HJK – FK Qarabag vihje ja kertoimet

HJK – FK Qarabag
Bolt Areena
17/08/2023 – 19.00

Vihjemedia vihje – FK Qarabag voittaa – Kerroin 2.47* Pinnacle

(Kertoimet vedettiin 16/08 klo. 12.15)

Parhaat kertoimetVeikkausPinnacleBet365
HJK voittaa2.92*2.90*2.80*
Tasapeli3.30*3.53*3.40*
FK Qarabag voittaa2.28*2.47*2.25*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • HJK aloitti matkansa Eurooppa-liigan karsinnoissa viikko sitten kokemalla odotetun, joskin vain niukan tappion FK Qarabagin vieraana.
  • HJK lähti otteluparin avaukseen suurena altavastaajana, mutta helsinkiläiset eivät olleet kaukana venyä kovassa paikassa jopa tasapeliin.
  • HJK pystyi pelaamaan Azerbaizhanissa yllättävän hyvin ja pitämään ennakkoon paremman vastustajansa suureksi osaksi hienosti kurissa.
  • HJK on ollut sen verran haastavassa otteluruuhkassa, että stadilaisille tulee tarpeeseen hetkellisesti pienempi peliurakka Veikkausliigassa.
  • FK Qarabag voitti otteluparin avauksessaan HJK:n myös maaliodottamien valossa ansaitusti ja oli jo valmiiksi iso ennakkosuosikki jatkoon.
  • FK Qarabag osoitti omaavansa paljon todella korkeaa laatua ja pystyvänsä luomaan kaikesta huolimatta lukuisia monipuolisia hyökkäyksiä.
  • FK Qarabagin pelaamisesta on paistanut vielä vähän pelituntuman puute, josta hyvä esimerkki saatiin Azerbaizhanin pääsarjan avauksessa.
  • FK Qarabag pelasi Azerbaizhanin pääsarjassa edellisellä kierroksella selkeästi ilman vaikeuksia Turania vastaan ja esiintyi jo lähes tasollaan.
  • HJK:n on lähdettävä Helsingissä pelaamaan aktiivisemmin kuin otteluparin avauksessa, ja sen pitäisi sopia FK Qarabagin vahvuuksille hyvin.
  • FK Qarabag on sen verran vahvasti HJK:ta laadukkaampi miehistö, että vierasjoukkue nappaa voiton noin 42 prosentin todennäköisyydellä.

Jalkapallon Eurooppa-liigan karsinnoissa yhteen iskevät HJK ja FK Qarabag. Otteluparin ensimmäinen näytös pelattiin viikko sitten, jolloin azerbaizhanilaiset nappasivat kotonaan yllättävän tiukan voiton. Mustapaidat lähtivät ottelupariin suurena ennakkosuosikkina ja hoitivat lopulta avauksen kunnialla, vaikka ratkaiseva maali syntyi vasta noin viisi minuuttia ennen illan päätöstä. Voitto meni kuitenkin myös maaliodottamien valossa oikeaan paikkaan. Helsinkiläiset pelasivat kuitenkin viikko sitten odotettua paremmin ja toisaalta jo lähtökohtaisesti eri tavalla kuin Norjassa Molden vieraana. Klubi pyrki aidosti myös rakentamaan kunnollisia hyökkäyksiä ja maalipaikkoja sekä välttämään tilannetta, jossa vastustajalle olisi annettu avaimet suoraan käteen kuten Moldea vastaan. Stadilaiset ovat olleet sen verran kovassa otteluruuhkassa, että sinivalkoisille tulee enemmän kuin tarpeeseen hetkellisesti pienempi pelimäärä Veikkausliigassa. Raitapaitojen on lähdettävä kotonaan pelaamaan tappioasemassa aktiivisesti, jonka pitäisi sopia vieraiden hyökkäyspään vahvuuksille hyvin.

Helsinkiläisten otteluparin avaus jätti kaksijakoiset vaikutelmat

HJK pelasi viikko sitten FK Qarabagin vieraana odotettua paremmin, vaikka helsinkiläiset eivät onnistuneet välttämään niukkaa tappiota. Sinivalkoiset esiintyivät kuitenkin vahvemmin mitä Molden vieraana, jossa Klubi antoi avaimet suoraan vastustajan käteen. Azerbaizhanissa tilanne oli sen verran erilainen, että raitapidat pyrkivät myös itse rakentamaan kunnollisia hyökkäyksiä ja maalipaikkoja, vaikka toki oli tiedossa, että ottelun virtaus on vahvasti omaan puolustussuuntaan. HJK:n pelaaminen jätti viikko sitten kaksijakoiset vaikutelmat, sillä helsinkiläiset olisivat voineet jopa saada mukaansa vähämaalisen tasapelin ilman muutamia vältettävissä olleita puolustuksen virheitä ja omaa heikkoa viimeistelyä. Stadilaiset eivät olleet hyökkäyspäässä lainkaan niin aseettomia kuin Norjassa, vaikka toki vastustaja voitti myös maaliodottamien valossa ansaitusti. Isäntien tulee olla kotonaan jo lähtökohtaisesti aktiivisia ja aloitteellisia johtuen tappioasemasta. HJK:lle on tullut tarpeeseen hetkellisesti pienempi pelimäärä kotimaassa, sillä Klubi on ollut kovassa otteluruuhkassa.

Azerbaizhanilaiset ovat myös vieraissa ennakkosuosikkeja

FK Qarabagin pelaamisesta on paistanut niin Euroopan kentillä kuin Azerbaizhanin pääsarjassa pelituntuman vähäisyys, mutta vierasjoukkue selvitti kuitenkin siis otteluparin avauksen kunnialla ja ratkaisi ottelun noin viisi minuuttia ennen illan päätöstä. Mustapaidat osoittivat kaikesta huolimatta korkean laadukkuutensa ja vahvuutensa, mutta vieraat eivät ole pelanneet muuten kesällä aivan materiaalinsa ja taitotasonsa mukaisesti. Siitä hyvä esimerkki nähtiin Azerbaizhanin pääsarjan avauksessa, jossa huomattavasti heikompi vastustaja nappasi vähämaalisen voiton. Turan meni kuitenkin nurin toisella kierroksella helposti kolmen maalin erolla. FK Qarabagin pelaaminen oli otteluparin avauksessa puolustuspäässä kaikkea muuta kuin vakuuttavaa, mikä kertoi hyvin siitä, että vierasjoukkueen alakerta on Helsingissä ehdottomasti haavoitettavissa. Se ei silti muuta sitä faktaa, että kiistatta laadukkaammat azerbaizhanilaiset ovat myös vieraissa ennakkosuosikin asemassa. Tasoeroa on sen verran reilusti, että Atlılar nousee Helsingissä hieman yli 40 prosentin voittajehdokkaan asemaan.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.