmäisen maalinsa aidosti niin nopeasti kuin vain realistisesti voivat. Sitä on jo tarvittaessa haettava riskillä.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.